-
Νομίζω πως αν θες ταξίδια και να είσαι άρχοντας, τότε μονόδρομος το 1.5 είτε t-roc είτε Karoq.
Βέβαια αυτό δεν εμποδίζει αυτά τα μοντέλα να κινούνται φθηνά στην πόλη μιας και το βάρος αν ίππο είναι λιγότερο, οπότε πιο χαλαρά θα πηγαίνει.
Η τάση βέβαια λόγω wlpt είναι αύξηση κυβισμού και ίππων.
Οι 1000αρηδες κινητήρας σύντομα θα είναι παρελθόν με 100+ ίππους.
Επιστρέφουμε στα παλιά που παίζαμε με 1600-1800 κυβικά.
Βέβαια για το δεύτερο των 1800 κυβικών θα πρέπει να βοηθήσει και η πολιτεία με τα τέλη.Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Ο χρήστης tsiliha έγραψε:
Βέβαια για το δεύτερο των 1800 κυβικών θα πρέπει να βοηθήσει και η πολιτεία με τα τέλη.
Εδω και αρκετά χρονια τα κυβικά δεν εχουν καμια σχέση, ούτε με τα τέλη κυκλοφορίας τα ούτε με τα τέλη ταξινόμησης. Πλέον δεν εχουν καμια σημασια τα κυβικά, εκτός από τον φόρο πολυτελείας πάνω απο τα 2 λίτρα.
-
Ε, και λίγο στα τεκμήρια μετράνε ακόμη. Κατά τα άλλα, σωστός!
-
Καλησπέρα εντός εβδομάδας θα προχωρήσω σε παραγγελία 1.0 ασπρόμαυρο στην advance έκδοση. Γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει η προσθηκη full Led και αν ανεβάζουν κατηγορία λτπφ;
ΕυχαριστωΣτάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάνω κάτω 1000€ τα LED>Ο χρήστης geofilippas έγραψε:
Καλησπέρα εντός εβδομάδας θα προχωρήσω σε παραγγελία 1.0 ασπρόμαυρο στην advance έκδοση. Γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει η προσθηκη full Led και αν ανεβάζουν κατηγορία λτπφ;
ΕυχαριστωΣτάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Δεν ανεβάζουν κατηγορία τα led.
Επειδή όμως το κοιτάζω και εγώ θα προτιμούσα το design pack για extra που του δίνει πολύ σε εμφάνιση.
Και τα δύο μαζί όμως....δυστηχώς! -
Παρασκευή πρωί πάω καρεντα και θα ενημερώσω.
Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα led εχουν περίπου 750 ευρώ προ φόρων. Αν βάλεις και το design pack να υπολογίζεις τελικη τιμή στα 24000 περίπου. Αν βάλεις διχρωμία και led πάλι περνας την κλίμακα αν δεν κανω λάθος οπότε να υπολογίζεις παλι στα 24000.Οποτε πας για design pack και μετά εσυ ξέρεις τι λεφτά μπορείς να δώσεις παραπάνω. Βέβαια τα full led το κανουν άλλο αυτοκίνητο.
-
Εγώ πάντως που πηγα πριν 10 μέρες να το κλεισω δεν μπορούσαν να μου δώσουν τιμή καθως δεν τους έχουν στείλει τους νεους τιμοκαταλογους. Μόνο σε ότι υπήρχε ετοιμοπαραδοτο τα οποία ήταν δύο αλλα σε χρώμα μη αρεσκειας μου.
-
Τι χρώμα είχαν;
-
Ο χρήστης theonik έγραψε:
Καλημέρα σας!Όπως είχε γράψει και προ λίγων ημερών, είχα κάνει test drive το T-Roc, 1.0 tsi. Οι εντυπώσεις μου σχετικά με τον κινητήρα ήταν σχετικά μέτριες καθώς μετά τα 130-140 έχανε αρκετά σε δύναμη και σε καμία περ΄πτωση δεν είχε το 'μπαμ' του 1.2 tsi, 105PS που έχω στο polo μου. ΕΠιπλέον, σχετικά με την ποιότητα κύλισης δεν είχε την σταθερότητα ενός hatchback και εκτός των άλλων μετά τα 130 ο αεροδυναμικός θόρυβος ήταν έντονος. Δεν το θεώρησα δηλαδή ταξιδιάρικο.
Αποφάσισα λοιπόν να κάνω test drive και το Golf στον ίδιο κινητήρα, 1.0 tsi, για να έχω σύγκριση καθώς δεν έχω καταλήξει ακόμα σε τι τύπο αυτοκινήτου να προχωρήσω...Crossover ή κλασσικό H/B. Η πρώτη εντύπωση λοιπόν από το Golf ήρθε από το τιμόνι. Ακρβές, πιο βαρύ, πιο σωστό. Μετά ήρθε η ποιότητα κύλισης σε ανάρτηση, πιο soft μεν αλλά πιο αρχοντική. Η ευθυβολία στην Αττική Οδό μακράν καλύτερη. Μετά η ηχομόνωση. Ο κινητήρας των 3 κυλίνδρων ίσα που ακουγόταν. Δεν είχε την ενοχλητική χροιά του T-Roc. Και σε ταχύτητες 130-140 το αυτοκίνητο γενικά ήταν σημαντικά πιο ήσυχο.
Γενικά δεν ξέρω αν είναι λόγω μόνο του ύψους αλλά το Golf είναι πιο καλό αυτοκίνητο γενικότερα. Αυτή την αίσθηση μου έδωσε...
