-
Το proceed σιγουρα υπαρχει εκθεσιακο στον αντιπρόσωπο της Λάρισας,Νασιακοπουλος, αλλά δεν ξέρω σε ποια έκδοση και αν το δίνει για td.
Υπάρχει και στα Γιάννενα σιγουρα
-
στις εκθεσεις υπάρχει 99% gt line. διαφορές στα γρήγορα με το gt για οποιον κοιτα:
Η gt έκδοση έχει full led, διαφορετικά σποιλερ, δεν υπάρχει δυνατοτητα για προβολεις ομιχλης, αλλος κινητηρας, keyless, διαφορετικες ραφες μέσα, διαφορετικα καθισματα, δεν εχει ρεζερβα, διαφορετικη μασκα, 18ρες ζάντες αντί 17, λιγο σκληροτερη αναρτηση, φιμε κρύσταλλα, sport mode (αποκριση, διαφορετικός θόρυβος)
(στο εξωτερικο π.χ γερμανία θερμ καθισματα/τιμονι, ηλεκτρικα καθισματα/blind spot, συρόμενη μπαρα στις αποσκευες, JBL ηχοσύστημα, μαλλον και αλλα)
-
χαζευοντας και εξοπλισμους από το site τους (έχει και αρκετά λάθη)
xceed platinum 204hp (DCT) vs proceed gt 204hp (DCT):
προ φόρων 20.838€/21.624€ (τελικές τιμές έχουν περίπου στο χιλιάρικο+ διαφορά)
ασφάλεια: στο Χceed λειπουν EBD και brake assist (BAS), υπάρχουν στο άλλο.
άνεση/εσωτερικό : στο Xceed δεν αναφέρεται πουθενά αισθητήρες παρκαρίσματος (μόνο καμερα), λείπει keyless, ρυθμισεις καθισμάτων/καθισματα με δέρμα (υπάρχουν στην launch edition 3). επίσης δν βλέπω πενταλ αλουμινιου. όλα υπάρχουν στο αλλο.
εξωτερικό : στο proceed δεν αναφέρονται αναδιπλουμενοι καθρεπτες, στο xceed είναι στανταρ. Στο proceed δεν υπάρχει 12V στις αποσκευές, λείπει η 10.25 ίντσες οθόνη.
γενικά, όχι τεράστιες διαφορές. πάντως η platinum έκδοση φένεται αρκετά πετσοκομένη σε σχέση με την launch edidtion 3 του xceed. όσον αφορά το proceed, περιμένω να δω τι τιμή θα βγάλουν το fl με την καινουργια 10.25 οθόνη ( ίσως μείνει στα ίδια).
-
Καλησπερα σας.Μετα απο 3 χρονια παραγωγης του κια ceed τελευταιας γενιας βλεπουμε να πωλουνται μεταχειρισμενα ceed και απο ιδιωτες και απο αντιπροσωπειες ή μαντραδες.Εχω ακουσει οτι οι τουρμπο κινητηρες της κια (gdi και cdi) βγαζουν σοβαρα προβληματα και δεν ξερει ουτε η ιδια η κια να τα επισκευασει.Εχει κανεις καποια ιδεα ή καποια αποψη πανω σε αυτο?Γιατι μου φαινεται αδιανοητο να πωλουνται ceed του 18-19 ή και του 20 ακομα.Ευχαριστω πολυ
-
Δεν έχω ακούσει για προβλήματα σε hyundai kia τουλάχιστον τόσο σημαντικά ώστε να θέλουν οι κάτοχοι να ξεφορτωθούν τα αυτοκίνητά τους.
Επίσης δε νομίζω πως είναι τα μοναδικά του 18 και του 19 που πωλούνται ως μεταχειρισμένα.
Επί τη ευκαιρία, αυτό το διάστημα το ceed 1.0 120 gt line είναι σε προσφορά 19.500 με χρώμα προφανώς για ξεστοκαρισμα.
-
Εγώ πάντως που έχω ρωτήσει δύο διαφορετικές εταιρίες (τους οδηγούς) από οδική βοήθεια μου είχαν πει. Δεν έχουμε φορτώσει το 2020 κανένα hyundai kia αμέσως μετά honda 3η toyota, αυτά που φορτώνουμε κάθε μέρα είναι τα γερμανικά.
-
Ψέματα σου είπαν οι οδηγοί! Γερμανικό και να μείνει δεν υπάρχει!
-
Μόνο το golf 8 του Στεφου.
-
Καλησπερα σας.Μετα απο 3 χρονια παραγωγης του κια ceed τελευταιας γενιας βλεπουμε να πωλουνται μεταχειρισμενα ceed και απο ιδιωτες και απο αντιπροσωπειες ή μαντραδες.Εχω ακουσει οτι οι τουρμπο κινητηρες της κια (gdi και cdi) βγαζουν σοβαρα προβληματα και δεν ξερει ουτε η ιδια η κια να τα επισκευασει.Εχει κανεις καποια ιδεα ή καποια αποψη πανω σε αυτο?Γιατι μου φαινεται αδιανοητο να πωλουνται ceed του 18-19 ή και του 20 ακομα.Ευχαριστω πολυ
7 ceed πωλούνται από το 18 και νεότερα 1 είναι του 20.
