-
Εσυ Λαπ εισαι μικρος, δικαιολογείσαι....
Πραγματικος Οδηγος , οπως εγραφαν οι 4Τ τις παλιες καλες εποχες,που δεν υπηρχε ιντερνετ και καναμε ονειρα μεσα απο τις σελιδες του
-
Άρα Πασοκ Όλα.
Το βρήκα....
-
Άρα Πασοκ Όλα.
Το βρήκα....
Ναι
Ταυτόσημο ομως με το 'Π@@τανα ολα'
-
καλημέρα σας
Γιατί δεν μπορώ να δω τον πίνακα? Τι αρχείο είναι.
-
Ούτε εγώ μπορώ. Λογικά του site θα είναι.
-
Καλημέρα. Το αρχέιο είναι jpg. Με δεξί κλικ άνοιγμα σε νέο tab στο βγάζει στο κανονικό μέγεθος.
Τελικά έχω χάσει κάτι στους εξοπλσιμούς ή έχω βάλει κάτι παραπάνω ??
-
Δυστυχώς εξακολουθεί να μην ανοίγει. Με δεξί κλικ δεν δίνει την δυνατότητα ανοίγματος παρά μόνο copy, save κλπ , το οποίο το προσπάθησα αλλά δεν εμφανίζει καμία εικόνα
-
δεν φαίνονται οι εικόνες σου.
Το TomTom των PSA είναι τόσο καλό που βάζω Android Auto μόνο για Spotify (αν και αυτό παίζει και με απλή σύνδεση bluetooth). Ειδικά με τη λειτουργία live που έχει, είναι απείρως χρησιμότερο από google maps, αφού σου επεξηγεί τις καθυστερήσεις, σου δείχνει επακριβώς το μήκος του προβλήματος, καθώς και τα βενζινάδικα με τιμές, που έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές στα ταξίδια μου (έχω κόλλημα και βάζω EKO/BP και γενικά από ακριβά βενζινάδικα). Είναι πολύ βολικό να το έχεις μπροστά σου στο κοντέρ, και νομίζω η σημαντικότερη χρησιμότητα του ψηφιακού πίνακα οργάνων. Ειδικά στο i-cockpit δεν παίρνεις τα μάτια σου από την ευθεία καθόλου.
-
Το android auto πέρα από το maps σου επιτρέπει να βάλεις και το Waze το οποίο έχει κι αυτό τα θετικά του. Σου δείχνει κίνηση, προτείνει εναλλακτικές πιο γρήγορες διαδρομές, δείχνει κάμερες ταχύτητας, μπλόκα της αστυνομίας, έργα κτλ...
Εγώ τα χρησιμοποιώ και τα 2 ανάλογα την περίσταση. (google maps και waze)
-
Και το google maps δειχνει την κινηση, κατι δεν εχετε ψαξει καλά νομιζω
-
Ναι την δείχνει και σιγά σιγά προσθέτουν και άλλες λειτουργίες του Waze στο Maps. Άλλωστε το έχει αγοράσει η Google.
Απλά προς το παρόν, η υλοποίηση του Waze είναι καλύτερη για κάποια πράγματα. Αντίστοιχα του Maps είναι καλύτερη για κάποια άλλα (πχ. αν ψάχνεις κανένα μικρό δρόμο μέσα στην πόλη το Maps έχει περισσότερη λεπτομέρεια)
-
Το google maps εχει την κίνηση πάνω από 3 χρόνια (τόσο το χρησιμοποιώ εγώ, δεν ξέρω πόσο καιρό είχε αυτή τη λειτουργία το waze) επίσης ενημερωτικά έχει και δυνατότητα αποθήκευσης χαρτών για χρήση offline.
-
Δεν είπα οτι δεν την έχουν τα αλλά, η υλοποίηση TomTom είναι πολύ καλύτερη είπα, και μπορείς να βάλεις και έξτρα (όπως ανίχνευση ραντάρ κ.λ.π) και δεν χρειάζεται να συνδέεις και τίποτα, build in στο αυτοκίνητο, με οτι συνεπάγεται αυτό, πατάς ένα κουμπί και ξεκινάς.
Νομίζω η ανάγκη για Android Auto γεννήθηκε από τα υποδεέστερα και λιγότερο αποδοτικά παλιότερα συστήματα.
