-
Ναι φίλε μου αυτό το εμπάργκο συζηταμε ότι είναι @αλακια...δεν μπορεί να μας ζαλίζουν 4 χρόνια για το εν λόγω μοντέλο μέχρι να το παρουσιάσουν ...κούρασαν...τα τεστ πριν από τον Νοέμβριο δεν βλέπω να σκάνε μύτη και επειδή μιλάμε για αργές αντιδράσεις ε μην τα περιμένουμε 1/11!
Αν γνωρίζει κανείς γαλλικά ας μας πει αν μιλάνε για το αμάξι στα 7:32 λεπτά έστω το κινέζικο που οδήγησαν. Γιατί σε κάτι αλλά που είδα δικά τους από τα 15000 χλμ που διανύσαμε κάτι που ξυριζονταν έβλεπα και κάτι για περί ανέμων και υδάτων...https://m.youtube.com/watch?v=DAeQiaJnTtI
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις μου έστειλαν μνμ από Γιαννιρη σε ερωτήση μου και εγώ δεν θυμάμαι από ποτε ότι θα είναι διαθέσιμο μέχρι το τέλος του έτους!
Τους ρώτησα στο καπάκι για τιμή σε συγκεκριμένο μοντέλο. Πιστεύω μέχρι ...τα Χριστούγεννα θα μου απαντήσουν...
Edit: απάντησαν στο καπάκι! Δεν ξέρουν τίποτα για εξοπλισμούς και τιμες...ο κόσμος τοχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι
..
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Μπήκα και εγω σε ξένο φόρουμ ,δεν βρήκα κάτι για την ποιότητα του εσωτερικού, βρήκα μόνο να λένε τα ίδια που λέμε και εμείς για την πολύ αργή προώθηση του και πως γίνεται μια ιδέα του 2015 να έχει φτάσει σχεδόν 4 χρόνια μετά και να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ευρώπη!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λάθος δικό μου στη μετάφραση ενοούσε την έκθεση στο Παρίσι.......
Je suis allé au mondial hier.
J'ai pu monter dans le C5 AC.
Le design j'aime beaucoup, tant intérieur qu'extérieur. J'aime bien leur parti pris du confort et pas de la sportivité.
En revanche, la qualité perçue est très en dessous du 3008 effectivement !
On en est loin. Les plastiques font cheap, les finitions pas terribles, les graphismes d'écrans font datés.
Je ne passerai pas commande de cette voiture, c'est certain.
Je suis également monté dans la C3 et la C3 AC. Franchement déçu des qualités intérieures.Και το λίνκ με το forum http://forum-auto.caradisiac.com/marque ... 34-350.htm
-
Ο τύπος λέει ότι του αρέσει το design και η έμφαση στην άνεση, αλλά θεωρεί ότι η ποιότητα του C5 AC είναι πολύ πιο κάτω από το 3008.
Τα πλαστικα φθηνά, το φινίρισμα μέτριο και τα γραφικά των οθονών ξεπερασμένα.
Το ίδιο απογοητεύτηκε λέει και από τα C3 και C3AC. -
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Ο τύπος λέει ότι του αρέσει το design και η έμφαση στην άνεση, αλλά θεωρεί ότι η ποιότητα του C5 AC είναι πολύ πιο κάτω από το 3008.
Το ίδιο απογοητεύτηκε λέει και από τα C3 και C3AC.Αυτό είπα και εγώ σε προηγούμενο μήνυμα μου, θα περιμένουμε να δούμε απο κοντά γιατι ο κάθε ένας κρίνει διαφορετικά αυτό που βλέπει με αυτό που θα ήθελε να δει.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Το ίδιο απογοητεύτηκε λέει και από τα C3 και C3AC.Λογικο να είναι ξεπερασμένα τα γραφικά. Το λιβανιζουν 2 χρόνια το αμαξι....και φρέσκα να ήταν το 16 που σχεδιάστηκε σήμερα θα είναι ξεπερασμένο.
