-
Δεν πάω πιο πάνω να διαβάσω τι οδήγησε τον φίλο xplicit να γράψει το κείμενο του και την πιθανή απόφαση του να επιλέξει το qq σε σχέση με το t roc. Θα πω μόνο πως συμφωνώ μαζί του με τα 1000. Σε παρόμοιες τιμές το qq είναι πολύ περισσότερο αυτοκίνητο. Το t roc μόνο για δεύτερο οικογένειας ή για εργένη άιντε και νεαρό ζευγάρι πριν να μπει στις περιπέτειες (sex χωρίς προφυλάξεις)
Επίσης το έχω ξαναγράψει πως όταν σε τιμές στην έκθεση βρίσκεται δίπλα σε ένα γκολφ ή τιγκ, πόσο μάλλον σε σιρόκο θα έπρεπε να αδιαφορεί κάποιος για το ποσο που του ζητά ώστε να το προτιμήσει για να καλύψει πάγιες και διαρκείς ανάγκες -
Μολις το ειδα στον δρομο,σε ενα σπαστο λευκο χρωμα,αρκετα ομορφο,σαν Q3 μου φανηκε σε διαστασεις,οχι και τοσο μικρο δηλαδη,και απειρως ομορφοτερο απο το Q2...
-
ομορφο ειναι σιγουρα. Το εσωτερικο δεν ειναι αναλογο του εξωτερικου του
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Μολις το ειδα στον δρομο,σε ενα σπαστο λευκο χρωμα,αρκετα ομορφο,σαν Q3 μου φανηκε σε διαστασεις,οχι και τοσο μικρο δηλαδη,και απειρως ομορφοτερο απο το Q2...Κάπου αυτές τις μέρες κάποιος είχε παραθέσει μια λιστα ψυχολόγων. Θα βρω ποιος ήταν και θα του ζητήσω αν μπορεί να βρει μια αντίστοιχη με οφθαλμίατρους.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Μολις το ειδα στον δρομο,σε ενα σπαστο λευκο χρωμα,αρκετα ομορφο,σαν Q3 μου φανηκε σε διαστασεις,οχι και τοσο μικρο δηλαδη,και απειρως ομορφοτερο απο το Q2...
Κάπου αυτές τις μέρες κάποιος είχε παραθέσει μια λιστα ψυχολόγων. Θα βρω ποιος ήταν και θα του ζητήσω αν μπορεί να βρει μια αντίστοιχη με οφθαλμίατρους.
Να μου πεις για το γουστο μου να το δεχτω,αλλα για τα ματια μου δεν σηκωνω κουβεντα...
Εχω κανει λειζερ και βλεπω σαν αετος -
Το αντίστροφο. Για το γούστο σου δεν μπορώ να πω τπτ πέρα από μια θετική εικόνα. Τώρα για τα μάτια (εμβέλεια, ικανότητα οριοθέτησης όγκου) το συζητάμε! Αστειεύομαι φυσικά και μη με παρεξηγήσεις αλλά νομίζω πως το Q3 είναι ξεκάθαρα μεγαλύτερων διαστάσεων από το t roc ειδικά ως προς το πλάτος και ύψος αλλά και ελάχιστα ως προς το μήκος. Παίζει να κάνω λάθος για τις διαστάσεις αλλά από εκεί και μετά ως προς την εμφάνιση εξωτερικά όντως είναι όμορφο.
-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
ομορφο ειναι σιγουρα. Το εσωτερικο δεν ειναι αναλογο του εξωτερικου τουH VW μπόρεσε να επαναστατήσει ενάντια στον συντηρητικό εαυτό της μόνο στο εξωτερικό! Δεν γίνεται να τα κάνει και τα δύο ταυτόχρονα!
-
Το αντίστροφο. Για το γούστο σου δεν μπορώ να πω τπτ πέρα από μια θετική εικόνα. Τώρα για τα μάτια (εμβέλεια, ικανότητα οριοθέτησης όγκου) το συζητάμε! Αστειεύομαι φυσικά και μη με παρεξηγήσεις αλλά νομίζω πως το Q3 είναι ξεκάθαρα μεγαλύτερων διαστάσεων από το t roc ειδικά ως προς το πλάτος και ύψος αλλά και ελάχιστα ως προς το μήκος. Παίζει να κάνω λάθος για τις διαστάσεις αλλά από εκεί και μετά ως προς την εμφάνιση εξωτερικά όντως είναι όμορφο.438 το Q3,423 το Troc,ειναι διαφορα,αλλα δεν το λες και Ignis ξερω 'γω...