Αντίστοιχα πχ 116 bmw πολύ εμπορικότερο βέβαια μοντέλο πωλούνται 23 και 44 άστρα ίδιας περιόδου. Τι σημαίνει ότι τα άστρα έχουν θέμα;
Δεν νομίζω 7 αμάξια να δείχνει ότι κάτι τρέχει το μοντέλο.
-
Ψέματα σου είπαν οι οδηγοί! Γερμανικό και να μείνει δεν υπάρχει!
Σωστοοοος
-
https://www.car.gr/34523641-kia-ceed-premium-5#
https://www.car.gr/32262461-kia-proceed-gt-line-5
Εχουμε εδω δυο αγγελιες ενος ceed και ενος proceed του 18 και 19 ελληνικης αντιπροσωπειας.Αυτα τα αμαξια ειναι μοντελα που πωλουνται ακομα στις εκθεσεις αυτοκινητων.Πως εξηγεις το γεγονος οτι εχουν 4-5 χιλιαρικα κατω απο το να το παρεις το αντιστοιχο καινουριο.Εχουν λιγα χιλιομετρα, ειναι πλουσιες εκδοσεις και εξωτερικα ειναι σε καλη κατασταση.Ειναι κια (ειναι αξιοπιστα δηλαδη) με την επταετη τους εγγυηση και υποθετικα οτι και να γινει μηχανολογικα θα σε καλυψουν.Γνωριζουμε οτι στην ελλαδα ειδικα πωλουνται πολυ λιγα κια και με την μεγαλη αναμονη παραδοσης και με την κριση που εχουμε θα επρεπε να ταν must buy τα συγκεκριμενα 2.Ομως και τα δυο ειναι απουλητα.Ειδικα το procced (που για μενα ειναι ενα εργο τεχνης) με 3600 εμφανισεις. Αρα καπου μπαζει το πραγμα.Μηπως εχουν καποια θεματα?Μηπως η συγκεκριμενη εταιρεια μεταχειρισμενων ειναι τύπου απο κερατσινη μερια?
-
Αυτά τα δύο τα έχω δει από κοντά. Test drive αυτοκίνητα που προσπαθούν να τα σπρώξουν.
Όποτε θέλεις πας και τα βλέπεις. Τα έχουν έξω από την έκθεση.
-
Το proceed μάλιστα πριν ένα μήνα το είχαν και λίγο κάτω από 19κ , μάλλον λόγω των ...views τσίμπησαν λίγο την τιμουλα.
-
Έχω βάσιμες υποψίες ότι αυτά δεν πωλούνται και ότι είναι κράχτες/δολώματα για να φέρουν πελάτες στην έκθεση.
Άλλωστε και εγώ κάπως έτσι πήγα στην ΚΙΑ Βελμάρ στο Χαλάνδρι.
-
Και τα δύο αμάξια είναι 2-2.5 ετών με ως 30.000 και αν είναι τεστ ντραιβ είναι πάρα πολλά χλμ. Και τα δίνουν 3-4 χιλιάρικα κάτω.
Υπάρχουν αντίστοιχα πχ Φορντ φοκους με κάτω από 10000 χλμ από τεστ ντραιβ που από 29000 τα δίνουν 24000. Τι σημαίνει ότι βγήκαν ελαττωματικά;
Αλλά αν γυρίσουμε σε αυτό με το τούρμπο που λες και τα προβληματα που δεν επισκευάζονται το έχεις ακούσει από κάποια αξιόπιστη πηγή ή ράδιο αρβύλα;
-
Και τα δύο αμάξια είναι 2-2.5 ετών με ως 30.000 και αν είναι τεστ ντραιβ είναι πάρα πολλά χλμ. Και τα δίνουν 3-4 χιλιάρικα κάτω.
Υπάρχουν αντίστοιχα πχ Φορντ φοκους με κάτω από 10000 χλμ από τεστ ντραιβ που από 29000 τα δίνουν 24000. Τι σημαίνει ότι βγήκαν ελαττωματικά;
Αλλά αν γυρίσουμε σε αυτό με το τούρμπο που λες και τα προβληματα που δεν επισκευάζονται το έχεις ακούσει από κάποια αξιόπιστη πηγή ή ράδιο αρβύλα;
-
-
Παίζει όντως να το βγάζει με LPG?
-
Eνδιαφερον!
-
Παρακάτω λέει και για το proceed πως θα βγαίνει lpg, λέτε να δούμε και το xceed?
Kia Ceed 2018