-
Ο χρήστης Dr_Michael έγραψε:
Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να έχει το C-HR?Μέσα στο ΣΚ θα γράψω αναλυτικό review.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης macedonianGR έγραψε:
Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να έχει το C-HR?
Μέσα στο ΣΚ θα γράψω αναλυτικό review.
Ανυπομονώ, ιδιαίτερα για την κατανάλωση εκτός πόλης.
-
Μετά από 7 περίπου μήνες συμβίωσης με το C-HR Hybrid, να παραθέσω και εγώ την ολοκληρωμένη μου άποψη.
Κατανάλωση :
Μέσα στην πόλη, περιφερειακό Θεσσαλονίκης και στα πέριξ, 4,8 άνετα.
Εθνική οδό cruise control στα 130 χλμ. 6 ακριβώς
Μικτή κατανάλωση δική μου στα 8500χλμ. περίπου 5,2Οδική συμπεριφορά:
Η πλατφόρμα TGNA νομίζω ότι έκανε την διαφορά. Στιβαρό, σταθερό, χωρίς μεγάλες κλίσεις και εξαιρετική ποιότητα κύλισης. (έχω 17 άρες ζάντες). Απόλυτη ηρεμία μέσα στην πόλη και σε ταχύτητες μέχρι 150χλμ. Λίγοι αεροδυναμικοί θόρυβοι από εκεί και πάνω. Το αυτοκίνητο είναι χαμηλό δεν κάνει για εκτεταμένη εκτός δρόμου οδήγηση. Φωτιά στη άσφαλτο δε βάζει, αλλά πιστεύω σε ακαριαίες ρεμπρίζ ότι είναι πολύ καλύτερο από τα ππερισσότεραα diesel 1.6. Σχετικά με τον θόρυβο όταν ενεργοποιείται ο βενζινοκινητήρας, είναι στη πράξη αμελητέος και γίνεται αντιληπτός επειδή το αυτοκίνητο είναι αθόρυβο, κάντε μια άμεση σύγκριση με ένα diesel 1.6 δίπλα - δίπλα και θα πάθετε πλάκα!!!! Το αυτοκίνητο χρειάζεται άλλο στυλ οδήγησης. Τέρμα το γκάζι, επιτυγχάνουμε την ταχύτητα που θέλουμε και τραβάμε για 1 δευτερόλεπτο το πόδι από το γκάζι και στην συνέχεια διατηρούμε την επιθυμητή ταχύτητα. Έχω την εντύπωση ότι όταν οδηγείτε όπως προανέφερα, και μεγαλύτερη οικονομία κάνει, αλλά κινείσαι εξαιρετικά γρήγορα. Φρένα καλά. Προσδίδει ηρεμία στην οδήγηση και σε συνδυασμό με Active Lane assist και Adaptive cruise control, απλώς κρατάς το τιμόνι.Χώροι - άνεση:
Το αυτοκίνητο είναι αρκετά άνετο και έχει εκπληκτικά σε στήριξη καθίσματα. Τα πίσω καθίσματα για ταξίδι είναι πολύ αναπαυτικά. Χώροι επαρκείς και πορτμπαγκάζ πλήρως αξιοποιήσιμο και επαρκές. Μην κολλάτε στα απόλυτα νούμερα, Με ένα παιδάκι 5 μηνών βάζω τα πάντα μέσα. Το θέμα του κλειστοφοβικού πίσω εσωτερικού έχει χιλιο ειπωθεί και αληθεύει, αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε όλα. Η μεγαλύτερη χαζομάρα για εμένα είναι η κλίση προς τον οδηγό του ταμπλό , που επηρεάζει αρκετά το χώρο για τα πόδια του συν οδηγού. Πίσω το αυτοκίνητο είναι πολύ άνετο για κανονικού ανθρώπους. Είμαι 1,84 και 87 κιλά. Μετάνιωσα που δεν έδωσα άλλα 700€ για το navi, σύνδεση με iPhone δεν παίζει... σε γενικές γραμμές ικανοποιητική η οθόνη, θα ήθελα όμως λίγο καλύτερη την ποιότητα κλήσεων μέσω Bluetooth.Εμφάνιση:
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω κάπου και να μη σχολιάσουν το αυτοκίνητο και την φοβερή και διαφορετική του εμφάνιση. Ήμουν ανάμεσα στο C-HR και το Q2. Τα είδα δίπλα - δίπλα και το Q2 φαινόταν σαν Opel Kadett !!!Αν βρεθεί τρόπος να πάρει 15-20 άλογα (δεκτές προτάσεις από γνώστες) χωρίς να επηρεάσει σημαντικά την κατανάλωση και την αξιοπιστία και αν δεν υπήρχε αυτή η χαζομάρα με το ταμπλό, δεν μπορώ να βρω κάποιο τρωτό σημείο που υστερεί από τον ανταγωνισμό. Το αυτοκίνητο δημιουργήθηκε για το μέση χρήστη που θέλει μια ποιοτική μετακίνηση. Και η αλήθεια είναι ότι όλοι είμαστε μέσοι χρήστες, άσχετα του τι θέλουμε να δείχνουμε στα forum .Σαν πακέτο είναι εξαιρετικό.
