-
Το Puma κατασκευάζεται σε άλλο εργοστάσιο αν δε κάνω λάθος στην Ρουμανία
-
Η καθυστέρηση αφορά μόνο focus? Ο κουμπάρος μου έχει παραγγείλει puma st line x και τον πήραν προχθές τηλέφωνο ότι βγήκε από την γραμμή παραγωγής και το ετοιμάζουν να το στείλουν Ελλάδα. Η παραγγελία είχε γίνει 10 με 15 Ιανουαρίου
Mild Hybrid? Γιατί όντως κατασκευάζεται σε άλλο εργοστάσιο στην Ρουμανία (μαζί με το Ecosport), αλλά το πρόβλημα είναι έναν αγωγός για το υβριδικό σύστημα, οπότε κανονικά επηρεάζει όλα τα αυτοκίνητα με τα mHEV μοτέρ.
-
Ναι το mHEV έχω παραγγείλει
-
Milf Hybrid? Γιατί όντως κατασκευάζεται σε άλλο εργοστάσιο στην Ρουμανία (μαζί με το Ecosport), αλλά το πρόβλημα είναι έναν αγωγός για το υβριδικό σύστημα, οπότε κανονικά επηρεάζει όλα τα αυτοκίνητα με τα mHEV μοτέρ.
Κι εμενα μ αρεσουν οι Milf . Αυτες τις Milf Hybrid δεν τις ξερω. Που εχεις μπλεξει Φανη???
-
gebou wrote:
Η καθυστέρηση αφορά μόνο focus? Ο κουμπάρος μου έχει παραγγείλει puma st line x και τον πήραν προχθές τηλέφωνο ότι βγήκε από την γραμμή παραγωγής και το ετοιμάζουν να το στείλουν Ελλάδα. Η παραγγελία είχε γίνει 10 με 15 Ιανουαρίου
Milf Hybrid? Γιατί όντως κατασκευάζεται σε άλλο εργοστάσιο στην Ρουμανία (μαζί με το Ecosport), αλλά το πρόβλημα είναι έναν αγωγός για το υβριδικό σύστημα, οπότε κανονικά επηρεάζει όλα τα αυτοκίνητα με τα mHEV μοτέρ.
Αυτό με τα 155 άλογα
-
Fanis75 wrote:
Κι εμενα μ αρεσουν οι Milf . Αυτες τις Milf Hybrid δεν τις ξερω. Που εχεις μπλεξει Φανη???
xaxaxaxax
-
Απ'όσο ξέρω μόνο τα Focus...Εγώ έκανα παραγγελία 8 Φλεβάρη ST Line με εργοστασιακό συναγερμό και μου είπαν 4 μήνες.Αλλά με αυτά που ακούγονται φοβάμαι μη πάει παραπάνω...
Μία βδομάδα νωρίτερα έκανα κι εγώ το Active με εργοστασιακό συναγερμό και περιμένω...
Τα γεγονότα έχουν ως εξής:
Όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα αυτή τη στιγμή με την προμήθεια των τσιπ. Για την ακρίβεια πρόβλημα αντιμετωπίζουν όλοι οι κλάδοι, δείτε π.χ. τι έχει γίνει με την προσφορά και ζήτηση του νέου PlayStation.
https://www.ft.com/content/13094950-fb45-4686-9ef9-8199c674b90d
Η Ford έχει κλείσει το εργοστάσιο που παράγει το Focus (προφανώς προτίμησε να κλείσει αυτό αντί για κάποιο εργοστάσιο που παράγει κάποιο από τα νεότερα Puma και Kuga). Έχει επίσης μειώσει την παραγωγή και σε εργοστάσια στις ΗΠΑ.
Ελπίζω ότι όταν θα ανοίξει το εργοστάσιο στην Γερμανία θα τρέξει πρώτα τις παραγγελίες που έχουν γίνει και απευθύνονται σε συγκεκριμένους αγοραστές και όχι παραγγελίες που αφορούν αυτοκίνητα που πάνε για εκθεσιακά και για στοκ. Πιστεύω κανένας δεν μπορεί να μας πει πότε θα πάρουμε τα αυτοκίνητα που παραγγείλαμε καθώς κανένας δε μπορεί να γνωρίζει τι συμφωνίες έχει κάνει η Ford παγκοσμίως με τους προμηθευτές της και πως θα αποφασίσει να διαθέσει τα τσιπ που θα καταφέρει να προμηθευτεί. Υπομονή λοιπόν...
