-
Ποιο θα προτεινατε για αγορα καινουργιου?
Το πολακι ηταν στα 1000 κυβικα το bluemotion sta 95 αλογα(παρα πολυ καλος κινητηρας απο οτι διαβαζω παντου)
Ενω το peugeot στα 1200 στα 81 ...Aπο μεσα σαφως ηταν καλυτερο το peugeot πολυ περισσοτερα καλουδια και πολυ πιο ομορφο.
Ενταξει και το πολο δεν πηγαινε πισω αλλα σιγουρα χειροτερο απο το 208
Επισης στο 208 δεν μου αρεσε καθολου το μικροσκοπικο τιμονι που εχουν...και επιπλεον εβρισκαν τα ποδια μου στο τιμονι σε αντιθεση με το πολο.Ακομα σπαστικο ειναι τα μολις 2 χρονια εγγυησης που δινει η VW σε σχεση με τα 5 του αλλου.
Επισης πιστευετε σε περιπτωση που παρω το polo μπορω να τους πιεσω να μου βαλουν την καμερα οπισθοδρομιας η τσαμπα κοπος? -
Το πολακι ηταν στα 1000 κυβικα το bluemotion sta 95 αλογα(παρα πολυ καλος κινητηρας απο οτι διαβαζω παντου)
Ενω το peugeot στα 1200 στα 81 ...Aπο μεσα σαφως ηταν καλυτερο το peugeot πολυ περισσοτερα καλουδια και πολυ πιο ομορφο.
Επισης στο 208 δεν μου αρεσε καθολου το μικροσκοπικο τιμονι που εχουν...και επιπλεον εβρισκαν τα ποδια μου στο τιμονι σε αντιθεση με το πολο.Ακομα σπαστικο ειναι τα μολις 2 χρονια εγγυησης που δινει η VW σε σχεση με τα 5 του αλλου.
Επισης πιστευετε σε περιπτωση που παρω το polo μπορω να τους πιεσω να μου βαλουν την καμερα οπισθοδρομιας η τσαμπα κοπος? -
208, δεν υπάρχει σύγκριση
-
Εννοείται 208. Αν μπορέσεις να το πάρεις και τούρμπο στα 110 άλογα ακόμα καλύτερα. Το τιμόνι δοκίμασες να το ρυθμίσεις σε ύψος?
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Nαι καλα τα λετε, αλλα δεν βλεπω καθολου επιχειρηματολογηση, μπορει καποια να τα θεωρειται δεδομενα και εγω να μην τα ξερω.. γιατι δεν ειμαι και πολυ φαν του 'αμαξιου΄
Εννοειται οτι το ανεβασα και παλι εβρισκε και μαλιστα αρκετα... επισης αυτο το μικροσκοπικο τιμονι εκτος απο ασχημο ειναι και επιφοβο... -
Πρώτον,ο κινητήρας του 208 είναι εδώ κ τρία χρόνια σερί ο κινητήρας της χρονιάς. Δεύτερον,αυτό το μικροσκοπικό τιμόνι όντως είναι άσχημο,αλλά έχει εξαιρετικό χειρισμό. Τρίτον,το 208 είναι σημαντικα πιο αξιόπιστο από το Πόλο.
Στα αρνητικά του 208 ίσως εβαζα το κιβώτιο του.
-
Δεν εχουν αναφερθει προβληματα για τον συγκεκριμενο tsi , και το polo εχει δωσει τα διαπιστευτηρια του τοσα χρονια. Και ασφαλεια και εργονομια και ποιοτητα και χωροι αναλογοι με το μεγεθος και καλη οδηγικη συμπεριφορα.
Τωρα ο καθενας αποφασιζει με βαση τα δικα του κριτηρια! Για μενα ας πουμε δε θα υπηρχε θεμα συγκρισης δε θα κοιταγα καν το 208. Αλλα εγω ειμαι εγω και γουσταρω τη vw γενικως.
Τωρα αντικειμενικα ναι τα τιμονια ειναι σπαστικα και εργονομικο φαουλ το πως κρυβουν τα οργανα στα πεζό
Συγκρινε καταναλωσεις, χωρους, επιδοσεις και θα δεις τι προτιμας.
Να περιμενεις το νεο πολο δε παιζει;
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για εμένα το τιμόνι του 208 είναι όλα τα λεφτά. Κάνοντας πολλά περιαστικά χιλιόμετρα το απολαμβάνω δεόντως,τόσο που όταν μπαίνω στο άλλο αυτοκίνητο νομίζω ότι οδηγώ νταλίκα. Πιστεύω ότι με κάποιες ρυθμίσεις ύψους τιμονιού και καθίσματος απαλύνεται το πρόβλημα που δημιουργείται με την κάλυψη του πίνακα οργάνων. Εγώ έτσι όπως το έχω,είμαι μια χαρά! Το κιβώτιο το βρίσκω ικανοποιητικό,χωρίς να είναι επιπέδου Honda βέβαια.