Πάντως τα πλαστικά αυτά τα γυαλιστερά γύρω από τους αεραγωγούς φαίνονται και από τα βίντεο που έχουμε δει ότι είναι τσιπικα. Και νομίζω ότι και το ύφασμα στα καθίσματα μου κάνει λίγο χοντροκομμένο απο αυτά που γαργιαζουν σύντομα...θα δείξει υπομονή άλλους 2 μήνες μέχρι να το δούμε στις εκθέσεις.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η Citroen λοιπόν στο φετινό Σαλόνι του Παρισιού μας ενημερώνει ότι κατάφερε συνολικά 1.000 πωλήσεις σε ιδιώτες, συμπεριλαμβανομένων των 420 σταθερών παραγγελιών. Σε σύγκριση με το περσινό Σαλόνι του Παρισιού που διήρκησε πέντε μέρες παραπάνω, η Citroen είδε τις πωλήσεις της να ανεβαίνουν κατά 50%.
Το νέο C5 Aircross που συστήθηκε για πρώτη φορά ενώπιον του κοινού αντιπροσωπεύει το 32% των εν λόγω πωλήσεων, ενώ η Citroen αναφέρει ότι το 55% του αγοραστικού του κοινού το επέλεξε με την πλουσιότερη έκδοση Shine. Σίγουρα το νέο C5 Aircross πραγματοποίησε ένα αρκετό καλό εμπορικό ντεμπούτο, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι οι αγοραστές του δεν το έχουν οδηγήσει ακόμα, καθώς το επίσημο λανσάρισμα του ξεκινάει τον ερχόμενο Νοέμβριο.
Δεύτερο σε πωλήσεις στο Σαλόνι του Παρισιού ήταν το C3 με ποσοστό 18%, τρίτο το C4 SpaceTourer με 15% και τέταρτο το C3 Aircross με 14%. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το 60% των παραπάνω πωλήσεων πραγματοποιήθηκαν με προσφορά χρηματοδότησης της Citroen.
Το περίπτερο της γαλλικής εταιρείας με τη σχεδιαστική φιλοσοφία ονόματι “La Maison Citroen” υποδέχτηκε συνολικά 600.000 επισκέπτες, ενώ ο μέσος χρόνος παραμονής τους ήταν 30 λεπτά.
https://www.motori.gr/newsarticle/motor ... y-parisioy
-
Ιταλικό βιντεάκι με στατική παρουσίαση C5aircross
Περιληπτικά λέει πως το εσωτερικό έχει πολύ καλή συναρμογή,αλλά υπάρχουν αρκετά σημεία-ακόμη και ψηλά- με 'σκληρά'πλαστικά,πολλές θήκες,μεγάλη θήκη υποβραχιόνιου (χωράει 2 μπουκάλια νερό),άνεση και για τους τρεις πίσω (μείον η έκδοση με ηλιοροφή που μειώνει το διαθέσιμο ύψος),πορτμπαγκάζ min. 580λτ. -με ρεζέρβα,αν είδα καλά στο βίντεο- και για περισσότερα αναμένουν τη δοκιμή στο δρόμο.
-
Το είχα δει είναι ωραίο βίντεο με καθαρή εικόνα σου δίνει καλή εικόνα του εσωτερικού και ο παρουσιαστής είναι σίγουρα 1.90μ οπότε έχεις καλή εικόνα των χώρων για πόδια κεφάλι.
-
Αντε ατιμούτσικα , γκρινιάρηδες , σας έχω πάλι είδηση και ημερομηνία...
Embargo on Citroën C5 Aircross
From Citroën we have got this message:Please note and pass on the information to COTY jury members attending the event, that the testdrives of the C5 Aircross will be under embargo until NOVEMBER 13 at 15:00 French time.
COTY jury members will be able to publish their driving impressions after that date.
Οπότε από τις 14 του Νοέμβρη θα γεμίσουμε τέστ από όλη την Ευρώπη .
Βέβαια δύσκολα θα βγεί COTY αφού έχει βγει το αδελφό 3008 , αλλά επειδή είδα ένα βιντεάκι σύγκρισης με το αδελφό Γκράντλαντ , να μην ξεχάσουμε τι θα μπορεί να κάνει το 5 με την ιδιαίτερη ανάρτηση και το γκριπ και ανάλογα λάστιχα σε εκτός δρόμου διαδρομές γιατί εκεί το δείχνουν συχνά .
