-
xaxax όχι και ΚοΚο ...πολύ light axaxxaxax
-
@yem said in Renault Captur II:
xaxax όχι και ΚοΚο ...πολύ light axaxxaxax
Έχεις δίκιο Γιεεεε του, με τον δόλιο σου τον πατέρα. Γιεεεεεε του, γιεεεε του.
-
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας!
Παρέλαβα μέσα στο Γενάρη κι εγώ το captur expression plus lpg. Αυτό που με έχει προβληματίσει είναι ότι στον πίνακα οργάνων, δεν μου δείχνει κάποιες ενδείξεις όπως την κατανάλωση και τον μερικό χιλιομετρητή! Δείχνει μόνο ταχύτητα και ολικό χιλιομετρητή. Είναι έτσι η έκδοση η κάτι εχει γίνει με το λογισμικό; Έκατσα πόσες φορές διάβασα το βιβλιαράκι, λεω κάτι κάνω λαθος και δεν μου τα εμφανίζει αλλα μου φαίνεται δεν τα εχει καθόλου! Όπως επίσης οτι στην οθόνη πολυμέσων, στο πεδιο πληροφοριες-οχημα δείχνει ενα μονο εικονίδιο για τα ελαστικά, τιποτα αλλο. Δεν θα έπρεπε να δείχνει κι άλλα; όπως γι αυτό το προγραμμα το eco? Όσοι έχετε έκδοση expression plus τα έχετε αυτά; Είμαι έτοιμη αύριο να παω στην αντιπροσωπεία. -
Πάρε τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και πες τους ότι είναι ζώα και κοιμούνται όρθιοι και αφού τελείωσης το στόλισμα ευγενικά και ωραία πες του ότι θες ραντεβού για update στο λογισμικό , κάτι που έπρεπε να κάνουν πριν στο παραδώσουν αφόυ σου πήραν περίπου 300ε για έξοδα προετοιμασίας ...λέω εγώ τώρα.
-
Πάρε τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία και πες τους ότι είναι ζώα και κοιμούνται όρθιοι και αφού τελείωσης το στόλισμα ευγενικά και ωραία πες του ότι θες ραντεβού για update στο λογισμικό , κάτι που έπρεπε να κάνουν πριν στο παραδώσουν αφόυ σου πήραν περίπου 300ε για έξοδα προετοιμασίας ...λέω εγώ τώρα.
Αχχχ άρα είναι όντως ελάττωμα του οχήματος. Και είχα φαγωθεί αυτες τις μέρες γιατί πάταγα τα κουμπια στο τιμόνι και δεν έκαναν σχεδόν τίποτα. Και λεω τι σκ@τα δεν καταλαβαίνω. Σ ευχαριστώ πολυ yem!
-
@petrosv said in Renault Captur II:
@ntinos1957 said in Renault Captur II:
Xxaxa τέλειο @dublin και Off road και animal xxaxaxax, o άλλος λέει να το κάψει... Ρε τι είσαστε εσείς!
Υπάρχει σετ ρεζέρβα με τροχό λεπτό και με όλα τα εξαρτήματα (γρύλος - κλειδί κτλ) μέσα σε ωραία τσάντα αλλά και πάλι πιάνει χώρο..Γεια σας
Μόλις πήρα το capture lgp dynamic
Και δεν δείχνει στο καντράν
Πληροφορίες καταναλώσεις -χιλιόμετρα κλπ
Παρά μόνο ισχύ - ροπή
Θέμα update να υποθέσω ; Η κάτι άλλο
Βλέπεις αύριο είναι αργία και δεν μπορώ να πάω να δω !
Αν ξέρει κανείς κάτι ας βοηθήσει !
ΕυχαριστώΚαλησπέρα,
Μην ανησυχείς δεν είσαι ο μόνος!!! Παρέλαβα κι εγώ πριν λίγες μέρες captur lpg dynamic και έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Επίσης είδα στο FB group "Renault Captur Greece" ένα ακόμη "ομοιοπαθούντα", με ίδιο αυτοκίνητο. Δηλαδή είμαστε τουλάχιστο τρεις, και όλοι με lpg. Μίλησα ήδη με τον αντιπροσωπό μου και μετέφερε το πρόβλημα στα κεντρικά. Πιστεύω οτι είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα με κάποια ρύθμιση που θα πρέπει να κάνουν. Πάντως είμαι τόσο ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο που αυτή η (προσωρινή) έλλειψη δε με προβλημάτισε καθόλου! Με γειά μας με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!Καλησπέρα,
μέτρα 4 με το ίδιο πρόβλημα, το ίδιο εχω κι εγώ. Όλοι τωρα το Γενάρη τα πήραμε; τελικά έφτιαξε το πρόβλημα με την αναβάθμιση; -
Αλλάξανε το διακοπτακι του lpg στα πρότυπα της dacia ή ακόμα υπάρχει ο aftermarket της landirenzo?
