δεν μου αρεσει που ο κουαντρα δεν ριχνει σχολια
δεν μου αρεσει που πηζω ανεπανορθωτα
δεν μου αρεσει που ψαχνω να προσλαβω δυο τζουνιορ άι τι και τα παιδια που κανουν τις συνεντευξεις, σε μερικες και εγω παρων, διαπιστωνουν οτι τα πτυχια ειναι για τον μπεο. οχι του βολου. ΑΣΧΕΤΟΙ, μα ΑΣΧΕΤΟΙ. ο χρονος της ακαδημαικης επιμορφωσης πρεπει να λειτουργει μαζι με τη προσωπικη ορεξη για μαθηση. αντι για αυτο βλεπω εξαιρετικες γνωσεις μαγειρικης, ντυσιματος κλπ. και εκπαιδευτικο συστημα σκατα. δεν μπορει να με ρωταει ο μεταπτυχιακος της πληροφορικης τι ειναι ο σι κου ελ σερβερ τι το νον ες κιου ελ, τι σημαινει ραντ.... γαμω τη τρελα μου, ασε τα δικα μου που αν και υγειονομικοι ασχολιουνται με μπιγκ ντατα, η κορη του συνεταιρου μου στα 12 γραφει ηδη σε σε πλας πλας, τα δεκατετραχρονα ανηψια μου στο σικαγκο σίτυ εχουν φτιαξει αντροιντ απ για το σχολειο. και οι 30αρηδες που μου ερχονται σαν γαματοι εχουν δει κωδικα μονο στο ματριξ. και οχι νεαρε, δεν γκρινιαζω, οι ιδιοι φταιτε που εισαστε ακαλλιεργητα ραπανακια και προτιματε την ξυσαρχιδε λάιφ, το νετφλιξ, το μπράουζερ και αποψη για καθε τι και το επιδομα του αλαξις