-
αντε τον φαγαμε τον γαιδαρο...παντως αυτα με τα εμπαργκο δεν τα καταλαβαινω...ουτε το νεο μοντελο της φερραρι να ηταν δεν θα υπηρχε τοση μυστικοπάθεια ελεος...
-
Με βάζει σε σκέψεις η αισθητική του. Μ' αρέσει μόνο γιατί δείχνει 'Citroen' αλλά είναι σε μια κατηγορία με target group που θέλει μοντέρνο σχήμα αλλά όχι χαριτωμένο. Δεν του το έχω να χτυπάει στα ίσια τα αδέρφια του...
-
+1
Αυτές οι 'χαριτωμένες' διχρωμιες με το λοιπό αντίστοιχο σχέδιο όντως είναι λίγο εκτός σε αυτή την κατηγορία.Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγωαπό την άλλη χειροκροτώ και την τόλμη τους και ότι έχουν τόσες πολλές δυνατότητες επιλογών και παραμετροποίησης οι οποίες οποίος γνωρίζει ξέρει ότι ανεβάζουν το κόστος της παραγωγής και της διαχείρισης των περισσότερων κωδικών. Τώρα αν αυτό θα τους γύρισει μπούμερανγκ σε ένα συντηρητικό κοινό θα το δούμε. Εμένα πάντως μου αρέσει αυτή η επιλογή που πάει κόντρα στην μουνταδα...τώρα αν σε κάποιους χαλάει το σοβαρό προφίλ τους υπάρχει και το σοβαρό τιγκουαν να ψωνίσουν
-
Η κατηγορία έχει τόσο κοινό που τα σηκώνει όλα .
Επιμένω να δούμε πως θα είναι η νέα ανάρτηση , ιδιαίτερα σε εκτός δρόμου βόλτες .
Εχει οδηγήσει κανείς τον κάκτο με αυτήν ?
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Η κατηγορία έχει τόσο κοινό που τα σηκώνει όλα .Επιμένω να δούμε πως θα είναι η νέα ανάρτηση , ιδιαίτερα σε εκτός δρόμου βόλτες .
Εχει οδηγήσει κανείς τον κάκτο με αυτήν ?
https://youtu.be/Kc7TUjTtH6M .... Κοιτα στο 10:10 μιλαει για την καινουργια αναρτηση...και στην αρχη του βιντεο λεει και για τα comfort καθισματα....
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο C5 σίγουρα θα έχει διαφορετική ρύθμιση απο το Cactus για αυτό και η διαφήμιση το δείχνει στο χώμα με τον καφέ που κουνιέται ελάχιστα.
-
Στους 4Τ έχει τέστ του νέου Κασκάι με τους 130 και 160 . Η τιμή λέει θα ξεκινάει από 24000 .
Δεν νομίζω ότι το 5αιρκρός θα είναι σε χαμηλότερο επίπεδο . Γιατί θα είναι νέο και μεγαλύτερο μοντέλο , χωρίς να υστερεί κάπου .
-
Ξέρεις κάτι παραπάνω ή εικαζεις; Μην ξεχνάμε ότι το κασκαι κάποτε ξεκινούσε από 18000 το 1.2. Τώρα εισπρατει την υπεραξία που έχουν δημιουργήσει οι πωλήσεις του.
Αν ξεκινήσει πάνω απο 24000 απλά θα πατώσει . Γιατί να μην δώσει αλλά 2000 και να πάρει το πολυ ποιοτικότερο 3008? Απλά θα πατώσει όπως πάτωσε και το grandland με τις αρχικές τιμές ,όχι ότι τώρα πουλάει αλλά λέμε...με 26000 που ζητούσε το Όπελ απλά όλοι πήγαιναν στο3008. Τα ίδια θα πάθει και το Σιτροέν αν κλειδώσει καμία τιμή στα 25000
24700 ξεκινά στην Γαλλία η βασική αν έχουμε την ίδια τιμή με Γαλλία θα πάει ακλαφτο.
