-
Για πες γιατί έχει πολλές αντιπροσωπείες......στη Θεσσαλονίκη...!!!
-
Η Θεσσαλονίκη έχει μια αντιπροσωπεία με δύο υποκαταστήματα ένα ανατολικά και ένα δυτικά. Ότι άλλο υπάρχει είναι απλός dealer.
-
Ανατολικά ,δυτικά, ή το ίδιο είναι όπου κι αν πας...??
Τους άλλους 2 τους δοκίμασες..?? Έχεις άποψη..??
-
Όχι άλλα έμαθα από την άκρη μου ότι είναι καλύτερα να τα αποφεύγει ο κόσμος. Η βασική ανατολικά δυτικά το ίδιο είναι. Λίγο τουπέ έχουν αλλά πουλάνε ασταμάτητα δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Καλύτερα δυτικά πήγαινε. Ανατολικά πολύ ψηλά το καλάμι.
-
Έχω άλλη άποψη για τη Θεσσαλονίκη. Και για να μιλάμε με ονόματα.....
Αλεξανδρίδης επιεικώς ΓΤΠ. Πέρυσι έμπλεξα σε ένα παππού πωλήτή, που μου έκανε και παρατήρηση, ότι :'εδώ πουλάμε αυτοκίνητα όχι κινητά'. Όταν του είπα ότι με ενδιαφέρει το corolla μόνο αν έχει σύνδεση με carplay, ή γραπτή εγγύηση ότι θα μπαίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Polis δυτικά... Πολύ ωραίες εγκαταστάσεις. Και παρά το γεγονός ότι το chr είναι Leasing και όχι απευθείας δικιά τους πώληση, ήταν άψογοι στην παράδοση. Ευγενέστατοι και σχεδόν δε με άφηναν να φύγω, αν δεν μου εξηγούσαν πως δουλεύουν όλα.... Στο τέλος είπα στην πωλήτρια :'Δεσποινοίς..... Στην πεθερά μου θα το δώσω, κάνε κάτι να φύγει σε κανένα γκρεμό'. Οπότε κατάλαβε ότι έπρεπε να με αφήσει στην ησυχία μου και αποχώρησε....
Polis ανατολικά... Πλην του μαλ@κα που με σήκωσε από το γραφείο του(και πρέπει να πήρε πόδι), είναι άψογοι. Πρέπει να με πήραν το τελευταίο 3μηνο πάνω από 5 φορές τηλέφωνο να μου θυμίσουν το service(το οποίο ήταν και δωρεάν). Και το παληκάρι στην υποδοχή του service, απανταει και στην πιο ηλίθια ερώτηση... Και τώρα που έγραψα υποδοχή, να τονίσω το λάθος της αποχώρησης της υπαλλήλου στην αντίστοιχη θέση.... Αίσχος.....
Συνολικά έχω πολύ θετική άποψη παρά τα όσα λέγονται.... Μάλλον δεν μπλέξατε ποτέ με Σαρακάκη(είχαμε volvo όταν την είχε μονοπώλιο, και έκανα τη μλκία να πάρω mitsubishi αργότερα). Δεν είχατε παρτίδες με renault, ford κλπ. Μόνο της Jeep ήταν πιο τυπικοί και ευγενικοί. Αλλά εκεί καλημέρα 500ρικο πήγαινε η φάση, οπότε λογικό. Γενικά πρέπει να κρίνουμε βέβαια αν χριεαστούμε κάτι. Δηλαδή σε ατύχημα ή βλάβη καταλαβαίνεις τι γίνεται. Αν πας απλά για τα τυπικά, πρέπει να είναι πολύ στόκοι, για να δυσαρεστηθεί ο πέλάτης.
-
Από εξυπηρέτηση στην Θεσσαλονίκη είμαι ευχαριστημένος , όταν άκουγα ήχους από την ανάρτηση του yaris άλλαξαν άμεσα τις ντίζες του χειρόφρενου και το πρόβλημα λύθηκε , σε μια ανάκληση άλλαξαν τον αερόσακο εντός της εβδομάδας που πήρα την επιστολή και στα τρία χρόνια μου έκαναν μια δωρεάν αναβάθμιση στον πλοηγό που είχα .