-
Η Dacia είναι premium...
-
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπαίνει το update από το εργοστάσιο , εκτός και αν έχουν πολύ στοκ από εγκεφάλους που κάθονται . Είναι ένα "πρόβλημα" που υπήρχε από αρχή κάπου στο τέλος του 2020 έβγαλαν το εν λόγο update το οποίο δεν το γουστάρουν στα συνεργεία γιατί θέλει και 2-3 ώρες τον εγκέφαλο ρεζερβέ ...
Fun Fact το πρώτο clio στον Σφακιανάκη έκανε διανυκτέρευση γιατί βγάζανε το βύσμα συνέχεια για να κάνουν και άλλες δουλειές και το clio lpg έμεινε πίσω (μιας και από το update δεν βγάζουν λεφτά) .Σιγά μην αλλάξουν το κουμπί της ladirenzo , μετά πρέπει να φτιάξουν και στάθμη lpg στον πίνακα , τρελός είσαι ?
-
@lap said in Renault Captur II:
Η Dacia είναι premium...
Αν εστιάσεις στο ταμπλω και συγκρίνεις τις ενδείξεις και τους διακόπτες lpg, μάλλον ισχύει.
-
Μόνο αυτό; Έχει ύφασμα στο ταμπλό και ασύρματο android auto...
-
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπαίνει το update από το εργοστάσιο , εκτός και αν έχουν πολύ στοκ από εγκεφάλους που κάθονται . Είναι ένα "πρόβλημα" που υπήρχε από αρχή κάπου στο τέλος του 2020 έβγαλαν το εν λόγο update το οποίο δεν το γουστάρουν στα συνεργεία γιατί θέλει και 2-3 ώρες τον εγκέφαλο ρεζερβέ ...
Fun Fact το πρώτο clio στον Σφακιανάκη έκανε διανυκτέρευση γιατί βγάζανε το βύσμα συνέχεια για να κάνουν και άλλες δουλειές και το clio lpg έμεινε πίσω (μιας και από το update δεν βγάζουν λεφτά) .Σιγά μην αλλάξουν το κουμπί της ladirenzo , μετά πρέπει να φτιάξουν και στάθμη lpg στον πίνακα , τρελός είσαι ?
Ζητάνε όμως 24k για το dynamic.
Το είδα χτες στο car και πραγματικά είπα να το ανεβάσω στις αγγελίες για γέλια και για κλάματα. -
Γατάκια capturαδες
-
Ε εντάξει δεν είναι και Swift που έχει και acc αλλά κάτι γίνεται.
-
@georgemit said in Renault Captur II:
Ε εντάξει δεν είναι και Swift που έχει και acc αλλά κάτι γίνεται.
Έτσι έτσι....
-
Τιτανομαχια.
-
Καλησπέρα σε όλους...είναι το πρώτο μου ποστ , αλλά διάβασα πολλά δικά σας...γίνεται καταπληκτική δουλειά στο φόρουμ!
Είναι και η πρώτη μου φορά που θα αγοράσω αυτοκίνητο...μετά από πολλή μελέτη, κατέληξα στο renault capture lpg (έκδοση dynamic), διότι με ενδιαφέρουν δύο κυρίως πράγματα: η κατανάλωση και η χωρητικότητα (σε καμπίνα και πορτ μπαγκαζ) για μια 4μελη οικογενεια
Έχω συγκεντρώσει κάποιες ερωτησουλες για όσους έχουν ήδη αυτό το αυτοκίνητο (ή έστω γνωρίζουν):- Ο 1000ρης κινητήρας με τους 100 ίππους είναι ικανοποιητικός, τουλαχιστον στα βασικά, όπως πχ μια προσπέραση?
- Από ο,τι κατάλαβα δεν υπάρχει ένδειξη για μέση κατανάλωση...ένδειξη για υπόλοιπο καυσίμου (αυτονομία σε km) υπάρχει στον πίνακα οργάνων ή φαίνεται μόνο στο κουμπί που υπάρχει αριστερά για το αέριο?
- Όταν σύρουμε τα πίσω καθίσματα 16εκ για να μεγαλώσει ο χώρος αποσκευών, επαρκεί ο χώρος στα πίσω καθίσματα για να καθίσουν, έστω τα παιδιά?
- Χειρολαβές για τους άλλους επιβάτες (πλην οδηγού) και φως στα πίσω καθίσματα, υπάρχουν?
Αυτά τα λίγα είναι που δεν παρατήρησα όταν πήγα στην αντιπροσωπεία...συγγνώμη αν σας κούρασα, ευχαριστώ πολύ!
-
Καλησπέρα @notakis , σε φώτισε ο Θεός και είσαι στον σωστό δρόμο .
