-
Μετά από επισκέψεις σε διάφορες αντιπροσωπειες καταλήγω πάλι στο CHR. Είδα το Puma και μου άρεσε αλλα συνολικα δεν με κερδισε. Πηγα και στην mazda, ειδα το CX30 αλλα παραλιγο να φυγω με ένα ακομα mx5... Νοικιασα επισης ενα Aygo αυτοματο εδω και μερικες μερες και ειναι οτι πρεπει για την Αθηνα. ΟΚ, αλλο κιβωτιο και τελειως αλλο αυτοκινητο αλλα η ουσια οτην κινηση της πολης ειναι η ιδια.
Στο CHR κλινω πιο πολυ προς το διλιτρο με οτι αυτο συνεπαγεται. Εδω φαινονται οι διαφορες στην επιταχυνση στα 2 μοντελα για οποιον ενδιαφερεται:
1.8 acceleration https://www.youtube.com/watch?v=3glleKyc-Tc
2.0 acceleration https://www.youtube.com/watch?v=cu7bU_ZXDl0
Λέω να πάρω την απόφαση μέχρι μεθαύριο μιας και υπάρχει αυτόν τον μήνα έκπτωση 2Κ στο διλιτρο και 1Κ στο 1.8. και δεν ξερω πόσο τις κρατάνε αυτές τις εκπτώσεις.
-
Μετά από επισκέψεις σε διάφορες αντιπροσωπειες καταλήγω πάλι στο CHR. Είδα το Puma και μου άρεσε αλλα συνολικα δεν με κερδισε. Πηγα και στην mazda, ειδα το CX30 αλλα παραλιγο να φυγω με ένα ακομα mx5... Νοικιασα επισης ενα Aygo αυτοματο εδω και μερικες μερες και ειναι οτι πρεπει για την Αθηνα. ΟΚ, αλλο κιβωτιο και τελειως αλλο αυτοκινητο αλλα η ουσια οτην κινηση της πολης ειναι η ιδια.
Στο CHR κλινω πιο πολυ προς το διλιτρο με οτι αυτο συνεπαγεται. Εδω φαινονται οι διαφορες στην επιταχυνση στα 2 μοντελα για οποιον ενδιαφερεται:
1.8 acceleration https://www.youtube.com/watch?v=3glleKyc-Tc
2.0 acceleration https://www.youtube.com/watch?v=cu7bU_ZXDl0
Λέω να πάρω την απόφαση μέχρι μεθαύριο μιας και υπάρχει αυτόν τον μήνα έκπτωση 2Κ στο διλιτρο και 1Κ στο 1.8. και δεν ξερω πόσο τις κρατάνε αυτές τις εκπτώσεις.
Φυσικα και να το παρειςεφοσον ψαχτηκες και αυτο σου ταιριαζει καλυτερα. Παντως να ξερεις οτι οι εκπτωσεις που λες και σε ενα μηνα 99% εκει θα ειναι. Τα 2.000 για το διλιτρο τρεχουν εδω και κανα εξαμηνο, ενω τα 1000 για το 1.8 ειναι απο Ιανουαριο, αλλα και πριν ειχε 900...οποτε μη φοβασαι.
Μοντελο στον 5ο χρονο της ζωης του ειναι (2ο στο facelift) και σε 1.5 χρονο λογικα θα αντικατασταθει, οποτε εκπτωσεις θα παιζουν σταθερα, και μονο αυξημενες...
-
Πολύ σωστό. Είμαι περίεργος να δω το επόμενο. Να είναι ακόμα πιο extreme σε σχεδίαση.
-
Τα έχουμε πει ότι το υβριδικό πρέπει να μάθεις να το οδηγείς σωστά. Αν πας να το οδηγήσεις ως ένα ακόμα αυτοκίνητο θα απογοητευθεις.
Εμένα το Chr δεν μου αρέσει γιατι είναι χαμηλό και εσωτερικά κλειστοφοβικό και δεν έχεις αντίληψη του αυτοκινήτου.
αλλα τα υβριδικά σύνολα της Τογιότα είναι φοβερά και σε πάνε οικονομικά και με ασφάλεια παντού. Δύναμη να κινηθείς σβέλτα πάντα υπάρχει.
Απλά λόγω cvt σε ξενίζει ο τρόπος -
Παίδες για όσους ενδιαφέρονται η atticabank δίνει δάνειο για αγορά υβριδικού αυτοκινητου με 6.75% επιτόκιο, 84 δόσεις, 120 νομίζω έξοδα, χωρίς παρακράτηση κυριοτητας
-
Κάποιος βλέπει Moti!
-
Κάποιος βλέπει Moti!
Χαχα με έπιασες Χρησταρα, εκεί το είδα ναι αλλά μετά μπήκα και στην σελίδα της τράπεζας να δω αν ισχύει όντως. Πάντως καλή ευκαιρία από το να πληρωνεις το 9.5% της toyota
-
Συγχωρέστε με, κοίταξα στο google, αλλά δεν βγάζω άκρη. Τι στο καλό είναι ο/η/το Moti;
-
Στο YouTube είναι ένα παλικάρι που έχει chr και γυρίζει διαφορά βιντεακι, motivating νομίζω λέγετε.
-
Ευχαριστώ!
