-
-
-
Τουλάχιστον εξωτερικά δείχνει πιο premium απο κάποια που κοστίζουν αρκετά χιλιάρικα παραπάνω.
-
Πολύ καλή επιλογή και πάλι καλορίζικο!! Έκδοση premium βλέπω, φουλ από βασικό εξοπλισμό + συστήματα ασφαλείας! Με τιμή στα 22 το λες και κλέψιμο. Πόσο πάνε τα τέλη κυκλοφορίας στην ατμοσφαιρική βενζίνη?
-
Πολύ όμορφο! 22 και πριμιουμ; Μπράβο! Περιμένουμε εντυπώσεις από τράβηγμα και κατανάλωση μόλις έχεις εικόνα
Από τα νούμερα του κατασκευαστή υποθέτω εντός δύσκολα κάτω από 10 και εκτός το 8αρι.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Βασικά, η premium, με μεταλλικό χρώμα, έβγαινε 23.300, και με μια εκπτωσούλα ακριβώς στα 23.000. Τα τέλη είναι για να κλαίω κάθε χρόνο, δυστυχώς, με ρύπους 162 αλλάζει συντελεστή για μόλις 2 μονάδες και βγαίνουν 392 άστα να πάνε...από κατανάλωση, μέχρι στιγμής και χωρίς να έχω κάνει πολλά χλμ οι τιμές είναι μέσα σε αυτές που αναφέρονται από τη χιουντάι, χωρίς ιδιαίτερες παρεκλίσεις...ευτυχώς πάμε καλά εκεί! σε 2 βδομάδες που θα έχω ταξιδάκι θα το δω καλά και στην εθνική Πάντως όπου πάμε γυρίζουν τα βλέματα
-
Στη συγκεκριμένη έκδοση του πάει αυτό το χρώμα, στην comfort που το είχα δει, χάνει..
Η τιμή για αυτά που σου προσφέρει είναι αρκετά καλή. Οπότε με τα τέλη θα σφίγγεσαι λίγο μια φορά το χρόνο
Η hyundai όπως παρατηρώ κι εγώ δίνει τιμές κατανάλωσης αρκετά κοντά στις πραγματικές. Θα το καταευχαριστηθείς σε ταξίδι, ρολλάρει πολύ άνετα.
Αν πάντως θες να αλλάξεις ζάντα για να ρίξεις την κατανάλωση, μπορούμε να κάνουμε ένα swap
-
Σας παραθετω φωτο με χωρους τουσον και kodiaq που ειναι ουσιαστικα υπερυψωμενη superb απο τον Mat Watson.....για να καταλαβουμε το πολυ καλο σκαψιμο που εκανε η hyundai οτι εσωτερικα το τουσον ειναι σαν το kodiaq διαφερουν στο πορτμπαγκαζ που εκει υπερτερει το kodiaq με 207 λιτρα παραπανω καθως το kodiaq εχει 720λιτρα και το tucson 513λιτρα....
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με μπλε ριγε πουκαμισο ειναι kodiaq και με μαυρο φουτερ μπλουζακι ειναι tucson....
-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
Σας παραθετω φωτο με χωρους τουσον και kodiaq που ειναι ουσιαστικα υπερυψωμενη superb απο τον Mat Watson.....για να καταλαβουμε το πολυ καλο σκαψιμο που εκανε η hyundai οτι εσωτερικα το τουσον ειναι σαν το kodiaq διαφερουν στο πορτμπαγκαζ που εκει υπερτερει το kodiaq με 207 λιτρα παραπανω καθως το kodiaq εχει 720λιτρα και το tucson 513λιτρα....Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όπως σου έγραψα και στο άλλο νήμα δεν ισχύει. Ειδικά πίσω στα πόδια έχουν μεγάλη διαφορά άσε τις φωτογραφίες του ματ. Η καμπίνα του κοντιακ δεν συγκρίνεται με του τουσον είναι παντού μεγαλύτερη αισθητά. Είναι άλλωστε 20 εκ μακρύτερο και 12 εκ σε μεταξόνιο πως είναι δυνατόν να συγκρίνονται;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
https://www.km77.com/coches/skoda/kodia ... es-propias
Όταν ρυθμισεις το καθισμα του οδηγου και ιδιαιτερα την βαση που ξεκινά η πλάτη του οδηγού στο 1 μετρο απο το πηδαί του φρενου, τότε το Kodiaq προσφερει 75 εκ. ενω το tuscon 72 εκ.
@xenos δες τριπλα και το μπαλενο.....76 εκ.
Γατάκια. -
Παρα πολυ ωραιο αυτοκινητο το tucson αλλα ειναι αδικη η συγκριση του με το kodiaq, το οποιο ειναι μια κατηγορια πανω.
