-
Τι παιζει μς αυτα τα λιτρα του clio τελοσπαντων;;;
Ισως το συστημα ουριας να κλεβει χωρο....η εξατμιση απο κατω
-
Ναι, online γιατί στην ιστοσελίδα της Renault δεν μπορώ να ρα βρω.
-
Online για Ελλάδα δύσκολο, εκτός εαν τα έχει ανεβάσει κάποιος αλλά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Ίσως να μπορεί να στα βρεί ο samatistas. Αλλιώς, κοιτάς σε κάποιον Ευρωπαϊκό διαμορφωτή (π.χ. Γαλλία, Γερμανία) για να πάρεις μια ιδέα τιμής, αλλά φυσικά στο περίπου γιατί στην Ελλάδα θα διαφέρει τόσο η ΛΤΠΦ του έξτρα εξοπλισμού όσο και η τελική χρέωση.
-
Εχω αλλά Οκτωβρίου. Αν έχει αλλάξει κάτι μικρές θα είναι οι διαφορές.
Στείλε κάτω από το nickname εκεί που λέει send email και θα σου στείλω τα τότε για μια τάξη μεγέθους για ότι σε ενδιαφέρει.
Για επικαιροποιημένα σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία θα σου τα δώσουν.
-
Τι παιζει μς αυτα τα λιτρα του clio τελοσπαντων;;;
Ισως το συστημα ουριας να κλεβει χωρο....η εξατμιση απο κατω
Κάπως έτσι.....
-
Χεχε
Οντως ωρες ωρες οι γαλλοι ειναι απιατευτοι.
-
Άνευ συγκλονιστικού απροόπτου, μέσα στην επόμενη εβδομάδα κάνω την παραγγελία για το νέο Clio, κόκκινο, με αυτόματο κιβώτιο CVT στην έκδοση dynamic με τα 100 άλογα. Είναι πανέμορφο μέσα-έξω, μου αρέσε πολύ στον δρόμο - για την ακρίβεια όσους ξέρω που το οδήγησαν έχουν ξετρελαθεί - και έχει σχεδόν όσα θέλω.
Για την ακρίβεια, έχει παραπάνω πράγματα από το peugeot 208 allure και σε καλύτερη τιμή, το μόνο που λείπει είναι το blind spot που μάλλον θα το προσθέσω εν αντιθέσει με το 208 που δεν μπορούσα να το προσθέσω, αλλά έπρεπε να πάω στην παραπάνω έκδοση. Η παράδοση, απ' ό,τι μου είπε ο αντιπρόσωπος, θα γίνει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Περισσότερα, όμως, θα ξέρω από εβδομάδα.
-
Ααααα.
Θα παρεις το 208....μας κουρασες με το λιονταρακι....αυτο θα παρεις
Για πες λεπτομερειες....τι διαφορες ειδες;;;;
Με την μεγαλη οθονη θα το παρεις;;;
-
Μη μου λες τέτοια και ξανακάνω κωλοτούμπα πάλι...
Θα σου πω αυτά που παρατηρήσαμε, γιατί οι γνώσεις μου πάνω στα αυτοκίνητα είναι περιορισμένες.
Πολύ ήσυχο, σχεδόν αθόρυβο θα έλεγα. Οι μηχανικοί έκαναν θαύματα στον τομέα της ηχομόνωσης.
Απορροφάει πολύ καλά τις πάμπολλες ανωμαλίες των ελληνικών κατσικόδρομων, μου άρεσε το πώς έμπαινε στις στροφές, πόσο απλά και εύκολα μπορούσες να το οδηγήσεις, τα καθίσματα που ήταν μαλακά και δεν ήθελες να σηκωθείς. Το μοναδικό μείον που παρατήρησα ήταν οι πίσω θέσεις. Νομίζω ότι στο polo, αλλά και στο 208 είχες περισσότερο χώρο.
Δεν θα βάλω τη μεγάλη οθόνη, και αυτή των 7 ιντσών μια χαρά είναι για τα γούστα μου. Θα κρατήσω τα λεφτά για το blind spot ή την κάμερα 360, δεν ξέρω. Ξέχασα να ρωτήσω τον αντιπρόσωπο αν έχει λειτουργία ECO ή αν πρέπει να προσθέσω το Renault Multi Sense.
