-
Ειναι αλλο αμαξι C Class. GLA καλυτερη ποιοτητα απο Χ1 δεν νομιζω.
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
X1 [...]
Η ποιότητα κατασκευης θα περιμενα να ειναι πιο ψηλά,αυτό που ειδα στην εκθεση ηταν με δερματίνη
[...]
Δευτερος σταθμός Mercedes,εκει ειπα να δω την GLA,ποιο καλη ποιοτητα κατασκευης απο την X1Μην λες τέτοια σε αυτό το forum!!
Θα φας το πέσιμο τώρα από τους 'γνώστες' και θα στρώσεις....Άκου η Mercedes καλύτερη ποιότητα!!
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ειναι αλλο αμαξι C Class. GLA καλυτερη ποιοτητα απο Χ1 δεν νομιζω.Αυτη ειναι καθαρα προσωπική αποψη,παρολα αυτα εμενα δεν μου κανει σαν αυτοκινητο,ειναι μικρό
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
X1 [...]
Η ποιότητα κατασκευης θα περιμενα να ειναι πιο ψηλά,αυτό που ειδα στην εκθεση ηταν με δερματίνη
[...]
Δευτερος σταθμός Mercedes,εκει ειπα να δω την GLA,ποιο καλη ποιοτητα κατασκευης απο την X1Μην λες τέτοια σε αυτό το forum!!
Θα φας το πέσιμο τώρα από τους 'γνώστες' και θα στρώσεις....Άκου η Mercedes καλύτερη ποιότητα!!
Αν εδω ειμαστε για να μην εχουμε προσωπική αποψη,δεν χρειαζεται να ειμαστε
Εγω προσωπικά το περιμενα να εχει ποιο καλή ποιοτητα σε καποια πραγματα,αυτη ειναι η προσωπική αποψη,αυτο που δεν μου αρεσε στην Bmw ειναι οτι πας να αγορασεις αυτοκινητο 35+ και αυτοί στα
Ε δεν γίνεται ετσι,να μου κανει configuration προφανως την εκδοση που θελει αυτος να προωθησει και ταχα εγω οικονομικό οφελος και να μην κανει βημα βημα αυτο που θα ηθελα εγω,επισης στην mercedes εκανε εκπτωση στο απολυτο μετρητοις 1700 ευρω και στην bmw 700. -
36000 για την c-class μου φαίνονται λίγα ή για γυμνό αμάξι ακόμα και βενζίνη . Φίλος είχε πάρει εταιρική την ντίζελ 1.6 και του είχε πάει 52500 πριν 2 χρόνια και δεν ήταν και εντελώς πλήρης .
GLA που την είχα δει παλαιότερα που έψαχναν φίλοι να πάρουν και τελικά πήραν το κάντρυμαν , μου έδειχνε φτηνή μέσα .
Για τους χώρους λογικά τα σουβ θα είναι πιο άνετα...
-
@giatros: Ελπίζω να κατάλαβες ότι συμφωνώ μαζί σου....
-
X1 [...]
[...]
Γιατί ρε Αντρέα τσουβαλιάζεις κόσμο με γενικεύσεις οι οποίες δεν ευσταθούν;
Εγώ π.χ. πρώτος είχα γράψει ότι το εσωτερικό της gla μου φαίνεται ποιοτικά ανώτερο και μου αρέσει περισσότερο, αν και σαφώς στερείται χώρων
Άλλοι συμφορουμίτες διαφώνησαν και εφόσον αυτό πίστευαν καλά έκαναν.
Αλλά το να υπαινίσσεσαι ότι επικρατεί στο φόρουμ κάτι που ΔΕΝ επικρατεί δημιουργεί εντυπώσεις και μάλιστα αρνητικές χωρίς να υπάρχει λόγος... -
@giatros: Ελπίζω να κατάλαβες ότι συμφωνώ μαζί σου....Όχι
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
36000 για την c-class μου φαίνονται λίγα ή για γυμνό αμάξι ακόμα και βενζίνη . Φίλος είχε πάρει εταιρική την ντίζελ 1.6 και του είχε πάει 52500 πριν 2 χρόνια και δεν ήταν και εντελώς πλήρης .GLA που την είχα δει παλαιότερα που έψαχναν φίλοι να πάρουν και τελικά πήραν το κάντρυμαν , μου έδειχνε φτηνή μέσα .
Για τους χώρους λογικά τα σουβ θα είναι πιο άνετα...
Έιναι αυτόματο στα 156 άλογα με λίγα καλούδια...βγαίνει 37800 και με απόλυτο μετρητοίς πέφτει εκεί!!!
-
Πιστεύω ότι αν δεν καίγεσαι για suv η c class είναι εξαιρετική επιλογή σε premium οικογενειακό sedan
-
Γενικα για crossover / SUV θα πληρώσεις υπεραξία. Αμ δεν σε πειράζει το χαμηλό θα βρεις καλύτερες προσφορές σε καλα αυτοκίνητα.
