-
Μπήκα χθές στο obdeleven για να δω αν έχουν βάλει κάτι νέο και βρήκα επιλογή για αυτόματο κλείδωμα με την απομάκρυνση από το αυτοκίνητο και το κλειδί μαζί.
Λέω να δοκιμάσω αν λειτουργεί. -
@limited_one said in VW Golf MK 8:
Μπήκα χθές στο obdeleven για να δω αν έχουν βάλει κάτι νέο και βρήκα επιλογή για αυτόματο κλείδωμα με την απομάκρυνση από το αυτοκίνητο και το κλειδί μαζί.
Λέω να δοκιμάσω αν λειτουργεί.Ενδιαφέρον, βλέπω ότι το έχει και για το δικό μου
-
@a-d-p said in VW Golf MK 8:
Έχεις obdeleven?
-
Τελικά ενεργοποίησα το αυτόματο κλείδωμα με την έξοδο από το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω αν δουλεύει γιατί δεν το έβαλα μπροστά.
Έβαλα και μια νέα οθόνη που δείχνει τους τροχούς του αυτοκινήτου και τις μοίρες που έχουν.
-
@a-d-p said in VW Golf MK 8:
Έχεις obdeleven?
Όχι, και δεν γνωρίζω τι ακριβώς είναι
-
Τελικά ενεργοποίησα το αυτόματο κλείδωμα με την έξοδο από το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω αν δουλεύει γιατί δεν το έβαλα μπροστά.
Έβαλα και μια νέα οθόνη που δείχνει τους τροχούς του αυτοκινήτου και τις μοίρες που έχουν.
Σε κάποια φάση και εγώ θέλω πάρω το obdeleven όταν έρθει το Leon.
Αλλά ξέρω ότι αν θα κάνουν κάποιο firmware update θα επανέλθει στα εργοστασιακά του.
Φυσικά, όταν θα καταφέρουν για το facelift να βγάλουν drivers να τα διαβαζει.
VW Golf MK 8