-
Νατο αφου στο βγαζει!!
Αυτό είναι το απλό ψηφιακό όχι το ψηφιακό+ με τους τρεις κύκλους.
Έχει βάλει κανείς ως έξτρα τα γνήσια λαστιχένια πατάκια; Αν ναι είστε ευχαριστημένοι;
Επίσης άλλη μια ερώτηση...Στην εφαρμογή MyT φαντάζομαι δε γίνεται να εμφανίσει τα στατιστικά κατανάλωσης από τις διάφορες διαδρομές που έχω κάνει (hybrid coaching) χωρίς να έχω τη μονάδα navigation στο touch 2 σωστά; Ή υπάρχει τρόπος και μου έχει διαφύγει;
-
hamurabizzz wrote:
Νατο αφου στο βγαζει!!
Αυτό είναι το απλό ψηφιακό όχι το ψηφιακό+ με τους τρεις κύκλους.
Έχει βάλει κανείς ως έξτρα τα γνήσια λαστιχένια πατάκια; Αν ναι είστε ευχαριστημένοι;
Επίσης άλλη μια ερώτηση...Στην εφαρμογή MyT φαντάζομαι δε γίνεται να εμφανίσει τα στατιστικά κατανάλωσης από τις διάφορες διαδρομές που έχω κάνει (hybrid coaching) χωρίς να έχω τη μονάδα navigation στο touch 2 σωστά; Ή υπάρχει τρόπος και μου έχει διαφύγει;
Όντως, είναι το ψηφιακό και όχι το ψηφιακό+.
Για το MyT πρέπει να σου ενεργοποιήσουν τις υπηρεσίες από την αντιπροσωπεία που αγόρασες. Μερικές διαδρομές μετά** **θα σου εμφανίσει τα στατιστικά. Δεν απαιτείται το υποσύστημα navigation. Πρόσεξε, μολονότι μοιάζει να μπορείς να κάνεις την ενεργοποίηση μόνος σου, δεν γίνεται. Απαιτούνται ενέργειες από την πλευρά του πωλητή. Εμένα με είχαν ταλαιπωρήσει και καθυστερήσει πολύ. Χρήστης από εδώ, ο coroneus, με ενημέρωσε και επέμεινα στην αντιπροσωπεία. Φαντάζομαι πως πλέον θα γνωρίζουν και θα είναι πολύ γρήγορη διαδικασία.
-
Για το MyT πρέπει να σου ενεργοποιήσουν τις υπηρεσίες από την αντιπροσωπεία που αγόρασες. Μερικές διαδρομές μετά** **θα σου εμφανίσει τα στατιστικά. Δεν απαιτείται το υποσύστημα navigation. Πρόσεξε, μολονότι μοιάζει να μπορείς να κάνεις την ενεργοποίηση μόνος σου, δεν γίνεται. Απαιτούνται ενέργειες από την πλευρά του πωλητή. Εμένα με είχαν ταλαιπωρήσει και καθυστερήσει πολύ. Χρήστης από εδώ, ο coroneus, με ενημέρωσε και επέμεινα στην αντιπροσωπεία. Φαντάζομαι πως πλέον θα γνωρίζουν και θα είναι πολύ γρήγορη διαδικασία.
Εκτός αν πήρε πρωτοβουλία ο πωλητής το δικό μου πριν 3 βδομάδες δε χρειάστηκε να δηλώσω τίποτα. Έβαλα Αριθμο Πλαισίου στην εφαρμογή. Με το που βγήκαν οι πινακίδες εμφανίστηκε αυτοματα στην εφαρμογή. Όταν το παρέλαβα εκτέλεσα μερικές απλές οδηγίες στην εφαρμογή και το ειδε σε 10'. Το αυτοκινητο έχει ενσωματωμένο gps και e-sim δε χρειαζεται τους χάρτες της Τoyota.
