-
Καλησπέρα παιδιά έχω ένα μοτέρ e36 318is στα 140 άλογα και θέλω να βάλω ένα turbo που να spoolάρει με τον εν λόγω κινητήρα χωρίς όμως να γεμίζει εύκολα ούτε όμως να έχω πολύ lag.Το θέλω για να γίνει λίγο πιο σβέλτο το αυτοκίνητο που ειδικά στο 0-100 μου φαίνεται λίγο ψόφιο. (περίπου 9,5s)
Αν μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια καλά turbo με σωληνώσεις,intercooler κτλ. από 1.500 μέχρι 2500 ευρώ περίπου και παροχή 300-350hp θα με βοηθούσατε πολύ
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρωνΥ.Γ. συγνώμη αν έχω δώσει ελλειπή στοιχεία αν κάτι λείπει παρακαλώ πείτε μου να το προσθέσω.
-
Καλησπέρα παιδιά έχω ένα μοτέρ e36 318is στα 140 άλογα και θέλω να βάλω ένα turbo που να spoolάρει με τον εν λόγω κινητήρα χωρίς όμως να γεμίζει εύκολα ούτε όμως να έχω πολύ lag.Το θέλω για να γίνει λίγο πιο σβέλτο το αυτοκίνητο που ειδικά στο 0-100 μου φαίνεται λίγο ψόφιο. (περίπου 9,5s)
Αν μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια καλά turbo με σωληνώσεις,intercooler κτλ. από 1.500 μέχρι 2500 ευρώ περίπου και παροχή 300-350hp θα με βοηθούσατε πολύ
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρωνΥ.Γ. συγνώμη αν έχω δώσει ελλειπή στοιχεία αν κάτι λείπει παρακαλώ πείτε μου να το προσθέσω.
-
-
Πετα πανω ενα v12 απο κανα 7αρι e32 και καθαρισες... Να φχαριστηθεις και ηχο να μην ισιωνει ουτε σ ευθεια Ετσι κι αλλιως 9 στα 10 e36 αδηλωτα ειναι, αντε να κλεισει το θεμα να σας μαζεψουν ολους μαζι
-
χαχαχαχα αδερφέ για να μην με πιάσουν δεν το κάνω μακάρι να μπορέσω να δυναμώσω τουλάχιστον το μοτεράκι που έχω τώρα
-
Πήγαινε στον Daras turbo development ,φτιάχνει και χιουνται κουπέ θα σε τακτοποιήσει καλά ...ΩΩΩ ....λάθος είναι 2017 ξεχάστηκα δεν υπάρχουν δάνεια πια , έχουμε capital control μάλλον θα έκλεισε κιόλας πάντως εάν υπάρχει ακόμα να ζητήσεις απόδειξη ...και εγγύηση καλής λειτουργείας άλλωστε μόνο για 300-350 άλογα πας ...εύκολα θα σου μείνουν και ρέστα!
-
αδερφέ πραγματικά δεν ξέρω αν κάνεις πλάκα ή όχι χαχαχα
-
Ε ρε φιλε τωρα ειναι να μη σε δουλεψουμε και λιγο? Αυτο που ζητας με λεφτα που ζητας και την εποχη που το ζητας ειναι σα σκισμενη σελιδα απο το Burn Out τευχος 2 που καπου παραπεσε...
-
Oκ δεν πειράζει δέχομαι την πλάκα απλά δεν είχα ποτέ τουρμπίνα και δεν ξέρω γι αυτό ζητάω βοήθεια...μπορείτε να μου πείτε γενικά κάποιες προτάσεις με κάποιες τιμές? Δεν βιάζομαι έτσι κι αλλιώς να βάλω τουρμπίνα...και MONMAN2 την απόδειξη θα τους πω να την κρατήσουν μην αγχώνεσαι
φιλικά πάντα
-
Τώρα σοβαρά .
Όποιος σου πει ότι θα το αναλάβει θα το κάνει μόνο και μόνο για να σου φάει τα λεφτά γιατί αυτοί που ξέρουν θα σου ζητήσουν πολύ περισσότερα χρήματα και πάλι το αποτέλεσμα θα είναι αμφίβολο
Έχεις οδηγήσει αυτοκίνητο έστω με 300 άλογα και μιλάω για μαμά από το εργοστάσιο αυτοκίνητο, νομίζεις ότι είσαι ικανός να το χειριστείς χωρίς να κινδυνεύσεις αν πχ απενεργοποιήσεις πλήρως το esp και μη ξεχνάς το δικό σου θα είναι μετατροπή ενός παλιού μοντέλου χωρίς τους φύλακες αγγέλους της τεχνολογίας των σύγχρονων αυτοκίνητων.
