-
Σήμερα ξαναπήγα με το φιλαράκι στην Τουοτα στον Κηφισό. C-hr έφαγε άκυρο. Δεν είχα κάτσει πίσω και δεν μπορούσα να καταλάβω πόσο χάλια είναι εκεί πίσω!!!!! Συμφωνήσαμε ότι τα παιδιά,δεν είναι για το σκυλοσπιτο!
Οπότε κάναμε testdrive το .............auris hybrid Δεν το βρήκε άσχημο. Εγώ του είπα αν έχει ως προτεραιότητα την οικονομία οκ, αλλιώς μακράν πιο άγευστο, υποδεέστερο ποιοτικά και πανάκριβο σε σχέση με ότι είχαμε δει ως τώρα. Κρυφός του πόθος το σιβικ αλλά .....??wife speaking!!!!!
Στο γκαζωμα αυτό που ακούγεται είναι καθόλα φυσιολογικά το μοτέρ,που ανεβάζει 5000 rpm,και δεν κατάλαβα κάτι ιδιαίτερο για το κιβώτιο cvt . Βασικά το cvt δεν το καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχει! Ανακρίβειες για εμένα τα σχετικά σχόλια περί αυτόματης μετάδοσης.
Οι μπαταρίες είναι ως τα 50 χλμ και για 4 χλμ απόσταση!!!! Είμαι δύσπιστος ως προς την οικονομία που υπόσχεται με αυτές τις προϋποθέσεις.
Αργό δεν θα το έλεγα,αλλά και 136hp δεν μου φάνηκαν. Βέβαια ήμασταν τρεις μαντραχαλαδες μεσα
Ειδομεν!!!! -
Μην το ψειρίζεις τόσο, ένας απλός 1200 τούρμπο είναι.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Σήμερα ξαναπήγα με το φιλαράκι στην Τουοτα στον Κηφισό. C-hr έφαγε άκυρο. Δεν είχα κάτσει πίσω και δεν μπορούσα να καταλάβω πόσο χάλια είναι εκεί πίσω!!!!! Συμφωνήσαμε ότι τα παιδιά,δεν είναι για το σκυλοσπιτο!Παντως και επειδή είχαμε και μια σχετική ανταλλαγή μηνυμάτων με το αιγαιοπλόο για το θέμα, μην έχετε την εντύπωση ότι τα παιδιά έχουν τη ίδια εικόνα με εμάς!
Και τα δικά μου και τα δικά του παιδιά δεν ένιωσαν άβολα πίσω. Αντίθετα και με βάση και την αντίδρασή τους εκεί και όσα μου λένε σε ταξίδια, πιο πολύ τα ενοχλεί ο ήλιος στα ταξίδια, ενώ τα περισσότερα πια δεν χαζεύουν έξω αλλά σε κάποιο tablet, αρά ίσως για τα παιδιά να μην είναι και τοσο μειονεκτημα. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Σήμερα ξαναπήγα με το φιλαράκι στην Τουοτα στον Κηφισό. C-hr έφαγε άκυρο. Δεν είχα κάτσει πίσω και δεν μπορούσα να καταλάβω πόσο χάλια είναι εκεί πίσω!!!!! Συμφωνήσαμε ότι τα παιδιά,δεν είναι για το σκυλοσπιτο!
Παντως και επειδή είχαμε και μια σχετική ανταλλαγή μηνυμάτων με το αιγαιοπλόο για το θέμα, μην έχετε την εντύπωση ότι τα παιδιά έχουν τη ίδια εικόνα με εμάς!
Και τα δικά μου και τα δικά του παιδιά δεν ένιωσαν άβολα πίσω. Αντίθετα και με βάση και την αντίδρασή τους εκεί και όσα μου λένε σε ταξίδια, πιο πολύ τα ενοχλεί ο ήλιος στα ταξίδια, ενώ τα περισσότερα πια δεν χαζεύουν έξω αλλά σε κάποιο tablet, αρά ίσως για τα παιδιά να μην είναι και τοσο μειονεκτημα.Φίλε μου, επειδή έκατσα εγώ 1.80 εκ και έβλεπα έξω στο νοητό ορίζοντα ευθύγραμμα από το ύψος των ματιών μου και ούτε χιλιοστό πιο κάτω, καταλαβαίνεις τι θα βλέπει ένα παιδί ως και την ηλικία των 12-13 ετών! Το κλειστοφοβικο συναίσθημα το επιδείνωνε το γεγονός ότι στο πλάι του κεφαλιού μου υπήρχε πλαστική επένδυση από την πόρτα και όχι τζάμι. Έβλεπα προς τα έξω μόνο διαγώνια. Το γεγονός ότι κάποια παιδιά θα ασχοληθούν με το τάμπλετ λίγη ώρα,δεν σημαίνει ότι θα απολαύσουν το ταξίδι και ότι δεν θα χαλαστουν/ζαλιστουνε. Δεν θα ήθελα να με βάλει ο πατέρας μου εκεί πίσω.........
