-
Έχω κάνει test drive. Βέβαια, Παρασκευιάτικα στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης δεν μπορείς να καταλάβεις/κρίνεις πολλά γιατί το κύριο άγχος σου είναι να μην τρακάρεις από την πολλή κίνηση (είχα και γυναίκα/νεογέννητο από πίσω).
Γενικά μου άρεσε η αίσθηση, δεν είδα μεγάλη διαφορά από το Getz και το θεώρησα πιο ευκολοδήγητο από Qashqai (προσωπική άποψη).
-
Ο χρήστης arkoudos1980 έγραψε:
Επειδή σωστά αναρωτηθήκατε γιατί θέλω να τα σκάσω μετρητά, θα σας εξηγήσω.Έχω ένα ανοιχτό καταναλωτικό 12.000, γι' αυτό και έχω την εντύπωση πως δεν θα εγκριθεί άλλο. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πληρώσω 12.000 το καταναλωτικό και μετά να πάω να πάρω το αμάξι με προκαταβολή+άλλο δάνειο. Έτσι όμως υπολόγισα πως θα μου βγουν τα λεφτά περισσότερα. Οπότε προτίμησα να δώσω τα λεφτά μετρητά και να συνεχίσω να ξεπληρώνω σιγά σιγά το καταναλωτικό. Ουσιαστικά δηλαδή είναι το ίδιο πράγμα ό,τι κι αν κάνω.
Τώρα για τα υπόλοιπα. Στεναχωρέθηκα λίγο με τα σχόλια περί 'δεν τραβάει' κλπ. Αν κάποιος από το νήμα έχει αγοράσει το αυτοκίνητο, μετά χαράς να ακούσω εντυπώσεις. Λογικά πάντως αυτό θα πάρω μετά και το πράσινο φως του αφεντικού του σπιτιού (της γυναίκας δηλαδή).
Φίλε μου βασική έκδοση πετρελαίου.... 115ps με 280nm θηρίο ανημερο....χωρεσα στο αμάξι 4 στρουμπουλά άτομα μαζί με φαρδύ καθίσματατακι στην μια πλευρά του αμαξιου..... Το πήρα και βγήκα από το χωριό σε ανάγκη για να προσεγγίσω ένα από νερό κτίσμα μετά απο κακοκαιρια μέσα από κακοτραχαλο βαλτωδες μέρος με πέτρες και μεγάλες γούρνες με νερό και παρότι προσθιοκινητο και με το esp ενεργοποιημενο.... Σκυλί!!!!..... Οποιος έχει ή αυτό ή το profacelift (2017 - 2018) σε πετρέλαιο και επιχείρησε εκτός δρόμου δύσβατη περιοχή θα ξέρει!!!!....... Χτύπα το κατευθείαν και μην ψηριζεις τις καταστάσεις με τις εκπτώσεις γιατι έρχονται δύσκολες μέρες στην φορολόγηση των καινούργιων αμαξιών πριν την αγορά... Θα προσθέσει πρασίνους φόρους το κράτος και θα μεγαλώσει παραπάνω η τελική τιμή τους....και μην κάνεις το λάθος και το πάρεις βενζίνη... Έχει δίκιο ο harisma23 θα αγκομαχαει όταν το φορτωνεις και θα καίει πάνω από 10 λίτρα για την πλάκα με μεγαλα τελη......καλή επιλογή αμαξιού σου εύχομαι...
Στάλθηκε από το LDN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είμαι ανάμεσα στο Tucson 115 diesel ή το Opel Grandland x 130 hp diesel στα 21950€ .. Έχει κανένας αποψη ;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης KostasK79 έγραψε:
Είμαι ανάμεσα στο Tucson 115 diesel ή το Opel Grandland x 130 hp diesel στα 21950€ .. Έχει κανένας αποψη ;Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε μου το τουσον.... Ανθεκτικό σαν κατσαρίδα αλλά με χώρους αφράτοανετους......καλύτερο από το grandland σε όλα τα επίπεδα και ξενοιάζεις και από συνεργεία.