-
Μόνο τα φόκους έχουν επηρεαστεί,τα οποία παράγονται στη γερμανία. Το πρόβλημα πάντως δεν αναμένεται να λυθεί σύντομα
-
Τι είναι αυτά τα 'τσιπ' και υπάρχει έλλειψη στην αγορά? Μόνο ένα εργοστάσιο τα φτιάχνει?
-
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να γίνει σε Μκ4 mirror του κινητού στην οθόνη?
Ευχαριστώ!!!
-
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να γίνει σε Μκ4 mirror του κινητού στην οθόνη?
Ευχαριστώ!!!
Mirror με την κυριολεκτική σημασία, δηλαδή να βλέπεις ακριβώς ότι υπάρχει εκείνη τη στιγμή στην οθόνη του κινητού, όχι δεν γίνεται. Χωρίς σκάλισμα και custom software/hardware τουλάχιστον.
Υποστηρίζει όμως Android Auto, το οποίο σου επιτρέπει να τρέξεις τις πιο σημαντικές εφαρμογές του κινητού στην οθόνη του αυτοκινήτου.
-
Aχαχαχαχα!! Το διόρθωσα....
ΆΣε που έχω μπλέξει...αμε καταντάς με γριά Ιταλίδα που σέρνεται τι περιμένεις μετά? Μονο ο Βασίλης μου λέει να την κρατήσω!
-
Ελπίζω ότι όταν θα ανοίξει το εργοστάσιο στην Γερμανία θα τρέξει πρώτα τις παραγγελίες που έχουν γίνει και απευθύνονται σε συγκεκριμένους αγοραστές και όχι παραγγελίες που αφορούν αυτοκίνητα που πάνε για εκθεσιακά και για στοκ. Πιστεύω κανένας δεν μπορεί να μας πει πότε θα πάρουμε τα αυτοκίνητα που παραγγείλαμε καθώς κανένας δε μπορεί να γνωρίζει τι συμφωνίες έχει κάνει η Ford παγκοσμίως με τους προμηθευτές της και πως θα αποφασίσει να διαθέσει τα τσιπ που θα καταφέρει να προμηθευτεί. Υπομονή λοιπόν...
Όλοι όσοι παραγγείλαμε το focus αυτό ακριβώς ελπίζουμε Μιχάλη! Η λογική λέει πως όταν με το καλό ανοίξει το εργοστάσιο, αυτό ακριβώς που περιγράφεις θα γίνει, ημιαγωγού επιτρέποντος! Ας ανοίξει πρώτα πάντως...
-
alexandros.K wrote:
ΆΣε που έχω μπλέξει...αμε καταντάς με γριά Ιταλίδα που σέρνεται τι περιμένεις μετά? Μονο ο Βασίλης μου λέει να την κρατήσω!
Milf ειναι παντως. Της βαζεις και μια τουρμπινα υβριδιο (που λενε στην πιατσα) και γινεται Milf Hybrid
-
alexandros.K wrote:
Είναι και αυτή η ρημαδα η αυτόματη συμπλήρωση κειμένου αν γράφεις από κινητό.
Έστειλα μήνυμα σε φίλη μου και κατά λάθος γράφτηκε... 'θέλω να σε πηδηξω την Παρασκευή'.
-
Πες μου οτι σου ειπε 'Ξεσκισε με αντρακλα μου' ???!!!!
-
Τι είναι αυτά τα 'τσιπ' και υπάρχει έλλειψη στην αγορά? Μόνο ένα εργοστάσιο τα φτιάχνει?
Είναι παγκόσμιο πρόβλημα. Και η General Motors τα ίδια:
https://www.ft.com/content/b2d9056e-6168-43e0-bed6-800d3bf0118b
-
Ειναι κατι ηλεκτρονικα κυκλωματα
-
Μιχάλης Π wrote:
Όλοι όσοι παραγγείλαμε το focus αυτό ακριβώς ελπίζουμε Μιχάλη! Η λογική λέει πως όταν με το καλό ανοίξει το εργοστάσιο, αυτό ακριβώς που περιγράφεις θα γίνει, ημιαγωγού επιτρέποντος! Ας ανοίξει πρώτα πάντως...
Πότε έκανες τη παραγγελία?
-
Έστειλα μήνυμα σε φίλη μου και κατά λάθος γράφτηκε... 'θέλω να σε πηδηξω την Παρασκευή'.
Πως το έλεγε το άσμα; Ο Γιώργος είναι πονηρός...
'Αστα αυτά. Γλώσσα λανθάνουσα...
Ford Focus MK4