-
Lap η επιλογή μου να βάλω τα έξτρα επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό που περιγράφω.
Άσχετα με τον εξοπλισμό, συνεχίζουν και υπάρχουν συμβιβασμοί. Με τα ίδια χρήματα θα μπορούσα να έχω πάρει άλλη μάρκα αν ήταν πιο σημαντικά για μένα τα σαλόνια, η ψηλή θέση οδήγησης ή άλλα που ενδιαφέρουν πολύ κόσμο.
Επέλεξα το σύνολο που μου ταίριαζε περισσότερο και με τα έξτρα, αφού υπήρχε δυνατότητα, μείωσα τους συμβιβασμούς. Αν το μπάτζετ ήταν μικρότερο πάλι αυτή θα ήταν η επιλογή με λιγότερο εξοπλισμό.
Καλα εκανες βρε συ! Σε πειράζω
-
Δίκιο έχεις γιατί τα συγκεκριμένα καθίσματα έχουν αγωνιστικό προσανατολισμό. Στη mustang πάντως που έκατσα το κάθισμα ήταν καταπληκτικό σε αίσθηση. Η ρεκαρο βγάζει και ορθοπεδικά καθίσματα, όπως και κομφορτ που πέρα από πλευρική στήριξη έχουν και κορυφαία άνεση. Το ζήτημα είναι ότι επειδή η ρεκαρο συνεργάζεται με Φορντ έχουν τις βάσεις και τις ράγες που πρέπει για τις διαστάσεις του φοκους, κάτι που οι υπόλοιποι κατασκευαστές αφτερμαρκετ καθισμάτων δεν έχουν. Το θέμα είναι το κόστος γιαυτό πρέπει να περιμένω κάποια προσφορά. Το καλοκαίρι για παράδειγμα έκανε προφορά 30% σε μια συγκεκριμένη σειρά ρεκαρο το εν λόγω κατάστημα γιατί ήθελε να ξεστοκαρει.
-
Η ρεκαρο πάντως μόνο στην μ4 γράφει ότι τοποθετεί τα καθίσματα της στο επίσημο σαιτ. Από Φορντ τοποθετεί στα st μοντέλα focus, fiesta, puma και στη mustang. Έχει διακριτικό ρεκαρο στα καθίσματα η σειρά 1;
Mαλλον εχεις δικιο. Οχι δεν εχει αλλα υπεθεσα οτι τα φτιαχνουν αυτοι. Τεσπα αν εχεις BMW Sport seats δεν χρειαζεσαι να πληρωνεις εξτρα να βαζεις αλλα.
Λιγο στην ιστορια διαβασα οτι παλια πηγαν στην Ρεκαρο να βαλουν καθισματα και τους ζητησαν πολλα και τα εφτιαξαν μονοι τους.
-
Καλη χρονιά παιδιά,
Θέλω να ρωτήσω για το ηχοσύστημα του φόκους.
Δεν μου φαινεται αρκετά δυνατός ο ήχος, ακόμα και αν το βάλω τέρμα. Ο ήχος είναι καθαρός, αλλά δεν πάει και τόσο δυνατά.
Αξιζει να βάλω κατι οπως ενα woofer pioneer? -
Καλή χρονιά σε όλους. Ενδιαφέρομαι για την αγορά του focus active mhev 155 ps. Έχει κάποιος εμπειρίες να με ενημερώσει? Τι ισχυει με εξοπλισμό, αναρτήσεις, γιατί οι πωλητες νομίζω πως δεν είναι ενημερωμένοι.
-
Καλή χρονιά σε όλους. Ενδιαφέρομαι για την αγορά του focus active mhev 155 ps. Έχει κάποιος εμπειρίες να με ενημερώσει? Τι ισχυει με εξοπλισμό, αναρτήσεις, γιατί οι πωλητες νομίζω πως δεν είναι ενημερωμένοι.
O εξοπλισμός υπάρχει αναλυτικά στο site της Ford και στο Φυλλάδιο (https://www.ford.gr/content/dam/guxeu/gr/documents/brochures/cars/BRO-neo_focus.pdf).
Η ανάρτηση είναι με ημιάκαμπτο όπως σε όλες τις εκδόσεις εκτός αυτής με τα 182 άλογα.
-
Να μην βάλεις τίποτα, όχημα είναι όχι στούντιο. Πρέπει να ακούς τον κινητήρα σου και το περιβάλλον για 1002 λόγους...
-
Το χασαμε το κορμι.....
Πανε οι πολλαπλοι.
Ας ελπισουμε τουλαχιστον να το βγαλουν οπως το golf με 1.0 mhev
-
Τερμα;;; δεν ειναι και τρανζιστορ παραλιας. Δηλαδη το βαζεις τερμα;;;;
Να πεις για την ποιοτητα να το καταλαβω..... Αλλα τερμα;;;;;
Τερμα;;;;;
Εεεεε;;;;; δεν ακουσα;;;;;
ΤΕΡΜΑ ΛΕΩ ΤΕΡΜΑΑΑΑ
-
Φίλε μου εμένα στο 15-17 μου τρυπάει το κρανίο. Δεν ξέρω αν πηγαίνει παραπάνω. Σίγουρα παίζουν όλα τα ηχεία σου? Πώς είμαι δυνατόν να το βάζεις στο τέρμα και να λες ότι δεν είναι δυνατά?
