-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
στο φορουμ της σεατ εχουν μεινει ολοι ευχαριστημενοι με τον 1.0 tsi, ειναι με ιμαντες χρονισμου ο κινητηρας πιο αθορυβος κ αρκετα προσεγμενος σε ολους τους τομεις με μηδαμινα προβληματα μεχρι τωρα
προχωρα αφοβα!Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
-
Για τον φίλο από τα Ιωάννινα, σύντομα θα έχουμε και εκεί πρατήριο ! Έχει ήδη υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας ΔΕΠΑ-ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ από περσι το καλοκαίρι. Πήρα τηλ τη ΔΕΠΑ πριν παραγγείλω το leon μου κ μ είπαν ότι τέλη 2018 με 2019 θα λειτουργήσει και στα Ιωάννινα. http://www.insider.gr/afieromata/energeia-2017/14426/fysiko-aerio-flertarei-me-ta-mesa-mazikis-metaforas
Όσο για το φίλο με τη γυναίκα του που δε του άρεσε το εσωτερικό θα τον συμβούλευα να το παραγγείλει με alcantara καθίσματα καθώς αλλάζει ο διάκοσμος και στις πόρτες. Είναι μέρα με τη νύχτα με 800 ευρώ παραπάνω που κοστίζουν.
Προσωπικά στην αρχή κοιτούσα την επιλογή diesel για καινούργιο όμως την απέκλεισα λόγω των λασποκαυσίμων που έχουμε στην Ελλάδα,
Έπειτα κοιτούσα τo yaris το υβριδικό . Όμως το απέκλεισα και αυτό και κατέληξα στο φυσικό αέριο γιατί η οικονομία που προσφέρουν τα υβριδικά είναι κυρίως στην κίνηση στην πόλη και όχι στην εθνική οδό που καίνε βενζινούλα με 1.50 το λίτρο! Επίσης έχουν και ένα υψηλό κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας μετά από κάποια χρόνια.Κάντε like στη σελίδα μου στο fb seat leon 1.4 φυσικού αερίου για βιντεάκια αναφορές φίλων φυσικού αερίου και ειδήσεις.
Όσο περισσότεροι τόσο περισσότερα πρατήρια. Αφήστε τους dieseles να ψάχνουν 1.500ρικα για φίλτρα με τα λασποκαύσιμα που δίνουν στα αμαξάκια μας στην Ελλάδα.
Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά σε όλους!
-
Ο χρήστης gtAthens έγραψε:
Για τον φίλο από τα Ιωάννινα, σύντομα θα έχουμε και εκεί πρατήριο ! Έχει ήδη υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας ΔΕΠΑ-ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ από περσι το καλοκαίρι. Πήρα τηλ τη ΔΕΠΑ πριν παραγγείλω το leon μου κ μ είπαν ότι τέλη 2018 με 2019 θα λειτουργήσει και στα Ιωάννινα. http://www.insider.gr/afieromata/energe ... -metaforasΌσο για το φίλο με τη γυναίκα του που δε του άρεσε το εσωτερικό θα τον συμβούλευα να το παραγγείλει με alcantara καθίσματα καθώς αλλάζει ο διάκοσμος και στις πόρτες. Είναι μέρα με τη νύχτα με 800 ευρώ παραπάνω που κοστίζουν.
Προσωπικά στην αρχή κοιτούσα την επιλογή diesel για καινούργιο όμως την απέκλεισα λόγω των λασποκαυσίμων που έχουμε στην Ελλάδα,
Έπειτα κοιτούσα τo yaris το υβριδικό . Όμως το απέκλεισα και αυτό και κατέληξα στο φυσικό αέριο γιατί η οικονομία που προσφέρουν τα υβριδικά είναι κυρίως στην κίνηση στην πόλη και όχι στην εθνική οδό που καίνε βενζινούλα με 1.50 το λίτρο! Επίσης έχουν και ένα υψηλό κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας μετά από κάποια χρόνια.Κάντε like στη σελίδα μου στο fb seat leon 1.4 φυσικού αερίου για βιντεάκια αναφορές φίλων φυσικού αερίου και ειδήσεις.
Όσο περισσότεροι τόσο περισσότερα πρατήρια. Αφήστε τους dieseles να ψάχνουν 1.500ρικα για φίλτρα με τα λασποκαύσιμα που δίνουν στα αμαξάκια μας στην Ελλάδα.
Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά σε όλους!
Γιατί τόσο φανατισμός για κάτι που για την ώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις μίνι στον άξονα Αθήνα Θεσσαλονίκη;;
-
o Φανατισμός εξηγείται γιατί απλά για κάποιον που μένει Αθήνα Θεσσαλονίκη Λάρισα Λαμία (σύντομα Χαλκίδα Ιωάννινα Κόρινθο και Πάτρα) είναι μακράν η πιο οικονομικά συμφέρουσα επιλογή για αγορά καινούργιου . ενώ την ίδια στιγμή οι αντιπροσωπείες δεν διαφημίζουν αυτή την επιλογή με αποτέλεσμα ο περισσότερος κόσμος απλά να μη ξέρει ότι υπάρχει αυτή η επιλογή.