Είμαι στη διάθεση του οποιαδήποτε για διευκρινίσεις.
-
Αυτό με τα σκοτεινά πίσω καθίσματα ίσως να έχει μετατραπεί στην εποχή μας και σε πλεονέκτημα αν κρίνω από τις αντιδράσεις νέων ανθρώπων όταν κάθονται πίσω στο yaris, όλες οι κοπέλες επιδοκιμάζουν την διακριτικότητα των φιμέ και ρωτάνε αν βγαίνουν και σε πιο σκούρο αγόρια και κορίτσια δε το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να μπουν στο internet με τα κινητά και δε ρίχνουν ματιά έξω μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας , τη τελευταία φορά μάλιστα κλείσανε νύκτα, τα σκιάδια της ηλιοροφής για να μην αντανακλά η πανσέληνος στην οθόνη του κινητού
-
Ευχαριστώ πολύ για το review.
Η κατανάλωση είναι λίγο παραπάνω από όσο θα ήθελα. Αν επιτρέπεται τι αυτοκίνητο οδηγουσες πριν; -
Ευχαριστώ πολύ για το review.
Η κατανάλωση είναι λίγο παραπάνω από όσο θα ήθελα. Αν επιτρέπεται τι αυτοκίνητο οδηγουσες πριν;Golf tsi 160ps
Πραγματική κατανάλωση 8,2 μεικτάSent from my iPhone using Tapatalk
-
Μετά από 7 περίπου μήνες συμβίωσης με το C-HR Hybrid...Αν βρεθεί τρόπος να πάρει 15-20 άλογα ...Αυτό που λες είναι κάτι που έχουν παρατηρήσει δημοσιογράφοι που έχουν οδηγήσει παράλληλα και το καινούργιο prius το οποίο έχει το ίδιο κινητήριο σύστημα με το c-hr .
Το prius είναι πιο ζωντανό και ο ηλεκτροκινητήρας σπρώχνει πιο αποφασιστικά και για περισσότερη ώρα , ίσως στο μέλλον κάποια αλλαγή στο software να βελτιώσει τις επιδόσεις ή και την αίσθηση επιδόσεων στο c-hr.Όσον αφορά τη κατανάλωση ,κυρίως στην εθνική οδο με μεγάλες ταχύτητες, μη ξεχνάμε ότι είναι suv που σημαίνει μεγάλη μετωπική επιφάνεια και ύψος , θα φέρω πάλι παράδειγμα το prius που με τον ιδιο κινητήρα έχει 10 χλμ παραπάνω τελική (180 έναντι 170 του c-hr) και σίγουρα χαμηλότερη κατανάλωση στις ίδιες ταχύτητες.
-
Ένα θέμα που αντιμετώπισα κατά την παραγγελία του C-HR είναι το customization. Η Toyota δείχνει προβληματική σε αυτό τον τομέα. Για παράδειγμα ήθελα φώτα LED και τα δίνει πακέτο με ένα σωρό άλλα άχρηστα μπιμπλίκια (tech pack) με κόστος 3000 ευρώ!!! Προφανώς και δεν συμφέρει και δεν θα τα βάλω. Επίσης δεν δέχεται καθόλου customization στο εσωτερικό (χρώματα, υφάσματα, δέρματα κλπ). Έχει έτοιμες εκδόσεις με συγκεκριμένα χρώματα πχ CULT (μπλε), CHIC (καφέ-γκρι). Εγώ για παράδειγμα ήθελα το CULT με καφέ-γκρι εσωτερικό αλλά δεν!
