-
Πολύ ωραία που είσαι ευχαριστημένος. Το αυτοκίνητο φαίνεται πολύ καλό (δηλαδή είναι καλό σε όλους τους τομείς) για την κατηγορία του!
-
Καλά χιλιόμετρα! Να σου χαρίζει πάντα χαμόγελα! Αυτή η ζάντα είναι πανέμορφη!
Πολύ ωραία που είσαι ευχαριστημένος. Το αυτοκίνητο φαίνεται πολύ καλό (δηλαδή είναι καλό σε όλους τους τομείς) για την κατηγορία του!
σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, να είστε καλά!!!
-
Ωραίο το λευκό
-
Μόνο σε εμένα άρεσαν τα airbumps..
Θα ήταν ωραιότερο αν είχε (προσωπική βεβαίως άποψη). -
Και εμένα μου αρέσουν τα airbumps και για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τα θεωρούσα must, πολύ θα του πήγαιναν.
Επίσης ωραίο το λευκό, αλλά με τέτοια εμφάνιση προτιμώ τα πιο παιχνιδιάρικα χρώματα όπως το μπλέ, το πορτοκαλί ή αυτό της άμμου και πορτοκαλί λεπτομέρειες.
-
Εντωμεταξύ έχει βγεί και έκδοση Rip Curl, αλλά στην Ελλάδα ακόμα τίποτα....εεε ρε Σ, πήρες και βραβείο! Που να είχε δηλαδή και σωστό αντιπρόσωπο, πόσο καλύτερα θα πήγαινε εμπορικά η εταιρεία.
-
To οδήγησα, 1.2 110hp χειροκίνητο. Πάρα πολύ καλό, καλυτερο από ότι το περίμενα. Εντυπώσεις στο θέμα 'Οδήγησα' προσεχώς, να βρώ λίγο χρόνο. Συγκριτικά με το Αρόνα που επίσης οδήγησα, αρκετά (έως και πολύ) καλυτερο. Ειδικά ο κινητήρας ήταν αποκάλυψη, δεν τον περίμενα τόσο καλό.
-
Περίπου 3 μήνες συμβίωσης με το playmobil, το αμαξάκι συνεχίζει να αποτελεί για μένα μία ευχάριστη έκπληξη!
Συνοπτικά στα θετικά του αυτοκινήτου για μένα προσωπικά:
-Οι μεγάλοι χώροι του για την κατηγορία + το συρόμενο πίσω κάθισμα.
-Εξοπλισμός άνεσης και ασφαλείας.
-Η απαράμιλη άνεση της citroen
-Ο εξαιρετικός και οικονομικότατος κινητήρας bluehdi 120ps που συνεργάζεται ωραία με το θετικό 6άρι κιβώτιο. ταχυτήτων.
-Η συνδεσιμότητα του αυτοκινήτου (mirror link, car play, android auto).
-To μικρό κοφτερό τιμόνι του.
-Τα ωραία μαλακά αναπαυτικά καθίσματα- πολυθρόνες
-Το μαλακό πλαστικό σαν ύφασμα στην έκδοση shine με τα δερματινα καθίσματα σε ένα μέρος του ταμπλό (θα ήθελα να είχε λίγο παραπάνω είναι η αλήθεια) και η στιβαρή συναρμογή των πλαστικών, πραγματικά μέσα δεν ακούγεται το παραμικρό
-Το grip controll
-Το ότι μας κάνει και χαμογελάμε για την επιλογή μας σε καθε βόλτα ή ταξίδι μαζί του !!!!Στα αρνητικά του:
-Η θέση του cruise control πραγματικά κάθε φορά που αφήνω την c4 και μπαίνω στο aircross ψάχνω να βρώ τον διακόπτη,είναι ίσως θεμα συνήθειας αλλά πραγματικά μέχρι στιγμής είναι το μοναδικό που με χαλάει στο αμάξι. -
Και νέα έκδοση για την Ελλάδα (γιατί στην Γαλλία υπάρχουν ήδη 6 εκδόσεις), η iTouch.
Προσφέρει επιπλέον της Feel: εργοστασιακό Navigation και εργοστασιακούς αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω μαζί με την κάμερα οπισθοπορείας. Για την 82αρα έκδοση που φαίνονται οι τιμές, η επιβάρυνση είναι ελάχιστη (€340) για αυτό τον εξοπλισμό και αξίζει 100%.
Εννοείται ότι στο site έχει κάποιες πληροφορίες διαθέσιμες, αλλά δεν υπάρχει ούτε στον τιμοκατάλογο του site (ο οποίος έχει να ενημερωθεί από το καλοκαίρι!!) ούτε στο configurator. Είναι να απορεί κανείς....
-
Νέες τιμές και εκδόσεις για όλα τα αμάξια .
Και το αυτόματο ντίζελ με τα 120 .
https://www.citroen.gr/wp-content/uploa ... ------.pdf
-
Καιρο ειχε ερθει, αλλα τωρα ανακοινώσαν επίσημα τιμες...εμένα μου τους ειχαν πει πριν 2 εβδομάδες. Οταν οδηγησα την βενζινη τα πρωτα 1.500αρι ηταν προς Ελλάδα.
-
Για τα 1.5 100 τις τιμές τις έχουν ανακοινώσει από τον Ιούλιο . Τώρα έβαλαν το 120 και το I-touch .
Γενικά πάντως κοιτώντας τις τιμές που είχε όταν ξεκίνησε βλέπω 400-500 αύξηση , εκτός βέβαια από το 120 που είναι και αυτόματο και εκεί είναι πάνω από 1500 .
Προφανώς οι καλές πωλήσεις που κάνει διεθνώς έχουν το αντίτιμο τους .