-
Να περιμενεις το νεο πολο δε παιζει;
Μηπως ξερεις ποτε θα βγει?
Δεν ξερω αν θα ειναι καλη κινηση..
1ο)η τιμη θα ναι αυξημενη λογικα
2ον)γτ να ρισκαρεις ενα καινουργιο κινητηρα που δεν εχεις ιδεα τι μπορει τι μπορει να βγαλει
με εναν τσεκαρισμενο πολυ καλο κινητηρα? -
Αργει ακομα, τελη του 17 εχουν πει. Απλα οταν θα πληριαζει ο καιρος λογικα θα κανουν και μεγαλυτερες εκπτωσεις για να ξεστοκαρουν
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αργει ακομα, τελη του 17 εχουν πει. Απλα οταν θα πληριαζει ο καιρος λογικα θα κανουν και μεγαλυτερες εκπτωσεις για να ξεστοκαρουν
hmm καλο ακουγεται..γιατι καπου εκει υπολογιζω να το παρω..
-
208 turbo με τα 110 άλογα.
-
Ο χρήστης giannakos94 έγραψε:
hmm καλο ακουγεται..γιατι καπου εκει υπολογιζω να το παρω..
Χαχα Εμ σου γυάλισε!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Αμα θες οδική συμπεριφορά το 208 συγκρίνεται μόνο με Fiesta. Το μοτερ βραβευεται κάθε χρόνο. Το τιμόνι προσωπικά το θέλω μικρό γιατι διευκολύνει άπειρα το χειρισμό. Το μεγάλο τιμόνι με ενοχλεί κιόλας. Ειδικά σε σβέλτο ρυθμό και στρίψιμο. Είναι και θέμα συνήθειας. Κάνε την υπέρβαση όμως και δες το στα 110 άλογα και θα έχεις από τα πιο ολοκληρωμένα σουπερμίνι. Εγώ κοιτάω και λίγο εμφάνιση και σχεδίαση γι αυτό έχω μια αρνητική προκατάληψη προς το VAG. Ειδικά στο εσωτερικό το οποιό βλέπεις και συνέχεια η κατάσταση είναι δραματική. Αν ψάχνεις οδική συμπεριφορά μη δουλευόμαστε δεν υπάρχει σύγκριση. Για απλή μετακίνηση όλα πάνω κάτω καλά είναι. Από καταναλώσεις δε ξερω τι κάνει ο Puretech. Αν και δεν έχουν ακουστεί αυξημένα νούμερα στην πράξη.
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Αμα θες οδική συμπεριφορά το 208 συγκρίνεται μόνο με Fiesta.Και Clio.
Από καταναλώσεις δε ξερω τι κάνει ο Puretech.
Διάβαζα σήμερα δοκιμή το C3 με το μοτέρ με τα 110 άλογα και έλεγε ότι πέφτει κάτω από τα 7 με νορμάλ χρήση.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αμα θες οδική συμπεριφορά το 208 συγκρίνεται μόνο με Fiesta.
Και Clio.
Από καταναλώσεις δε ξερω τι κάνει ο Puretech.
Διάβαζα σήμερα δοκιμή το C3 με το μοτέρ με τα 110 άλογα και έλεγε ότι πέφτει κάτω από τα 7 με νορμάλ χρήση.
Πραγματικά απορώ τι σκεφτόμουν. Εννοείται και Clio. Διαβασα πρόσφατα δοκιμή του Fiesta και μου ήρθε πρώτο πρώτο.
Μια χαρά κατανάλωση είναι για βενζίνη, μη τα θέλουμε και όλα.
-
H ΦΒ νομιζω δινει 4 χρόνια πια. Για ρωτα τους.
-
Νομίζω πληρώνεις για τα 2 παραπάνω. Μπορεί να στο κάνει και δώρο η αντιπροσωπεία
Πάντως από τα 2 θα πήγαινα στο 208, με τα 110 άλογα όμως.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Πέρα από την ψυχρή λογική των αριθμών,σκέψου μια ακόμα παράμετρο....ξυπνάς το πρωί να πας στη δουλειά...παίρνεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου....ποιό αμάξι βλέποντας το θα σου φτιάξει τη διάθεση?
VW POLO VS peugeot 208