-
σε εργοστασικο φιμε, κανενα απο τα παιδια ή επιβατες που εχουν κατσει πισω, δεν εχουν παραπονεθει. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να το φοβασαι.
-
τέλεια, ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!
-
Μην πληρώσεις έξτρα για πίσω εργοστασιακά φιμέ τζάμια! Με τα ίδια ή λιγότερα χρήματα βάλε αντηλιακές μεμβράνες σε όλα τα τζάμια, που έχουν 99,9% απόρριψη της UV ακτινοβολίας και πολύ καλύτερη θερμική συμπεριφορά.
-
Δεν ξέρω ποσό κάνουν τα εργοστασιακά παράθυρα, εξάλλου και τα δικά μου ηταν μέρος κάποιου πακέτου εξοπλισμού όποτε δε θυμαμαι . Η ηλιοροφή πάντως εχει πολυ καλή προστασία , κάποιες μέρες που θυμαμαι μεσημέρι να σε καίει ο ήλιος απο πάνω , το τζαμί της οταν παρεμβάλλεται τα ρουφάει όλα και ένιωθες μια χαρά απο κάτω .
Για τα πλαϊνά και τη ζέστη επιφυλάσσομαι καθώς δεν εχει δοκιμαστεί σε ελληνικές συνθήκες το αυτοκίνητο, για λίγους μήνες ακόμα -
Ta φιμε παράθυρα πίσω πόρτας πλαϊνών κια φινιστρίνια πάνε πακέτο με την gt line .
-
Ένα hybrid λείπει, ανανεώσιμες έχουμε:-)
-
Μια πληροφορία σε όσους ενδιαφέρονται για μεγάλη μπαγκαζιέρα στο 5008. Εχω πάρει της Thule το μοντελο XT MOTION XXL το οποίο είναι μια μπαγκαζίερα μήκους 2,30μ και πλάτους 0,90μ χωρητικότητας 610lit. Είναι θηρίο αλλά βολεύτηκε στον μακρύ ουρανό του 5008 μια χαρά βγήκε και καμιά 30αριά πόντους πάνω από το μπροστινό παρ μπριζ αλλά δεν την βλέπεις όταν οδηγείς γιατί είναι ψηλά. Πήγα Καλαμάτα- Λάρισα μια εβδομάδα και όλα μια χαρά. Χωράει ότι θέλεις και την προτείνω σε όσους θέλουν να κάνουν μια παρόμοια αγορά να μην τους τρομάξει το μέγεθος γιατί ως γνωστόν 'το μεγάλο γίνεται μικρό ενώ το αντίθετο όχι'.
-
Αυτή είναι 410αρα (191x81) και πάνω στο αυτοκίνητο φαίνεται σχεδόν μικρή. Απο χώρο όμως είναι χορταστική.
Ενώ σκεφτόμουνα κάποια πιο μικρή αρχικά αλλά είπα να πάω +1 μέγεθος για να μην το μετανιώσω στο μέλλον, αλλά τη βρίσκω ίσως λίγο μεγαλύτερη από ότι θα ήθελα.
Ας έχουμε στα υπόψιν ότι όσο μεγαλώνει το μέγεθος,, μεγαλώνουν και κάποιες πρακτικές δυσκολίες. -
Kilo έχεις κάποιο δίκιο για την πρακτικότητα (τοποθέτηση, αποθήκευση κλπ) αλλά όταν θα χρειαστεί να κάνεις το κάτι παραπάνω στην μεταφορά θα σε αποζημιώσει. Πχ. μπορώ να βάλω τουλάχιστον 2 μεγάλα ποδηματα μέσα στη δική μου και κάποιους σάκους, η μπορώ να βάλω μεγάλου μήκους πέδιλα του σκι και πολλά άλλα αντικείμενα όπως παιδικά καρότσια και να μπορέσω να χρησιμοποιήσω και τις 7 θέσεις του αυτοκινήτου αν χρειαστεί. Δηλ τα 610λιτρα σχεδόν αντικαθιστούν τα 700 plus του αυτοκινήτου αν θελήσεις να το κάνεις επταθέσιο.
-
Σωστά, ανάλογα με τις ανάγκες πρέπει να διαλέξεις και μέγεθος. Αν θες να βάζεις ποδήλατα κτλ μέσα, τότε περιορίζονται οι επιλογές.
Και η δικη μου (που είναι κατηγορία L) για ταξίδι σε 7θεσια διάταξη αγοράστηκε, αλλά μας φτάνει και με το παραπάνω.
