Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    K
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 221
    • Best 0
    • Groups 0

kdeligior

@kdeligior

0
    Profile views
    221
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

kdeligior Unfollow Follow

Latest posts made by kdeligior

• RE: Hyundai tucson facelift 2018

Ο χρήστης xplicit έγραψε:
      Cruies control σε hyundai tucson comfort, χωρίς πολλά-πολλά.. Plug n play. Ούτε κωδικοποιήσεις, ούτε αντικατάσταση εγκεφάλου τιμονιού, ούτε τίποτα.. Βγάζεις, βάζεις, καθάρισες..

upload a pic

Όποιος ενδιαφέρεται ας παραγγείλει το αυθεντικό αξεσουάρ και ας πληρώσει κάτι παραπάνω, όχι τσιγκουνιές.
      Ότι κυκλοφορεί σε aliexpress και ebay λειτουργεί κανονικά, αλλά η ποιότητα είναι χάλια και ο φωτισμός περισσότερο γαλάζιος παρά μπλε..

Χαχαχαχα...και εμένα έρχεται όπου να ναι και θα ανεβάσω και εγώ αδερφέ.....να είσαι καλά και να το χαίρεσαι!!!!!

Στάλθηκε από το LDN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      K
      kdeligior

Που είσαι ρε 'xplicit'!!!!!!! τρισμέγιστε με τις ωραίες τοποθετήσεις και γλαφυρες αναλύσεις για το τουσον να έρθεις να ξανάοδηγησεις το επίμαχο νήμα..... Να ανάψω φανο στον ουρανό με το σήμα του Μπάτμαν για να εμφανιστείς.....περιμενουμε τοποθέτηση επί των διαφόρων θεμάτων που έχουνε προκυψει

K
      kdeligior

Ο χρήστης KostasK79 έγραψε:
      Είμαι ανάμεσα στο Tucson 115 diesel ή το Opel Grandland x 130 hp diesel στα 21950€ .. Έχει κανένας αποψη ;

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε μου το τουσον.... Ανθεκτικό σαν κατσαρίδα αλλά με χώρους αφράτοανετους......καλύτερο από το grandland σε όλα τα επίπεδα και ξενοιάζεις και από συνεργεία.

K
      kdeligior

Ο χρήστης arkoudos1980 έγραψε:
      Επειδή σωστά αναρωτηθήκατε γιατί θέλω να τα σκάσω μετρητά, θα σας εξηγήσω.

Έχω ένα ανοιχτό καταναλωτικό 12.000, γι' αυτό και έχω την εντύπωση πως δεν θα εγκριθεί άλλο. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πληρώσω 12.000 το καταναλωτικό και μετά να πάω να πάρω το αμάξι με προκαταβολή+άλλο δάνειο. Έτσι όμως υπολόγισα πως θα μου βγουν τα λεφτά περισσότερα. Οπότε προτίμησα να δώσω τα λεφτά μετρητά και να συνεχίσω να ξεπληρώνω σιγά σιγά το καταναλωτικό. Ουσιαστικά δηλαδή είναι το ίδιο πράγμα ό,τι κι αν κάνω.

Τώρα για τα υπόλοιπα. Στεναχωρέθηκα λίγο με τα σχόλια περί 'δεν τραβάει' κλπ. Αν κάποιος από το νήμα έχει αγοράσει το αυτοκίνητο, μετά χαράς να ακούσω εντυπώσεις. Λογικά πάντως αυτό θα πάρω μετά και το πράσινο φως του αφεντικού του σπιτιού (της γυναίκας δηλαδή).

Φίλε μου βασική έκδοση πετρελαίου.... 115ps με 280nm θηρίο ανημερο....χωρεσα στο αμάξι 4 στρουμπουλά άτομα μαζί με φαρδύ καθίσματατακι στην μια πλευρά του αμαξιου..... Το πήρα και βγήκα από το χωριό σε ανάγκη για να προσεγγίσω ένα από νερό κτίσμα μετά απο κακοκαιρια μέσα από κακοτραχαλο βαλτωδες μέρος με πέτρες και μεγάλες γούρνες με νερό και παρότι προσθιοκινητο και με το esp ενεργοποιημενο.... Σκυλί!!!!..... Οποιος έχει ή αυτό ή το profacelift (2017 - 2018) σε πετρέλαιο και επιχείρησε εκτός δρόμου δύσβατη περιοχή θα ξέρει!!!!....... Χτύπα το κατευθείαν και μην ψηριζεις τις καταστάσεις με τις εκπτώσεις γιατι έρχονται δύσκολες μέρες στην φορολόγηση των καινούργιων αμαξιών πριν την αγορά... Θα προσθέσει πρασίνους φόρους το κράτος και θα μεγαλώσει παραπάνω η τελική τιμή τους....και μην κάνεις το λάθος και το πάρεις βενζίνη... Έχει δίκιο ο harisma23 θα αγκομαχαει όταν το φορτωνεις και θα καίει πάνω από 10 λίτρα για την πλάκα με μεγαλα τελη......καλή επιλογή αμαξιού σου εύχομαι...