-
agpr wrote:
Εκτός αν πήρε πρωτοβουλία ο πωλητής το δικό μου πριν 3 βδομάδες δε χρειάστηκε να δηλώσω τίποτα. Έβαλα Αριθμο Πλαισίου στην εφαρμογή. Με το που βγήκαν οι πινακίδες εμφανίστηκε αυτοματα στην εφαρμογή. Όταν το παρέλαβα εκτέλεσα μερικές απλές οδηγίες στην εφαρμογή και το ειδε σε 10'. Το αυτοκινητο έχει ενσωματωμένο gps και e-sim δε χρειαζεται τους χάρτες της Τoyota.
Τα είχε φροντίσει ο πωλητής σου ή από το τεχνικό τους τμήμα. Εγώ ένα εξάμηνο προσπαθούσα. Είχα πλέον πιστέψει πως δεν τις υποστήριζε το αυτοκίνητο μου. Ευτυχώς ο coroneus ενημέρωσε και έτσι άρχισα πάλι να τους ενοχλώ. Μερικές εβδομάδες περίμενα να βγάλουν άκρη ο πωλητής και το τεχνικό τμήμα. Τέλος πάντων, απ΄ό,τι φαίνεται πλέον είναι διαδικασία ρουτίνας.
-
kgkatzi wrote:
agpr wrote:
Τα είχε φροντίσει ο πωλητής σου ή από το τεχνικό τους τμήμα. Εγώ ένα εξάμηνο προσπαθούσα. Είχα πλέον πιστέψει πως δεν τις υποστήριζε το αυτοκίνητο μου. Ευτυχώς ο coroneus ενημέρωσε και έτσι άρχισα πάλι να τους ενοχλώ. Μερικές εβδομάδες περίμενα να βγάλουν άκρη ο πωλητής και το τεχνικό τμήμα. Τέλος πάντων, απ΄ό,τι φαίνεται πλέον είναι διαδικασία ρουτίνας.
Αν το έκανε χωρίς καν να του το αναφέρω ένα παραπάνω μπράβο για την εξυπηρέτηση της Λαμδα Central. Παντως το αυτοκίνητο το καταχώρησα στην εφαρμογή και το είδα πριν ακόμα φύγει από το τελωνείο. Έβαλα τον αριθμό Πλαισίου που είχε η υπεύθυνη δήλωση για τον διεκπεραιωτή. Όταν τα πήρα εκτέλεσα τις οδήγιες της εφαρμογής ( ανάβεις τον κινητήρα και περιμένεις 3', καταχωρείς τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου, περιμένεις άλλα 3' και σβήνεις το αυτοκίνητο, ανάβεις το αυτοκίνητο και το οδηγείς για 3' με ταχύτητα πάνω από 10km/ ωρα). Με το που έσβησα τον κινητήρα, υπήρχε στην εφαρμογή ήδη η μικρή διαδρομή που έκανα για το σετάρισμα. Μηπως έχουν απλοποιήσει τη διαδικασία;
-
Ναι. Εγώ ακολουθούσα την διαδικασία, αλλά δεν... Υποθέτω πως ήθελε ενεργοποίηση η e-sim. Τελικά ενεργοποιήθηκε όταν, μετά από συνεχείς ενοχλήσεις και αναφέροντας πως έχουν ενεργοποιηθεί οι υπηρεσίες MyT σε άλλον ιδιοκτήτη, βρήκαν τι έπρεπε να κάνουν. Αυτά παθαίνουν όσοι αγοράζουν νωρίς
-
Ναι. Εγώ ακολουθούσα την διαδικασία, αλλά δεν... Υποθέτω πως ήθελε ενεργοποίηση η e-sim. Τελικά ενεργοποιήθηκε όταν, μετά από συνεχείς ενοχλήσεις και αναφέροντας πως έχουν ενεργοποιηθεί οι υπηρεσίες MyT σε άλλον ιδιοκτήτη, βρήκαν τι έπρεπε να κάνουν. Αυτά παθαίνουν όσοι αγοράζουν νωρίς
Μου έβγαλε κι εμένα μόλις στην εφαρμογή να ακολουθήσω τα βήματα χωρίς να ζητήσω ενεργοποίηση από την αντιπροσωπία...Οπότε αύριο πρωι πρωι θα το δοκιμάσω.