Τώρα η εγγύηση πέρασε και είμαι ελεύθερο πουλί ,έχει καλά εξειδικευμένα η πόλη που σε αφήνουν να είσαι πάνω από το αυτοκίνητο όλη την ώρα που το δουλεύουν
-
Μόνο προσοχή στον πρώην εξουσιοδοτημένο στα όρια Σταυρούπολης Νεαπόλεως κάτω από το γνωστό 'μωβ' γυμναστήριο γιατί δεν ακούω τα καλύτερα....
-
Οι αναβαθμίσεις στον πλοηγό είναι ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ,επίσης αλλοίμονο αν κρίνουμε μια αντιπροσωπεία από τα αντανακλαστικά της σε οποιοαδήποτε ΑΝΑΚΛΗΣΗ ,η οποία είναι όχι μόνο υποχρέωση της αλλά αποτελεί και εσπευσμένη εντολή από Japan για άρση κάθε αμφιβολίας στο θέμα αξιοπιστία και φήμη....
Συνεπώς δεν θα έβγαζα ποτέ συμπεράσματα για το πόσο εξυπηρετικοί,υπεύθυνοι ή επιστημονικά καταρτισμένοι είναι οι υπάλληλοι μιας αντιπροσωπείας από τα παραπάνω.
Τον συναγερμό πάντως που μου πέρασαν............ας μη το σχολιάσω....!!!
Όμως από τη στιγμή που λόγω πλέον των μεγάλων εγγυήσεων οι αντιπροσωπείες αποτελούν ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ ,αν μπορούσαμε να το πούμε έτσι,διότι για να έχω την εγγύηση τα επόμενα 6 χρόνια τουλάχιστον θα πρέπει να πηγαίνω σε αυτούς και άλλα 5 μέχρι τα 11 για έλεγχο της μπαταρίας,το μόνο που μου μένει είναι να συμβιβαστώ με την ιδέα και να ψάξω ,αν υπάρχει,τον καλύτερο από αυτούς.....
Όσο για τον οποιοδήποτε ΠΡΩΗΝ θα περάσουν πολλά χρόνια αν ζω για να με απασχολήσει, μέχρι τότε.........υπομονή και ας συμβιβαστούμε.
Εξάλλου ένας από τους λόγους που επιλέξαμε Τογιότα νομίζω ότι είναι κι αυτός,για να τους βλέπουμε ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ....!!!
-
Μια που αναφέρθηκε για τον μη εργοστασιακό συναγερμό δεν το είχα κατά νου αλλά με αυτά που έχω διαβάσει μου φαίνεται αν δεν έχει εργοστασιακό δεν θα τους αφήσω να μου πειράξουν το καινούργιο αμάξι όταν έρθει η ώρα. Στην τελική ίσως δεν έχει και ουσία ο συναγερμός αν δεν αφήνεις σε προφανές σημείο κάτι που θα κάνει κλικ σε έναν κλέφτη.
Μου έχει τύχει να μου τρακάρουν σταθμευμένο όχημα (2κ ζημιά) και ο συναγερμός (μη εργοστασιακός) δεν χτύπησε. Από το μπαμ βγήκα στο μπαλκόνι αλλιώς δεν θα είχα πάρει χαμπάρι. Όταν ρώτησα στην αντιπροσωπεία, όπου πήγε το αμάξι για τις επισκευές, γιατί δεν χτύπησε μου είπαν ότι δεν παραβιάστηκε ο εσωτερικός του χώρος και δεν έγινε προσπάθεια ρυμούλκησης.
Πέραν αυτών πλέον οι περισσότερες κλοπές γίνονται σε οχήματα ικανά για λαθροδιακινηση. Μεγάλους χώρους, μεγάλος κυβισμός. Λογικά κανένα υβριδικό όχημα δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο.
-
Μόνο προσοχή στον πρώην εξουσιοδοτημένο στα όρια Σταυρούπολης Νεαπόλεως κάτω από το γνωστό 'μωβ' γυμναστήριο γιατί δεν ακούω τα καλύτερα....