Εγώ ελπίζω σε τιμή εκκίνησης 22-22.5.
Στην Γαλλία το c5air είναι 5% κάτω από το spacetourer. Αν συμβεί και εδώ αυτό πάμε ακόμα πιο κάτω στα 21. Αν το συγκρίνεις όμως με το grandst το η τιμή κάθεται στα 23.3 που δείχνει τελικά να είναι και η πιο λογική.
Υγ: να θυμίσω την καφενείου ατάκα που μου είχε πει ο Γιαννιρης. Αν θέλει να πουλησει το Σιτροέν πρέπει να είναι 5000 κάτω από το 3008. Αυτό κούμπωνει την τιμή μεταξύ 21-22.
Τεσπά ως τα Χριστούγεννα θα έχουμε μάθει και εμείς τιμές εκτός αν ξεφουρνισουν καμια τιμή σε λίγες μέρες στην έκθεση της Αθήνας με την γνωστή ατάκα Χ ευρώ αλλά δεν ξέρουμε έκδοση και εξοπλισμό
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ας το συγκρίνουμε με το 3008 . Είναι διαφορετικό εντελώς οπότε ψάχνει άλλο κοινό . Το κοινό αυτό λογικά είναι μικρότερο από αυτό που κοιτάει το 3008 . Εχει άλλη λογική στο εσωτερικό με τα 3 καθίσματα , είναι ενδιάμεσου μεγέθους ανάμεσα στο 3008 και στο 5008 , έχει μάλλον χειρότερη ποιότητα εσωτερικού από το 3008 , αλλά έχει δύο μοναδικά . Την ανάρτηση που σε συνδυασμό με το γκριπ , θα είναι μάλλον το μοναδικό που θα σε πάει και λίγο εκτός δρόμου και τα υπεράνετα καθίσματα .
Οπως διάβασα τώρα η πεζό θα ετοιμάσει ηλεκτρικά αμάξια το 2020 και λέει ότι πάντα είναι οδηγοκεντρική η πεζό .
Τώρα πόσοι υποψήφιοι αγοραστές με κουτσούβελα , ή μεσήλικες+ που έχουν χρόνο και χρήμα για εκδρομές , θα συγκινηθούν περισσότερο από ένα οδηγοκεντρικό αλλά πιο στενάχωρο αμάξι , σε σχέση με ένα υπεράνετο , ταξιδιάρικο και με δυνατότητες χωματόδρομου αμάξι .Τα 2000 κάτω από το 3008 τα θεωρώ μια σωστή επιλογή τιμής .
Ξέρεις όταν πουλάς κάτι , το δυσκολότερο πράγμα είναι να είσαι αγοραστής των προϊόντων σου . Και δη αντικειμενικός αγοραστής .Για μένα το πρόβλημα είναι πάλι λίγο η αισθητική του μπροστινού μέρους .
Ακόμα μεγάλη σημασία θα έχει στον υπολογισμό της τιμής ο εξοπλισμός . Για παράδειγμα ο μεσαίος του Γκράντλαντ , είναι πολύ πλούσιος .
Αν εδώ το feel τα έχει όλα και λείπουν μόνο τα full led , ελάχιστοι θα τα ψάξουν . Οπως ελάχιστοι πλήρωναν τα ξένον στο παρελθόν . Ενας από αυτούς ήμουν και εγώ τότε , αλλά ήταν άλλες οι συνθήκες τότε . Σήμερα δεν θα το πλήρωνα , αν είχα όλα τα νέα ηλεκτρονικά και τους αυτοματισμούς στην μεσαία έκδοση , όπως και το νάβι .Εκείνο που με προβληματίζει είναι ότι πλέον η βενζίνη είναι στο 1,6 , αλλά και το ντίζελ στο 1,4 και η διαφορά τιμής τους δεν υπερβαίνει το 30-35 % , έναντι του 45-50 % που ήταν παλιότερα . Βάλε και την διαφορά τεκμηρίου και τελών , τώρα και στο μέλλον και μία μεσαία έκδοση του 130 βενζίνης στα 23-24000 θα είναι πολύ ελκυστική .
NEO CITROEN C5 AIRCROSS