Ούτε καν στις ζάντες δεν δέχεται επιλογή. πχ η έκδοση CHIC με την πολύ πιο ωραία ζάντα του CULT. Ούτε αυτό γίνεται!!! -
Το ίδιο θέμα είχα και με το captur όταν το έψαχνα. Στη φθηνή έκδοση (με μαύρο ταμπλό) έβαζαν γαλάζια καθίσματα και γαλάζιο ντουλαπάκι! Σε όλες τις φωτο του εξωτερικού αυτός ο συνδυασμός πήγαινε μόνο με ανοιχτό γκρι ταμπλό. Δεν είχα καταφέρει να βρω φωτό με τον Ελληνικό συνδυασμό. Λες και έβαζαν ότι περίσσευε από το εργοστάσιο.
Μάλλον έχει να κάνει με τη χώρα και τις πωλήσεις.
-
H toyota στην Ευρώπη θα δίνει επιλογή και για εργοστασιακή ? ματ μεμβράνη στο chr και το gt86.
https://www.motor1.com/news/173865/toyo ... te-finish/
-
Το παρέλαβα σήμερα. Είναι το κάτι άλλο!
Σε επαρχιακό δρόμο έχω μικτή κατανάλωση 3,8.
Αύριο θα κάνω ταξίδι σε εθνική με 120 χλμ ταχύτητα και θα δω τι κατανάλωση θα έχει. -
Αύριο θα κάνω ταξίδι σε εθνική με 120 χλμ ταχύτητα και θα δω τι κατανάλωση θα έχει.Καλορίζικο!
Ποιά έκδοση πήρες και τί χρόνο αναμονής είχες αν επιτρέπεται; -
Αύριο θα κάνω ταξίδι σε εθνική με 120 χλμ ταχύτητα και θα δω τι κατανάλωση θα έχει.Καλοτάξιδο!
-
Αύριο θα κάνω ταξίδι σε εθνική με 120 χλμ ταχύτητα και θα δω τι κατανάλωση θα έχει.Καταρχάς καλοτάξιδο.
Σχετικά με την κατανάλωση που ανέφερες μπορείς να μας εξηγήσεις πως ακριβώς ήταν το στυλ οδήγησής σου.
-
Σχετικά με την κατανάλωση που ανέφερες μπορείς να μας εξηγήσεις πως ακριβώς ήταν το στυλ οδήγησής σου.
Κανονική οδήγηση, οικονομική χωρίς ζορισματα.
-
Ο χρήστης lexota έγραψε:
Καλορίζικο!
Ποιά έκδοση πήρες και τί χρόνο αναμονής είχες αν επιτρέπεται;Πήρα το cult υβριδικό. Συμβουλή : μην παραγγείλετε από την πόλη σας διότι θα περιμένετε 5 μήνες. Επιλέξτε έκδοση και χρώμα και ψάξτε σε όλες τις αντιπροσωπειες της Ελλάδας μήπως κάποια το έχει ετοιμοπαραδοτο.
-
To οδήγησα - το Υβριδικό, μου άρεσε πάρα πολύ και έχω γράψει στο σχετικό 'σεντόνι' στο σχετικό θέμα ('ΟΔΗΓΗΣΑ').
viewtopic.php?f=15&t=31644&p=3196864#p3196864
-
Μεταξύ του υβριδικού και του 1.2Τ, ποιο είναι πιο άνετο στο ταξίδι στον αυτοκινητόδρομο;
-
Μήπως γνωρίζει κανείς χώρα κατασκευής στο υβριδικό
Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Ο χρήστης christosd έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κανείς χώρα κατασκευής στο υβριδικόSent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
Όλα Τουρκία φτιάχνονται αν δεν κάνω λάθος
Toyota C-HR 2016