-
Ισχύουν οι τιμές Ιουνίου. Αν μπουν εξτρά θα είναι πλέον φτηνότερα, λόγω καλύτερου τρόπου υπολογισμού του τέλους ταξινόμησης.
Κόκκινο σαλόνι, προβολάκια, δερμάτινο τιμόνι και κάμερα 360 μπήκε στο δικό μου σαν εξτρά. Πήγα σήμερα να βάλω και τεμπέλη/ηλεκτρικό χειρόφρενο, αλλά δεν πρόλαβα.
Blind spot είναι για την κίνηση. Τι να το κάνεις στα ταξίδια; Και είναι πανάκριβο. Το Adaptive όντως λέει, και θα έπρεπε να το φοράει δωρεάν μαζί με το απλό cruise. Το Yaris τα έχει στάνταρ εξοπλισμό. Την στιγμή που κάμερα και ραντάρ είναι φορεμένα ήδη στο Clio, είναι γελοίο για ένα λογισμικό να ζητάνε 800€...
Τα υγραέρια γίνονται τελικά στην Σλοβενία. Και το είχα μια αγωνία αν θα δώσω λεφτά στον κ#λότουρκο, αλλά τελικά όχι...
-
Οχι ρε καλυτερα blind spot παρα κοκκινο σαλονι.
Παντου ειναι must το blind spot....
-
Το θέμα επίσης είναι αν θες να περιμένεις κάνα 3μηνο για το αμάξι αν είναι τόσο σημαντικά τα έξτρα οκ ! Εμένα μου είπαν οκ για έξτρα(όντως φτηνότερα από τον κατάλογο) αλλά παράδοση μέσα Δεκεμβρίου,! Βέβαια μιλάω για captur όχι για Clio!
-
Οχι ρε καλυτερα blind spot παρα κοκκινο σαλονι.
Παντου ειναι must το blind spot....
ACC μόνο στην Initiale Paris. Σύστημα τυφλού σημείου 490€. Για 4 αισθητήρες στα φτερά και ένα λογισμικό. Να μου λείπει.
Κοκκινο σαλόνι Ambiance red με μαύρη οροφή 170€. Hell yeah.... Δεν είναι σαν την αηδία που είχε το Clio 4. Είναι γ@μάτο. Μπείτε στο configurator της Γαλλίας να το δείτε...
-
Τι λες ρε συ....
Ξερεις τι κανει το blind spot; δεν μπορει να αντικατασταθει με οτιδηποτε αλλο
-
Σαν τι να κάνει δηλαδή; Μπιπ-μπιπ άμα έρθει κάνας αόμματος μηχανόβιος που δεν ξέρει ότι δεν κάθονται στην τυφλή γωνία του αυτοκινήτου. Γιατί αυτοκίνητο δεν γίνεται να μην το δεις, πρέπει να είσαι εσύ αόμματος. Εκτός άμα μιλάς να είσαι τύπος που κάνει γιούρια από λωρίδα σε λωρίδα χωρίς να κοιτάς και να περιμένεις να σε σώσει το blind spot.
-
Μιλας για το clio, εχεις δει την ορατοτητα του πισω στις γωνιες;
Φυσικα και υπαρχει περιπτωση να μην φαινεται ολοκληρο αυτοκινητο οπως και μηχανη. Και μαλιστα πολυ συχνα.
Δηλαδη ενω εχεις τη δυνατοτητα να επιλεξεις εξοπλισμο που μπορεις να αποφυγεις καποιο ατυχημα συζητας για τροπο οδηγησης τον δικο σου ή του αλλου και τις πιθανοτητες;
Το blind spot κανει αυτο που λεει το ονομα του, σου δειχνει τι υπαρχει στο τυφλο σημειο του αυτοκινητου.
Και οχι δεν κανει μπιπ μπιπ, απλα σου βγαζει ενα φωτακι στον καθρέπτη.
Και τι σημαινει δηλαδη, το οτι ο μηχανοβιος δεν ξερει να καθετε στην τυφλη γωνια;
Οκ και αν ειναι οι περιστασεις τετοιες και δεν γινεται αλλιως, εσυ τι εισαι τιμωρος;
Η λογικη σου μπαζει απο καποιο ανοιχτο παραθυρο....κλειστο,
-
Τιμωρός δεν είμαι, δεν έχω σκοπό να πάρω κανέναν παραμάζωμα ηθελημένα. Αν πάρω κάποιον άθελά μου, θα είναι γιατί αυτός κάθεται σε λάθος σημείο. Ειδικά για τον μηχανόβιο (όντας και εγώ ο ίδιος οδηγός μηχανών), που δεν ξέρει πως να κινηθεί με ασφάλεια στον δρόμο, δεν δίνω 500€. 100€ για δυό αισθητήρες και δυό λαμπάκια στον καθρέφτη, τα έδινα. Παραπάνω όχι. 35 χρόνια οδηγός και δεν έκανα ατύχημα, κυρίως γιατί έμαθα να οδηγάω πρώτα πάνω σε μοτοσυκλέτα. Και καθότι δεν κάνω γιούργια στις λωρίδες, σαφώς και δεν κινδυνεύω από τυφλά σημεία. Όποιος θεωρεί σπουδαίο αυτό το σύστημα, ας το πληρώσει. Τέλος από μένα.