Για τις προσφορές σε bmw θέλει και λιγο παιχνίδι με τους εμπόρους που σκοτώνονται μεταξύ τους για πωλήσεις. Αυτές οι εκπτώσεις πάντα ανεξάρτητα απο τυχόν προωθητικά της ίδιας της εδώ θυγατρικής.
Άποψη για την ποιότητα της gla προσωπικα δεν εχω (ποτε δεν την κοίταξα ψάχνοντας για αμάξι αν και στη bmw με ρωτούσαν - είχα δει kuga και Tiguan που μου άρεσαν εμφανισιακά) ωστόσο αλλα παιδια εδώ είχαν γράψει οτι η κατασκευή της απέχει πολυ απο άλλες merc. Προφανώς γούστα ειναι αυτά ενω συχνά και η ποιότητα κατασκευής φαίνεται στο δρόμο (ποσο τυχόν κοπανάει, ποιότητα πλαστικών κλπ). Πάντως απο χώρους και έχοντας μπει σε διαδρομη συνοδηγός θα πω οτι πραγματικά αισθάνθηκα στριμωγμένος. -
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Πιστεύω ότι αν δεν καίγεσαι για suv η c class είναι εξαιρετική επιλογή σε premium οικογενειακό sedanSent from my iPhone using Tapatalk
+1 , αρκει να μην εχεις σπορ ανησυχίες, γιατι τότε σε σχεση με την 3αρα υστερεί.
Αν και τωρα που το σκέφτομαι, αν η τιμη αυτη (36100) ειναι με το AMG pack, ισως ακομα και γι αυτο να ειναι μια χαρα.
Αν ομως δεν πρόκειται για γυμνή εκδοση αλλα εχει κ εναν αξιοπρεπή εξοπλισμό , τότε ειναι καλη η τιμη. -
-
BMW X1
-
Ωραία τα έβαλες για να βλέπουμε ξεκάθαρα πως κάποια πράγματα που είναι στον βασικό και υποχρεωτικό εξοπλισμό των αυτοκινήτων εδώ και χρόνια , όπως το ABS και το ESP κάποιοι τα θεωρούν έξτρα
Ακόμα αμάξι των 37000 έχει μεταλλικές ζάντες , δεν έχει αισθητήρα βροχής που έχω στην ΧΑΝΤΙΑ με τον μεσαίο εξοπλισμό του 1998
Ετσι για σύγκριση ένα μη πρίμιουμ γερμανικό στην μεσαία μεν αλλά πολύ πιο πλούσια έκδοση
http://www.opel.gr/vehicles/modela-opel ... ml#options
http://www.opel.gr/vehicles/modela-opel ... ml#summary
-
Ο εξοπλισμός που ποσταρες για την merc δε βλεπω να εχει κατι ιδιαίτερο, ουτε καν ζάντες αλουμινίου, πρεπει να ειναι ο βασικός κ τίποτε παραπάνω.
Αν η τιμη ειμαι για αυτο τον εξοπλισμό δεν αξιζει. -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Ο εξοπλισμός που ποσταρες για την merc δε βλεπω να εχει κατι ιδιαίτερο, ουτε καν ζάντες αλουμινίου, πρεπει να ειναι ο βασικός κ τίποτε παραπάνω.
Αν η τιμη ειμαι για αυτο τον εξοπλισμό δεν αξιζει.
Ξέχασα αυτόSent from my iPhone using Tapatalk
-
Αν γουστάρεις το αμάξι ακριβώς για αυτό που είναι, τότε δεν χωρά αντίλογος. Διαφορετικά υπάρχουν πολύ πιο οικονομικές προτάσεις που προσφέρουν 'πολύ περισσότερο αμάξι' σε σχέση με την Gla που είναι στην ουσία υπερυψωμένο hatch
Οι χώροι θα έλεγα ότι είναι το μοναδικό αλλά και βασικό αρνητικό του αυτοκινήτου, ιδίως αν έχεις οικογένεια! -
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Και πάλι μονο το αυτόματο ειναι το ουσιαστικό extra. Για να βάλεις ενα πακέτο, εστω avantgarde,ζάντες κλπ θα ανέβεις αρκετα. Ουσιαστικά σε αυτη την τιμη ειναι γυμνό για εμενα.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Και πάλι μονο το αυτόματο ειναι το ουσιαστικό extra. Για να βάλεις ενα πακέτο, εστω avantgarde,ζάντες κλπ θα ανέβεις αρκετα. Ουσιαστικά σε αυτη την τιμη ειναι γυμνό για εμενα.
Τι θεωρεις δηλαδη ουσιαστικό εξτρα?
Απλα ξεπερνωντας την τιμη των 25 προ φορων αλλαζει αρκετα η φρολογηση και δεν θα μπορει να ειναι τοσο χαμηλα η τιμη
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