Γιατί πρώην ; στην αναζήτηση που κάνω η επίσημη Toyota τον δίνει κανονικά στους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές , τι άκουσες για πες ...
-
...
Πέραν αυτών πλέον οι περισσότερες κλοπές γίνονται σε οχήματα ικανά για λαθροδιακινηση. Μεγάλους χώρους, μεγάλος κυβισμός. Λογικά κανένα υβριδικό όχημα δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο.
Άποψη μου συναγερμός απαραίτητος ,εδώ Θεσσαλονίκη τα yaris τα έχουν ξεσκίσει και κλοπές ολόκληρων αυτοκινήτων αλλά το κυριότερο και κλοπές ζαντών και αεροτομών . Το καινούργιο δεν θα αποτελέσει εξαίρεση άλλαξαν και το καρέ στην ζάντα ,ακόμη πιο δύσκολη και ακριβή η αφτερ , είναι και πολύ όμορφες οι καινούργιες = συναγερμός απαραίτητος , βέβαια θέλει καλό ψάξιμο για να συνεργάζεται με το keyless entry και τις ιδιαιτερότητες του υβριδικού (πχ η μικρή συμβατική μπαταρία) . Τα ίδια ισχύουν και στην corolla που έχει πολύ όμορφες ζάντες και άλλα εντυπωσιακά εξωτερικά αξεσουάρ .
Αυτός που σου έβαλαν στην αντιπροσωπεία δεν ήταν εργοστασιακός ,μάλιστα από αυτό που είπες ήταν ενας βασικός χωρίς αισθητήρες κρούσης και ανύψωσης αλλά να ξέρεις ότι επειδή είχα αυτοκίνητο με πραγματικά εργοστασιακό συναγερμό δεν με είχε εντυπωσιάσει γιατί είχε πολλούς περιορισμούς λόγω νομικών υποχρεώσεων του κατασκευαστή πχ η ένταση της εργοστασιακής σειρήνας και άλλα που τον έκαναν άχρηστο πρακτικά και γιαυτό είχα βάλει και άλλο έναν καλό ,το αυτοκίνητο είχε δύο συναγερμούς που λειτουργούσαν ταυτόχρονα !
-
ΦΙΛΕ ΜΟΥ, μια και το κουβεντιάζουμε, μη θεωρείς ότι η τοποθέτηση ενός συναγερμού σε ένα αυτοκίνητο είναι κάτι ιδιαίτερο ,δύσκολο, ή ότι παρεμβαίνεις πουθενά στα ηλεκτρονικά του.
Επίσης οι συναγερμοί αυτοί προστατεύουν όπως σου είπαν με ραντάρ το εσωτερικό του αυτοκινήτου με ότι αυτό συνεπάγεται.Για να κλαπεί ένα αυτοκίνητο μέσα πρέπει να μπεις.Τότε δεν σε προστατεύει..?? Ο συγκεκριμένος δεν είχε κάποιο κραδασμικό σύστημα ενσωματωμένο ,αλλά δεν βάζεις συναγερμό για να χτυπήσει σε περίπτωση τράκας,αν όμως θέλεις έχει απ'όλα έχει και κραδασμικά και ανύψωση πιάνουν ,ανάλογα με το τι θα δώσεις...!!
Όσο για το αν κλέβεται το υβριδικό..?? Όπως όλα τα υπόλοιπα,αν έχεις ένα χειριστήριο το πήρες και έφυγες...!!
Πανεύκολα,το ξέρουν εννοείται οι κλέφτες,αν το ανοίξεις πηγαίνουν το λεβιέ στο Ν και το φορτώνουν,όταν δεν έχουν έλεγχο στα ηλεκτρονικά ...!!!