Το καλό με μια πιο μικρή, αν είχα παρει πχ κατηγορία Μ, θα ήταν ότι θα μπορούσα να τη αφαιρέσω μόνος μου από το αμάξι, κάτι που με την υπάρχουσα είναι αδύνατο. -
Ρε παιδιά, χιλιάρικο και βάλε για μπαγκαζιέρα;
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Αυτή είναι 410αρα (191x81) και πάνω στο αυτοκίνητο φαίνεται σχεδόν μικρή. Απο χώρο όμως είναι χορταστική.Αφού έχεις πολύ χώρο και με το άνοιγμα της πίσω πόρτας και συνεχείς ράγες οροφής, θα πρότεινα να βάλεις τη μπαγαζιέρα πιο πίσω και τις μπάρες πιο μακρυά μεταξύ τους
-
Κοιτά να δεις, ειναι ενα θεμα που θέλω να το ψαξω
Οι ραγες οροφης απο μέσα σε εκείνα τα σημεία έχουν κάτι βουλίτσες που δείχνουν οτι εκεί πρέπει να πιάσουν οι μπάρες .
Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει όντως συγκεκριμένο σημείο η μπορώ να τις βάλω όπου θέλω κατα μήκος των ραγων -
Την ίδια απορία είχα και εγώ και τελικά τις έβαλα εκεί κοντά στις βουλίτσες που λες. Όμως ο αντιπρόσωπος της Thule που ρώτησα μου είπε ότι δεν πειράζει που βγαίνει αρκετά μπροστά από το παρμπρίζ. Επίσης οι μπάρες μου είπε να μην είναι πάνω από 75 εκατοστά μακριά η μία από την άλλη αντε το πολύ 80 ανεξάρτητα από το μέγεθος της εκάστοτε μπαγκαζιέρας.
-
Ο χρήστης marios65 έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΗ ΜΕ D ΣΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΕΝΩ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Ρ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΔΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΣΠΑΓΕ ΤΟ ΣΑΖΜΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΊΑ ΗΡΘΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΜΠΛΟΚΑΡΙΣΕ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΑΖΜΑΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ .ΕΓΩ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΛΑΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ΜΠΑΓΑΖΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ.Φίλε τι έγινε με την βλάβη σου πως έκλεισε το θέμα;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μου είπανε ότι έκανα λάθος χειρισμό δεν βρήκανε τίποτα δεν μου το έχει ξανακάνει μέχρι τώρα
Στάλθηκε από το SM-J415FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι σόι λάθος χειρισμός που ακινητοποιήθηκε χωρίς να ξαναπαιρνει μπρος το αμάξι;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nikargy έγραψε:
Την ίδια απορία είχα και εγώ και τελικά τις έβαλα εκεί κοντά στις βουλίτσες που λες. Όμως ο αντιπρόσωπος της Thule που ρώτησα μου είπε ότι δεν πειράζει που βγαίνει αρκετά μπροστά από το παρμπρίζ. Επίσης οι μπάρες μου είπε να μην είναι πάνω από 75 εκατοστά μακριά η μία από την άλλη αντε το πολύ 80 ανεξάρτητα από το μέγεθος της εκάστοτε μπαγκαζιέρας.Η απόσταση στη φωτό , με βάση τις «βουλίτσες» ειναι 65 εκατοστά .. άρα με βάση τα γραφόμενα σου παίζει να ανοίξει καμία δεκαριά ακόμα
Σε άλλο θεμα, έκανα ενα ανοίγματακι στα 180+ σε τελείως άδεια εθνική για να δω πως πάει .
Δεν ..... μπορεί να ειαι που είμαι άμαθος και δεν πάω τόσο αλλά μετά τα 170 και στα 180 και έπειτα δεν μου ενέπνεε και πολυ εμπιστοσύνη . Μέχρι τα 150 πιστεύω ειναι μια χαρά χωρίς κανένα θεμα, οποίος θέλει περισσότερα καλύτερα να κοιτάξει άλλου.
μέχρι τα 140+ που το δουλεύω εγώ στα ταξίδια , όλα καλά. -
Βαζουμε στην ακρη σιγα σιγα τα πραγματα που εχω να κατεβασω Ελλαδα , κοντευουν οι μερες
απελπισια , εχω ατελειωτα πραγματα
περα απο τη μπaγκαζιερα πανω που θα φτασει στο οριο των 75Kgr, πισω βλεπω να χτιζουμε βουνο
Βαλε και 4 ατομα (3 ενηλικες ) , αμα βαρεσει κανα 45αρι στον καμπο στη λαρισσα οπως προπερσυ βλεπω να παιρνω κανα μοτερ στο χερι -
Παραλαβαμε χθες, παραγγελια 31/1. Εκδοση Allure manual diesel χρωμα emerald green. Παραγωγη Μαΐου, εφτασε ελλαδα 22/5, 6/6 ηταν αντιπροσωπεια κ 7/6 παραλαβαμε. Ολοι οικογένειά ενθουσιασμένη κ εντυπωσιασμενη.. Μπηκαν κ τα τρια καθισμακια πισω κ ειμαστε έτοιμοι για εξορμήσεις. Οι πρωτες εντυπωσεις: εξωτερικα όμορφο και ογκώδες, εσωτερικα απλετοι χώροι κ φουτουριστική σχεδιαση. Στο επομενο ποστ θα προσπαθήσω ν ανεβασω καμια φωτο κ αργοτερα ενα μικρο review..
Peugeot 5008 (SUV)