-
Τιμές φίλε δεν μου έστειλε.
Υποθέτω ότι επειδή παίζουν τρελές εκπτώσεις στην Citroen οι τιμές καταλόγου μάλλον είναι διακοσμητικές.
Το φυλλάδιο έχει μέσα τεχνικά στοιχεία, χρώματα, επενδύσεις, αναλυτικά εξοπλισμό ανά έκδοση.
Θα στο στείλω το απόγευμα.Το email ήρθε από τα κεντρικά στο Χαλάνδρι.
Για αγορά όμως θα προτιμούσα την ΩΜΕΓΑ στην Αγία Παρασκευή, όπου διαπίστωσα απίστευτες προσφορές στα ετοιμοπαράδοτα C3. -
Ευχαριστώ Νίκο!
Ήθελα τιμές σε έξτρα εξοπλισμό για να δώ στους συνδυασμούς που θέλω, ποιοί και πόσο περνάνε το όριο της ΛΤΠΦ.
Omega είχα πάει για τεστ ντραιβ και ήταν πολύ εξυπηρετικοί, μου το έδωσαν χωρίς συνοδό για πάνω από μισή ώρα.
-
Και εμένα μου έδωσαν το C3 και μου είπαν να κάνω όση ώρα θέλω test drive.
Το μετάνιωσα όμως που το έκανα. Θα έπρεπε να το κλείσω το C3 ή το C3 aircross εκείνη τη στιγμή χωρίς test drive.Στην επόμενη αγορά δεν νομίζω να κάνω test drive.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ευχαριστώ Νίκο!Ήθελα τιμές σε έξτρα εξοπλισμό για να δώ στους συνδυασμούς που θέλω, ποιοί και πόσο περνάνε το όριο της ΛΤΠΦ.
Omega είχα πάει για τεστ ντραιβ και ήταν πολύ εξυπηρετικοί, μου το έδωσαν χωρίς συνοδό για πάνω από μισή ώρα.
Στον τιμοκατάλογο της Citroen που υπάρχει στο σάιτ φαίνονται και οι τιμές προ φόρων .
Στην ουσία το σκαλοπάτι είναι για το 1.2 χειροκίνητο 110 φηλ , που μπορείς να βάλεις το πακέτο αυτοματισμών , ενώ στο I touch δεν μπορείς να βάλεις τίποτα .
Μετά το επόμενο σκαλοπάτι πρέπει να είναι για πλούσιες εκδόσεις του αυτόματου βενζίνης με έξτρα , ή αναλογικά για το 120 αυτόματο ντήζελ που ισχύει ότι για το 110 βενζίνη χειροκίνητο .
-
Νομίζω ότι στην περίπτωση του Aircross το 110 SHINE είναι μονόδρομος που τα συνδυάζει όλα.
Από εκεί και πέρα καλή περίπτωση είναι και το 130 SHINE με ένα χιλιάρικο παραπάνω.Το SHINE τα έχει όλα και κυρίως το Grip Control.
Στις υπόλοιπες εκδόσεις ότι εξτρά εξοπλισμό και να βάλεις η τιμή ανεβαίνει πολύ, οπότε καταλήγεις πάλι στην SHINE.Π.χ. η FEEL δεν έχει Clima, δεν έχει ζάντες, δεν έχει Grip Control. Και εξτρά να τα βάλεις αυτά η τιμή θα φθάσει στην τιμή του Shine.
Οπότε για μένα οι εκδόσεις Feel και Live θα πρέπει να αγοράζονται με τον στάνταρ εξοπλισμό.
-
Νομιζω η εκδοση itouch (ενισχυμενη feel) καλυπτει τους παντες για μεσα στη πολη
Αν καποιος πιστευει οτι χρειαζεται το grip , τοτε ναι παει στη Shine
Το Clima τοσο χρονια δεν εχω καταλαβει σε τι χρησιμευει,παντελως αδιαφορο -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Στον τιμοκατάλογο της Citroen που υπάρχει στο σάιτ φαίνονται και οι τιμές προ φόρων .
Αυτό το ξέρω. Αλλά δεν έχει πουθενά (αυτό το configurator 2 χρόνια δεν το έχουν φτιάξει...ο Σ. είναι για τα μπάζα!) τις ΛΤΠΦ του έξτρα εξοπλισμού (σήμερα γιατί παλιά μου είχες δώσει μια λίστα cruiser). Γιατί θέλω να δώ με συγκεκριμένο εξοπλισμό την ΛΤΠΦ κάθε έκδοσης, έχω μια αίσθηση ότι μπορεί και να συμφέρει η itouch σε κάποιες περιπτώσεις (θυμίζω κοιτάω μόνο αυτόματο).
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Νομιζω η εκδοση itouch (ενισχυμενη feel) καλυπτει τους παντες για μεσα στη πολη
Αν καποιος πιστευει οτι χρειαζεται το grip , τοτε ναι παει στη Shine
Το Clima τοσο χρονια δεν εχω καταλαβει σε τι χρησιμευει,παντελως αδιαφοροΤο ενδιαφέρον είναι ότι και το απλό AC το έχουν ενσωματωμένο στην κεντρική οθόνη οπότε δίνει και μία αίσθηση clima...
Και μάλλον θα είναι και ποιο εύχρηστο έτσι.Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω και εγώ. Δεν βρίσκω κάποια χρησιμότητα στο clima.
Πάντως το Grip Control θα το ήθελα γιατί παν ενδεχόμενο, κυρίως για το χειμώνα και τους χιονιάδες των βορείων προαστίων στην Αττική.
-
Οι προσφορές που λέγαμε. 1800euro κάτω...
