-
καθολου, αυτο ακριβως γραφω, τον δια τον πετυχα για χρονια πολλα στον αντιλογο/πολιτικη οπου εβρισα το κουκουε για να δει τα χρονια πολλα. εσενα δεν εχω βρει τι σε ιντραγκαρει να σου γραψω στο αναλογο θεμα καθως δειχνεις νορμαλ ανθρωπος σε αντιθεση με ημας...
-
Δεν το επιασα . Ευχαριστω γατε!!!
Μπα....Σιγα μην ειμαι νορμαλ εγω
-
Ε,ναι τι νορμαλ λες, γατε !!!
αν ημασταν νορμαλ δεν θα γραφαμε στο φορουμ!
Υ.Γ. Γατε, για μένα που γραφω παντού που θα γραψεις για χρονια πολλά το Δεκεμβρη???
Πιασε στο θεμα για κανα λαπτοπ (αληθεια με το εξωγήινο που ψαχνεις εχεις κανενα νέο???)
-
Πες του για τους prince κινητηρες....
-
-
-
Στις st line και st line x , το esp μπορει να απενεργοποιηθεί τελείως ?
-
Απενεργοποιείται με κουμπί στην κονσόλα το Traction Control. Το ESP τελείως απ' όσο ξέρω δεν απενεργοποιείται.
-
Στα χιόνια που θες το ESP ανενεργό και όταν δεν έχεις Active ώστε να βάλεις slippery mode τι κάνεις;
-
Γιατί να θες το esp ανενεργό? το traction control (antispin) τo καταλαβαίνω.
-
Ιδανικά βάζεις αλυσίδες (ή κουβέρτες για τους 18' +) ή έχεις χιονολάστιχα.
Πέρα από αυτό πάντως, αυτό που χρειάζεται στο χιόνι, με μικρές ταχύτητες είναι να επιτραπεί λίγο spin στους τροχούς. Αυτό το πετυχαίνεις με το να κλείσεις το traction control από το κουμπί. Η ερώτηση του Αλέξανδρου ήταν αν απενεργοποιείται εντελώς.
Επίσης καλό είναι με το που ξεκινήσει να κινείται το όχημα σε χιόνι, να το ξανά ενεργοποιήσεις!
To stability control έχει πολλές περισσότερες παραμέτρους πέρα από το traction control.
Όσο για το slippery mode, δεν κάνει και τίποτα μαγικό, μπορείς να πετύχεις ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα κλείνοντας το TSC και ελέγχοντας πόσο γκάζι πατάς. Αυτό ρυθμίζει και το πρόγραμμα αυτό σε συνδυασμό με την απόκριση του γκαζιού. Το μόνο πράγμα που πραγματικά βοηθάει (και δεν υπάρχει σε καμία έκδοση του Focus) είναι η τετρακίνηση. Όπως πχ το σύστημα στο Subaru Outback που κάνει θαύματα.
-
Μια ακομα ερωτησουλα.....Ο ecoboost 1,5 182ps του Focus, ειναι ολόιδιος με αυτον του Fiesta ST ? Καπου διαβασα οτι στο Fiesta ST εχει μεγαλύτερη τουρμπινα
-
Ναι είναι ο ίδιος κινητήρας με λίγο μικρότερη τουρμπίνα. Σωστά διάβασες. Και αυτός με τα 150 άλογα πάλι ο ίδιος είναι. Με ίδια τουρμπίνα με τον 182.
-
Δηλαδη η εκδοση 150 και 182 αλογα εχουν ιδια τουρμπινα, και ο 200αρης εχει μεγαλυτερη. Σωστα?
-
Ακριβώς. Έτσι βγαίνουν από το εργοστάσιο. Ο κινητήρας ονομάζεται Dragon σε περίπτωση που θέλεις να ψαχτείς περισσότερο.
-
Σιγουρα; ουτε αλλους σωληνες ουτε αλλο intercooler;
Παραξενο μου φαινεται
-
O Dragon θα μπαίνει στην Αμερική και στο Bronco Sport (στην μικρή του έκδοση - θα βγαίνει και με 2λιτρο) στα 182 άλογα όπως και στο Escape (Kuga) και το ευρωπαϊκό Focus.
Μακάρι να καταφέρουν να φέρουν στην Ευρώπη έστω και μόνο το Bronco Sport...
-
Ακριβώς. Έτσι βγαίνουν από το εργοστάσιο. Ο κινητήρας ονομάζεται Dragon σε περίπτωση που θέλεις να ψαχτείς περισσότερο.
Ευχαριστω Δημητρη. Τα βασικα τα ξερω. Εσυ που βρισκεις πληροφοριες? Απο καποιο φορουμ? Απο το etis?
-
Σιγουρα; ουτε αλλους σωληνες ουτε αλλο intercooler;
Παραξενο μου φαινεται
Οι THP στα 207 και 208 το ιδιο (μαπα) κουλερ ειχαν σε ολες τις εκδοσεις (απο 150 εως 208 αλογα)
-
Ναι αλλα αλλες σωληνωσεις και τουρμπο στα 175 αν θυμαμαι σωστα.
Ναι ξερω ηταν κουτσικο, το αλλαξες;
Ford Focus MK4