-
piliourits wrote:
Παίδες σήμερα 'είδα' καινούριο ντίζελ με 'απ'ολα' στα 21 χιλιάρικα και μάλλον θα κάνω ντου εξ'αποστάσεως, είναι ολοκληρωμένο αυτοκίνητο σε αυτή την τιμή...
Ποια έκδοση? Με ποιο μοτέρ.- σασμάν?
Παίζει αυτές τις μέρες έκδοση αντίστοιχη της Shine, diesel αυτόματο γύρω στα 21 χιλιάρικα + πινακίδες.
Μαλλον θα παραγγείλω εγώ, γιατί δε νομίζω να βρω καλύτερη περίπτωση αγοράς. Εικάζω πως είναι ακυρωμένα business για leasing ή κάτι τέτοιο.
Criu έχουν τον Μ30 κινητήρα, τι σημαίνει αυτό;
Είναι ανασταλτικό για αγορά;
-
Παρά πολύ καλή προσφορά δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιο πακέτο.
-
πιλιε, ειδα ομως οτι βιτ τετρα 1.4 με τα 140 και οχι με τα 129 αυτοματο με aisin οχι μετ ροπης 24. ok, άι νόου, μαζουτ, +3k κλπ, αλλα δεν θες κατι να γουσταρεις, να γκαζωνεις, να στριβεις, να βγαινεις χαλαρος στο χιονι? ασπαστο αχαλαστο? κλεισε τα ματια και αποφασισε με τι θα ανεβαινες δεκεμβριο, χιονι, κρυο για γλυκακι στον αλχημιστη
-
Γάτε καλά τα λες για το vit. το αυτόματο, το 4κουνο, αλλά εκτός από τα +3000 για την αγορά θα του τον 'χαϊδεύουν' κάθε χρόνο και με 260+ τέλη κυκλοφορίας λόγω ρύπων (141gr. CO2). Κι αν έρθει του χρόνου και ο WLTPης χωρίς αλλαγές στους συντελεστές, θα πέρασουμε από το χάϊδεμα στο πιασωκ@λιασμα..
-
Δεν θα ασχοληθώ με το γατοπαραλήρημα , που επειδή δεν μπορεί να γμσ τους κυβερνώντες και τους αντιπολιτευόμενους έχει πάρει τα βουνά και τα λαγκάδια για ψυχοθεραπεία....
Πήλιο η 30 με την 31 έχει κάτι μικροδιαφορές στους ρύπους . δες στον τιμοκατάλογο που είναι κάτω - κάτω στο σάιτ της σιτροέν.
Αλλά έχει διαφορές στον εξοπλισμό της σάιν . Το 31 έχει άλλο σαλόνι που κάνει 340 ευρώ διαφορά , αισθητήρες μπροστά και κάμερα πίσω , άλλα τόσα και ασύρματο φορτιστή , σύνολο περί τα 800 ευρώ ...
-
piliourits wrote:
Παίδες αύριο Δευτέρα θα επικοινωνήσω για αγορά καινούριου που έχω δει σε καλή τιμή.
Τί δώρα παίζουν και τι αξίζει να ζητήσω; ή αν έχετε εντοπίσει καλά after market?
- Καλό Υποβραχιόνιο με χώρο;
Αν υπάρχει ήδη το υποβραχιόνιο πάνω στο κάθισμα, μπαίνει άλλο;
- Γνήσια λαστιχένια πατάκια και κάλυμμα πορτμπαγκάζ;
- 'Σχάρα οροφής' που να μπαίνει στις μπάρες;
Υπάρχει και κάποια original μπαγαζιέρα οροφής;
- Κάτι άλλο εξτρά;
Criu πως δουλεύει το αυτόματο στο φανάρι με start stop? Χρειάζεται να κρατάς πατημένο το φρένο; ή σβήνει και μπαίνει αυτόματα στο 'park' και μετά ανάβει και ξεκινάει από μόνο του όταν πατήσεις γκάζι;
Πηλιορείτη επειδή θα πάω και εγώ σε λίγο τι ζήτησες και τι σου έδωσαν; Εγώ έχω μέχρι στιγμής δώρο το υποβραχιόνιο, μπρόστα φιμέ και έκπτωση 15% στα σέρβις. Σχάρα οροφής το κόβω λίγο δύσκολο να δώσουν. Με τι πατάκια έρχεται το αυτοκίνητο;
Αν πάρω κάτι θα γράψω.