Στη θέση σου θα έμπαινα στο trivago θα έκλεινα ένα καλό ξενοδοχείο σε ένα καλό νησί και μαζί με το κορίτσι μου θα πέρναγα διακοπές που θα θυμόμουν όλη μου τη ζωή και θα μου έμεναν και ρέστα από τα 2500 γιατί έρχεται και χειμώνας
-
Ο μόνος που είχε καταφέρει με αρκετή επιτυχία να τοποθετήσει turbo σε αυτά τα μοτέρ, ήταν ο Αλέκος Καρράς στο Άργος...κανείς άλλος. Δεν ξέρω εάν υπάρχει ακόμα, εάν ασχολείται και το κόστος. Αλλά, εάν ποτέ σκεφτόμουνα να τουρμπίσω αυτό το μοτέρ (προσωπικά δεν θα το έκανα ποτέ!), μόνο στον Αλέκο θα πήγαινα.
-
Ο χρήστης z3-318is έγραψε:
...Αν μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια καλά turbo με σωληνώσεις,intercooler κτλ. από 1.500 μέχρι 2500 ευρώ περίπου και παροχή 300-350hp θα με βοηθούσατε πολύ...Πιθανότατα πολύ δύσκολο από τεχνικής απόψεως, πρακτικά αδύνατο στα λεφτά που λες.
Πάντως με 2-3Κ€ βρίσκεις κάποιο αντίστοιχο 2,5λιτρο και κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά.
-
Έχεις οδηγήσει αυτοκίνητο έστω με 300 άλογα και μιλάω για μαμά από το εργοστάσιο αυτοκίνητο
έχω οδηγήσει BMW 330ci 272 άλογα
-
παιδιά δεν θέλω να φτάσει κατευθείαν με μια τουρμπίνα 350 άλογα θέλω μια φυσιολογική πίεση και παράλληλα και άλλες μετατροπές
-
Ο χρήστης z3-318is έγραψε:
Λοιπον φιλε δεν γεινονται αυτες οι δουλειες ετσι πηραμε μια τουρμπινα και οποιον παρει ο χαρος.Χρειαζεται πολλα
πραγματα για δουλεψει και αν δουλεψει σωστα οπως υποθηκε και παραπανω .χρειαζεται να φτιιαξεις εξατμιση,εξαγωγη,προγραμα,μεταλλα στον κινητηρα κτλ.Μην ξεχνας οτι χρειαζεται να ασχοληθεις με τις αναρτησεις τα φρενα τα λαστιχα που ειναι απαραιτητα για ασφαλεια την δικη σου και των γυρων σου.Οποτε Καλητερα θα σου πρωτεινα προσωπικα να συντηρησεις πιο καλα το αυτοκινητο σου (παραδειγμα)η αν ντε και καλα δεν σε καλυπτει να παρεις κατι αλλο.Αυτα στα λεω καλοπροερετα χωρις να θελω να παρεξηγηθω. -
αυτά τα ξέρω και είναι στο πρόγραμμα εγώ θέλω να μάθω μόνο για τουρμπίνα σωληνώσεις ιντερκουλερ...και δεν παρεξηγήσαι...και δεν θα αλλάξω μόνο αναρτήσεις αλλά και φρένα αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα
-
Ισχύς Μ3 σε σασί 318 και μάλιστα με υστερικό τούρμπο; No, no, no!!! Η καλύτερη λύση είναι να βρεις ένα ένα εξακύλινδρο μοτέρ και να το βάλεις πάνω. Νόμιμα πάντως δεν μπορείς να βάλεις πάνω από 2250 κυβικά (25% πάνω από το μαμά), αλλά ο 2500 της 325 ήταν λουκούμι.
-
δεν μπορώ να δηλώσω ένα τέτοιο μοτέρ η αλήθεια είναι...και γι αυτό είπα για κανένα τούρμπο
-
Εχε υποψιν επισης οτι τα απλα e36 δε τα σηκωναν αυτα τα πειραματα και πολυ καλα στο σασσι, κοβανε θολο! Μεχρι και μαμα εχω στο περιβαλλον μου που ανοιξε θολο!
-
κατάλαβα,άρα δεν γίνεται... σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια.
Προτάσεις turbo για 318is e36