-
Τελικα στα focus (st-line , business) οι ανωμαλίες του δρομου που μεσα στη πολη υπαρχουν πολλες, μεταφέρονται στον οδηγό μεσω της αναρτησης ή έχουμε καλή απόσβεση γιατί πηγα και ειδα το connected που εχει λαστιχα 205/60/16 και το σκέφτομαι αντι του st-line που φοραει 205/50/17, ειμαι παθων με τα λαστιχα 195/50/16 στο δικο μου αμαξι που μεταφερονται οι ξερα οι ανωμαλιες του δρομου με ταχυτητες -50 χιλιομετρα αν και με αλλαγμενα λαστιχα και αμορτισερ.
Καλό θα είναι να κάνεις μια δοκιμή για να έχεις ιδία άποψη. Ο καθένας αντιλαμβάνεται αυτά τα πράγματα διαφορετικά.
Πάντως στο ST Line Wagon με 18άρες κιόλας και σωστές πιέσεις, δεν έχω κανένα θέμα με την ανάρτηση! Ανετότατη είναι ακόμα και γι αυτούς που κάθονται πίσω. Ήχος ακούγεται φυσικά στις λακούβες αλλά δεν τραντάζεται η μέση σου. Έχει φοβερή απόδοση. Το αμάξι βέβαια είχε Pilot Sport 3 από το εργοστάσιο που είναι λαστιχάρες... Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.
-
panormus772 wrote:
Επειδή θα μ'ενδιέφερε και φαίνεται καλό, τo κάλυμμα του ταμπλώ που το βρήκες; Στο έφτιαξαν με παραγγελία (γιατί βλέπω έχει πρόβλεψη-τρύπες και για τη θέση των αεραγωγών πάνω στο ταμπλώ) ή υπάρχει έτοιμο ανάλογα το κάθε μοντέλο; Όταν οδηγείς κάθεται καλά πάνω,είναι σταθερό; Από αντανακλάσεις στο τζάμι, είναι ο.κ.;
Από το aliexpress το πήρα 10 ευρώ χαχα. Ήταν το μόνο που βρήκα από felt και όχι αυτό το ψευτο μαλλιαρό νάυλον...
Είναι πολύ σταθερό δε κουνιέται καθόλου και έχει τρύπες και για τα ηχεία (και το έξτρα του B&O) και για τους αεραγωγούς. Είναι έτοιμο ακριβώς για το ΜΚ4. Οι αντανακλάσεις είναι και ο βασικός λόγος που το χρησιμοποιώ. Ακόμα και με φουλ κόντρα ήλιο δεν αντανακλά τίποτα λόγω υλικού. Χωρίς αυτό, σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες (σπάνια βέβαια), αντανακλάται το ταμπλό στο τζάμι.
Έξτρα μπόνους το ότι πανεύκολα το βγάζεις και το φυσάς με αέρα ή το τινάζεις και είναι τζέτ. Δε χρειάζεται να σκουπίζεις/καθαρίζεις το ταμπλό όλη την ώρα. Δε τρώει και τον ήλιο.
Επίσης πολύ θετικό το ότι δεν είναι κολλημένο εκεί πάνω - Απλά κάθεται και όποτε θες το βγάζεις να θαυμάσεις το ταμπλό γυμνό
Υπάρχει έκδοση και χωρίς τρύπα για το HUD.
Αν ήσουν Κρήτη θα σου έδινα ένα δεύτερο που έχω τσάμπα! Είχαν κάνει λάθος στην αρχή και μου έστειλαν χωρίς τρύπα
Όντως, πολύ θετικά τα boldαρισμένα, γι αυτό το σκέφτομαι.
Εγώ έχω fiesta ΜΚ 7.5, αλλά γενικά έχει για όλες τις μάρκες ή μόνο Ford;
-
Έχει για όλα! Ρίξε μια ματιά.