-
Χαχα με έπιασες Χρησταρα, εκεί το είδα ναι αλλά μετά μπήκα και στην σελίδα της τράπεζας να δω αν ισχύει όντως. Πάντως καλή ευκαιρία από το να πληρωνεις το 9.5% της toyota
Εννοείται ότι και εγώ τον παρακολουθώ και ας μην έχω Toyota. Είναι ωραίος τύπος μιλάει απλά και ειλικρινά όπως κάθε λάτρης της Toyota οφείλει να μιλάει. Άλλωστε το CHR είναι ένα όχημα το οποίο θα γούσταρα τρέλα να έχω για 2ο, πράγμα αντιρεαλιστικό και ανέφικτο για εμένα. Τα επιτόκια της Toyota παραδοσιακά νομίζω είναι από τα υψηλότερα αν όχι τα υψηλότερα της αγοράς. Πονάει να μην αγοράζεις Toyota cash...
-
-
Καλησπέρα στην ομάδα και καλή Ανάσταση! Βλέπω υπάρχει μια σημαντική διαφορά τιμής στο chr c-enter από το chr c-lub. Ποιες είναι οι διαφορές τους; Αξίζει καλύτερα το c-enter μιας και κοστίζει λιγότερο;
-
Οι κυριες διαφορες ειναι οι ζαντες (18αρες πιο ομορφες το club), οι αισθητηρες παρκαρισματος μπροστα-πισω, που ομως εχουν και αυτοματο φρεναρισμα για αποφυγη χτυπηματων απο απροσεξια, και καποιες εμφανησιακες πινελιες μεσα-εξω στο club οπως φιμε τζαμια πισω, χρωμιο γυρω απο τα παραθυρα, πιο ποιοτικο υφασμα στα καθισματα και καποια glossy στοιχεια μεσα.
Εχε υποψιν σου και οτι η διαφορα ειναι 1300€ αν δεν ενδιαφερεσαι για το λευκο μη μεταλλικο χρωμα. Στο site της toyota φαινεται μεγαλυτερη η διαφορα, 1700€ γιατι το center ξεκιναει με αυτο το χρωμα αρκετα χαμηλα, ενω το club δεν προσφερεται με μη μεταλλικο συνεπως εχει ακριβοτερη αρχικη. Αλλα ειναι πλασματικο εφοσον θες μεταλλικο χρωμα οπως οι περισσοτεροι. Επισης εμενα ενας αντιπροσωπος μου εκανε 450€ εκπτωση στο club επειδη ολο τετοια φερνουν και εχουν ετοιμοπαραδοτα, και καθολου στο center που επρεπε να ερθει με παραγγελια. Οποτε ψαλιδιζοταν και αλλο η διαφορα.
Τελος, αν στο club θες βαζεις διχρωμια οροφης με κανα 700αρι. Στο center δε γινεται.
-
Ακριβώς όπως τα λέει ο θρύλος είναι.
-
Μάλιστα, σε ευχαριστώ πολύ OSFP. Απ'ότι καταλαβαίνω συμφέρει πιο πολύ c-lub και όλοι αυτό θα παίρνουν μάλλον. Όπως στο υβριδικό corolla όπου οι περισσότεροι προτιμούν την έκδοση active plus που είναι πιο πλούσια και συμφέρει καλύτερα από την live έκδοση. Οπότε αυτό το chr c-lub όπως βλέπω στο site της Toyota φτάνει στα 25000€;;
-
Μάλιστα, σε ευχαριστώ πολύ OSFP. Απ'ότι καταλαβαίνω συμφέρει πιο πολύ c-lub και όλοι αυτό θα παίρνουν μάλλον. Όπως στο υβριδικό corolla όπου οι περισσότεροι προτιμούν την έκδοση active plus που είναι πιο πλούσια και συμφέρει καλύτερα από την live έκδοση. Οπότε αυτό το chr c-lub όπως βλέπω στο site της Toyota φτάνει στα 25000€;;
Σωστά...για το CH-R η έκδοση C-LUB συμφέρει 100%, είναι η πιο VFM όπως η πιο VFM για την Corolla είναι η Active+ (ενώ η πιο ωραία είναι η GR-S).
-
Αν αφησουμε στην ακρη την οποια περεταιρω εκπτωση στο club σαν ετοιμοπαραδοτο και θεωρησουμε τη διαφορα 1300€ με μεταλλικο χρωμα και στα 2, θεωρω οτι και η center δεν ειναι αδιαφορη.
Αυτο γιατι :
-
οι ζαντες πιο ασχημες μεν ςλλα υποκειμενικο, και σαφως πιο ομορφες απο το pre-facelift center οπου ηταν απαραδεκτες.
-
με τις 17αρες θα κοπαναει λιγο λιγοτερο, αν και λογω πολλαπλων πισω ειναι πολυ καλο γενικα σε αυτον τον τομεα. Επισης λιγο καλυτερη καταναλωση και οικονομικοτερες αλλαγες ελαστικων.
-
αν δεν εισαι καγκουρας τα μη,-φιμε πισω τα λες και πλεονεκτημα λογω του κλειστοφοβικου πισω μερους που θα φωτιζεται καλυτερα.
-
η απουσια αισθητηρων παρκαρισματος δεν ειναι και καταστροφικη εφοσον εχεις καμερα οπισθοπορειας ηδη στην center
-
πολλοι που ενδιαφερονται για CHR, φτασανε εκει με upsale απο corolla, οπου το active+ εχει 22.000. Οποτε οταν η center με μεταλλικο ειναι στα 23.300 και εχεις ηδη ανεβει 1300€ δε το θεωρω παραλογο να μη θες να πιεστεις για αλλα 1300€ και πιθανον και αλλα 700€ μετα αφου σου μπαινει κσι το δελεαρ της διχρωμιας με την club.
Οποτε γενικα δε το θεωρω καθολου παραλογο να παει κανεις στην center, αλλα αν μου κανανε εξτρα εκπτωση στη club οπως ανεφερα πιο πριν, και εγω εκει θα κατεληγα.
-
-
-
το πηρα...
Toyota C-HR 2016