-
Στο clubford αναφέρει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μετά την τελευταία αναβάθμιση, παλαιό (αλλά απόν πλέον από εδώ) μέλος του forum με Kuga με Sync3. Μάλλον θα πρέπει να περιμένετε την επόμενη αναβάθμιση για να διορθωθεί...
-
Οταν παω να το εγκαταστησω σε κινητο xiaomi Redmi Note 4 (https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/#description) Μου πεταει μνμ οτι το συγκεκριμενο αρχειο θα προκαλεσει βλαβη στο τηλεφωνο σας.Ξερουμε τι παιζει?
-
Τίποτα δε θα συμβεί. Το μήνυμα σου το βγάζει επειδή πας να εγκαταστήσεις την εφαρμογή από 'άγνωστη πηγή' και όχι μέσω Google Play store. Τα περισσότερα τηλέφωνα έχουν και μια επιλογή στις ρυθμίσεις τους να 'επιτρέπεται η εγκατάσταση από άγνωστες πηγές'.
Οπότε προχώρα!
-
Το κατέβασα αλλά δεν 'συνεργαζεται' με το αυτοκίνητο....Ισως κατι κάνω λάθος....
-
Το κατέβασα αλλά δεν 'συνεργαζεται' με το αυτοκίνητο....Ισως κατι κάνω λάθος....
Και σε μένα (scross 1.4 allgrip), με τελευταία έκδοση του android auto το ίδιο συμβαίνει.Συνδέω το κινητό (samsung s5neo) στη θύρα usb,βγαίνει το εικονίδιο του ΑΑ στην οθόνη του info,αλλά δεν συνεργάζεται,δεν τρέχει η εφαρμογή στο αυτοκίνητο (ακόμη και σταματημένος με ή χωρίς χειρόφρενο).
Μήπως χρειάζεται καμιά νέα αναβάθμιση το λειτουργικό της info οθόνης; Έχω κάνει 'ιδιωτικά' μια φορά προ 2ετίας,αλλά ψιλοφοβάμαι να δοκιμάσω και πάλι..
-
Λοιπόν, αφού είχα δοκιμάσει τα πάντα και τπτ δεν δούλευε με το ΑΑ στο αμάξι, έκανα master reset στο κινητό μου και ξανά όλα εγκατάσταση, και απο τότε λύθηκαν όλα τα προβλήματα που είχα απο την νέα αναβάθμιση
-
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει γενικώς πρόβλημα με τη σύνδεση του android auto με την εφαρμογή waze. Ενώ το waze στο κινητό δουλεύει μια χαρά μόλις συνδεθεί στο android auto κολλάει στο λεπτό. Δεν συμβαίνει το ίδιο με την εφαρμογή google maps.
-
-
https://www.autoblog.gr/2020/12/08/diathesimo-kai-epishma-to-android-auto-sthn-ellada/
Σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες.
-
Τελικά τι συμβαίνει με την εφαρμογή; Υποστηρίζεται η εφαρμογή επίσημα η όχι; Διαβάζω για προβλήματα στις φωνητικές εντολές, προσωπικά έχω κατεβάσει την εφαρμογή από apk κι όχι από google, στο play store συνεχίζει να αναφέρει ότι η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται στη χώρα μου...
-
Δεν έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση (αν είναι όντως αναβάθμιση τελικά) στα ελληνικά, αλλά είδα μεγάλη διαφορά στο android auto το αγγλικό. Καταλαβαίνει πλέον πολύ πιο εύκολα αυτά που του λέω, δε χρειάζεται να μιμούμαι την προφορά του bbc μπας και πετύχει.
-
Κατέβασα στο κινητό (Realme 6s) το Τomtom Amigo που ειναι εφαρμογή που δουλευει με το Android Auto οπως έχω διαβάσει.
Συνδέοντας το κινητό στο αυτοκίνητο (Scross 1,4 allgrip) με το Android Auto δεν μου εμφανίζει το εικονιδιο στην οθόνη του αυτοκινήτου...ούτε και μου το βγαζει στην λιστα εφαρμογών Android Auto για να το προσθέσω. Έχω δοκιμάσει διάφορα που έχω βρεί στο internet ( να ανοίξω πρώτα την εφαρμογή και μετά να συνδέσω το κινητό κλπ κλπ ) αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Και το Android Auto και το Τomtom Amigo εχω τις τελευταίες εκδόσεις.... στο Infotainment αυτη που είχε όταν το παρελαβα.
Όταν η εφαρμογή είναι ενεργοποιημένη αν δεν έχω ορίσει να βλέπω στην οθόνη την εφαρμογή πλοήγησης της Google ακουω στα μεγαφωνα του αυτοκινήτου τις οδηγίες από το Τomtom Amigo αλλα δεν έχω τον χάρτη στην οθόνη.
Τελικά δουλευει το Android Auto με εφαρμογες τρίτων η μόνο με της Google?
-
Δουλεύει και με άλλες εφαρμογές, εκτός Google. Πχ η εφαρμογή μουσικής που έχω (musicolet) δεν είναι της Google αλλά παίζει άψογα. Γι' αυτήν που λες όμως, δεν ξέρω.
-
Πολύ πρόσφατα έδωσε η Google τη δυνατότητα σε 3ους κατασκευαστές πρόσβαση στο Android auto για navigation. Τα μόνα navigation προγράμματα που λειτουργούν είναι Google maps, Waze και τώρα σε beta το sygic. Κανένα άλλο δεν λειτουργεί από όσων γνωρίζω.
Βλέπω τώρα ότι και τοtomtom κάνει δοκιμές αλλά είναι σε closed beta, άρα θες πρόσκληση για να λειτουργήσει και δεν στέλνουν πια άλλες. Οπότε υπομονή
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Είχα την εντύπωση οτι είχε περάσει το σταδιο του beta και λειτουργούσε κανονικά για αυτο και το κατέβασα στο κινητό.
-
Καλησπέρα! Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί το google assistant στο android auto? Είναι αδύνατο να πάρει τις φωνητικές εντολές για διευθύνσεις στο google maps, απαντάει πάντα 'sorry I couldn't understand'. Για να βάλω διεύθυνση φωνητικά θα πρέπει να αποσυνδέσω το τηλέφωνο, να δώσω την εντολή και να το ξανασυνδέσω. Πώς το χειρίζεστε; Ευχαριστώ.
-
Πρόσεξε στην οθόνη σου, μόλις σου πει πως δεν μπορεί να σε βοηθήσει ταυτόχρονα σχεδόν σου βγάζει και τα αποτελέσματα της αναζήτησης.
-
Περίεργο, σε μένα δεν κάνει τίποτα. Και είναι επόμενο, εφόσον χρησιμοποιεί υποχρεωτικά το google assistant και όχι τη φωνητική εντολή του google maps. Το assistant δεν ξέρει ελληνικά, ούτε ελληνικά τοπωνύμια και ονόματα οδών... Το θέμα είναι να απενεργοποιηθεί το assistant...
-
Καλησπέρα! Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί το google assistant στο android auto? Είναι αδύνατο να πάρει τις φωνητικές εντολές για διευθύνσεις στο google maps, απαντάει πάντα 'sorry I couldn't understand'. Για να βάλω διεύθυνση φωνητικά θα πρέπει να αποσυνδέσω το τηλέφωνο, να δώσω την εντολή και να το ξανασυνδέσω. Πώς το χειρίζεστε; Ευχαριστώ.
Προσπάθησε να το πεις με Ινδική προφορά τύπου Bollywood , θα σε καταλάβει σίγουρα
-
Android Auto