Citroen C3 Aircross 110ps GRIP-CONT SHINE 'ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ' '19 - € 17.400
https://www.car.gr/20456197-citroen-c3- ... cont-shine
-
Μπορείς να τις βρεις αλλού...
Στα κονφίγκ των εταιρειών λήζινγκ...
https://www.leaseplan.gr/page/leaseplan ... abel=Basic
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αυτό το ξέρω. Αλλά δεν έχει πουθενά (αυτό το configurator 2 χρόνια δεν το έχουν φτιάξει...ο Σ. είναι για τα μπάζα!) τις ΛΤΠΦ του έξτρα εξοπλισμού (σήμερα γιατί παλιά μου είχες δώσει μια λίστα cruiser). Γιατί θέλω να δώ με συγκεκριμένο εξοπλισμό την ΛΤΠΦ κάθε έκδοσης, έχω μια αίσθηση ότι μπορεί και να συμφέρει η itouch σε κάποιες περιπτώσεις (θυμίζω κοιτάω μόνο αυτόματο).
+1
Αυτό είναι το σημαντικό,οι τιμές των extra προ φόρων,ώστε να τις προσθέσεις στην ΛΤΠΦ του αυτοκινήτου για να δεις αν αυτή η τιμή ξεπερνά τις 17.000 ευρώ προ φόρων.
Πάντως στην itouch χειροκίνητη 110hp με τις τιμές των extra του criuser,είχα κάνει κι εγώ δοκιμή και νομίζω ένα-δύο (χρώμα-υποβραχιόνιο πίσω ή μόνο grip) extra τα έπαιρνε χωρίς να ανέβεις την κλίμακα προ φόρων (αλλά είναι μήνες πριν,τώρα μπορεί να έχουν αλλάξει οι εν λόγω τιμές). -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Μπορείς να τις βρεις αλλού...Στα κονφίγκ των εταιρειών λήζινγκ...
https://www.leaseplan.gr/page/leaseplan ... abel=Basic
Πολύ ενδιαφέρον ρε φίλε αυτό το Link.
Αυτοί οι κωδικοί παίζουν και στις εμπορίες;
π.χ. μπορεί κάποιος να παραγγείλει ένα FEEL με εξτρά τον κωδικό UF02 (Grip Control+Ζάντες) ;;;; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πολύ ενδιαφέρον ρε φίλε αυτό το Link.
Αυτοί οι κωδικοί παίζουν και στις εμπορίες;
π.χ. μπορεί κάποιος να παραγγείλει ένα FEEL με εξτρά τον κωδικό UF02 (Grip Control+Ζάντες) ;;;;Ναί Νίκο, στο είχα γράψει και μερικές σελίδες πιο πρίν.
Αυτό χάζευα και εγώ και στην πορεία είδα ότι δεν έχει grip control...
Μπαίνει με €450, αλλά δεν ξέρω εαν αλλάζει φορολγική κλίμακα.
Απλά, σαν έξτρα με €450 παίρνει ζάντες 16' και όχι 17' που έχει το Shine (προσωπικά προτιμώ τις 16').
-
Φίλε το είχα σημειώσει αυτό, απλά δεν ήξερα ότι πάει πακέτο με τις ζάντες.
Και εγώ προτιμώ τις 16άρες.Από την άλλη σκέφτομαι ότι τουλάχιστον στην ΩΜΕΓΑ δεν τους είδα να έχουν διάθεση για τέτοια παραγγελία.
Έκαναν τα πάντα για να σπρώξουν ετοιμοπαράδοτα Shine (είτε απλό C3, είτε Aircross). -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Από την άλλη σκέφτομαι ότι τουλάχιστον στην ΩΜΕΓΑ δεν τους είδα να έχουν διάθεση για τέτοια παραγγελία.
Έκαναν τα πάντα για να σπρώξουν ετοιμοπαράδοτα Shine (είτε απλό C3, είτε Aircross).Ίσως έχουν τέτοια εντολή (όταν είχα πάει εγώ δεν ειχαν ετοιμοπαράδοτα). Εμένα ήταν πολύ δεκτικοί και πρόθυμοι σε παραγγελία, μάλλιστα ο πωλητής μου είπε να κοιτάξουμε το Feel με τα έξτρα από Shine + αυτά που ήθελα μήπως βγαίνει σε καλύτερη τιμή.
Βέβαια επειδή εγώ ρώτησα για αυτόματο, θα γινόταν παραγγελία ούτως ή αλλως. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Οι προσφορές που λέγαμε. 1800euro κάτω...Citroen C3 Aircross 110ps GRIP-CONT SHINE 'ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ' '19 - € 17.400
https://www.car.gr/20456197-citroen-c3- ... cont-shine
Καλή προσφορά,αλλά γιατί είναι πινακιδωμένο; Μήπως είναι -έστω κι ελαφρά- μεταχειρισμένο;
Καινούριο στον επίσημο τιμοκατάλογο ξεκινά από 19920,γιατί λέει προηγούμενη τιμή 19200; -
Καλές οι ερωτήσεις σου, αλλά δεν το έψαξα και πολύ. Απλά είδα την αγγελία και την έβαλα. Πάντως είναι σίγουρο ότι στα ετοιμοπαράδοτα κάνουν πολύ καλές εκπτώσεις.
-
-
Τωρα πως γινεται στην φωτο σου να μοιαζει πιο suv κακ απο κοντα οχι;;;;
Το τραβαει ο οργανισμος του το τελειως μαυρο τζαμι.
-
Από κοντά μοιάζει ακόμα πιο πολυπ σε suv!! Δειχνει πολυ μεγαλύτερο (macho) απο οτι ειναι. Δεστι διπλα σε Αρόνα, φαίνεται μισή κατηγορία μεγαλύτερο!
Citroen C3 Aircross 2018