Νοημα θα ειχε η συγκριση kodiaq, x-trail, santa fe (αληθεια, το φερνουν ελλαδα αυτο;), tiguan allspace -
Στα συν που προκαλούν εκπληξη η υπερβολικά υψηλή ηχομόνωση.
H hyundai εχει πάρει εξαιρετικη τροχιά. Στα επομενα 5 ετη πλεον θα μπει σφηνα σε vw peugeot ακόμα και audi.
Δημιουργει ενα χαρακτηριστικό προφιλ σχεδιασμού που απο χιλιομετρα δειχνει οτι ειναι hyundai. -
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Youtube VideoΣτα συν που προκαλούν εκπληξη η υπερβολικά υψηλή ηχομόνωση.
H hyundai εχει πάρει εξαιρετικη τροχιά. Στα επομενα 5 ετη πλεον θα μπει σφηνα σε vw peugeot ακόμα και audi.
Δημιουργει ενα χαρακτηριστικό προφιλ σχεδιασμού που απο χιλιομετρα δειχνει οτι ειναι hyundai.ειχα την εντυπωση οτι ηταν πιο ευρυχωρο για τους επιβατες, αλλα ο χωρος αποσκευων ειναι πολυ μεγαλος. Θυμαμαι οτι το εφερναν παλια στην ελλαδα και ακομα βλεπω στο δρομο νακυκλοφορουν παλια santa fe, τωρα ομως δεν το βλεπω στο σαιτ της ελληνικης hyundai.
-
Το τελευταίο santa fe που ήρθε στη χώρα μας ήταν το σχιστοματικο με μοναδικό διαθέσιμο κινητήρα τον V6 2.7 Το επόμενο ως ix45 δεν ήρθε ποτέ και καλά έκαναν άλλωστε. Δεν θα είχε τύχη την εποχή των μνημονίων.
Το Tucson δεν έχει χώρους kontiaq,αλλά είναι κοντά όντας και μια κατηγορία κάτω. Το πορτ-μπαγκάζ του Tucson είναι μεγάλο. Του kontiaq απλά τεράστιο! -
Είχα νοικιάσει πριν 11-12 χρόνια ένα σανταφε 2.7 στην Κρήτη , εγώ ένα τεριος είχα ζητήσει ή τζιμνι 44 για να ανέβω στον Αφέντη. Δεν είχαν και μου έδωσαν το Σάντα Φε 44 αυτόματο. Στην αρχή φοβήθηκα μου φάνηκε πολύ κιριλε για ανέβει τα νεροφαγωματα του βουνού. Στο δρόμο , αν και μόλις είχα πάρει το cx7 και θεωρούσα ότι το χιουνται θα ήταν αισθητά κατώτερο ,με εξέπληξε η ποιότητα κύλισης και η ευθυθολια του. Η θετική εικόνα ολοκληρώθηκε όταν είδα με πόση άνεση καβαλαγε τα χαντάκια! Φοβερό αμάξι.
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Το τελευταίο santa fe που ήρθε στη χώρα μας ήταν το σχιστοματικο [emoji38] με μοναδικό διαθέσιμο κινητήρα τον V6 2.7 Το επόμενο ως ix45 δεν ήρθε ποτέ και καλά έκαναν άλλωστε. Δεν θα είχε τύχη την εποχή των μνημονίων.
Το Tucson δεν έχει χώρους kontiaq,αλλά είναι κοντά όντας και μια κατηγορία κάτω. Το πορτ-μπαγκάζ του Tucson είναι μεγάλο. Του kontiaq απλά τεράστιο!Πεστα ρε φιλε....εγω το ανεβασα με την λογικη οτι προσεγγιζει τους χωρους του kodiaq και οχι οτι ειναι μεγαλυτερο απο αυτο...αλλα επιτρεψτε μου το εχει ο γειτονας μου....εχω 5 ενηλικες μπαμπατσικους απο 1,75 και πανω με τους πισω τρια παιδια αγκαλια και δεν ενιωθες στριμωγμενος ουτε λιγο....
-
@kdeligior, μαν τι έγινε σε ξέχασαν?? πότε παραλαμβάνεις?
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
@kdeligior, μαν τι έγινε σε ξέχασαν?? πότε παραλαμβάνεις?Χαχαχαχα ηρθε στα logistiks...και μεσα στον απριλη θα το εχω στα χερια μου...
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
@kdeligior, μαν τι έγινε σε ξέχασαν?? πότε παραλαμβάνεις?Βρηκες ακρη με το cruise ???....εμενα μου ειπαν οτι σε 2 χρονακια που θα παλιωσει το facelift θα το βαζουν ανετα απο αντιπροσωπεια....
Hyundai tucson facelift 2018