-
Πάντως μην ξεχνάτε πως τα 10+1 χρόνια εγγύηση της μπαταρίας σημαίνει 10+1 χρόνια στα επίσημα service...
-
Τα επίσημα service της Toyota είναι πολύ φθηνότερα από τα αντίστοιχα service των Γερμανών.
Συνηθισμένο από τα χαράτσια του γκρουπ , τις πρώτες φορές στο service της Toyota νόμιζα οτι είχε γίνει λάθος στον λογαριασμό.
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Η μέση πόλης σύμφωνα να με το κατασκευαστή είναι 7.4 εγώ βλέπω από 5.8 έως 7.2.Εκτος πόλης δεν έχω δει κάτω από 5.8
Με τι οδήγηση και σε τι συνθήκες??? Ούτε το Panda δεν έχει τόσο χαμηλή κατανάλωση στην πόλη!
-
Με αυγο κατω απο το γκαζι λογικα..
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Η μέση πόλης σύμφωνα να με το κατασκευαστή είναι 7.4 εγώ βλέπω από 5.8 έως 7.2.Εκτος πόλης δεν έχω δει κάτω από 5.8
Με τι οδήγηση και σε τι συνθήκες??? Ούτε το Panda δεν έχει τόσο χαμηλή κατανάλωση στην πόλη!
η διαδρομή που κάνω καθημερινά είναι το πρωί από νότια προάστια προς Πειραιά 25χλμ χωρίς κλιματισμό εκεί βλέπω μέχρι 6,5 μέγιστο .Το μεσημέρι ίδια διαδρομή με κλιματισμό 7.5 έως 8 μέγιστο .Οδηγω κανονικά αλλάζω ταχύτητες τακτικά και δεν έχω ενεργό το start stop .Εγω πριν το πάρω είχα κάνει test drive και μου είχε δείξει 7,2 .Στο kuga σε diesel 8 σε καλητερο και ανοιχτό δρόμο .Επειδη το είχα ψάξει πολύ στο θέμα κατανάλωσης αν καποιος θέλει να πάρει suv όχι όμως σε diesel οι ποιο οικονομικοί κινητήρες είναι οι tsi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Με αυγο κατω απο το γκαζι λογικα..Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
με κανονική οδήγηση και έγκαιρη αλλαγή ταχυτήτων χωρίς ενεργό το start stop
-
Ούτε και εγώ σε πιστεύω πάντως.
Τι μ.ο. Χλμ/ώρα σου βγάζει το τριπ? -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ούτε και εγώ σε πιστεύω πάντως.
Τι μ.ο. Χλμ/ώρα σου βγάζει το τριπ?το να αποκαλείς κάποιο ψεύτη χωρίς να τον γνωρίζεις είναι ότι χειρότερο .Δεν τα παιρνω από τη vw ούτε είναι fun αλλά από θέμα κατανάλωσης και αξιοπιστίας trip computer έχω να πω τα καλητερα .Η μέση ταχύτητα μέσα στη πόλη είναι είναι β μέση πόλης από 50-70
-
Δεν λέω ότι λες ψέματα για την κατανάλωση που βλέπεις απλώς το δικό σου ¨πολης¨ είναι προφανώς καμία σχέση με το δικό μου πόλης εκτός και αν το βλέπεις λογικό να έχεις 2 λίτρα/100χλμ παρακάτω κατανάλωση από το 1000αρι fiesta.
Btw με μέση ταχύτητα 20χαω. -
Δεν λέω ότι λες ψέματα για την κατανάλωση που βλέπεις απλώς το δικό σου ¨πολης¨ είναι προφανώς καμία σχέση με το δικό μου πόλης εκτός και αν το βλέπεις λογικό να έχεις 2 λίτρα/100χλμ παρακάτω κατανάλωση από το 1000αρι fiesta.