ΓΙΑΥΤΟ ,αναθεώρησε τις σκέψεις σου,βάλε έναν καλό συναγερμό,μου τον έδωσαν δώρο,να ελέγχεις ΟΤΙ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ στο αυτοκίνητο, και επιπλέον κλείδωνε και το τιμόνι με κάποιο μηχανικό μπαστούνι από αυτά που πουλάνε στην αγορά πάντα δε οι μπροστινές ρόδες στα πλάγια όσο πάει,για να μην μπορεί να φορτωθεί εύκολα. Να είσαι σίγουρος ότι ο κλέφτης θα φύγει για το επόμενο αυτοκίνητο ,που θα ελπίζει να είναι πιο εύκολο.Όσα εμπόδια του βάλεις ,τόσο καλύτερο για σένα...!!! Τώρα γκαράζ και ασφάλεια ολική και μερική κατά κλοπής ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ,πιο δαπανηρό...!!!
-
Κύριοι για τους συναγερμούς αν δεν υπάρχει δυνατότητα για εργοστασιακό καλύτερα να δώσουμε λεφτά σε σωστό εγκαταστάτη εξωτερικό.
Για το άλλο το θέμα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο γιατί δεν θέλω να θίξω την πηγή. Μακάρι να είναι το συνεργείο σωστό. Αν είχα Toyota εγώ εκεί δεν θα το πήγαινα γιατί εμπιστεύομαι το άτομο που μου μετέφερε την πληροφόρηση. Οι υπόλοιποι κατά την κρίση σας. Δεν απέτρεψα κανέναν, πληροφόρηση μετέφερα.
@terryp117 είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Λόγω επαγγέλματος γνωρίζω ότι έχουν κυρίως στόχο αυτή την περίοδο οχήματα χρήσιμα για λαθροδιακινηση με σκοπό συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Δεν είπα ότι τεχνικά δεν γίνεται να κλέψεις hybrid. Αν δεν έχεις κάτι να φαίνεται βάζεις μπουλόνια ασφαλείας στις ζάντες και έχεις ελάχιστες πιθανότητες να πέσεις θύμα κλοπης
-
Μια που αναφέρθηκε για τον μη εργοστασιακό συναγερμό δεν το είχα κατά νου αλλά με αυτά που έχω διαβάσει μου φαίνεται αν δεν έχει εργοστασιακό δεν θα τους αφήσω να μου πειράξουν το καινούργιο αμάξι όταν έρθει η ώρα. Στην τελική ίσως δεν έχει και ουσία ο συναγερμός αν δεν αφήνεις σε προφανές σημείο κάτι που θα κάνει κλικ σε έναν κλέφτη.
Μου έχει τύχει να μου τρακάρουν σταθμευμένο όχημα (2κ ζημιά) και ο συναγερμός (μη εργοστασιακός) δεν χτύπησε. Από το μπαμ βγήκα στο μπαλκόνι αλλιώς δεν θα είχα πάρει χαμπάρι. Όταν ρώτησα στην αντιπροσωπεία, όπου πήγε το αμάξι για τις επισκευές, γιατί δεν χτύπησε μου είπαν ότι δεν παραβιάστηκε ο εσωτερικός του χώρος και δεν έγινε προσπάθεια ρυμούλκησης.
Κι εγώ στο ίδιο δίλημμα είμαι όσον αφορά το συναγερμό, την Corolla και τις γνωστές αντιπροσωπείες της Θεσσαλονίκης. Πάντως σε άλλη αντιπροσωπεία, αυτήν της BMW, μου ανέφεραν ότι από την Ε.Ε. έχουν πλέον καταργηθεί οι αντικραδασμικοί συναγερμοί, καθώς προκαλούσαν πρόβλημα ηχορύπανσης από τις άσκοπες ενεργοποιήσεις. Πλέον περιοριζόμαστε στους συναγερμούς μόνο ογκομετρικής δυνατότητας. Αν αυτό ισχύει, πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί να μου τρακάρουν το αυτοκίνητο και ο συναγερμός να μη χτυπήσει ποτέ. Θα χτυπήσει μόνο αν μου σπάσουν το τζαμί, πράγμα που δε θα συμβεί αν δεν αφήνω πολύτιμα αντικείμενα σε κοινή θέα.
-
ΦΙΛΕ ΜΟΥ, αν ήταν έτσι όπως τα λες θα έκλεβαν , ΜΟΝΟ ΒΑΝΑΚΙΑ, και τίποτε άλλο...!!!