-
Που είσαι ρε 'xplicit'!!!!!!! τρισμέγιστε με τις ωραίες τοποθετήσεις και γλαφυρες αναλύσεις για το τουσον να έρθεις να ξανάοδηγησεις το επίμαχο νήμα..... Να ανάψω φανο στον ουρανό με το σήμα του Μπάτμαν για να εμφανιστείς.....περιμενουμε τοποθέτηση επί των διαφόρων θεμάτων που έχουνε προκυψει
-
Ο χρήστης arkoudos1980 έγραψε:
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.Είμαι στο όριο να παραγγείλω το Tucson, και συγκεκριμένα την βενζινοκίνητη Premium έκδοση (1.6 κινητήρας, 132 άλογα). Το αμάξι θα βγει γύρω στα 23.300 με την γνωστή 5ετη εγγύηση.
Αυτό που με έχει χαλάσει σε όλη τη διαδικασία (όχι μόνο στη Hyundai), είναι η αδιαφορία στο γεγονός πως προτίθεμαι να τα σκάσω μετρητά. Κάποτε αυτό δεν μετρούσε; ΤΙ έχει αλλάξει τώρα; Πιστεύετε πως πρέπει να πιέσω (είμαι λίγο μπούφλας σε αυτά) τον πωλητή; Αν και η Premium έκδοση ουσιαστικά δεν έχει κάτι που να λείπει (δεν ενδιαφέρομαι για δερμάτινο σαλόνι και ηλιοροφές).
Έδωσα 12,5 προκαταβολή και τα υπόλοιπα δόσεις, από 23 το πήρα 22. Τα λεφτά τα παίρνουν ούτως ή άλλως από σένα ή την τράπεζα. Παίζουν περισσότερα με τα bonus πωλήσεων και κάλυψη των στόχων που έχουν βάλει. Ρώτα και αλλού, μην κολλάς σε μία αντιπροσωπεία και μια περιοχή, στα έστειλα και σε pm.
p.s. τα έχουμε ξαναπεί, τα έξοδα φακέλου είναι ΜΟΝΟ 50 ευρώ, οτιδήποτε παραπάνω είναι ταρίφα-γ@μισι@τικα
Είμαι ανάμεσα στο Tucson 115 diesel ή το Opel Grandland x 130 hp diesel στα 21950€ .. Έχει κανένας αποψη ;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καθαρά θέμα γούστου. Προσωπικά προτίμησα το tucson, διότι με καλύπτει περισσότερο από το grandland αν και υστερεί λίγο στον εξοπλισμό. Επιπροσθέτως το tucson πίσω έχει άξονα πολλαπλών συνδέσμων σε αντίθεση με το grandland που έχει ημιάκαμπτο. Ταξιδεύω άνετα, δεν κοπανάει πουθενά.
Που είσαι ρε 'xplicit'!!!!!!! τρισμέγιστε με τις ωραίες τοποθετήσεις και γλαφυρες αναλύσεις για το τουσον να έρθεις να ξανάοδηγησεις το επίμαχο νήμα..... Να ανάψω φανο στον ουρανό με το σήμα του Μπάτμαν για να εμφανιστείς.....περιμενουμε τοποθέτηση επί των διαφόρων θεμάτων που έχουνε προκυψει
Οσονούπω man. Μόλις επαναπατρίστηκα, ξεφορτώνω, κανονίζω κάτι εκκρεμότητες και σύντομα θα μεταφέρω εντυπώσεις μετά από πλέον 10.000 χλμ στο οδόμετρο.
-
Χρειάστηκε πριν από μερικές μέρες να κάνουμε μετακόμιση από Βόνιτσα για Κομοτηνή. Μιλάμε για ένα ολόκληρο νοικοκυριό, φορτώθηκε πολύ πράμα, τόσο πολύ που απορούσα αν θα τα χωρέσει. Γέμισε χαλαρά και έβλεπα πίσω άνετα.
7ωρο ταξίδι με 2-3 ενδιάμεσες στάσεις, χωρίς να κουραστούμε ιδιαίτερα.
Εδώ κατάλαβα τη σημασία της ροπής και της ανώτερης δύναμης έλξης που έχει ατού ένα diesel σε σχέση με τη βενζίνη. Πολύ καλό τράβηγμα, ικανοποιητικές ρεπρίζ, έπιανα μεγάλες ταχύτητες χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα και φρένα τα οποία τα ένιωθες χωρίς όμως να αισθάνεσαι βαρύ το αμάξι. Είχα οδηγήσει αρκετές φορές το scirocco φουλ φορτωμένο, ήθελε λίγο παραπάνω προσπάθεια στις επιταχύνσεις και αρκετή προσοχή στο φρενάρισμα.