-
Δεν θα ασχοληθώ με το γατοπαραλήρημα , που επειδή δεν μπορεί να γμσ τους κυβερνώντες και τους αντιπολιτευόμενους έχει πάρει τα βουνά και τα λαγκάδια για ψυχοθεραπεία....
Πήλιο η 30 με την 31 έχει κάτι μικροδιαφορές στους ρύπους . δες στον τιμοκατάλογο που είναι κάτω - κάτω στο σάιτ της σιτροέν.
Αλλά έχει διαφορές στον εξοπλισμό της σάιν . Το 31 έχει άλλο σαλόνι που κάνει 340 ευρώ διαφορά , αισθητήρες μπροστά και κάμερα πίσω , άλλα τόσα και ασύρματο φορτιστή , σύνολο περί τα 800 ευρώ ...
Απ ότι είδα λείπει μόνο η ασύρματη φόρτιση και το keyless start και η ειδοποίηση στον καθρέφτη για blind spot, αυτά είναι τα μόνα που δεν έχει στη περιγραφή, κάμερα αισθητήρες μπροστά πίσω ηλεκτροχρωματικο κλπ. τέτοια τα έχει όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν και στη shine, φιμέ παντού κι αυτόματα όλα τα παράθυρα κι όλα τα άλλα...
Στην τιμή αυτή δύσκολα θα ξαναβρεθεί κάτι αντίστοιχο νομίζω, και δεν τίθεται επιλογή για έξτρα, δεν το διερεύνησα πολύ αλλά πρέπει να είναι συγκεκριμένα κομμάτια έτοιμα που θέλουν να ταξινομήσουν τον Ιούλιο. Αν δε στραβώσει κάπου η δουλειά μάλλον θα το προχωρήσω από αύριο...
Υπάρχει επίσημο υποβραχιόνιο της Citroën που αξίζει να μπει; το έχει κάποιος; αν και νομίζω ίσως υπάρχει το ενσωματωμένο ματσούκι στη πλάτη του καθίσματος.
Λασπωτήρες έχετε βάλει, αξίζει; κάτι είχε γραφτεί αλλά αδύνατο να το βρω.
Και τα λαστιχένια καλύμματα- πατάκια;
Γάτε, έχεις ένα δίκιο, είναι η μόνη δεύτερη σκέψη που κάνω. Αλλά κι όταν είχα τη 4κινηση στο Suzuki δεν μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη, δε νομίζω να μου λείψει. Για ελαφρά χιονισμένο δρόμο, κάτι αγροτικούς που κατεβαίνουν σε παραλίες και κάνα καλντερίμι, θα τα καταφέρω χωρίς 4χ4 πιστεύω. Ψάχνοντας για ποιο extreme δεν πάω. (ασε που όταν χιονίζει έρχεστε όλοι Αθηναίοι & Σαλονικιοί με τα τζιποτράκτερα κι η ουρά ξεκινάει απ τον Άνω Βόλο μέχρι τα πάρκινγκ του χιονοδρομικού, ακόμη και στο πλάι παρκαρισμένα. Τώρα που έρχομαι κι εγώ τουρίστας βλαστημάω και τις μισές φορές αναστροφή και παραλία... η 4κινησηθα ναι το τελευταίο εμπόδιο)
Το σφιχτό τιμόνι θα μου λείψει λίγο, αλλά κάπου πρέπει να γίνουν συμβιβασμοί, κι ίσως βολέψει η μαλακή ανάρτησή στις λακκούβες του Μ-πέου. Ένα τριχιλιαρο στην τιμή και σχεδόν ένα 500αρικο το χρόνο σε καύσιμα-τελη είναι σημαντικό ποσό σε βάθος χρόνου, δε θέλω να ξοδεύω χρήμα παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο, να το μειώσω όσο μπορώ. Και την έξτρα ροπή θα χρειαστώ και τον χώρο αποσκευών, κάποιες φορές το χρόνο οι παππούδες κάνουν 'μετακόμιση' για τον παραθερισμό τους (λογικά θα φύγει το βάγκον Φόκους αργότερα).