Btw με μέση ταχύτητα 20χαω.ποση κατανάλωση μέση πόλης έχεις ;
-
Φίλε μου όταν έκανα test drive το πήρα αποKARENTA Πειραιώς έστριψα Χαμοστέρνας κατεβηκα συγκρου έκανα δλδ τον κύκλο .Μεσα ήμασταν 3 άτομα και μισή διαδρομή με κλιματισμό .Οταν γύρισα είδα 7.2 μου έκανε τόσο καλή εντύπωση που το σχολίασα στον πωλητή και ήταν και ο βασικός λογος που το πήρα .Στο a3 του 2006 είχα 10.Το μαξι έχει κάνει 2500χλμ από τα οποία τα 800 εκτός Αθηνών .Μεση από αρχή που το πήρα 7.5 .Μεσα στη πόλη μου δείχνει ότι γράφει ο κατασκευαστής .Εκτος πόλης μου δείχνει παραπάνω στα 5.8 από 4 και κάτι που δίνει .Το polo και το a3 που είχα ότι έγραφε ο κατασκευαστής τόσο έκαιγε μέσα στη πόλη .Επισης έκανα test και εκτός υπολογιστή ταξιδιού και είδα ότι τόσο καιω .Φυσικα παίζει ρόλο που κίνησε .Το πρωί που πάω στη δουλειά πριν τις 7 είναι σαν να είναι εκτός Αθηνών .Οι δρόμοι μου είναι Άλιμος -παραλιακή -βουλιαγμένης.Το αυτοκίνητο είναι 1.4 -125ps.Επειδη έχεις Ford το Kuga που κοίταζα ίδια μέση έδινε ο κατασκευαστής αλλά από κατόχους καίει 10 αρι χαλαρά .
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
9,5 λίτρα στα 100 χλμ με μέση ταχύτητα 20χαω.
Υγ δεν είπα πουθενά ότι δεν πιστεύω τι γράφει το τριπ κομπιούτερ σου απλώς ρώτησα τι μέση ταχύτητα σου δείχνει. -
9,5 λίτρα στα 100 χλμ με μέση ταχύτητα 20χαω.
Υγ δεν είπα πουθενά ότι δεν πιστεύω τι γράφει το τριπ κομπιούτερ σου απλώς ρώτησα τι μέση ταχύτητα σου δείχνει.φιλε μου a3 1.6 102ps του 2006 έκαιγε 9,6 μέσα στη πόλη .Κατι δεν πάει καλα με το αυτοκίνητο σου η δεν ξέρω κέντρο οδηγάς ;10 καίει το kuga
-
Αυτό είναι το thread για το Toyota CHR?
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
φιλε μου a3 1.6 102ps του 2006 έκαιγε 9,6 μέσα στη πόλη .Κατι δεν πάει καλα με το αυτοκίνητο σου η δεν ξέρω κέντρο οδηγάς ;10 καίει το kugaSent from my iPhone using Tapatalk
Μπα, και με το μαζντα 3 1600αρι του 2008 ίδιες διαδρομές και ίδια μέση ταχύτητα καίω 1-1,5 λίτρο παραπάνω στα 100χλμ.
Τελικά ποια είναι η μέση ταχύτητα σου? -
Ο χρήστης Dr_Michael έγραψε:
Αυτό είναι το thread για το Toyota CHR?Έλα ντε;
-
Sorry παίδες
-
Sorry παιδια σταματάει εδώ το θέμα
-
Παιδια το αυτοκίνητο βγαίνει σε 2 εκδόσεις, μια με ζαντες 17' και μια με 18'.
Αραγε μεταγενεστερα σε αλλαγη ελαστικων πιο θα ειμαι το κόστος? Ποιες ειναι οι διαστάσεις των ελαστικων??
Στο παλιό μου αυτοκίνητο που ειχα με 17' ζαντες τα ελαστικα ειχαν κοστος απο 550 με 600€
Σας ευχαριστώ
-
Υπολογισε κανενα 800αρι, τουλάχιστον για τις 18αρες.
225/50/18 ειναι αν δεν κανω λάθος
Toyota C-HR 2016