Το αυτοκίνητο πλέον έχει 10.000 χλμ. Η πραγματική του κατανάλωση είναι στα 5,5-5,7 με το 62αρι ντεπόζιτο βγάζει χαλαρά 1000 χλμ (φουλαρισμένο-λαμπάκι) και στη ρεζέρβα μένουν 7 λίτρα πετρέλαιο.
Έχουμε οργώσει Ήπειρο, Αιτ/νια και περίεργους χωματόδρομους στη Λευκάδα, όποιος γνωρίζει από αυτά τα μέρη έχει μια καλή ιδέα για το οδικό δίκτυο, ειδικά για μέρη όπως Αμφιλοχία-Βόνιτσα-Ξηρόμερο. Το αυτοκίνητο δεν κάνει κιχ. Δεν ακούγεται από πουθενά τίποτα.
Τι θα ήθελα, ρεαλιστικά μιλώντας για τα χρήματα που κοστίζει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στη συγκεκριμένη έκδοση, αυτόματο άνοιγμα-κλείσιμο καθρεφτών, στιγμιαία αριθμητική κατανάλωση στο trip και λίγο καλύτερα πλαστικά (ότι ακουμπάει και είναι λίγο τραχύ αφήνει σημάδι, δεν μιλώ απαραίτητα για μαλακά πλαστικά απλά για λίγο καλύτερα σκληρά πλαστικά).
Εν κατακλείδα, πολύ αυτοκίνητο για τα 22-23 χιλιάρικα που ζητάει. Νιώθεις ότι το αυτοκίνητο κοστίζει παραπάνω από τα χρήματα που δίνεις. Στα 25 + που υπάρχουν ανώτερες εκδόσεις, εκεί πιστεύω υπάρχουν κι άλλες επιλογές με καλύτερα χαρακτηριστικά.
-
Ευχαριστώ xplicit για τα μηνύματα και τις συμβουλές. Για την ιστορία, το έχω παραγγείλει το αμάξι και στις 17/7 (σύμφωνα με το μέηλ τους) θα βρίσκεται εδώ.
ΥΓ Σαν την Κομοτηνή δεν έχει...
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
....
Εν κατακλείδα, πολύ αυτοκίνητο για τα 22-23 χιλιάρικα που ζητάει. Νιώθεις ότι το αυτοκίνητο κοστίζει παραπάνω από τα χρήματα που δίνεις. Στα 25 + που υπάρχουν ανώτερες εκδόσεις, εκεί πιστεύω υπάρχουν κι άλλες επιλογές με καλύτερα χαρακτηριστικά.Γεια σας παίδες. Βλέπω από καιρό όσα γράφετε γιατί μ ενδιαφέρει το συγκεκριμένο όχημα.
Ποιά άλλα αυτοκίνητα θα βάζατε δίπλα στο πετρέλαιο /υβριδικό τουξον ως ισάξια ή καλύτερα? Μιλάμε για 32 χιλιάρικα τοπ εξοπλισμό τουξόν.
Sent from my P027 using Tapatalk
-
Ε στα 32 χιλιάρικα όλα τα υπόλοιπα σουβ της αγοράς σε μήκος από 4.39 ως 4.50 το ανταγωνίζονται και σε εξοπλισμό ασφαλείας μάλλον το νικούν . Τι θέλω να πω : στα 32 χιλιάρικα έχεις πολλά αμάξια να δεις . Στα 22-23 μόνο τα σπορτατζ ,γκραντλαντ, καροκ,κατζαρ, ατεκα,. Στα 32 έρχονται και το τιγκουαν ,3008 , αιρκρος , κουγκα ,.
Στα 22-23 από τους ανταγωνιστές μάλλον θα το επέλεγα στα 32 αποκλείεται.
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Ε στα 32 χιλιάρικα όλα τα υπόλοιπα σουβ της αγοράς σε μήκος από 4.39 ως 4.50 το ανταγωνίζονται και σε εξοπλισμό ασφαλείας μάλλον το νικούν . Τι θέλω να πω : στα 32 χιλιάρικα έχεις πολλά αμάξια να δεις . Στα 22-23 μόνο τα σπορτατζ ,γκραντλαντ, καροκ,κατζαρ, ατεκα,. Στα 32 έρχονται και το τιγκουαν ,3008 , αιρκρος , κουγκα ,.Στα 22-23 από τους ανταγωνιστές μάλλον θα το επέλεγα στα 32 αποκλείεται.
