-
Ναι το facelift έχει στάνταρ τα LED (Bi LED έξτρα από ότι μου είπαν) και το AA & CarPlay, αυτές είναι οι μεγάλες και σημαντικές διαφορές. Μετά απλά έχει νέα χρώματα και ζάντες. Το είδα αυτό στην leasplan, έχει τις νέες ζάντες οι φωτογραφία.
-
Απο εκεί και πέρα μακάρι κάποια στιγμή να μπορούσε να γίνει κάποιο update και στο δικό μας μοντέλο ωστε να εγκαθιστόταν android auto.
Αναβάθμιση λογισμικού στην υπάρχουσα πηγή κάνουν, δεν αλλάζουν κάτι, σίγουρα αν πας σε μια αντιπροσωπεία θα σου κάνουν την αναβάθμιση, το ερώτημα είναι με τί κόστος;
-
Αναβάθμιση λογισμικού στην υπάρχουσα πηγή κάνουν, δεν αλλάζουν κάτι, σίγουρα αν πας σε μια αντιπροσωπεία θα σου κάνουν την αναβάθμιση, το ερώτημα είναι με τί κόστος;
Αναβάθμιση πάνω σε τι; Γιατι στο Fb στην σελίδα της Toyota ,που ρώτησαν πήραν αρνητική απάντηση για android auto.
-
Στο λογισμικό της πηγής
-
Πλεον ξανα διαθεσιμη η εκδοση center σε hybrid + και λευκη οροφη
-
Για ένα χρόνο δεν ήταν διαθέσιμη η C-ENTER (ήταν μόνο σε Leasing) και είχαν ακούσει αρκετή γκρίνια. Άσε που με τις 17αρες είναι καλύτερο αυτοκίνητο.
-
Επειδή από τη σελίδα της toyota δεν βγάζω άκρη με τους εξοπλισμούς. Το facelift c-hr έχει στάνταρ led σε όλες τις εκδόσεις ή πρέπει να τα προσθέσεις ως έξτρα με το tech pack που κοστίζει 3κ;
-
Δεν έχουν βγαλει καν ακομα εξοπλισμό αναλυτικό!
Βασει όμως όσων έχουμε διαβάσει θα έχει led σε όλες τις εκδόσεις όπως και η κορολλα!
Εξτρα θα ειναι τα bi-led
-
Επειδή από τη σελίδα της toyota δεν βγάζω άκρη με τους εξοπλισμούς. Το facelift c-hr έχει στάνταρ led σε όλες τις εκδόσεις ή πρέπει να τα προσθέσεις ως έξτρα με το tech pack που κοστίζει 3κ;
Στάνταρ LED σε όλες τις εκδόσεις, μου το είπαν επιβεβαίωσαν από την Τογιότα Πόλις πριν 1 εβδομάδα.
-
Δεν έχουν βγαλει καν ακομα εξοπλισμό αναλυτικό!
Βασει όμως όσων έχουμε διαβάσει θα έχει led σε όλες τις εκδόσεις όπως και η κορολλα!
Εξτρα θα ειναι τα bi-led
Ίσως να το έχω ξανά ρωτήσει, τι διαφορά έχουν τα bi led από τα led?
-
Ίσως να το έχω ξανά ρωτήσει, τι διαφορά έχουν τα bi led από τα led?
Ta Bi-Led είναι Led σε μεσαία (διαστάυρωσης) και μεγάλη (πορείας) σκάλα. Τα Led μόνο στην μεσαία.
-
Merci.
-
Ta Bi-Led είναι Led σε μεσαία (διαστάυρωσης) και μεγάλη (πορείας) σκάλα. Τα Led μόνο στην μεσαία.
+1
Τα Βi-Led είναι αυτά που λέμε ως τώρα Full Led.
-
Έιδα ότι στο configurator του C-LUB δεν χρεώνει το Tech Pack, αξίας 3.050 €, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων bi-led, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες, keyless και ένδειξη τυφλού σημείου. Αν ισχύει, τότε στα 26.000 είναι πραγματικά πλήρες, μετά και την υποστήριξη ACP και AA.
Επίσης, ξέρει κανείς τι είναι το Toyota ProTect - Μόνιμη κεραμική προστασία χρώματος (125,33 €), Toyota ProTect - Προστασία Ζαντών (28,00 €) και Toyota ProTect - προστασία υφασμάτων (45,93 €). Αξίζουν;
-
Έιδα ότι στο configurator του C-LUB δεν χρεώνει το Tech Pack, αξίας 3.050 €, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων bi-led, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες, keyless και ένδειξη τυφλού σημείου. Αν ισχύει, τότε στα 26.000 είναι πραγματικά πλήρες, μετά και την υποστήριξη ACP και AA.
Εμένα πάντως στον configurator μου το χρεώνει κανονικά το tech pack. Στα 28750 πάει η τιμή.
-
Καλησπερα παιδια,
Εχω αρχισει να σκεφτομαι σοβαρα την αγορα ενος Hybrid γιατι οι μετακινησεις μου στην αθηνα εχουν γινει μαρτυριο.
Οδηγω Ford Ka καθε μερα Αλιμο – Κολωνακι κ η μεση καταναλωση ειναι παντα στο 8,5-9,2lt.Το οικογενειακο μου (Chevrolet Cruze) ειναι μονιμα στο parking και κυκλοφορει μονο σε εκδρομες.