-
Ενω για παραδειγμα πληρωνεις για να βαλεις κοκκινο σαλονι, πολυ σημαντικο οντως. Καλα προσπερνω το οτι κρινεις συμφωνα με τον εαυτο σου τις πιθανοτητες των αλλων μηχανοβιων. Ομως το οτι και το αυτοκινητο σου θα γινει χαλια σε μια τετοια συγκρουση το σκεφτηκες;
Τσπ ευχομαι παντα ασφαλη χιλιομετρα.
Κλεισε το παραθυρο
-
Asteris πρέπει να είσαι παγκόσμιο φαινόμενο, σε 35 χρόνια να έχεις αντιληφθεί όλους όσους σου έχουν βγει από το τυφλό σημείο!
-
Asteris πρέπει να είσαι παγκόσμιο φαινόμενο, σε 35 χρόνια να έχεις αντιληφθεί όλους όσους σου έχουν βγει από το τυφλό σημείο!
Εσύ δηλαδή δεν τους έχεις αντιληφθεί; Άρα τι, τους πάτησες όλους όσους βγήκαν από την πίσω γωνία; Έλα ρε, τι Blind spot, παίρνω αμπάριζα que βγαίνω θα το πει η Ρενώ το σύστημα στην επόμενη έκδοση...
-
Στέκομαι στο ότι ο άνθρωπος ξεκίνησε να οδηγεί από μηχανή. Πιστεύω ακράδαντα ότι με έχει κάνει καλύτερο οδηγό και προσέχω περισσότερο τα δίκυκλα και ότι συνεπάγεται αυτό, αλλά και τη θέση και συμπεριφορά μου στο δρόμο.
Είναι μεγάλο σχολείο τα δίκυκλα.
-
Έλα τώρα τι abs τι esp τι αυτόματα φρεναρίσματα και αηδίες, βάλτε 4 ρόδες και ένα τιμόνι, τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο οδηγός computer.
-
Δεν λέει τίποτα από που ξεκίνησες. Οι τυφλές γωνίες δεν εξαφανίζονται.
-
Οπως και νσ χει παιδια,τα 470 € που ζητανε ειναι υπερβολικα......
-
Καλησπέρα σας, είδα σε κάποιο γαλλικό site https://www.automobile-magazine.fr/tous-les-essais/article/27969-notre-essai-et-nos-mesures-de-la-renault-clio-eco-g-100-gpl ότι η έκδοση με το υγραέριο έχει 10 nm παραπάνω ροπή από τη βενζίνη και τη δίνει από τις 2000 στροφές. Ξέρει κάποιος αν ισχύει κάτι τέτοιο;
-
Καλησπέρα σας, είδα σε κάποιο γαλλικό site https://www.automobile-magazine.fr/tous-les-essais/article/27969-notre-essai-et-nos-mesures-de-la-renault-clio-eco-g-100-gpl ότι η έκδοση με το υγραέριο έχει 10 nm παραπάνω ροπή από τη βενζίνη και τη δίνει από τις 2000 στροφές. Ξέρει κάποιος αν ισχύει κάτι τέτοιο;
ισχύει σίγουρα στο Captur , φοράνε τον ίδιο κινητήρα ίσως και η χαρτογράφηση να είναι ίδια!
στην 5 σελίδα 2η στήλη
-
Το Capture φοράει τέτοιον χάρτη στο LPG. Στο Clio το δίνουν με 160Nm στις 2750. Ελπίζω να είναι νέος χάρτης που θα μπει κάποια στιγμή και στο Clio μου. Αλλιώς με βλέπω να πρήζω μηχανικούς να μου ρίξουν τον χάρτη του Capture στο πρώτο service...
-
Και στο Duster 170Nm δίνουν. Άρα είναι τυπογραφικό λάθος του φυλλαδίου του Clio. Πιθανόν ήταν το πρώτο που φόρεσε το GPL και δεν το είχαν δυναμομετρήσει ακόμα και βάλαν τις μετρήσεις της βενζίνης. Γιούπι-γιούπι-γιούπι (για τις 2000 στροφές, τα 10Nm σιγά την διαφορά)...
-
Στην Γαλλία για 160 Nm γράφουν.
Renault Clio V