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το tucson στα 32 είναι φουλ έξτρα αυτόματο και με τετρακίνηση. Σε ποιο επίπεδο υπερτερεί το τιγκουαν σε εξοπλισμό εκτός από την υποτιθέμενη καλύτερη ποιότητα; Η ποιο άλλο μοντέλο έχει τα συστήματα ασφαλείας τον εξοπλισμό αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση σε αυτά τα χρήματα;
Στάλθηκε από το SGP611 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εκτος απο 4κινηση (εχει το grip control αλλα δεν ειναι 4Χ4) το αιρκρος στα 32 αυτοματο δλδ εκδοση φιλ εχει πιο πολλα συστηματα ασφαλειας και γενικα εξοπλισμο απο το τουσον 'φουλ εξτρα'
-
Cruies control σε hyundai tucson comfort, χωρίς πολλά-πολλά.. Plug n play. Ούτε κωδικοποιήσεις, ούτε αντικατάσταση εγκεφάλου τιμονιού, ούτε τίποτα.. Βγάζεις, βάζεις, καθάρισες..
Όποιος ενδιαφέρεται ας παραγγείλει το αυθεντικό αξεσουάρ και ας πληρώσει κάτι παραπάνω, όχι τσιγκουνιές.
Ότι κυκλοφορεί σε aliexpress και ebay λειτουργεί κανονικά, αλλά η ποιότητα είναι χάλια και ο φωτισμός περισσότερο γαλάζιος παρά μπλε.. -
Το εβαλες μονος σου;;;;;;
Αμ τωρα ξερεις ποσα προβληματα με τις εκδοσεις της hyundai λυνειςΩραιος
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Cruies control σε hyundai tucson comfort, χωρίς πολλά-πολλά.. Plug n play. Ούτε κωδικοποιήσεις, ούτε αντικατάσταση εγκεφάλου τιμονιού, ούτε τίποτα.. Βγάζεις, βάζεις, καθάρισες..Όποιος ενδιαφέρεται ας παραγγείλει το αυθεντικό αξεσουάρ και ας πληρώσει κάτι παραπάνω, όχι τσιγκουνιές.
Ότι κυκλοφορεί σε aliexpress και ebay λειτουργεί κανονικά, αλλά η ποιότητα είναι χάλια και ο φωτισμός περισσότερο γαλάζιος παρά μπλε..Χαχαχαχα...και εμένα έρχεται όπου να ναι και θα ανεβάσω και εγώ αδερφέ.....να είσαι καλά και να το χαίρεσαι!!!!!
-
αν ενδιαφέρει κάποιον, το N line δεν έχει έρθει επίσημα Ελλάδα, αλλά όπως μου είπαν μπορεί να γίνει παραγγελία, με το κατάλληλο πόσο φυσικά. δεν τόλμησα να ρωτήσω. άποψη μου 40k + το αυτοκίνητο μετατρέπεται σε τούμπανο εμφανισιακα
-
Cruies control σε hyundai tucson comfort, χωρίς πολλά-πολλά.. Plug n play. Ούτε κωδικοποιήσεις, ούτε αντικατάσταση εγκεφάλου τιμονιού, ούτε τίποτα.. Βγάζεις, βάζεις, καθάρισες..
Όποιος ενδιαφέρεται ας παραγγείλει το αυθεντικό αξεσουάρ και ας πληρώσει κάτι παραπάνω, όχι τσιγκουνιές.
Ότι κυκλοφορεί σε aliexpress και ebay λειτουργεί κανονικά, αλλά η ποιότητα είναι χάλια και ο φωτισμός περισσότερο γαλάζιος παρά μπλε..Καλησπέρα.
Κάτοχος ενός Tucson f/l 2019, 1,6 diesel.
Ικανοποιημένος μέχρι στιγμής, πολύ ικανοποιημένος θα έλεγα.
Μια ερώτηση:
το παραπάνω γνήσιο αξεσουάρ (cruise control) το βάζουν στις αντιπροσωπείες; Γιατί ψάχνοντας είδα ότι θέλει άνοιγμα τιμονιού και σίγουρα δεν πρόκειται να το αναθέσω σε κάποιον τυχαίο μάστορα, ούτε να το κάνω μόνος μου κι ας είναι 1 βίδα που λέει ο λόγος, εγγύηση γαρ.
Κόστος;
Ευχαριστώ.