K
      kdeligior
    • RE: Qasquai vs Sportage vs Tuscon

Ο χρήστης nikos1971 έγραψε:
      Ευχαριστω για την απαντηση.
      To qasquai και το kia σε αυτά τα λεφτα το βρίσκεις στην 2η εκδοση (accenta και upgrade αντίστοιχα) ενώ το tuscon στην πρωτη.
      Παίζει και αυτό με την φορολογία και στην επόμενη εκδοση πάει στα 25.000

Το μονο ουσιαστικο που του λειπει του τουσον σε σχεση με τον εξοπλισμο των αλλων δυο ειναι το cruise control λογω πολιτικων της εταιριας αλλα πανω μετα απο εναμιση χρονο που θα παλιωσει το facelift θα το βαζουν σχεδον δωρεαν...

Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

K
      kdeligior
    • RE: Qasquai vs Sportage vs Tuscon

Τουσον ...το καινουργιο ειναι ομορφο και πληρες και εσωτερικα και εξωτερικα....και καινουργιο αλουμινενιο πετρελαιοκινητηρα και αμα μπεις εσωτερικα σε αυτο και στο sportage υπερτερει στην ανεση των χωρων παρολο που στο ματι φαινονται ιδια...επειδη συνηθως χιουντια κια ειναι μαζι στις αντιπροσωπιες μια ματια και ενα ψαχουλεμα απο κοντα θα σε πεισει για του λογου το αληθες....παρε και δυο τρια ψηλα φιλαρακια για παρεα για να σιγουρεψεις την καλυτερη κατανομη χωρου στης χιουνται....το κασκαι ομορφο μεν αλλα με πιο μαζεμενους χωρους σε σχεση με τα αλλα δυο σε σχεση με τα λεφτα που ζηταει

K
      kdeligior

@kdeligior, μαν τι έγινε σε ξέχασαν?? πότε παραλαμβάνεις?

Βρηκες ακρη με το cruise ???....εμενα μου ειπαν οτι σε 2 χρονακια που θα παλιωσει το facelift θα το βαζουν ανετα απο αντιπροσωπεια....

K
      kdeligior

@kdeligior, μαν τι έγινε σε ξέχασαν?? πότε παραλαμβάνεις?

Χαχαχαχα ηρθε στα logistiks...και μεσα στον απριλη θα το εχω στα χερια μου...

K
      kdeligior

Ο χρήστης GGAB έγραψε:
      Το τελευταίο santa fe που ήρθε στη χώρα μας ήταν το σχιστοματικο [emoji38] με μοναδικό διαθέσιμο κινητήρα τον V6 2.7 Το επόμενο ως ix45 δεν ήρθε ποτέ και καλά έκαναν άλλωστε. Δεν θα είχε τύχη την εποχή των μνημονίων.
      Το Tucson δεν έχει χώρους kontiaq,αλλά είναι κοντά όντας και μια κατηγορία κάτω. Το πορτ-μπαγκάζ του Tucson είναι μεγάλο. Του kontiaq απλά τεράστιο!

Πεστα ρε φιλε....εγω το ανεβασα με την λογικη οτι προσεγγιζει τους χωρους του kodiaq και οχι οτι ειναι μεγαλυτερο απο αυτο...αλλα επιτρεψτε μου το εχει ο γειτονας μου....εχω 5 ενηλικες μπαμπατσικους απο 1,75 και πανω με τους πισω τρια παιδια αγκαλια και δεν ενιωθες στριμωγμενος ουτε λιγο....

K
      kdeligior

Με μπλε ριγε πουκαμισο ειναι kodiaq και με μαυρο φουτερ μπλουζακι ειναι tucson....

K
      kdeligior
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST