-
Γεια σας, ψαχνω μεταχειρισμένο diesel στα 13 με 14 k. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3. Βέβαια το χόντα πολυ οριακά το βρίσκω σε αυτά τα χρήματα. Μιλάμε για μοντελα '13 και έπειτα. Ποιο θα μου προτείνατε; Δεκτη και άλλη προταση εκτος των τριων αυτων. Ευχαριστώ.
-
Γεια σας, ψαχνω μεταχειρισμένο diesel στα 13 με 14 k. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3. Βέβαια το χόντα πολυ οριακά το βρίσκω σε αυτά τα χρήματα. Μιλάμε για μοντελα '13 και έπειτα. Ποιο θα μου προτείνατε; Δεκτη και άλλη προταση εκτος των τριων αυτων. Ευχαριστώ.
-
-
Μεταξύ των τριών μάλλον ανάμεσα στο Honda και την Τζουλιετα θα ήμουν. Τώρα αν ανοίξεις την βεντάλια δεν το C4, το έχω είναι αμαξάρα , βράχος σε όλα και απίστευτα αξιόπιστο. Δεν είναι τυχαίο ότι πωλείται τόσο ακριβά ως μεταχειρισμένο (το είχε πει βέβαια η PSA όταν βγήκε το αμάξι ότι «θα τρίβετε τα μάτια σας με την τιμη που θα κρατάει σαν μεταχειρισμένο»....μου έκαναν προσφορά 13 χιλιάρικα cash μοντέλο του 12 να το δώσω με τιμολόγιο αγοράς 16840......βεβαίως το αμάξι είναι χαρτί , πλήρως εξοπλισμένο και με μόλις 70 χιλιαδες χιλιόμετρα και ελληνικό.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Δυσκολο να βρεςι civic diesel 13-14 χιλιάρικα με λιγότερο από 100.000.
Εαν βρεις είναι η πρώτη επιλογη.
-
Και η Giuletta και το Civic εξαιρετικά αυτοκίνητα αν και απευθύνονται σε διαφορετικού στυλ οδηγούς. Θα προσυπογράψω τον φίλτατο Dasimo....το παρών c4 εξαιρετικότατο! Εγώ κοντεύω τα 90000χλμ σε 3,5 χρόνια και μόνο καλά λόγια έχω να πω!
-
Ναι το έχω υπόψιν μου και το C4. Βρήκα επίσης περασμένης γενιάς 308 με πολύ λίγα χλμ.
https://www.car.gr/11048642-peugeot-308-1-6-hdi-5
Ψήνομαι! -
Το εχει ο panos2171 ,θα σου γραψει την αποψη του αν το δει.
-
Είχα κάνει test drive το Civic 1.6 και μου φάνηκε ότι είχε τον καλύτερο κινητήρα diesel σε αυτά τα κυβικά. Εξαιρετικές επιδόσεις και ίσως ο οικονομικότερος της αγοράς. Χώροι πίσω και αποσκευών πολλοί καλοί για το μέγεθος του, αλλά δεν με είχε βολέψει καθόλου η θέση του οδηγού. Έπρεπε να οδηγώ πολύ ξαπλωτά για να μην βρίσκω στο ταβάνι, λόγω κλίσης της οροφής και τοποθέτησης του ρεζερβουάρ κάτω από τα εμπρός καθίσματα. Πολύ εξυπηρετικά τα magic seats πίσω.
-
Το συγκεκριμένο 308 είναι το 'ψόφιο' και σε εντελώς βασική έκδοση εξοπλισμού.
-
Να έψαχνα με τα 115? Το συγκεκριμένο μπορεί να είναι βασική έκδοση αλλά έχει ελάχιστα χλμ και είναι σε πραγματικά άψογη κατάσταση. Μεγάλα ατού για μεταχείρω. Βασικά προτιμώ ένα καθαρό αμάξι σαν κι αυτό από κάποιο ύποπτο με ηλιοροφές και navi.
-
Και δυο παραδείγματα πως με λίγα χρήματα παραπάνω θα πάρεις 'περισσότερο' αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Είχα κάνει test drive το Civic 1.6 και μου φάνηκε ότι είχε τον καλύτερο κινητήρα diesel σε αυτά τα κυβικά. Εξαιρετικές επιδόσεις και ίσως ο οικονομικότερος της αγοράς. Χώροι πίσω και αποσκευών πολλοί καλοί για το μέγεθος του, αλλά δεν με είχε βολέψει καθόλου η θέση του οδηγού. Έπρεπε να οδηγώ πολύ ξαπλωτά για να μην βρίσκω στο ταβάνι, λόγω κλίσης της οροφής και τοποθέτησης του ρεζερβουάρ κάτω από τα εμπρός καθίσματα. Πολύ εξυπηρετικά τα magic seats πίσω.+1 σε όλα.
Η θέση οδήγησης και η εμφάνιση ήταν οι βασικοί λόγοι απόρριψης του όταν βρέθηκα σε παρόμοιο δίλημμα με τον φίλο.
Κατά τα άλλα είναι εξαιρετική επιλογή. -
Τι πήρες τελικά;
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Και δυο παραδείγματα πως με λίγα χρήματα παραπάνω θα πάρεις 'περισσότερο' αυτοκίνητο...Ενδιαφέροντα... να προτιμήσω αυτόματο ή να το αποφύγω; Μιλάω πάντα για το C4.
-
Ο χρήστης Georgemit έγραψε:
Τι πήρες τελικά;Την Ιταλίδα
-
Το κιβώτιο είναι θέμα γούστου. Το αυτόματο -ή μάλλον ορθότερα αυτοδιαχειριζόμενο όπως το αποκαλεί η Σιτροέν- δεν είναι το γρηγορότερο της αγοράς αλλά δεν έχει βγάλει θέματα όπως τα παλαιότερα sensodrive της Σιτροέν. Εγώ έχω το διαχειριζόμενο και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή. Το τέλειο αγχολυτικό.
-
+1 για το κιβωτιο.
Αυτο δε σημαινει οτι σε καποια φαση δε θα χρειαστει και μια αρχικοποιηση. Λογω του τροπου λειτουργιας. -
Η οποία κοστίζει 20-30 ευρώ ενώ αν γίνει ταυτόχρονα με σέρβις 0...
-
Ορθον.
Giulietta 1.6 diesel vs civic diesel vs golf tdi