-
Καλησπέρα σε όλους,
μια βοήθεια παρακαλώ, θέλω να αγοράσω καινούργιο μικρό 1.2 και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο, λόγο τιμής περισσότερο. το αμάξι το θέλω για την πόλη και κανένα ταξίδι στο χωρίο το σ/κ 150 khm και ενα μεγάλο ταξίδι το καλοκαίρι. ειμάστε 3 άτομα. και τα δυο ιδια τιμη με το opel να εχει πιο πολλα extra με 70 κ 75 αλογα αντιστοιχα.μηπώς έχω καλύτερες επιλογές σεαυτά τα λεφτά 11.300???
σας ευχαριστω
-
Καλησπέρα σε όλους,
μια βοήθεια παρακαλώ, θέλω να αγοράσω καινούργιο μικρό 1.2 και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο, λόγο τιμής περισσότερο. το αμάξι το θέλω για την πόλη και κανένα ταξίδι στο χωρίο το σ/κ 150 khm και ενα μεγάλο ταξίδι το καλοκαίρι. ειμάστε 3 άτομα. και τα δυο ιδια τιμη με το opel να εχει πιο πολλα extra με 70 κ 75 αλογα αντιστοιχα.μηπώς έχω καλύτερες επιλογές σεαυτά τα λεφτά 11.300???
σας ευχαριστω
-
Καλησπέρα σε όλους,
σας ευχαριστω
-
Ανάμεσα στα δύο,σύγκρινε εξοπλισμό. Λογικά Corsa,αν και το i20 είναι πιο όμορφο. Κοίτα κάνα Clio καλύτερα.
Peugeot 106 XN 1.1
Suzuki sx4 mk1 -
Suzuki Baleno
-
Σωστός,το suzuki ειδικά είναι υπερπλήρες απο εξοπλισμό
Peugeot 106 XN 1.1
Suzuki sx4 mk1 -
Καλησπέρα και καλώς όρισες στο φόρουμ.
Σε αυτά τα λεφτά (11-12 χιλιάδες) υπάρχουν επίσης τα:
- Ford KA+ με 85 άλογα.
- Renault Clio με 75 άλογα.
- Seat Ibiza με 75 άλογα.
- Skoda Fabia με 75 ή 90 άλογα (turbo).
- Suzuki Swift με 90 άλογα.
- Suzuki Baleno με 90 άλογα.
- Toyota Yaris με 69 άλογα.
Όλα είναι αξιοπρεπέστατα αυτοκινητάκια, αλλά προσωπικά θα έπαιρνα κάποιο με όσο το δυνατόν περισσότερα άλογα γιατί τα 70άρια είναι ψόφια στο ταξίδι, ειδικά αν χρειαστεί (που θα χρειαστεί) να προσπεράσεις. To Fabia TSi και το Baleno ειδικά προσφέρουν επιδόσεις και χώρους που τα κάνουν ικανότατα και ως μικρά οικογενειακά με μεγάλες ταξιδιωτικές δυνατότητες. Το Swift είναι λίγο μικρότερο και πιο σπορτίβικο στον δρόμο, αν ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.
-
στο suzuki ξεφευγω στα χρηματα, το ειδα και μου αρεσε αλλα νομιζω εκανε περιπου στα 13.000. θελω να δωσω το πολυ 12.500
-
Στα 11.680 βλέπω και το Swift και το Baleno τιμή καταλόγου στην βασική τους έκδοση. Βέβαια στις αντιπροσωπείες θα σου πούνε καλύτερα (τι επιπλέον χρεώσεις και τι εκπτώσεις υπάρχουν). 13+ χιλιάρικα κάνει η επόμενη έκδοση.
-
Το Σουιφτ το πήρα πρόσφατα. Το μόνο κακό που βρίσκω ειναι κάπως ο θόρυβος μέσα και ψιλόκοπανάει (πιο πολύ ο ήχος παρά η αίσθηση). Αρα αν έχεις μικρό παιδί (που λες ειστε 3), και θες κάποια ησυχία μέσα, θα έλεγα δες κάποιο άλλο. Η τιμή της βασική έκδοσης (που για μένα ειναι η καλύτερη, χωρίς να πληρώνεις ηλεκτρονικές αηδίες, βλέπε ινφοτεινμεντ, ρανταρ κλπ κλπ) ειναι όπως είπε ο realzeus . Να ξέρεις όμως οτι δεν έχει ρυθμιζόμενα προσκέφαλα πίσω (ειναι σταθερά και πολύ χαμηλά), πράγμα ακρως επικίνδυνο σε συγκρουση από πίσω.