Σαν ευρυχωρία ήταν μια χαρά, ούτε πόδια στριμωγμένα, ούτε το κεφάλι να βρίσκει οπουδήποτε, αυτό το ξεκαθαρίζω. -
Και τα δικά μου και τα δικά του παιδιά δεν ένιωσαν άβολα πίσω. Αντίθετα και με βάση και την αντίδρασή τους εκεί και όσα μου λένε σε ταξίδια, πιο πολύ τα ενοχλεί ο ήλιος στα ταξίδια, ενώ τα περισσότερα πια δεν χαζεύουν έξω αλλά σε κάποιο tablet, αρά ίσως για τα παιδιά να μην είναι και τοσο μειονεκτημα.
Αλλο στατικα αλλο εξω εν κινησει. Και καλα θα κανουν τα παιδια να χαζευουν εξω και να μη βγαζουν τα ματια τους απο πιτσιρικια. Εκδρομη πανε και πρεπει να νιωθουν οτι βλεπουν καινουργια πραγματα και να συμμετεχουν. Γενικο σχολιο, οχι προσωπικο.
-
Εν κινήσει έγινε το σχόλιο γιατί το αμάξι το πήρα και με την οικογένεια μέσα γύρω στα 45 λεπτά. Προφανώς και πρέπει να βλέπουν έξω αλλά σώθηκες τώρα με τα μικρά.
-
Είναι πολύ κλειστοφοβικό πίσω... ο δικός μου, που εάν δεν κοιμάται συνέχεια κοιτάζει έξω, με τίποτα δεν θα καθότανε.
ΥΓ: Tablet απαγορεύεται στο δικό μου αυτοκίνητο. Εμείς δηλαδή πως κάναμε ταξίδια 4-5 ωρών χωρίς tablet και λοιπές μ@λακίες!
-
Παντως και επειδή είχαμε και μια σχετική ανταλλαγή μηνυμάτων με το αιγαιοπλόο για το θέμα, μην έχετε την εντύπωση ότι τα παιδιά έχουν τη ίδια εικόνα με εμάς!
Και τα δικά μου και τα δικά του παιδιά δεν ένιωσαν άβολα πίσω. Αντίθετα και με βάση και την αντίδρασή τους εκεί και όσα μου λένε σε ταξίδια, πιο πολύ τα ενοχλεί ο ήλιος στα ταξίδια, ενώ τα περισσότερα πια δεν χαζεύουν έξω αλλά σε κάποιο tablet, αρά ίσως για τα παιδιά να μην είναι και τοσο μειονεκτημα.Είπαμε ρε Στέφανε...
Αν είναι έτσι αγόρασε ένα επαγγελματικό και πέτα τα παιδιά πίσω να μην τα βλέπει ο ήλιος, δώσε τους και από ένα tablet και όλα καλά! -
Πολύ ποιοτικό αυτοκίνητο, ωραίο σχεδιαστικά με δύο μεγάλα μείον για τα δικά μου γούστα.Μικρο μοτέρ για αυτήν την καρότσα.Θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να έχει ένα 1,4 τούρμπο με 140 άλογα.Και το μεγαλύτερο μείον του ο σχεδιασμός των πίσω παραθύρων που το κάνει αποπνικτικό.Δεν θα μπορούσα να κάτσω πίσω σε ταξίδι.Ακομα χειρότερα πιστεύω θα αισθάνονται τα μικρά παιδιά που δεν έχουν και το απαραίτητο ύψος για να δουν έξω.Στην αντιπροσωπεία δεν άντεξα και πολύ να κάτσω πίσω.Τρομερα οφείλω να ομολογήσω είναι τα καθίσματα του.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Είπαμε ρε Στέφανε...