Και ακόμα προφανέστερα όσοι το πήραν όπως ο φίλος παραπάνω που πήρε το χειροκίνητο 120 με τα δέρματα κλπ έκανε εξαιρετική αγορά .
-
-
Μπράβο!! Πάντα τέτοια (να ακούμε και να μας γράφεις) και εύχομαι να το χαρείτε με Υγεία πάνω απόλα!
Για εμένα είναι η καλύτερη επιλογή (να είχε και LED φώτα θα ήταν τέλειο) στην κατηγορία B SUV και με τους μεγαλύτερους χώρους.
-
Ωραίος να το χαίρεσαι! Ωραία φωτογραφία!
Είναι δυνατή επιλογή στην κατηγορία αλλά φουλ έξτρα πιάνει και ξεπερνά το 20αρικο και μπαίνει μετά ο υποψήφιος αγοραστής σε σκέψεις να πάει στην επόμενη κατηγορία πχ με αυτά λεφτά παίρνεις μεσαία εξοπλισμένο το scross που έχει ακόμα καλύτερους χώρους με 15 εκ περισσότερο μήκος και 6εκ μακρύτερο μεταξόνιο.
Δλδ είναι ακριβουτσικο το Σιτροέν.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μπράβο!! Πάντα τέτοια (να ακούμε και να μας γράφεις) και εύχομαι να το χαρείτε με Υγεία πάνω απόλα!Για εμένα είναι η καλύτερη επιλογή (να είχε και LED φώτα θα ήταν τέλειο) στην κατηγορία B SUV και με τους μεγαλύτερους χώρους.
Ωραίος να το χαίρεσαι! Ωραία φωτογραφία!
Είναι δυνατή επιλογή στην κατηγορία αλλά φουλ έξτρα πιάνει και ξεπερνά το 20αρικο και μπαίνει μετά ο υποψήφιος αγοραστής σε σκέψεις να πάει στην επόμενη κατηγορία πχ με αυτά λεφτά παίρνεις μεσαία εξοπλισμένο το scross που έχει ακόμα καλύτερους χώρους με 15 εκ περισσότερο μήκος και 6εκ μακρύτερο μεταξόνιο.
Δλδ είναι ακριβουτσικο το Σιτροέν.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, σίγουρα υπάρχουν και άλλες προτάσεις εξίσου ενδιαφέρουσες τόσο σε αυτή όσο και στην μεγαλύτερη κατηγορία. Όντας όμως ευχαριστημένος τόσο χρόνια απο τα Γαλλικά αυτοκινητα, ειδικά με την ευχαρíστηση και την άνεση που προσφέρουν η επιλογή του c3 aircross στην πλούσια έκδοση και φορτωμενο με αρκετά επιπλέον extra, ήταν απόλυτα συνειδητή επιλογή
-
Ο χρήστης panos pure clio έγραψε:
[Όντας όμως ευχαριστημένος τόσο χρόνια απο τα Γαλλικά αυτοκινητα, ειδικά με την ευχαρíστηση και την άνεση που προσφέρουν η επιλογή του c3 aircross στην πλούσια έκδοση και φορτωμενο με αρκετά επιπλέον extra, ήταν απόλυτα συνειδητή επιλογήΓια πές τι έξτρα έβαλες? Πέρασες την ΛΤΠΦ των €17.000 ή όχι?
-
Εβαλε αυτά που έπρεπε και βέβαια δεν την πέρασε...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εβαλε αυτά που έπρεπε και βέβαια δεν την πέρασε...Το τι έπρεπε είναι σχετικό για τον καθένα Βασίλη!!
Εγώ π.χ. θέλω οπωσδήποτε τα εξής, στην Shine:
- Επένδυση Hype
- Μεταλλικό
- Ηλιοροφή
- Κάμερα οπισθοπορίας και Park Assist
- Όλα τα συστήματα ασφαλείας
- Άλλο ένα πακέτο με τα κουρτινάκια πίσω (ελέω μικρού) που δεν θυμάμαι πως το λέει.
Ξέρω ότι έβαλε την καλή εσωτερική επένδυση, αλλά τι άλλο (γιατί γράφει για αρκετά έξτρα, όχι 1-2)?
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εβαλε αυτά που έπρεπε και βέβαια δεν την πέρασε...
Το τι έπρεπε είναι σχετικό για τον καθένα Βασίλη!!
Εγώ π.χ. θέλω οπωσδήποτε τα εξής, στην Shine:
- Επένδυση Hype
- Μεταλλικό
- Ηλιοροφή
- Κάμερα οπισθοπορίας και Park Assist
- Όλα τα συστήματα ασφαλείας
- Άλλο ένα πακέτο με τα κουρτινάκια πίσω (ελέω μικρού) που δεν θυμάμαι πως το λέει.
Ξέρω ότι έβαλε την καλή εσωτερική επένδυση, αλλά τι άλλο (γιατί γράφει για αρκετά έξτρα, όχι 1-2)?
Εγώ θα έβαζα
Hype
Ασπρο με μαύρη οροφή . Δωρεάν στην πλούσια
Ηλιοροφή κατεβάζει πολύ το ύψος και δεν θα την έβαζα
Κάμερα νομίζω έχει τώρα . Το δεύτερο δεν με νοιάζει .
Συστήματα Ασφαλείας και εγώ .
Κουρτινάκια τα έχει στην πλούσια .Είχε ανεβάσει κάποιος το πόσο κάνει το καθένα αξεσουάρ , οπότε μπορείς να δεις .
Ισως σε συμφέρει να χτίσεις ένα feel ή το i touch αν δεν θέλεις το γκρίπ και τις ζάντες .
Citroen C3 Aircross 2018