θα σου απαντήσω στα ερωτήματα σου :
-
Ανάλογα τι οδηγούσες πριν , εμένα μου κάνει δεν κάνω τόσο συχνά ταξίδια σε επαρχιακούς που να χρειάζομαι να κάνω συνέχεια προσπεράσεις και έχω κάνει 3-4 ταξίδια φορτωμένος με 4 άτομα και δεν ένιωσα κάπου ότι χωλαίνει .
-
Υπάρχει ένδειξη για μέσο όρο στην κατανάλωση του τριπ ( όχι στιγμιαία ) και υπάρχει και ένδειξη για υπόλοιπο χιλιομέτρων όπως και μ/ο ταχύτητας - μ/ο κατανάλωσης ( συνολικά 3εις πίνακες ) δεν υπάρχει ένδειξη για υπόλοιπο ποσότητας αερίου εκεί βλέπεις κάτω αριστερά στο μπλιμπλίκι .
-
Αν σύρεις το πίσω κάθισμα σχεδόν κολλάει στην πλάτη των μπροστά αν έχεις παιδί κάτω απο 1 μέτρο (περίπου 3ετών) τότε μπορεί να στριμωχτεί σε μικρό ταξίδι , τα πιο μεγάλα παιδιά θα στριμωχτούν πολύ .
-
Χειρολαβές έχουν μόνο οι πίσω , φώτα έχει 3 πίσω όπως επίσης έχει και 2 θύρες USB και αεραγωγούς
Είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο κατανάλωση , συμπεριφορά στο δρόμο , ποιότητα κύλισης , το εσωτερικό είναι πανέμορφο-ποιοτικό και φαίνεται καλοφτιαγμένο ΑΛΛΑ ξεκινάω απο τα πολύ βασικά μείον :
-
Άχρηστες ποτηροθήκες , καθόλου βολικές .
-
Κοπανάει πολύ λίγο λόγο ημιάκαμπτου όταν πέφτεις σε εγκάρσια αυλάκια( μην τρελαίνεσαι ) .
-
Δεν θα έχεις ηλ. αναδιπλούμενους καθρέπτες ( θα έχεις διακόπτη και μοτέρ αλλά θα λείπει η πλακέτα )
-
Ίσως να λείπει το ένα παο τα δύο ραντάρ , αυτό δεν μπορεί να τοποθετηθεί μετά οπότε πρέπει να μιλήσεις με αντιπροσωπεία .
-
Και όπως όλα τα αυτοκίνητα έχει ακριβύνει πάρα πολύ .
-
-
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απόκριση ..
Όταν λες ραντάρ ποια εννοεις, του παρκαρίσματος?
Όσο για τη μη ένδειξη για το αέριο, το θεωρώ τεράστιο φάουλ...σήμερα είδα σε dacia sandero stepway που κοστίζει 7000 λιγότερο, να έχει κανονικά στην οθόνη υπόλοιπο βενζίνης κ υπόλοιπο αερίου ....
Εγώ έχω ένα Άλφα Ρομέο του 99 , 1400 κ.εκ και 104 άλογα, που το έχω 10 χρόνια με αέριο.... Και περίμενα να ΜΗΝ έχει ένα αυτοκίνητο του 2021 τον ίδιο ακριβώς τρόπο για την ένδειξη του αερίου....
Επίσης για τους καθρέφτες, αν είναι να μην έχω αναδιπλούμενους ηλεκτρικά πχ, να ζητήσω να μην το χρεώνουν στον εξοπλισμό...γιατί ο πωλητής μου το ανέφερε ξεκάθαρα ....
Τέλος πάντων , ξέρω ότι θα βρω κ μελανά σημεία , αλλά ελπίζω η γενική αίσθηση να αξίζει την αγορά!!
Ευχαριστώ και πάλι! -
-
Το ένα απο τα 2 ραντάρ εμπρός ( το ένα έχει και κάμερα στο παρμπρίζ το άλλο είναι στον προφυλακτήρα ) για μένα και τα δύο ΠΡΈΠΕΙ να υπάρχουν σε αυτοκίνητο της εποχής μας , έχουν να κάνουν με ανάγνωση πινακίδων , ρανταρ πρόσκρουσης κ.α. ρώτα αν έχει διορθωθεί αυτή η έλλειψη ( το διάβασα και στο Ιταλικό φόρουμ πριν 2 μήνες )
-
σήμερα είδα σε dacia sandero stepway: Χτύπα και άλλο θα το αντέξω .Εννοείται σπάσιμο και ξενέρα αλλά κλάιν το ξεπέρασα
-
Υπάρχει το μοτέρ του καθρέπτη όπως υπάρχει και ο διακόπτης , δεν υπάρχει η πλακέτα η οποία θα κατασκευαστεί όταν θα υπάρχουν αρκετά μικροτσιπ και θα σας καλέσουν να την εγκαταστήσουν . Προσωπικά λέω μπούρδες ...
-
Renault Captur II