-
xplicit wrote:
Ότι κυκλοφορεί σε aliexpress και ebay λειτουργεί κανονικά, αλλά η ποιότητα είναι χάλια και ο φωτισμός περισσότερο γαλάζιος παρά μπλε..Καλησπέρα.
Κάτοχος ενός Tucson f/l 2019, 1,6 diesel.
Ικανοποιημένος μέχρι στιγμής, πολύ ικανοποιημένος θα έλεγα.
Μια ερώτηση:
το παραπάνω γνήσιο αξεσουάρ (cruise control) το βάζουν στις αντιπροσωπείες; Γιατί ψάχνοντας είδα ότι θέλει άνοιγμα τιμονιού και σίγουρα δεν πρόκειται να το αναθέσω σε κάποιον τυχαίο μάστορα, ούτε να το κάνω μόνος μου κι ας είναι 1 βίδα που λέει ο λόγος, εγγύηση γαρ.
Κόστος;
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα αδερφέ - έχω τον ίδιο diesel σε sportage 2019 - Τι να λέμε τωρα - καταναλώσεις, οικονομία και επιδόσεις - 1600 κιλά που 'οποτε το πατάς μοιάζει με ακρίδα το όχημα... Εγώ για αυτά πρώτα ρωτάω αντιπροσωπεία για να έχεις και μια αίσθηση του τί είναι το κανονικό και μετά γυρω γυρω - 20 χιλιάρικα είναι αυτά που μετα απο 4-5 χρόνια θα θες να το δώσεις να πάρεις τίποτα άλλο. Εδώ που τα λέμε δεν είχα προσέξει ότι η βασική εκδοση δεν το είχε στανταρ..
Τα εξουσιωδοτημένα αν κάτι είναι τεχνικά εφικτό και ειληκρηνείς θα είναι, και δεν αξίζει να το πάς αλλου απο πλευράς τιμής και λύσεων- Μιά χαρά θα στο φτιάξουν
-
Με παραξενεύει το πόσο σβέλτο είναι, ειδικά στα αρπάγματα από χαμηλά. Δεν είναι 'σπορ', αλλά είναι όσο σβέλτο θα χρειαστεί για μια βόλτα με μπαγκάζια και επιβάτες.
Δεν έχει μεγάλη τελική, όμως στην Εθνική με όριο τα 130 δεν κατάλαβα πότε έφτασα τα 170. Και χωρίς να τρέμει τίποτα.
Το εσωτερικό το διάλεξα μπεζ και ευτυχώς είναι όμορφο, σε σχέση με το γκρι, αλλά και αρκετά σκούρο ώστε να αντέχει τη σκόνη και τις δαχτυλιές.
Από μπλιμπλίκια μια χαρά, το android auto (με πλάγια εγκατάσταση στο κινητό μέσω apk, αφού δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα επίσημα) παίζει μια χαρά, καλό ηχοσύστημα, αρκετά ήσυχος κινητήρας, καλή άνεση, καλοί χώροι, καλή ορατότητα για τον οδηγό. Στη βασική έκδοση comfort όλα αυτά (diesel, με δωρεάν το μεταλλικό).
Κατανάλωση, 7,1 στα πρώτα 600 χλμ με αρκετή πόλη και περιστασιακά ανοιχτό δρόμο, για ξεμπούκωμα του φίλτρου κιόλας.
Τα τέλη νόμιζα ότι ήταν λάθος, 120€ περίπου.
Η απορία μου για το cruise control ήταν αν στο βάζουν στην αντιπροσωπεία ή αρχίζουν τις αντιρρήσεις επειδή δεν είναι στην έκδοση που διάλεξες.
-
Με παραξενεύει το πόσο σβέλτο είναι, ειδικά στα αρπάγματα από χαμηλά. Δεν είναι 'σπορ', αλλά είναι όσο σβέλτο θα χρειαστεί για μια βόλτα με μπαγκάζια και επιβάτες.
Δεν έχει μεγάλη τελική, όμως στην Εθνική με όριο τα 130 δεν κατάλαβα πότε έφτασα τα 170. Και χωρίς να τρέμει τίποτα.
Το εσωτερικό το διάλεξα μπεζ και ευτυχώς είναι όμορφο, σε σχέση με το γκρι, αλλά και αρκετά σκούρο ώστε να αντέχει τη σκόνη και τις δαχτυλιές.