Ελεγα να κοιταξω την αγορα του CH-R κ να το χρησιμοποιω κ για την δουλεια (εχω parking και στη δουλεια) αλλα κ για τις εκδρομες με την οικογενεια. (2-3 φορες τον χρονο)
Δλδ να μεινει το Ka σαν δευτερο οταν ειναι το CH-R κατειλημμένο κ το Cruze να δοθει ανταλλαγη στην TOYOTA η ακομα κ πωληση (ελπιζω σε 6.000€)
Ειμαι απο τα ατομα που τους αρεσουν τα πολλα μπλιμπλικια στο αυτοκινητο κ νομιζω οτι η μεσαια εκδοση με καλυπτει αν κ η C-HIC ειναι αυτη που μου αρεσει σε ολα (εκτος απο τις ζαντες της).
Η τιμη 29.650€ για την C-HIC Βi-tone δεν ειναι κ πολυ μακρια απο τις δυνατοτητες μου.
Περιμενω συμβουλες απο αυτους που το εχουν για να το παρω αποφαση.
Επισης θα ηθελα να γνωριζω τι παραπανω εξοδα σου βγαζει η TOYOTA γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ειναι αυτη η τελικη τιμη του αυτοκινητου.
εχω ακουσει για επεκταση εγγυησης.Επισης θα ηθελα να γνωριζω τι διαρκεια ζωης δινει η TOYOTA για το αυτοκινητο κ ποτε πρεπει να αλλαξεις μπαταριες αλλα κ με ποιο κοστος.
Ευχαριστω πολυ.
-
Για το C-HR δεν έχω να σου πω κάτι,θα σου πουν οι κάτοχοι (που γενικά νομίζω ότι είναι ευχαριστημένοι από το αμάξι για αυτά που προσφέρει).
Απλά,μου κάνει απορία που θες να κρατήσεις το ΚΑ ως 2ο αμάξι,ενώ στην ουσία έτσι όπως λες το C-HR θα καλύψει και τις δύο ανάγκες σου (και μέσα στην πόλη για τη δουλειά και σαν οικογενειακό-εκδρομικό).Οπότε -προσωπική γνώμη- μήπως θα ήταν καλύτερα να δώσεις και το ΚΑ και με τα επιπλέον χρήματα να σου έρθει φθηνότερα η μεσαία έκδοση που θέλεις ή να πας στην παραπάνω έκδοση με τον περισσότερο εξοπλισμό;
-
Περιμενω συμβουλες απο αυτους που το εχουν για να το παρω αποφαση.
Επισης θα ηθελα να γνωριζω τι παραπανω εξοδα σου βγαζει η TOYOTA γιατι ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ειναι αυτη η τελικη τιμη του αυτοκινητου.
εχω ακουσει για επεκταση εγγυησης.Επισης θα ηθελα να γνωριζω τι διαρκεια ζωης δινει η TOYOTA για το αυτοκινητο κ ποτε πρεπει να αλλαξεις μπαταριες αλλα κ με ποιο κοστος.
Δεν είμαι κάτοχος, αλλά επειδή με ενδιαφέρει σοβαρά και το είχα για ένα ΣΚ, μπορώ να σου πώ ότι είναι ιδανικό για την χρήση που το θές.
Έξοδα, είναι τα κλασσικά πινακίδες-μεταβίβαση. Η επέκταση εγγύησης αφορά την μπαταρία και από όσο γνωρίζω δεν χρεώνεται, αλλά είναι στάνταρ εφόσον η συντήρηση γίνεται στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο και φτάνει μέχρι τα 11 χρόνια.
Διάρκεια ζωής εννοείς προφανώς για την μπαταρία και όχι για όλο το αυτοκίνητο. Μέχρι τα 11 χρόνια είσαι ΟΚ, μετά δεν σε καλύπτει η Τογιότα. Το κόστος σήμερα είναι περί τα €3.000. Έχε όμως υπόψη σου οτι όσο μειώνεται η χωρητικότητα της μπαταρίας (αλλά είναι εντός ορών της Τογιότα), τόσο μικρότερη συνεισφορά έχει και άρα έχεις αυξημένη κατανάλωση σε σχέση με όταν το αυτοκίνητο είναι καινούργιο.
-
Απο reviews πάντως που έχω δει σε παρουσιάσεις στο εξωτερικό το facelift διαφοροποιείται σε σχέση με το προγενέστερο μοντέλο,εκτός από την προσθήκη του νέου κινητήρα και την αναβάθμιση του infotainment, και στα εξής σημεία: 1) βελτιωμένη ηχομόνωση 2) βελτιωμένο τιμόνι (σύστημα διεύθυνσης) 3) βελτιωμένη ανάρτηση 4) περισσότερα μαλακά πλαστικά στο εσωτερικό. Οι αλλαγές αυτές αφορούν όλες τις εκδόσεις και όλους τους κινητήρες .Επιπλέον το 1,8 hybrid θα έχει μπαταρία ιόντων λιθίου ενώ το δίλιτρο θα συνεχίσει να έχει μπαταρία Ni-mh!
-
Επειδή το έχω ψάξει και εγώ το chr αρκετά και ενόψει facelift και εσχάτως, μου κάνει εντυπωση ποσο ο σχεδιασμός του καταφέρνει να κάνει ένα αυτοκίνητο 4,39 μέτρων να δείχνει ότι έχει τους μισούς χώρους από τη Χ1 πχ που έχω και είναι μόλις 5 πόντους μεγαλύτερη ή το QQ παλιότερα ....
Καλό και το design αλλά καλό είναι να εξυπηρετείται και η ουσία και η άνεση.
Toyota C-HR 2016