Για τον κινητήρα τώρα. Ενώ στο T-Roc (αλλά και στο Karoq) μου είχε φανεί αργός, εδώ στο Golf λόγω αεροδυναμικής και λιγότερου βάρους ο κινητήρας αυτός του 'πάει' πολύ περισσότερο. Αν κάποιος θέλει κινητήρα με νεύρο, ρεπρίζ και άνεση στα 140 τότε ο 1.0tsi είναι απολύτως επαρκής. Δεν ξέρω πως θα ήταν ο 1.5tsi (μάλλον θα πετάει..!) αλλά με ο 1.0 σίγουρα ικανοποιεί πολύ περισσότερο από όσο στο T-Roc και στο Karoq....
Ανοίγεις βέβαια τον χώρο αποσκευών του Golf και λες πρέπει να συμβιβαστώ με μικρά βαλιτσάκια σε σχέση με τον άψογο χώρο αποσκευών του T-Roc (για το μήκος του) και τον ακόμα καλύτερο του Karoq...
Διλλήματα λοιπόν!
-
Ο χρήστης theonik έγραψε:
Καλημέρα σας!Όπως είχε γράψει και προ λίγων ημερών, είχα κάνει test drive το T-Roc, 1.0 tsi. Οι εντυπώσεις μου σχετικά με τον κινητήρα ήταν σχετικά μέτριες καθώς μετά τα 130-140 έχανε αρκετά σε δύναμη και σε καμία περ΄πτωση δεν είχε το 'μπαμ' του 1.2 tsi, 105PS που έχω στο polo μου. ΕΠιπλέον, σχετικά με την ποιότητα κύλισης δεν είχε την σταθερότητα ενός hatchback και εκτός των άλλων μετά τα 130 ο αεροδυναμικός θόρυβος ήταν έντονος. Δεν το θεώρησα δηλαδή ταξιδιάρικο.
Αποφάσισα λοιπόν να κάνω test drive και το Golf στον ίδιο κινητήρα, 1.0 tsi, για να έχω σύγκριση καθώς δεν έχω καταλήξει ακόμα σε τι τύπο αυτοκινήτου να προχωρήσω...Crossover ή κλασσικό H/B. Η πρώτη εντύπωση λοιπόν από το Golf ήρθε από το τιμόνι. Ακρβές, πιο βαρύ, πιο σωστό. Μετά ήρθε η ποιότητα κύλισης σε ανάρτηση, πιο soft μεν αλλά πιο αρχοντική. Η ευθυβολία στην Αττική Οδό μακράν καλύτερη. Μετά η ηχομόνωση. Ο κινητήρας των 3 κυλίνδρων ίσα που ακουγόταν. Δεν είχε την ενοχλητική χροιά του T-Roc. Και σε ταχύτητες 130-140 το αυτοκίνητο γενικά ήταν σημαντικά πιο ήσυχο.
Γενικά δεν ξέρω αν είναι λόγω μόνο του ύψους αλλά το Golf είναι πιο καλό αυτοκίνητο γενικότερα. Αυτή την αίσθηση μου έδωσε...
Για τον κινητήρα τώρα. Ενώ στο T-Roc (αλλά και στο Karoq) μου είχε φανεί αργός, εδώ στο Golf λόγω αεροδυναμικής και λιγότερου βάρους ο κινητήρας αυτός του 'πάει' πολύ περισσότερο. Αν κάποιος θέλει κινητήρα με νεύρο, ρεπρίζ και άνεση στα 140 τότε ο 1.0tsi είναι απολύτως επαρκής. Δεν ξέρω πως θα ήταν ο 1.5tsi (μάλλον θα πετάει..!) αλλά με ο 1.0 σίγουρα ικανοποιεί πολύ περισσότερο από όσο στο T-Roc και στο Karoq....
Ανοίγεις βέβαια τον χώρο αποσκευών του Golf και λες πρέπει να συμβιβαστώ με μικρά βαλιτσάκια σε σχέση με τον άψογο χώρο αποσκευών του T-Roc (για το μήκος του) και τον ακόμα καλύτερο του Karoq...
Διλλήματα λοιπόν!
1.5 130 άλογα golf bluemotion 20450€ τιμη . η βέλτιστη επιλογή για τα θέλω σου. Με μικρή ρεζέρβα 30 λίτρα η διάφορα στο χώρο αποσκευών. 380 με 410
-
geofilippas ειχαν ασπρο με κοκκινη οροφη
-
Μόλις το παρήγγειλα, 1.0 advance urano Grey απλό με full Led. Διχρωμία ή μεταλλικό ξεπερνούσαν τις 17000.
-
Καλοτάξιδο!
-
Ευχαριστώ πολύ. Ξέχασα να αναφέρω ότι τα Led δίνονται πακέτο μαζί με αναδιπλουμενους καθρέφτες, blind spot, rear traffic alert και light assist στα 840 ευρώ.
Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με το καλό να το παραλάβεις και καλοτάξιδο.
Πόσο σου πήγε τελική τιμή με το κλειδί στο χέρι;
-
22569 +300 με 400 ευρώ λόγω νέου τιμοκαταλογου.
-
Πολύ καλό το πακέτο πάντως, καλή επιλογή. Πότε με το καλό το παίρνεις;>Ο χρήστης geofilippas έγραψε:
22569 +300 με 400 ευρώ λόγω νέου τιμοκαταλογου.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μου είπαν 35η εβδομάδα παραγωγής, παραλαβή περίπου 2 με δυόμιση μήνες.
VW T-Roc