Αν είναι έτσι αγόρασε ένα επαγγελματικό και πέτα τα παιδιά πίσω να μην τα βλέπει ο ήλιος, δώσε τους και από ένα tablet και όλα καλά!Τα δικά μου που πήγαν από τη σχετικά άνετη C5 στο περίπου αχανές -για αυτά- Kuga, πάρα πολύ το χάρηκαν πάντως
Προφανώς το CHR δεν θα δίνει την ίδια κλειστοφοβική αίσθηση σε πιο μικρόσωμα άτομα, αλλά μην το παραβλέπουμε το γεγονός αυτό.... -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Είναι πολύ κλειστοφοβικό πίσω... ο δικός μου, που εάν δεν κοιμάται συνέχεια κοιτάζει έξω, με τίποτα δεν θα καθότανε.ΥΓ: Tablet απαγορεύεται στο δικό μου αυτοκίνητο. Εμείς δηλαδή πως κάναμε ταξίδια 4-5 ωρών χωρίς tablet και λοιπές μ@λακίες!
Και όταν τσακώνονται ή ενοχλούν τι κανεις ; Την κλασική κίνηση με το δεξί χέρι προς τα πίσω να βαράει ότι βρίσκει ;[emoji12]
Τελωσπαντων παιδιά δεν δικαιολογώ το κλειστοφοβικό πίσω chr (και εγώ γι αυτό δεν το προχώρησα τελικά όταν έδωσα το QQ) απλά λέω ότι ίσως εμείς νοιαζόμαστε περισσότερο για το θέμα από ότι τα ίδια τα παιδιά. -
....ΥΓ: Tablet απαγορεύεται στο δικό μου αυτοκίνητο. Εμείς δηλαδή πως κάναμε ταξίδια 4-5 ωρών χωρίς tablet και λοιπές μ@λακίες!Με ζόρι, βαρεμάρα και πλήξη μέχρι αηδίας. Και επειδή δεν είχαμε και λεφτά για μεγάλο αυτοκίνητο, στριμωγμένοι μέχρι εκεί που δεν πάει...
Και εγώ είμαι υπέρμαχος του 'εμείς τω καιρώ εκείνω τι κάναμε ?' αλλά σε αυτή τη περίπτωση 1000 φορές να μην υποβάλλω και τα δικά μου παιδιά σε ότι τραβάγαμε τότε....
-
Είναι πολύ κλειστοφοβικό πίσω... ο δικός μου, που εάν δεν κοιμάται συνέχεια κοιτάζει έξω, με τίποτα δεν θα καθότανε.
ΥΓ: Tablet απαγορεύεται στο δικό μου αυτοκίνητο. Εμείς δηλαδή πως κάναμε ταξίδια 4-5 ωρών χωρίς tablet και λοιπές μ@λακίες!
Και όταν τσακώνονται ή ενοχλούν τι κανεις ; Την κλασική κίνηση με το δεξί χέρι προς τα πίσω να βαράει ότι βρίσκει ;[emoji12]
Τελωσπαντων παιδιά δεν δικαιολογώ το κλειστοφοβικό πίσω chr (και εγώ γι αυτό δεν το προχώρησα τελικά όταν έδωσα το QQ) απλά λέω ότι ίσως εμείς νοιαζόμαστε περισσότερο για το θέμα από ότι τα ίδια τα παιδιά.Συμφωνώ απόλυτα με τον Φάνη!
Iceman,τα παιδιά δεν έχουν λόγο στην επιλογή μας!!!!!!!! Όπου τα βάλεις αναγκάζονται να κάτσουν. Φυσικά πρέπει να νοιαζόμαστε το μέγιστο δυνατόν για τις ανάγκες τους. Το τάμπλετ είναι απαράδεκτη λύση για το ταξίδι,το ταβερνάκι και οτιδήποτε τα κοινωνικοποιει και τους ανοίγει ορίζοντες και εικόνες. Αυτά......... -
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
....ΥΓ: Tablet απαγορεύεται στο δικό μου αυτοκίνητο. Εμείς δηλαδή πως κάναμε ταξίδια 4-5 ωρών χωρίς tablet και λοιπές μ@λακίες!
Με ζόρι, βαρεμάρα και πλήξη μέχρι αηδίας. Και επειδή δεν είχαμε και λεφτά για μεγάλο αυτοκίνητο, στριμωγμένοι μέχρι εκεί που δεν πάει...
Και εγώ είμαι υπέρμαχος του 'εμείς τω καιρώ εκείνω τι κάναμε ?' αλλά σε αυτή τη περίπτωση 1000 φορές να μην υποβάλλω και τα δικά μου παιδιά σε ότι τραβάγαμε τότε....