-
εννοεις το 1.2 βενζινη το ολοκαινουριο, ειναι 4κυλινδρο, ειναι ιαπωνικο
εννοεις οτι ο κινητηρας του στο ολοκαινουριο 2017 μοντελο ειναι θορυβωδεις;
δεν μπορω να το πιστεψω, επειδη θυμαμαι ανεκαθεν κατασκευαζε τους πιο αθορυβους κινητηρες
ωστοσο ,για το φιλο πιο πανω, θα διαλεγα κορσα για την εμφανιση μεσα-εξω κ ι20 για ολα τα υπολοιπα -
τα επικρατέστερα είναι
hyundai i20 1.2 τιμη 12.400 84 αλογα
suzuki baleno 1.2 τιμη 12.600 90 αλογα
Seat 1.2 tsi (2015) τιμη 12.350 110 αλογα
opel corca 1.2 τιμη 11.500 70 αλογα
ολα είναι η μεσαία εκδοση.
εσείς τι λετε?
-
Ο χρήστης dimitris 04 έγραψε:
τα επικρατέστερα είναιhyundai i20 1.2 τιμη 12.400 84 αλογα
εσείς τι λετε?
Αν θες γκάζι το seat είναι μονόδρομος. Επίσης το i20 επιβαίνοντα εξαιρετικό και ποιοτικό.
Προσωπικά θα πήγαινα για το baleno. Κορυφή στους χώρους, καλές επιδόσεις, οικονομικό, ελαφρύ.
-
Να το i20 δεις και να το δοκιμασεις, αλλωστε δεν εχω αποψη προσωπικη. Εχω ομως προσωπικη αποψη απο το υπαρχων corsa το οποιο για εμενα εχει σοβαρα μειονεκτηματα και θα το απερριπτα.
-
Ο χρήστης dimitris 04 έγραψε:
τα επικρατέστερα είναιhyundai i20 1.2 τιμη 12.400 84 αλογα
εσείς τι λετε?
To Ibiza που αναφέρεις είναι μεταχειρισμένο ή απλά στοκ του προηγούμενου μοντέλου που ξέμεινε σε κάποιον dealer? Αν είναι καινούριο, είναι εξαιρετική ευκαιρία. Ανάμεσα στα υπόλοιπα θα έλεγα Baleno.
-
i20 Newi20 1.0BT 100 STYLE €12.990(-1.100) Από τον διαμορφωτή στο site
1100 η εκπτωση, υπολόγισε 300€ για τα επιπλέον100 άλογα από τουρμπίνα (είναι παραπάνω από 100 ατμοσφαιρικά)
Εξάρι κιβώτιο
Καλός εξοπλισμός
αξιοπιστία -
Ο χρήστης 352554 έγραψε:
100 άλογα από τουρμπίνα (είναι παραπάνω από 100 ατμοσφαιρικά)
Ρε τι μαθαινω σημερα...
-
καταρχας ευχαριστω για τις απατησεις,
το ibiza ειαι stock απο το προηγουμενο μοντελο του 2015, μου κανει εκπτωση 2000 και ειναι λευκο(δεν πληρωνω το χρωμα) με 4 χρονια εγγυση.
το baleno μου αρεσει πολυ αλλα εχει τον πιο φτωχο εξοπλισμο απο ολα τα μοντελα που αναφερω.
-
dimitris 04, ανάμεσα σ'αυτά: α) αν θες επιδόσεις και κάπως ενδιαφέρουσα οδήγηση το Ibiza, β)αν θες χώρους κι άνεση Baleno γ) κι αν θες κάτι ενδιάμεσο σε ικανοποιητική,επαρκή οδήγηση και χώρους,i20
To corsa το βγάζω από την εξίσωση,γιατί -κατά την προσωπική μου άποψη- κερδίζει μόνο στην τιμή σε σχέση με τα άλλα τρία. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
100 άλογα από τουρμπίνα (είναι παραπάνω από 100 ατμοσφαιρικά)
Ρε τι μαθαινω σημερα...
Δεν στο έμαθαν αυτό το Πολυτεχνείο, ε μηχανικέ μου; Μάθε μπαλίτσα από φορουμική σοφία!
Εγώ στο Ibiza θα πήγαινα μάλλον λόγω κινητήρα.
opel corca vs hyundai i20