Από μπλιμπλίκια μια χαρά, το android auto (με πλάγια εγκατάσταση στο κινητό μέσω apk, αφού δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα επίσημα) παίζει μια χαρά, καλό ηχοσύστημα, αρκετά ήσυχος κινητήρας, καλή άνεση, καλοί χώροι, καλή ορατότητα για τον οδηγό. Στη βασική έκδοση comfort όλα αυτά (diesel, με δωρεάν το μεταλλικό).
Κατανάλωση, 7,1 στα πρώτα 600 χλμ με αρκετή πόλη και περιστασιακά ανοιχτό δρόμο, για ξεμπούκωμα του φίλτρου κιόλας.
Τα τέλη νόμιζα ότι ήταν λάθος, 120€ περίπου.
Η απορία μου για το cruise control ήταν αν στο βάζουν στην αντιπροσωπεία ή αρχίζουν τις αντιρρήσεις επειδή δεν είναι στην έκδοση που διάλεξες.
Κοιτά εγώ δεν είχα πετρέλαιο προηγουμένως αλλά έκανα καλό research και ήξερα τι παίζει - είναι σβέλτα - Η μεγαλύτερη πλάκα ήταν πρώτη φορά που ήμουν σε ανηφόρα τύπου Τουρκοβούνια και ήθελα να χωθώ για πάρκινγκ - Με hill assist (που το είχα και στο προηγούμενο ΟΚ) σπιρτάδα και φρένα, με πιάσανε τα γέλια πόσο πλάκα είχε να το παρκάρω… πιο δύσκολο είναι να παρκάρεις vespa παρά αυτό. Έχω κάνει 5000+ km και γύρω στα 1000 έπαιζα με το μενού και κατα λάθος το μηδένισα αλλά πάρε μάτι για να ξέρεις τι να περιμένεις…
https://photos.app.goo.gl/ciHrnUCJ3UMJYAsE6
6.8 και είναι μόνο μέσα στην πόλη και κάτι πήγαιν' έλα αεροδρόμιο… Θα ανηφορίσω σε κανα δίμηνο Καιμακτσαλάν οπότε θα δούμε και τα υπόλοιπα ( 6.8 diesel που σημαίνει 6 βενζίνη σε κόστος - Αν έκαιγε βενζίνη θα ήταν στο 11)…. Εσύ είσαι και στο πρώτο γέμισμα που δεν δουλεύει και το start stop πρακτικα, οπότε θα κατέβεις...
Καλά είναι λίγο κωμική η κατάσταση με το diesel.. Οταν το πήρα εγώ ήμασταν στο μάτι του κυκλώνα, που λέγαν όλοι οτι θα καταργηθεί και λοιπές μπούρδες …και εν αναμονή των υβριδικών μου κόψαν και από την βασική τιμή και δώρο το μεταλλικό.
Androidauto κλασσικά με απαραίτητο το Waze… που σου έχει όλες τις κάμερες μπλόκα κτλ… Και αν έχεις προσέξει όσο περνάνε τα updates τα συντονίζουν όλα…. Σηκώνεις χειρόφρενο και ειδοποιείται το τηλέφωνο και σου βγάζει το search bar…ή στο ενεργοποιεί..οπότε όσο πάει θα χρησιμοποιεί όλους τους αισθητήρες και να δούμε τί άλλο θα δουν τα μάτια μας.
Οι ρύποι είναι γύρω στα 126 οπότε τα τέλη ναι…150 > Εδώ ρε πουλάνε SUV και δεν βάζουν ηχεία πίσω…και πάει ο κόσμος και τα παίρνει για να λέει ότι έχει..να μην αναφέρουμε μάρκες τώρα και τα αυτοκίνητα δεν έχουν τίποτα πάνω… Πόσο βλάκας πρέπει να είσαι
Από θέμα γούστου είχα σαφή προσανατολισμό προς sportage.. Το μπέζ καλό είναι για μέσα και το χρώμα σε συνδυασμό με το σχέδιο Tucson είναι super - βλέπεις άλλα κομμένα σχεδιαστικά “SUV” σε φοβερό σκούρο χρώμα, υπερυψωμένα και γελάς έτσι… Εγώ απο εσωτερικό ψώνισα GT line και δεν το μετάνιωσα ….
Για αντιπροσωπία ξέρω τι σου λέω ρε ... αν είναι τεχνικά εφικτό θα στο κάνουν - ρώτα
Αντε καλή χρονιά να έχουμε ....
Hyundai tucson facelift 2018