Όπως βλέπεις, δεν είμαι ο καταλληλότερος να σου μιλήσω με τεχνικές λεπτομέρειες. Μπορώ, όμως, να σου πω ότι όταν βγήκαμε από το αμάξι ήμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Η μόνη μας διαφωνία ήταν αν έπρεπε να το παραγγείλουμε πορτοκαλί ή κόκκινο...
-
ΠΕΡΤΙΚΑΛΙ......
Το ειδα στον δρομο....με ηλιο....ηταν πολυ εντυπωσιακο....ειναι εντονα περλε.
Οντως το blind spot και οι 360 μοιριες καμερα βοηθουν παρα πολυ ολη την εμπειρια μιας χαλαρης βολτας...
ολα τελεια, να σε αγχωσω ή οχι;;;;
Ποσα χρονια θα το κρατησεις;;;
-
Να με αγχώσεις, να με αγχώσεις...
Χμμμμ, δεν ξέρω. Ελπίζω αρκετά, εκτός κι αν κερδίσω κανένα λότο και πάρω καινούργιο σε μερικά χρόνια.
-
Εγω θα ειχα δευτερες σκεψεις για αυτο το xcvt...ειναι της jatco, θυγατρικη της nissan, και στο παρελθον ειχαν καποια θε,τα αξιοπιστιας σε αρκςτα μο τελα τους. Κυριως suvs....εχουν βελτιωθει λενε τωρα με πιο πλουσια παροχη λαδιου στον μεταλλικο ιμαντα και καλυρερη διαχειρηση της θερμοκρασιας.......
Αλλα γενικα δεν θεωρειται το πιο αθανατο αυτοματο κιβωτιο.
Αυτο ειναι απλα δικες μου σκεψεις.....μη σε παρω και στο λαιμο μου.
-
Ομολογώ πως δεν το ήξερα, καλά κάνεις και μου το λες για να έχω τον νου μου.
Ευτυχώς η εγγύηση είναι πενταετούς διάρκειας και αν παρ' ελπίδα εντοπίσω σύντομα κάποιο πρόβλημα φαντάζομαι θα λυθεί από την εγγύηση και στη συνέχεια θα έχω το νου μου για να το 'στείλω'.
Όπως κι αν έχει, αν αντιμετωπίσω πρόβημα με το κιβώτιο θα λέω: 'Η φαρμακόγλωσσα, ο Lap φταίει, ο γκαντεμόσαυρος'.
-
Στην θέση σου δεν θα ανησυχούσα, δεν έχει ακουστεί κάτι τα τελευταία χρόνια. Επίσης, από ότι φαίνεται το Clio είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το 208. Καλοτάξιδο!
-
Εμ bauhaus για αυτο ειμαστε εδω στο καφενειο να.....βριακουμε ολο λαθη στους αλλους
Αν χλασει κατι θα λεω σαν τις γιαγιαδες στα χωρια....
'εμ, δ'ειν γκαντεμια....ειν η γνως να σ'ειχα πρωτητερα, παιδακ μ....'
Να το χαρειτε....να το ευχαριστηθητε....ειναι πραγματικα ωραιο....σε πορτοκαλι πραγματικα γυριζει κεφαλια.....ψηλοκολλάς οταν περναει απο μπροστα σου.
Υ.γ Μολις το παρεις μεγαλο τεστ ντραϊβ με πολλες λεπτομερειες κυριως απο την αισθηση οδηγησης και το κιβωτιο.....
-
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ επιλογή!! Ισως πιο συμαβτικό σε σχεδίαση απο το 208, αλλά μαλλον καλύτερο και σιγουρα πολυ πιο σωστά τιμολογημένο.
τα 2 αυτά χρώματα ειναι φοβερά και μαζι με το μπλέ κάνουν την επιλογή εξαιρετικά δυσκολη!! Δεν μπορεις να παρεις ενα πορτοκαλί και ένα κόκκινο!;!;
-
Το corsa το δοκιμασατε;;;
-
Σωστά, και το Κόρσα ειναι εξαιρετική επιλογή με 130 ιππους και το 8αρι αυτόματο στα €17.500.
-
Νομιζω πως χωρα και το blind spot και το acc χψρις να αλλαζει κλιμακα
-
Το Corsa έχει ένα εξαιρετικό πακέτο σε τιμή που δεν παίζεται ούτε από Clio ούτε από 208! Για μένα είναι αδιανόητο να πάει κάποιος στα άλλα δύο, εκτός αν τα λεφτά του περισσεύουν...
Renault Clio V