Γι αυτό λέω να ενδώσω, ζερβοί-δεξοί όλοι Aircross >:-)
(Και το 'καλύτερο' είναι πως θα ψωνίσω αμάξι δι αλληλογραφίας...)
Ο εξοπλισμός:
-
Ωραίο και φουλ! Από που? Από Αθήνα?
-
Αυτή η διάσταση είναι περίεργη για τέτοιο αυτοκίνητο με Grip Control. Πραγματικά δεν ξέρω τι σκέφτονταν στη Citroen.
Τα Hankook δεν έδιναν; ποιά Bridgestone είναι;
Το αμαξάκι είναι σούπερ όμορφο (ιδιαίτερης ομορφιάς να πω), πολύ οικονομικό και με εξαιρετικούς χώρους για τις εξωτερικές του διαστάσεις. Επέζησε τις λίστας μέχρι τη τελική τριάδα, μαζί με το C5 και το 2008!
Αν μπορείς κάνε ένα τεστ ντραιβ, γιατί είναι πολύ βολτατο, και κάποιους τους ξενίζει αυτό.
Τι κινητήρα/κιβώτιο; δεν παρακολούθησα ακριβώς την συζήτηση.
Τα σκιαδια στα πλάγια που έδιναν, τα έβγαλαν από τον εξοπλισμό της Shine;
-
Για δες και αυτό, που φαίνεται να έχει και την 'καλή' επένδυση και αισθητήρες μπροστά.
https://www.car.gr/30145859-citroen-c3-aircross-1-500-cc-diesel-120-hp
-
Mica Grey έχουν και τα 2.
Κοίταξα τιμοκατάλογο και έχουν τσιμπήσει όλα, ή μου φαίνεται; Τα 400αρια πάνε σύννεφο..
Πάω να δω και Peugeot, πάντως ήδη είδαμε αυξήσεις αυτές τις εβδομάδες σε πολλούς κατασκευαστές.
-
Για δες και αυτό, που φαίνεται να έχει και την 'καλή' επένδυση και αισθητήρες μπροστά.
https://www.car.gr/30145859-citroen-c3-aircross-1-500-cc-diesel-120-hp
Αυτό είδα που ανέβηκε πρώτο στο car λογικά αυτό ή το ίδιο σε κάποιον άλλο στη Θεσσαλία θα πάρω. Αυτή είναι η έκδοση που έχουν όλοι, κι ο Λαρισαίος δεν το έφερε ακόμη στην έκθεση.
-
Παίδες, καλώς κακώς, εγώ θα προχωρήσω.
Σε λίγο μπαίνω τράπεζα να βάλω προκαταβολή, δελτίο παραγγελίας και αριθμό πλαισίου έχω ήδη. Είχα ζητήσει δύο προσφορές από αντιπροσωπείες της περιοχής, πίεσα λίγο και πήρα κι από τους δύο την καλύτερη τιμή μετρητοίς και σταμάτησα τη διαπραγμάτευση μέσω τηλεφώνου κι email...
Τα δώρα που προτάθηκαν ήταν ετήσια ασφάλιση, σε άλλη προσφορά υποβραχιόνιο, τελικά αυτό που διάλεξα ήταν να πάρω καλύτερη τιμή μετρητοίς με μεταλλικό χρώμα και επέκταση εργοστασιακής πλήρους εγγυσεως απο 60 σε 80Κ χλμ, 5 έτη, 2 ετη οδικη βοήθεια, τιμή 'κλειδί' λίγο κάτω από 21 χιλιάδες. Αυτά που ήθελα εξτρά ήταν λαστιχένια πατάκια και χώρου αποσκευών και το υποβραχιόνιο, υποσχέθηκαν τιμή κόστους αργότερα, θα δω αν τα βάλω.
Η Παναγιά μαζί μας και μας τους μη θρησκευόμενους (είχα κάνει παπαδάκι στα νιάτα μου στο χωριό, καρβουνάκι, ζέον, αντίδωρο σε χρόνο dt και λειτουργιά ζυμωτή από γάστρα+μαυροδάφνη bonus) να ρθει το εργαλείο, να βγει καλό και γερό να μην αρχίσει ο γάτος τα 'άϊ τόλντ γιου σο', να πάρω και γω καμιά άδεια ή των οματιών μου επιτέλους, να μην γίνει walking dead απ τον ιό, να μη πάμε πόλεμο, να μη ρίχνει ο βενζινάς νερό με το λάστιχο στη δεξαμενή, να γεμίσω ντηζελάκι φρέσκο φθηνό να κάνω καμιά εκδρομή στα έλατα και τις ραχούλες... γιατί όπως φαίνεται μέχρι να το στρώσω θα χει αλλάξει το μοντέλο...