-
Σε μια έκθεση ο πωλητης ανέφερε οτι το active έχει πίσω πολλαπλούς,σε αλλh έκθεση ανέφερε οτι έχει ημιάκαμπτο.
Ο ένας πωλητης μου έδωσε τυπωμένο τον εξοπλισμό που έχει διαφορές με αυτόν που αναφέρεται στο site της ford.¨Αντε να βγάλουμε άκρη.....Αναγκάστηκα να σκύψω να δω τι ανάρτηση έχει και διαπίστωσα οτι έχει ημιάκαμπτο.Τώρα αυτά τα active που θα έρθουν τον Φεβρουάριο ποιος ξέρει τι θα έχουν και τι όχι.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έχει μπλέξει έτσι η Ford Hellas.
-
Σε μια έκθεση ο πωλητης ανέφερε οτι το active έχει πίσω πολλαπλούς,σε αλλh έκθεση ανέφερε οτι έχει ημιάκαμπτο.
Ο ένας πωλητης μου έδωσε τυπωμένο τον εξοπλισμό που έχει διαφορές με αυτόν που αναφέρεται στο site της ford.¨Αντε να βγάλουμε άκρη.....Αναγκάστηκα να σκύψω να δω τι ανάρτηση έχει και διαπίστωσα οτι έχει ημιάκαμπτο.Τώρα αυτά τα active που θα έρθουν τον Φεβρουάριο ποιος ξέρει τι θα έχουν και τι όχι.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έχει μπλέξει έτσι η Ford Hellas.
Ημιάκαμπτο έχουν όλα εκτός το 1,5 stlinex 182 at8 που έρχεται με πολλαπλους
-
Ας ελπισουμε τουλαχιστον να το βγαλουν οπως το golf με 1.0 mhev
Τι εννοείς? Βγαίνει ήδη mHEV, για αυτή την έκδοση ρωτάει ο φίλος με τα 155 άλογα.
-
Εννοω με 100 110 αλογα.
Για να πεσει η τιμη και αλλο.
-
Εννοω με 100 110 αλογα.
Για να πεσει η τιμη και αλλο.
Θα σέρνεται.. Είναι βαρύ για τέτοιες ιπποδυνάμεις (ομοίως και Golf).
Και μην ξεχνάς πως είναι και οικογενειάκα,οπότε φορτώνονται συχνά-πυκνά.
-
Αφού υπάρχει με τα 125 , τι να βγάλει με 100 ή 110??? Αν θες πας εκεί , δεν χρειάζεται να πας στο 155άρι.
-
-
Αν κάποιος εδώ στην παρέα εχει αγοράσει το active 155 ps mhev ας μας πεί εντυπώσεις.Απ'ότι είδα στο aoutomobile catalog οιεπιδόσεις είναι μεταξύ Nissan qashkai 140 ps και suzuki s-cross 1.4 boosterjet 140 ps.
Φυσικά σε διάφορα ξένα site όσον αφορά την οδική συμπεριφορά σε σχέση με το st-line δεν είναι τόσο διαφορετική ,απλώς παρουσιάζονται λίγο περισσότερες κλίσεις στις στροφές,λογικό λόγω ύψους και πιο μαλακής ανάρτησης,όμως παρουσιάζεται καλλίτερη από όλα τα άλλα χάτσμπακ.Αυτά προς το παρόν .Αν κάποιος έχει περισσότερα στοιχεία ας μας ενημερώσει.
-
Σχετικά με τις επιδόσεις του active 155 ps mhev σύμφωνα με το automobile catalog
0-100 Km 8.8 sec
0-120 Km 12.2 sec
0-160 Km 23.1 sec
0-180 Km 32.7 sec
Επιτάχυνση από 100 στα 180 σε 23 sec
Επιτάχυνση από 80 στα 120 με 5η σε 13 sec
0 - 400 m σε 16 sec
-
Παντως παιδια ειναι αλλο πραγμα οι επιδόσεις αλλο η ευκολία μετακινησης.
Τα 100-110 αλογα με 17-19 κιλα ροπης συν το ηλεκτρικο μπουσταρισμα απο τις 1200 σ. α. λ δινει την ευκολία μετακίνησης σαν ενα διλιτρο ατμοσφαιρικό. Βεβαια σε υψηλες στεοφες θα φανει η αδυναμια. Αλλα μια μετακινηση με 130-140 χλμ/ωρα φορτωμένος τα βγάζουν άνετα.
Αν εισαι μονος σου και ειναι 300 κιλα ελαφρυτερο το αυτοκινητο και παλι τα 100 αλογακια με υψηλη ροπη χαμηλα σου δινουν ευκολια μετακινησης.
Δηλαδη ενα 100 αρι mhev focus με τεραστιους χωρους και καλο πατημα συν τα 8 ετη εγγυηση γυρω στα 18.000 ευρω μια χαρα αγορα θα ηταν.
Υ. Γ το focus ειναι το μοναδικο στην κατηγορια μαζι με τα mazda και τα honda με small overlap προστασια.....
Ford Focus MK4