-
Στην εφαρμογή MyT σας εμφανίζει τα σερβις που έχετε κάνει;
-
Καλώς τον, για σένα λέγαμε πριν λίγο
Ναι, εμφανίζεται το σέρβις.
-
Παιδια αυτο που λέτε που εχει e simτο αμαξι τι σημαινει; τι μπορουμε να κανουμε με αυτο;
-
Παιδια αυτο που λέτε που εχει e simτο αμαξι τι σημαινει; τι μπορουμε να κανουμε με αυτο;
Καρτα sim όπως το κινητό σου έχει, κυρίως χρησιμοποιείται για μεταφορά δεδομένων, εντοπισμό του αυτοκινήτου σε συγκεκριμένες περιπτώσεις (κλοπή), να καλέσει αυτόματα το αυτοκίνητο αστυνομία ασθενοφόρο ή οδική κλπ. Βέβαια αυτές οι υπηρεσίες πρέπει να είναι ενεργοποιημένες με κάποιον τρόπο και εσύ να είσαι ενήμερος για αυτό!!! Αλλιώς μέχρι και αποζημίωση για παραβίαση του νόμου περί gdpr μπορείς να ζητήσεις!
-
hamurabizzz wrote:
Καρτα sim όπως το κινητό σου έχει, κυρίως χρησιμοποιείται για μεταφορά δεδομένων, εντοπισμό του αυτοκινήτου σε συγκεκριμένες περιπτώσεις (κλοπή), να καλέσει αυτόματα το αυτοκίνητο αστυνομία ασθενοφόρο ή οδική κλπ. Βέβαια αυτές οι υπηρεσίες πρέπει να είναι ενεργοποιημένες με κάποιον τρόπο και εσύ να είσαι ενήμερος για αυτό!!! Αλλιώς μέχρι και αποζημίωση για παραβίαση του νόμου περί gdpr μπορείς να ζητήσεις!
Μπορω δηλαδη με συτητην esim που έχει να βαλω εγω ενα συνβολαιο για ίντερνετ κ νανεχει μονιμα ιντερνετ το αμαξι;
-
Όλα αυτά τα συστήματα για να λειτουργήσουν θέλουν κάποια συνδρομή που μπορεί να είναι και προσφορά δωρεάν πχ για ένα χρόνο.
Φυσικά όπως και ένα κινητό ακόμη και χωρίς κάρτα μαζεύουν στοιχεία και όπως γράφει το μάνουαλ δεσμεύονται ότι δεν θα τα κοινοποιούν σε τρίτους παρά μόνο σε αστυνομίες με εισαγγελική εντολή και μπλα μπλα ....πως έλεγε εκείνο το σλόγκαν ' όταν δεν πληρώνεις για ένα προϊόν αλλά απολαμβάνεις τα οφέλη του τότε το προιόν είσαι εσύ'
-
Βλέπω στις προηγούμενες σελίδες γινόταν πολύ λόγος για το χατς κλασικά αλλά και για το σενταν αλλά καθόλου για το sport touring. Πώς έτσι; Αυτό έχει και σχεδόν 600 λτ και έχει λογική τα 4.65μ μήκους. Το μεταξόνιο που είναι 2.70μ είναι όσο και του χατς ή μεγαλύτερο;
Στα 130 πορεία η κατανάλωση πόση είναι στο 1.8 υβριδικό;
Στην πόλη σε σχετική κίνηση με 30 ως 50 η κατανάλωση πόσο πάει;
Πλέον android auto έχει; Με καλώδιο ή ασύρματο;
-
Τέτοια βάγκον βλέπω πολλά σε ταξί εδώ στην Θεσσαλονίκη και στον Ωρωπό το καλοκαίρι είχα δει ένα σε κίτρινο πάλι ταξί που είχε και όλο το σετ από ανεμοθραύστες και αυτόν στο καπό. Φυσικά όλα ήταν υβριδικά.