-
Σε λίγο μπαίνω τράπεζα να βάλω προκαταβολή, δελτίο παραγγελίας και αριθμό πλαισίου έχω ήδη. Είχα ζητήσει δύο προσφορές από αντιπροσωπείες της περιοχής, πίεσα λίγο και πήρα κι από τους δύο την καλύτερη τιμή μετρητοίς και σταμάτησα τη διαπραγμάτευση μέσω τηλεφώνου κι email...
Τα δώρα που προτάθηκαν ήταν ετήσια ασφάλιση, σε άλλη προσφορά υποβραχιόνιο, τελικά αυτό που διάλεξα ήταν να πάρω καλύτερη τιμή μετρητοίς με μεταλλικό χρώμα και επέκταση εργοστασιακής πλήρους εγγυσεως απο 60 σε 80Κ χλμ, 5 έτη, 2 ετη οδικη βοήθεια, τιμή 'κλειδί' λίγο κάτω από 21 χιλιάδες. Αυτά που ήθελα εξτρά ήταν λαστιχένια πατάκια και χώρου αποσκευών και το υποβραχιόνιο, υποσχέθηκαν τιμή κόστους αργότερα, θα δω αν τα βάλω.
Η Παναγιά μαζί μας και μας τους μη θρησκευόμενους (είχα κάνει παπαδάκι στα νιάτα μου στο χωριό, καρβουνάκι, ζέον, αντίδωρο σε χρόνο dt και λειτουργιά ζυμωτή από γάστρα+μαυροδάφνη bonus) να ρθει το εργαλείο, να βγει καλό και γερό να μην αρχίσει ο γάτος τα 'άϊ τόλντ γιου σο', να πάρω και γω καμιά άδεια ή των οματιών μου επιτέλους, να μην γίνει walking dead απ τον ιό, να μη πάμε πόλεμο, να μη ρίχνει ο βενζινάς νερό με το λάστιχο στη δεξαμενή, να γεμίσω ντηζελάκι φρέσκο φθηνό να κάνω καμιά εκδρομή στα έλατα και τις ραχούλες... γιατί όπως φαίνεται μέχρι να το στρώσω θα χει αλλάξει το μοντέλο...
Μία χαρά! πολύ καλά έκανες, άντε με το καλό. Αυτό θα το πάρεις Ελλάδα για όταν έρχεσαι από την ξενιτιά; δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θα κάνεις. Τι χρώμα αλήθεια;!
Eγώ είχα έτοιμο Sable Shine diesel στα 21.000 από Ωμέγα, αφού αποφασίσαμε να πάμε για B suv, αλλά έσκασε το 2008 και μας πήρε τα μυαλά...Θα το ευχαριστηθείς το C3 σίγουρα.
-
piliourits wrote:
Μία χαρά! πολύ καλά έκανες, άντε με το καλό. Αυτό θα το πάρεις Ελλάδα για όταν έρχεσαι από την ξενιτιά; δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θα κάνεις. Τι χρώμα αλήθεια;!
Eγώ είχα έτοιμο Sable Shine diesel στα 21.000 από Ωμέγα, αφού αποφασίσαμε να πάμε για B suv, αλλά έσκασε το 2008 και μας πήρε τα μυαλά...Θα το ευχαριστηθείς το C3 σίγουρα.
Δεν είμαι Ελλάδα ακόμη, πιθανόν να επαναπατριστώ μόνιμα μέχρι τον Οκτώβριο, με προοπτική membership στο ΟΑΕΔ Club και βόλτες και βλέπουμε τί θα γίνει, ή να συνεχίσω εδώ για ένα διάστημα που το Aircross θα μείνει ως αυτοκίνητο διακοπών και 2ο για τις ανάγκες της οικογένειας που είναι πίσω.
Το μεταλλικό γκρι diesel αυτόματο με το μαύρο πακέτο πήρα, ο εξοπλισμος είναι στα επίπεδα της ανώτερης έκδοσης FEEL (Αν δεν κάνω λάθος την ονομασία) με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις. Το είχα αναρτήσει σαν λίστα προηγουμένως.
