-
Αυτό εξαρτάται από το budget σου (καθαρά λεφτά + τι θα πιάσει το παλιό). Σαν πρόταση το σχολίασα.
-
Ο χρήστης andreasg έγραψε:
Δεν εννοω καινουργιο αντιπροσωπειας... Πιο καινουργιο μοντελο (2009-2010) και ισως (εξαρταται τις τιμες) μικρομεσαιο αντι για μικρο. Μεταχειρισμενο παλι αλλα με μικροτερες κατα την γνωμη μου πιθανοτητες ρισκου...Μιας και το συζητάμε και σε άλλο thread, μπορείς να συνδυάσεις όλα αυτά που θες αν πάρεις πιο παλιό μεταχειρισμένο από μαγαζί που να σου δίνει εγγύηση, ώστε να έχεις τουλάχιστον ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, αν τυχόν συμβεί κάτι χοντρό, τουλάχιστον για τα πρώτα 1-2 χρόνια.
-
Μεχρι ενα χρονο εγγυηση εχω δει απο εμπορο. Ειναι μια ιδεα η αγορα απο εκει αλλα συνηθως σε τιμες ειναι ακριβοτεροι.
-
Μια μικρη διαφορα δεν εχω προβλημα να την πληρωσω για να εχω καποια εγγυηση. Το θεμα ειναι να ισχυει η εγγυηση και οχι οταν ερθει η ' στραβη' να κανει τον 'κινεζο'.
-
κοιτα για diesel απο ιδιωτη της επαρχιας, παιζει να βρεις 1η αδεια ελλαδα
-
Δυσκολο αλλα υπαρχουν... Μου ετυχε περσι kia picanto diesel του 2007 ελληνικο με 140 χιλιαδες χλμ και ολα τα service στην αντιπροσωπεια 4000 ευρω.... Τωρα που το θελουμε δεν.....
-
Πως εξασφαλίζω ότι το αυτοκίνητο δεν είναι εισαγωγής ?
και αν ο προηγούμενος ή ο προ προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν το πήρε από μάντρα ? -
Ακριβως δεν ξερω. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ψαξεις με τον αριθμο πλαισιου στην αντιπροσωπεια
-
Για τα ford fusion εχει κανεις αποψη? Υπαρχει καποιος κατοχος να μας πει εντυπωσεις και τυχον προβληματα? Θα με βολευε κατι τετοιο οσον αφορα τους χωρους... Με ford δεν εχω ασχοληθει καθολου και δεν ξερω που πονανε...
-
Για τα ford fusion εχει κανεις αποψη? Υπαρχει καποιος κατοχος να μας πει εντυπωσεις και τυχον προβληματα? Θα με βολευε κατι τετοιο οσον αφορα τους χωρους... Με ford δεν εχω ασχοληθει καθολου και δεν ξερω που πονανε...Μηχανικά μέρη κλπ από αντίστοιχης χρονολογίας fiesta φοράει, οπότε κοίτα για τα ζητήματα που έχει εκείνο
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
https://www.car.gr/12056715-ford-fusion-1-4-tdci-diesel
Τι γνωμη εχετε γι'αυτο? Λεω να παω να το δω απο κοντα.... -
Θα ειναι πολυ αργο σε επιδοσεις
-
https://www.car.gr/12056715-ford-fusion-1-4-tdci-diesel
Τι γνωμη εχετε γι'αυτο? Λεω να παω να το δω απο κοντα....Μια χαρά αν δεν ήταν από έμπορο. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά προτιμώ ιδιώτες
-
Απο επιδοσεις ναι,πρεπει να γινουν καποιες παραχωρησεις αλλα δεν εχω προβλημα... Ροπη εχει (turbo diesel) οποτε θα κινειται ικανοποιητικα πιστευω.
Και εγω θα προτιμουσα απο ιδιωτη...Δυστυχως ομως τα περισσοτερα diesel αυτων των χρονολογιων ειναι εισαγωγης... Που σημαινει οτι και ο ιδιωτης που το εχει κατα πασα πιθανοτητα απο εμπορο το εχει παρει... Αν το αυτοκινητο αξιζει και περασει τους ελεγχους (φαναρτζης,εξειδικευμενος μηχανικος και με αρ πλαισιου ταυτοποιηση χλμ και συντηρησης) δεν θα ειχα προβλημα για αγορα απο εμπορο... Σε ορισμενες περιπτωσεις καποιοι δινουν και εγγυηση 1 ετους... -
Η εγγυηση δεν θα σε καλυψει κοροιδευουν. Τα χιλιομετρα αποκλειεται να ειναι 100. 300 χιλιαδες μπορει. Εκτος αν εχει βιβλιο σερβις οχι πλαστο και χαρτια που εχει περασει κτεο στο εξωτερικο ή το χαρτι εκτελωνισμου που γραφει τα χιλιομετρα.
-
Ροπη εχει (turbo diesel) οποτε θα κινειται ικανοποιητικα πιστευω.Ε, όχι. Θα κινείται όπως ένα οποιοδήποτε αυτοκίνητο 75 ίππων. Αν σου αρκεί αυτό δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.
-
Φιλε riverael1 την ιδια γνωμη εχω για τα χλμ... Πολυ λιγα. Εννοειται οτι θα ψαχτει για ιστορικο service και χλμ αν τελικα παω να το δω απο κοντα. Προσπαθω να βρω κατι κοντα μου (μενω επαρχια) κατα προτιμηση ωστε να μπορω να το ελενξω καλυτερα.
REALZEUS η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρκει,γι'αυτο και στον τιτλο του θεματος γραφω 'αναγκαστικη' αγορα... Εχωντας εμπειρια απο opel combo diesel 75 ps ξερω οτι θα κανω υποχωρησεις και θα με ψευτοκαλυψει... Αλλωστε αυτο που με καιει περισσοτερο ειναι η καταναλωση... Για να σου δωσω να καταλαβεις καλυτερα το 'αναγκαστικη αγορα' απο 24 Νοεμβριου μεχρι σημερα εχω δωσει 710 ευρω βενζινη....
-
Ο χρήστης Στρατoς έγραψε:
Πως εξασφαλίζω ότι το αυτοκίνητο δεν είναι εισαγωγής ?
και αν ο προηγούμενος ή ο προ προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν το πήρε από μάντρα ?γραφει στην αδεια ποτε εβγαλη πρωτη αδεια στην ελλαδα,
-
Μέχρι πριν λίγο καιρό η ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας για εισαγόμενα ηταν η ημερομηνία εισαγωγής. Αρα έβλεπες μοντελο 2005 με πρώτη άδεια 2011. Τώρα αυτό έχει αλλάξει και η ημερομηνία παραμένει η πραγματική αν το αυτοκίνητο γίνεται εισαγωγή απο Ευρώπη. Τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ
-
πλέον στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα γράφεται η ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας, η ημερομηνία που πήρε άδεια στην Ελλάδα καθώς και τα χιλιόμετρα που είχε κατά την εισαγωγή.
''Αναγκαστικη'' αγορα μεταχειρισμενου φθηνου diesel