-
fragsp wrote:
Τελικα στα focus (st-line , business) οι ανωμαλίες του δρομου που μεσα στη πολη υπαρχουν πολλες, μεταφέρονται στον οδηγό μεσω της αναρτησης ή έχουμε καλή απόσβεση γιατί πηγα και ειδα το connected που εχει λαστιχα 205/60/16 και το σκέφτομαι αντι του st-line που φοραει 205/50/17, ειμαι παθων με τα λαστιχα 195/50/16 στο δικο μου αμαξι που μεταφερονται οι ξερα οι ανωμαλιες του δρομου με ταχυτητες -50 χιλιομετρα αν και με αλλαγμενα λαστιχα και αμορτισερ.
Καλό θα είναι να κάνεις μια δοκιμή για να έχεις ιδία άποψη. Ο καθένας αντιλαμβάνεται αυτά τα πράγματα διαφορετικά.
Πάντως στο ST Line Wagon με 18άρες κιόλας και σωστές πιέσεις, δεν έχω κανένα θέμα με την ανάρτηση! Ανετότατη είναι ακόμα και γι αυτούς που κάθονται πίσω. Ήχος ακούγεται φυσικά στις λακούβες αλλά δεν τραντάζεται η μέση σου. Έχει φοβερή απόδοση. Το αμάξι βέβαια είχε Pilot Sport 3 από το εργοστάσιο που είναι λαστιχάρες... Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.
Απο εβδομαδα θα παω να κανω ενα test drive στο παλιο st-line στον σφακιανακη , τα καινουρια υβριδικα ερχονται σε καμια 10 ημερες για τεστ. Ισως κανω και με το καινουργιο ετσι ωστε να εχω καλυτερη εικονα. Παντως το connected με μεταλλικο χρωμα το αφηνουν κομπλε 21000-21200 λενε με προσφορα εως τελη σεπτεμβρη και για εξτρα βαζουν το συναγερμο(δεν ξηλωνουν τιποτα γιατι ηδη εχει φυσες) αλλα και πιο μετα να πας κατι θα κανουν απο τις προσφορες!!
-
Έχει για όλα! Ρίξε μια ματιά.
Δώσε βρε παιδί μου ένα link να ξέρουμε τι ψάχνουμε..
-
Δυστυχώς αυτό που πήρα δεν υπάρχει πια σε αγγελία.
Ήταν κάτι τέτοιο όμως με felt όχι polyester
-
Από τα ποιο αξιόπιστα κινεζομαγαζα το Ali express και με άμεση επιστροφή χρημάτων αν έχει κάνει πατάτα ο πωλητής ή αν δεν έρθει το προϊόν! Στα μείον οι τρεις φτηνές ταχυδρομικές της Κίνας που συνεργάζεται και θέλουν περίπου +45 μέρες για Ελλάδα (Αττική)! Έχω παραγγείλει τουλάχιστον 30 φορές και 'έφαγα' μόνο 2 τελωνεία!
-
Για κάτι τόσο μικρής αξίας (αν δε κάνω λάθος κάτω από 15 ευρώ) δεν έχει τελωνείο.
Πάντως ισχύει ότι έχω πάρει από εκεί έχει κάνει μια αιωνιότητα και μια μέρα να έρθει. Το συγκεκριμένο κάλυμμα έκανε λίγο λιγότερο από 3μηνο!!!
-
Για κάτι τόσο μικρής αξίας (αν δε κάνω λάθος κάτω από 15 ευρώ) δεν έχει τελωνείο.
Πάντως ισχύει ότι έχω πάρει από εκεί έχει κάνει μια αιωνιότητα και μια μέρα να έρθει. Το συγκεκριμένο κάλυμμα έκανε λίγο λιγότερο από 3μηνο!!!
Καλά τώρα έστρωσε λίγο αφού ξεπέρασαν το θέμα covid! Μόλις μου ήρθε μικρό πακέτο ύστερα από 1μηνα!
Δυστυχώς το τελωνείο σταματά συνήθως κουτιά μικρομεσαία αφού είναι σίγουροι ότι πρόκειται για είδη τεχνολογίας, ένα κινητό να πιάσουν πήραν - δικαίως-το 60€+! Αυτό σε αποτρέπει να παραγγείλεις αυτό που θες με την αρχική του συσκευασία!