-
Καλορίζικο piliourits κι εύχομαι να βγω ψεύτης που πριν 2μήνες περίπου σου είχα πει ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν και στα του κορονοϊού και με την Τουρκία, για να το χαρείς εδώ στην πατρίδα! Πάντως αν όπως έχω καταλάβει έχεις στάνταρ καλή δουλίτσα εκεί, μήπως είναι too risky να επιστρέψεις; Δεν μπορείς να κατεβάσεις και την οικογένεια εκεί,μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα εδώ;
H έκδοση που έγραψες μου φαίνεται ότι είναι πάνω από την feel, αν δεις στο site της citroen.Mάλλον έτσι όπως την βλέπω,είναι η full εξοπλισμένη shine.
-
Ρώτησα και είναι σαν την shine με λίγες ελλείψεις νομίζω corporation shine? Δεν υπάρχει στον κατάλογο με τέτοια ονομασία!
Καλή αγορά και καλά χιλιόμετρα με υγεία!
-
Ρώτησα και είναι σαν την shine με λίγες ελλείψεις νομίζω corporation shine? Δεν υπάρχει στον κατάλογο με τέτοια ονομασία!
Καλή αγορά και καλά χιλιόμετρα με υγεία!
Πρήζω όσο μπορώ τους πωλητές απ' το τηλέφωνο, για λεπτομέρειες που δεν αναφέρονται ρητά, αλλά τα περισσότερα τα βγάζω με το τσιγκέλι... επαναλαμβάνω παρακάτω όσα έμαθα κατά την αγορά μου.
Η έκδοση αυτή σε δύο προσφορές που πήρα ονομάζεται ' BUSINESS' ή 'CORPORATE' υπάρχει μια μικρή ασάφεια, προφανώς κι οι πωλητές δεν ήξεραν... συγκρίνοντας τον εξοπλισμό με τον διαμορφωτή, νομίζω είναι η 'SHINE' (χωρίς την ασύρματη φόρτιση και με κάποιο ' color pack black' που δεν υπάρχει στο διαμορφωτή). Λόγω της μικρής διαφοροποίησης και της πρεμούρας των πωλητών να τα διώξουν μέχρι τέλος του μήνα (2 πωλητές τόνισαν πως πρόκειται για προσφορά ταξινομήσεων Ιουλίου) έγραψα πως φαντάζομαι ότι πρόκειται για περίπτωση ακυρωμένων leasing που 'πρέπει να φύγουν' το συντομότερο. Στον διαμορφωτή η αντίστοιχη διαμόρφωση του SHINE 1.5HDi 120 EAT6 (με ασύρματη φόρτιση νομίζω) βγαίνει με μεταλλικό χρώμα 25,157€, φαντάζομαι είχε τιμή πιάτσας γύρω στα 23 (?) αλλά δεν το γνωρίζω ακριβώς καθώς πρίν πολλούς μήνες είχα προσφορά μόνο για τη φτωχότερη έκδοση 21μισό.
Γύρω στα 100€ είναι τα τέλη κυκλοφορίας + κόστος πινακίδων, χρέωσαν 250€ γι αυτά. Επίσημα η προσφορά τώρα είναι 21,190€ + χρέωση μεταλλικού. Εγώ πήρα όπως ξαναέγραψα ακόμη μια έκπτωση και δώρο χιλιομετρική επέκταση εγγύησης αξίας 100€ (από 60 σε 80Κ χλμ, 5 χρόνια), ώστε να δώσω τιμή 'κλειδί' 20,800 και το αναφέρω σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος για αγορά, να έχει μια βάση αναφοράς.
-
Καλά τα λες και μπράβο σου!
Σε εμένα κάπως σαν coorp την είπε! Όπως και να έχει είναι super αγορά!
DIESEL (CITROËN) + automatic + της Παναγίας τα ματάκια = super vfm στα 21.000
-
Να κάνω μια ερώτηση, απ' ότι είδα θεωρητικά υποστηρίζεται CarPlay, AndroidAuto και το Mirrorlink της Samsung.
Χρησιμοποιεί κανείς το τελυταίο με Samsung κινητό, ή μόνο AndroidAuto?
Citroen C3 Aircross 2018