Και τώρα που το έχω στα χέρια μου και το βλέπω στην πράξη δηλώνω ακόμα πιο πολύ φανατικός! -
Ποιο είναι το πραγματικό κόστος κίνησης;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ποιο είναι το πραγματικό κόστος κίνησης;Με ΟΛΑ μέσα κάπου διάβασα για κάτω από 5€ στα 100χλμ για κίνηση 15000χλμ το χρόνο
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Άραγε σε αυτά τα οχήματα χρειάζεται και ψεκασμός βενζίνης, όπως στο υγραέριο; Ή έχεις μια μικρή ποσότητα, απλώς για ώρα ανάγκης;
-
Άραγε σε αυτά τα οχήματα χρειάζεται και ψεκασμός βενζίνης, όπως στο υγραέριο; Ή έχεις μια μικρή ποσότητα, απλώς για ώρα ανάγκης;Νομίζω στην εκκίνηση ξεκινάει με βενζίνη, πιάνει θερμοκρασία και μπαίνει αέριο, ξαναμπαίνει βενζίνη αν τελειώσει το αέριο. Στην E-class της merc παίζει και βενζίνη σε ορισμένες εξωτερικές συνθήκες (π@@τσοκρυο κλπ), στα tgi όχι, μόλις μπει αέριο βγαίνει μόνο αν τελειώσει, ή αν το σβήσεις κρυώσει και ξαναβάλεις μπροστά.
-
Από φίλο που το έχει,έφτασε τα 5 ευρώ μόνο σε ταξίδι με πολύ υψηλές ταχύτητες,πάνω από 150χλμ. Συνήθως είναι στα 4,5 κιλά/4,2 ευρώ. Όταν το είχα κάνει td ο πωλητής επέμενε ότι δεν είχαν βάλει σταγόνα βενζίνη από τότε που το πήραν και είχε ήδη 9000χλμ. Από ότι μου είπε,ξεκινάει πάντα με αέριο και όταν τελειώσει το γυρίζει σε βενζίνη. Μην μπερδευετε την λειτουργία του φυσικού αερίου με το υγραέριο,ειναι εντελώς διαφορετική.
-
Το ξέρω ότι είναι διαφορετική, το είχα ψάξει όταν πρωτοβγήκε το tgi και η αντίστοιχη merc, αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τις διαφορές στην λειτουργία τους.
Επίσης όταν λέω Όλα, εννοώ και τα πάγια έξοδα (ασφάλεια, τέλη, service), εκτός το αέριο και τις βενζίνες.
Δυστυχώς δεν βγάζουν το station σε tgi και χάνεται πολύτιμος χώρος από το Πορτ μπαγκάζ.
-
Όντως,μικρό οικογενειακό με 280 λίτρα χώρο αποσκευών,δεν νοείται. Αν και τελικά εγώ δεν το πήρα λόγω βέτο της συζύγου. Την χάλασε το πολύ μουντό εσωτερικό...και είχε και δίκιο.
-
Σε αυτή την περίπτωση, δίνεις δύο χιλιάρικα ακόμα για το Octavia. Εκεί λογικά θα επαρκούν οι χώροι.
-
Σε αυτή την περίπτωση, δίνεις δύο χιλιάρικα ακόμα για το Octavia. Εκεί λογικά θα επαρκούν οι χώροι.true
-
Οι χώροι στο Octavia επαρκέστατοι αλλά δυο πράγματα με χάλασαν στο Σκόντα. Το πρώτο είναι η απαράδεκτη γραμματοσειρά στον πίνακα οργάνων και το δεύτερο η έλλειψη cruise control. Το πρώτο είναι σίγουρα επουσιώδες αλλά θα το βλέπεις κάθε μέρα...για το cruise και μόνο θα έπρεπε να περιμένεις ένα τρίμηνο λόγω παραγγελίας για κάτι που το θεωρώ πολύ σημαντικό για οικογενειακό αυτοκίνητο. Σαν αυτοκίνητο βέβαια είναι εξαιρετικό και αν ήθελα τόσο μεγάλο οικογενειακό θα ήταν μέσα στις επιλογές μου.
-
Απαραδεκτη; οκ δε μπορουσε να ναι ιδια με της vw αλλα το απαραδεκτη μου φαινεται πολυ ακραιο
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδή δεν μπορώ να βάλω φωτό,βάζω λινκ από το car.gr.
Αυτήν είδα και δεν μου άρεσε καθόλου.
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/12287714/
Σε αυτό το pre f/l είναι μια χαρά,όπως και στην φωτό που έβαλες. Τελικά πόσες διαφορετικές γραμματοσειρές έχουν εκεί στη Σκόντα?
https://www.car.gr/11088242-skoda-octav ... tec-1-4tsi -
Μα στο πρωτο λινκ δε φαινεται γραμματοσειρα στον πινακα οργανων, εκτός κι αν εγω δε βλεπω κατι σωστα (?)
Η φωτο μου ειναι απο την fl style
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φωτό 13 και 14
-
σορρυ που ρωτάω σε αυτό το θέμα
γνωρίζετε αν τα μοτέρ αυτα βενζίνης-φυσικού αερίου έχουν βγει αξιόπιστα σε βαθος χρόνου-χιλιομέτρων?
επίσης μια απορία γιατί άλλοι κατασκευαστές δεν ασχολούνται με το φυσικο αέριο
στην ουσία μονο το group vw και η Fiat σωστά? -
σε αυτα με το φυσικο αεριο αυτοματο ειναι μονο το πανακριβο mercedes? Γιατι ειναι τοσο πισω τεχνολογικα;
Seat Leon 1.4 TGI