-
Αυτο που δεν παρατηρησα στο connected οταν μπηκα μεσα ούτε που ρώτησα αν εχει και τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του comfort πακετου εκτος απο τον διζωνικο κλιματισμο και τους ηλεκτρικα αναδιπλωμενους καθρεπτες δηλαδη 'Σύστημα κλειδώματος χωρίς κλειδί Ford KeyFree με κουμπί εκκίνησης/διακοπής του κινητήρα Ford Power - Αυτόματοι προβολείς και αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής + αυτόματος εσωτερικός φωτοχρωματικός καθρέφτης' γιατι στην προσφορα δεν γραφει αναλυτικα τον εξοπλισμο μονο τιμη διαφορετικα αμα παω για παραγγελια για το 155hp θα τους ζητησω να το βαλουν δωρο!
-
Tην ηχητικη προειδοποιηση για υπερβαση του οριου ταχυτητας πρεπει να την απενεργοποιεις καθε φορα που βαζεις μπροστα;
Το lane assist;
-
Και τα δύο αποθηκεύονται και διατηρούνται οι ρυθμίσεις τους. Το lane assist από το κουμπάκι του στον μοχλό του φλας, το άλλο από τα settings στο καντράν.
-
Και κάτι άλλο βεβαια θα ρωτησω τους πωλητες για το χρηματοδοτικό της Ford η εθνικη που δινει τα δανεια θετει καποιους όρους για το δανειο πχ αν δωσειε το 40-50% προκαταβολη και η δοση να μην υπερβαινει ενα ποσοστο του μισθου πχ 25% και το δανειο να μην ξεπερνα τις πχ τις 12000;
-
Ακόμα μια διαφορά που παρατήρησα στο Sync 3.4 είναι πως πλέον στο ελληνικό πληκτρολόγιο τα γράμματα είναι στην σωστή διάταξη QWERTY και όχι η αφλαβήτα με την σειρά όπως ήταν πριν! Επιτέλους δε μου παίρνει 5 λεπτά να γράψω 3 λέξεις στο navigation...
-
Τι δωρα σας προσφεραν οι πωλητές για την αγορά του αυτοκινήτου; Συναγερμό και φιμέ τζάμια;
-
Πάνω κάτω τα ίδια προσφέρουν όλοι, δώρα της τάξεως των €100-150 περίπου. Εγώ που δεν ήθελα τίποτα απο όλα αυτά (το 2017) πήρα δώρο το προστατευτικό του προφυλακτήρα και 50% έκπτωση στο λαστιχένιο πάτωμα του χώρου αποσκευών (σύνολο €150 γλύτωσα, όσο τα 'δώρα').
-
Τι ειναι το προστατευτικο;
-
-
Μιλωντας για λαστιχιενο καλυμα στο πορτ μπαγκαζ αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι οταν σηκωσα το καλυμα του πορτμπαγκαζ που ειναι χοντρο πρεπει να ειναι μονωτικο απο κατω ειναι ολο λαμαρινα που φαινονται οι ραφες ενω σε βιντεακια στο εξωτερικο εχουν πλαστικο καλυμα με μονωση(μαλλον) εδω μας κανουν μαλλον εκπτωσεις στον εξοπλισμο. Με βλεπω στο μελλον αν ακουγεται τιποτα απο το πισω μερος πορτμπαγκαζ να του πεταξω μια μονωση dynamat γυρω στα 200 ευρω και να ηρεμησω!!!! Ειμαι σε μια φαση το αγοραζω ή τωρα ή ποτέ περιμένω απο carcenter προσφορα για το παλιο αμαξι ποσο μου το παιρνουνε ο παραζαροπουλος μου εδωσε μια γιατι δεν εχω ορεξη να καθομαι με τον καθεναν να παζαρευω να χανω μεροκαματα να μου λεει το κοντο του και το μακρυ του εχει αυτο εχει το αλλο.
-
Αυτό που λες για το τι εχει από κάτω έχει να κάνει με την έκδοση
Ford Focus MK4