Δυστυχώς όμως κλέβουν τα πάντα. Από τα πιο εμπορικά διότι υπάρχουν ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ, μέχρι ότι τους γυαλίσει στο μάτι...!!! Ξέχασες τον υπουργό από τη διπλανή χώρα που τον σταμάτησαν στα σύνορα με την κλεμμένη Μερσεντέ..??
Όσο για αυτούς που θέλουν να προστατεύσουν τις ζάντες τους,ας δώσουν 20-30 ευρώ κι ας βάλουν ένα αντικλεπτικό μπουλόνι.
-
Αφού 'πιάσαμε' το θέμα με τις αντιπροσωπείες, έχετε πάει σε διαφορετική αντιπροσωπεία από αυτή που αγοράσατε το αυτοκίνητο? Η αντιμετώπιση ήταν καλή ή ήταν στη λογική ας το έπαιρνες από εμάς οπότε κόψε το λαιμό σου?
-
Αφού 'πιάσαμε' το θέμα με τις αντιπροσωπείες, έχετε πάει σε διαφορετική αντιπροσωπεία από αυτή που αγοράσατε το αυτοκίνητο? Η αντιμετώπιση ήταν καλή ή ήταν στη λογική ας το έπαιρνες από εμάς οπότε κόψε το λαιμό σου?
Εγώ έχω αλλάξει πολλές Citroen, πάντα είχα πολύ καλή αντιμετώπιση. Τα τελευταία χρόνια επειδή μένω και κοντά πάω σταθερά Ομεγα Αγία Παρασκευή. Πολύ καλές σχέσεις, πωλητές 'φίλοι' που λέμε.
Προχθές κάναμε και συζήτηση γιατί απέτυχε το προηγούμενο Cactus (ήταν πολύ κοντά σε μέγεθος στο Aircross οπότε δεν είχε ξεκάθαρη στόχευση και ουσιαστικό πλεονέκτημα μου είπαν, όσοι έμπαιναν, έριχναν μια ματιά στο Cactus κ μετά κατ' ευθείαν C3 Aircross, οι περισσότεροι δεν κοίταγαν καν το Cactus).
Τα service και επισκευές είναι ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι, οκ, δεν το πήρες από εκεί, αλλά γιατί να σε χάσουν από πελάτη αφού μπορούν να κερδίσουν κάποιες χιλιάδες ευρώ σε βάθος χρόνου; Νομίζω έτσι πρέπει να σκέφτεται μία σύγχρονη επιχείρηση.
-
Εγώ έχω αλλάξει πολλές Citroen, πάντα είχα πολύ καλή αντιμετώπιση. Τα τελευταία χρόνια επειδή μένω και κοντά πάω σταθερά Ομεγα Αγία Παρασκευή. Πολύ καλές σχέσεις, πωλητές 'φίλοι' που λέμε.
Χωρίς να έχω αφοράσει ποτέ, πάντα με εξυπηρετούσαν άψοηα στην Ωμέγα στην Μεσογείων.
ΥΓ: Ααα γείτονας και εσύ! Να μαζευτούμε όλοι μαζί μετά τον covid! Μένουμε αρκετοί πέριξ της Ωμέγα.
-
Dublin wrote:
Χωρίς να έχω αφοράσει ποτέ, πάντα με εξυπηρετούσαν άψοηα στην Ωμέγα στην Μεσογείων.
ΥΓ: Ααα γείτονας και εσύ! Να μαζευτούμε όλοι μαζί μετά τον covid! Μένουμε αρκετοί πέριξ της Ωμέγα.
Γείτονας! Το έχω καταλάβει από τις αναφορές σου, και εγώ Αγία Παρασκευή/Γέρακα/Χαλάνδρι κινούμαι!
-
Περί συναγερμού.... Αν έχει από τη μάνα του, καλώς. Αλλιώς στα παπάκια μου. Ασφάλεια κλοπής και βανδαλισμών, και τέλος. Σιγά μην κλειδώνω τιμόνια, βάζω ποντικοπαγίδες και στήνω κάμερες. Ας το κλέψουν.
Toyota Corolla 2019