-
Από βίντεο που είδα σχετικά με τις καταναλώσεις.
Στα 80 σταθερά προφανώς στην ευθεία μπορείς να κινηθείς και με μηδενική κατανάλωση. Στα 100 &120 είδα 5.1 ( σαν οικονομικό ντίζελ στα 100 λίγο τσιμπημενη για ντίζελ στα 120).
Από εκεί και πάνω όμως χάνεται η μπάλα. Στα 140 7.5 λτ αμόλυβδη στα 160 11 λτ.
Συνεπώς για πόλη και αφού μάθεις τον τρόπο οικονομικής οδήγησης συμφέρει και σε συνδυασμό με την αξιοπιστία του και το αυτόματο κιβώτιο είναι καλό εργαλείο και ως βαγκον για αυτό το επιλέγει ο ταξιτζής.
Για ταξίδι όμως με αυτές τις καταναλώσεις σε βενζίνη και σε συνδυασμό με ότι είναι και αργό σαν μέτριο 1.5 ντίζελ (έχει 0-160 37 δευτερόλεπτα) νομίζω χάνει την αξία του. Δλδ για πορεία και καίει και δεν τραβάει ο χειρότερος συνδυασμός ( σαν ντίζελ σε ελαφρύ σκαρί δεν έχει ότι και αν κοιτάζω...και να τραβά και να μην καίει....130-140 φορτωμένος με κλίμα και η βελόνα στο 5.3 λτ!).
Σίγουρα η Τογιότα με την 20 έτη και βάλε εμπειρία της στα υβριδικά έχει φτιάξει καλό πακέτο για μέσα στην πόλη αφού μάλλον καταφέρνει αυτά που υπόσχεται για έως 50% κίνηση με μπαταρία. Αλλά όταν βγαίνει εθνική το χάνει....το στροφόμετρο τσιμπά τις 4000 για πλάκα μένει εκεί και ρουφά βενζίνη.
Και έχει και αυτό το βαρετό μονότονο ήχο του κινητήρα/κιβωτίου μιας σχέσης που το νιώθεις να λιγωνεται.
Συμπερασματικά κάνει πολύ για ένα άνετο αμάξι πόλης αλλά για Ελλάδα νομίζω είναι υπερβολικά μεγάλο και ακριβό όταν μπορεί να κάνεις την ίδια δουλειά πχ με ένα γιαρις.
Αλλά πχ ως οικογενειακό σενταν ή βαγκον με 4 άτομα βαλίτσες και κλίμα εθνική αν είναι να κάψεις 8.5-9 λτ βενζίνη έχοντας πληρώσει υβριδική τεχνολογία δεν λέει...( και στην τελική και άλλα οικογενειακά καίνε 8-9 αλλά διακοσαριζουν για πλάκα, αυτό αγκομαχα για να πιάσει τα 160..)
-
Εχεις στο μυαλο σου το s cross. Για πανε με 160 με φορτωμένο grandland diesel, ....8,5-9 θα εισαι.
-
Στην κορολα πιάνεις τα 7.5 στα 140 στην ευθεία άδειος! Με 160 ευθεία άδειος πας στα 11! Αυτα είναι νούμερα φωτιά στην τσέπη.
Στο scross αντίστοιχες συνθήκες στα 140 έχω 5.2 και στα 160 6.8 και με 30 λεπτά κάτω στην τιμή λίτρου.
-
Πιάνεις την ταχύτητα που θέλεις, αφήνεις το γκάζι και το ξαναπατάς απαλά. Για μικρά διαστήματα που έχω κινηθεί με ταχύτητες 120-130χλμ/ώρα δεν είχα ποτέ τις καταναλώσεις που αναφέρεις. Για τα 160χλμ/ώρα δεν έχω άποψη.
-
Δλδ στα 130 σταθερά για πόσο διάστημα έχεις κινηθεί και τι κατανάλωση έγραψες? ( ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε κατηφορικά κομμάτια).
Toyota Corolla 2019