Αν κάποιος δεν ξέρει ότι μιλάμε για χωροταξικά ενός αυτοκινήτου,από τα λεγόμενα σου,θα σκεφτόταν στρατόπεδα συγκέντρωσης και μαστίγιο
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αν κάποιος δεν ξέρει ότι μιλάμε για χωροταξικά ενός αυτοκινήτου,από τα λεγόμενα σου,θα σκεφτόταν στρατόπεδα συγκέντρωσης και μαστίγιοΚοίτα, φορτωμένο Datsun 120Y με 5 άτομα και όλες τις αποσκευές για διακοπές σχεδόν 1,5 μήνα, ε δεν απέχει και πολύ
-
Και όταν τσακώνονται ή ενοχλούν τι κανεις ; Την κλασική κίνηση με το δεξί χέρι προς τα πίσω να βαράει ότι βρίσκει ;[emoji12]- Δεν έχω θέμα να τσακώνονται γιατί έχω 1 παιδί.
- ΠΟΤΕ δεν βαράω παιδιά.
- Ο δικός μου δεν ενοχλεί. Κοιμάται, χαζεύει έξω ή απλά μιλάει και ρωτάει συνεχώς ( )...εεε εκεί κάνω υπομονή και του απαντάω. Προτιμώ 1000 φορές να κουραστώ εγώ, παρά να του βάλω tablet. Από όταν είδα πώς αποβλακώθηκε με ένα tablet φίλου του και έτρωγε σαν ζόμπι (απλά άνοιγε το στόμα μηχανικά), είπα ότι δεν το ξανακάνω.
- Με 2 παιδιά δεν ξέρω τι γίνεται...δεν λέω μεγάλα λόγια.
Με ζόρι, βαρεμάρα και πλήξη μέχρι αηδίας. Και επειδή δεν είχαμε και λεφτά για μεγάλο αυτοκίνητο, στριμωγμένοι μέχρι εκεί που δεν πάει...
Προσωπικά, ακριβώς το αντίθετο!!
Ήμουν ένα παιδί βέβαια, οπότε δεν είχα στριμωχτεί ποτέ. Αλλά ποτε δεν βαρέθηκα ούτε έπληξα! Χάζευα έξω, έβλεπα τα αυτοκίνητα, μίλαγα, άκουγα μουσική, διάβαζα κλπ...και κατά 50% κοιμόμουνα!
-
Προσωπικά, ακριβώς το αντίθετο!!
Ήμουν ένα παιδί βέβαια, οπότε δεν είχα στριμωχτεί ποτέ. Αλλά ποτε δεν βαρέθηκα ούτε έπληξα! Χάζευα έξω, έβλεπα τα αυτοκίνητα, μίλαγα, άκουγα μουσική, διάβαζα κλπ...και κατά 50% κοιμόμουνα!
Αχχχχ, η αθωότητα, η χαρά, η άνεση.....μες στις ανέσεις ήσουν πάντα, έτσι ?
-
Αν κάποιος δεν ξέρει ότι μιλάμε για χωροταξικά ενός αυτοκινήτου,από τα λεγόμενα σου,θα σκεφτόταν στρατόπεδα συγκέντρωσης και μαστίγιο
Κοίτα, φορτωμένο Datsun 120Y με 5 άτομα και όλες τις αποσκευές για διακοπές σχεδόν 1,5 μήνα, ε δεν απέχει και πολύ
Παραβλέπω τα λοιπά και κρατάω το 1.5 μήνα διακοπές!!!!! Τι μου θύμησες. Εποχές ανεπιστρεπτί.........
-
Αχχχχ, η αθωότητα, η χαρά, η άνεση.....μες στις ανέσεις ήσουν πάντα, έτσι ?
Μπαα...τογιοτα κορολα ΚΕ25...εάν είχες ποδια δεν χώραγες πισω!
Για αυτό ξάπλωνα στο κάθισμα πανω στην λυκοσκυλίνα μου και κοιμόμουνα.
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Και το μεγαλύτερο μείον του ο σχεδιασμός των πίσω παραθύρων που το κάνει αποπνικτικό.Όντως είναι μειονέκτημα αλλά δεν νομίζω να γινόταν διαφορετικά αφού προσπαθεί να μοιάζει με Coupe.
Toyota C-HR 2016