-
Δεν είπα οτι δεν την έχουν τα αλλά, η υλοποίηση TomTom είναι πολύ καλύτερη είπα, και μπορείς να βάλεις και έξτρα (όπως ανίχνευση ραντάρ κ.λ.π) και δεν χρειάζεται να συνδέεις και τίποτα, build in στο αυτοκίνητο, με οτι συνεπάγεται αυτό, πατάς ένα κουμπί και ξεκινάς.
Νομίζω η ανάγκη για Android Auto γεννήθηκε από τα υποδεέστερα και λιγότερο αποδοτικά παλιότερα συστήματα.
Δεν παιζει να μην συνδέεις τιποτα, και πως γινεται η real time εμφανιση κινησης??? Θα μας τρελάνεις???
Επισης στο google maps real time εμφανιση ρανταρ εδώ και 1 χρόνο
-
Dublin wrote:
Δεν παιζει να μην συνδέεις τιποτα, και πως γινεται η real time εμφανιση κινησης??? Θα μας τρελάνεις???
Έχεις ακούσει για connected cars τίποτα;
-
Με chrome το βλέπω μια χαρά , με explorer και firefox έχει πρόβλημα .....
-
nickthetrib wrote:
Dublin wrote:
Έχεις ακούσει για connected cars τίποτα;
αααααα εχουν ενσωματωμένη sim καπου δηλαδη, καπου συνδέονται, απλά δεν το καταλαβαίνεις
connected car χωρις να συνδέεται καπου δεν γινεται.
-
Λογικά στο wifi του κινητού, αν μιλάμε για iphone και ίσως και μέσω bluetooth στα υπόλοιπα, αν δεν κουμπώσεις USB.
-
Παίδες, έχετε μείνει πίσω... Υπάρχουν πλέον πάρα πολλά αυτοκίνητα με ενσωματωμένη sim - esim που δεν χρειάζονται το κινητό σας ή κάποιο wifi για να έχουν συνδεσιμότητα. Αυτή είναι μια υπηρεσία που παρέχουν οι κατασκευαστές είτε δωρεάν (στην αρχή όλοι, μετά κάποιοι ζητάνε συνδρομή) είτε επί πληρωμή (η συνδρομή που λέγαμε).
-
Παίδες, έχετε μείνει πίσω... Υπάρχουν πλέον πάρα πολλά αυτοκίνητα με ενσωματωμένη sim - esim που δεν χρειάζονται το κινητό σας ή κάποιο wifi για να έχουν συνδεσιμότητα. Αυτή είναι μια υπηρεσία που παρέχουν οι κατασκευαστές είτε δωρεάν (στην αρχή όλοι, μετά κάποιοι ζητάνε συνδρομή) είτε επί πληρωμή (η συνδρομή που λέγαμε).
Ακριβώς, έτσι λειτουργούν τα συστήματα S.O.S και road assist (μέχρι που μιλάς απ' ευθείας με κάποιον αν θες απ'ευθείας στο αυτοκίνητό σου χωρίς κινήτο ή σήμα).
Ένα κόκκινο κουμπί S.O.S που αν το πατήσεις κατ'ευθείαν πάει το στίγμα σου σε υπηρεσίες διάσωσης, ή αν πατήσεις το κουμπί με το σήμα της Peugeot μιλάς με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρίας - για σοβαρά θέματα, όχι πωλήσεις αξεσουάρ!
Ας πούμε στο 2008 στην Active δεν έχει,με ότι συνεπάγεται με αυτό, από Allure και πάνω, στο launcη pack το έδινε και στην Active.
Δεν μου είπαν ότι θα πρέπει να πληρώσω κάτι αργότερα, φυσικά ποτέ δεν ξέρεις, ίσως έχει να κάνει ότι κάποιες εταιρίες επιτρέπουν να συνδέσεις και το κινητό σου με κάποια δεδομένα, ίσως μετά θα πρέπει να πληρώσεις για ανανέωση δεδομένων, στην Peugeot δεν μπαίνεις από το ίντερνετ του αυτοκινήτου, οπότε δεν χρειάζεται να πληρώσεις μάλλον.
Ford Focus MK4