Ειναι μεγαλουτσικο,αυτο εννοαω... -
Είναι ωραίο το t-roc αλλά με βάση την λογική, αν ψάχνεις για B-suv πας καρφί για Karoq 1.5 150 άλογα που είναι και πυραυλακι και κορυφαίο σε χώρους στα 21.900 και με καλούτσικο εξοπλισμό, 1.0 DSG αν θες αυτόματο στα ίδια χρήματα ή 1.6 tdi αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα επίσης στα 21.900 . Το karoq σε έχει κυκλώσει από παντού.
Αν όμως ψάχνεις για ένα πχ καλά εξοπλισμένο golf τότε το T- roc είναι εναλλακτική καλή καθώς είναι πιο όμορφο σίγουρα και με καλύτερους χώρους νομίζω και με λίγα χρήματα παραπάνω στην experience είναι υπερπλήρες από εξοπλισμό.
Μοναδικό αρνητικό το εσωτερικό του σε ποιότητα σε σχέση με το Golf.Στα χρήματα όμως αυτά ,κοντά στις 25.000 , έρχεται η λογική και σου τραβάει μια σκαμπίλα ανάστροφη και σε ρίχνει πάνω στον τοίχο του VFM που λέγεται Ford Kuga st- line που είναι καλύτερο σε όλους σχεδόν τους τομείς.
Είναι λίγο δύσκολη τελικά η θέση του T-ROC στην αγορά.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1000 στον VAGKIRK. Να γίνω βέβαια και πάλι κακός ή αλλιως ο συνήγορος του διαβόλου πως στα 25000 που θα μπορούσε να σπρώξει κάποιος για το αυτοκίνητο αυτό, ήδη έχει την δυνατότητα να αλλάξει κατηγορία και να ανέβει διαπιστώνοντας πως υπάρχουν προτάσεις κατά πολύ ανώτερες. Για αυτό έγραψα με δόσεις δηλητηρίου πως μόνο για δεύτερο αρκετά ευκατάστατης οικογένειας θα το έβλεπα.
-
+1
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Είναι ωραίο το t-roc αλλά με βάση την λογική, αν ψάχνεις για B-suv πας καρφί για Karoq 1.5 150 άλογα που είναι και πυραυλακι και κορυφαίο σε χώρους στα 21.900 και με καλούτσικο εξοπλισμό, 1.0 DSG αν θες αυτόματο στα ίδια χρήματα ή 1.6 tdi αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα επίσης στα 21.900 . Το karoq σε έχει κυκλώσει από παντού.Αν όμως ψάχνεις για ένα πχ καλά εξοπλισμένο golf τότε το T- roc είναι εναλλακτική καλή καθώς είναι πιο όμορφο σίγουρα και με καλύτερους χώρους νομίζω και με λίγα χρήματα παραπάνω στην experience είναι υπερπλήρες από εξοπλισμό.
Μοναδικό αρνητικό το εσωτερικό του σε ποιότητα σε σχέση με το Golf.Στα χρήματα όμως αυτά ,κοντά στις 25.000 , έρχεται η λογική και σου τραβάει μια σκαμπίλα ανάστροφη και σε ρίχνει πάνω στον τοίχο του VFM που λέγεται Ford Kuga st- line που είναι καλύτερο σε όλους σχεδόν τους τομείς.
Είναι λίγο δύσκολη τελικά η θέση του T-ROC στην αγορά.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεί η στεγνή λογική να δινει πλεονέκτημα στο Karoq νομίζω ομως πως τα δυο αμάξια απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό. Το t roc θα το παρει κάποιος για το ντιζάιν του ενώ στο karoq βλέπω έναν αγοραστή μεγαλύτερης ηλικίας, οικογενειάρχη που θα κοιτάξει περισσότερο το vfm.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Το Karoq μπορείς να το πεις vfm μόνο στις βασικές του εκδόσεις....μετά φεύγει πολύ
-
Αυτές τις μέρες είδα και οδήγησα ξανά τα T-Roc και Karoq ώστε από Δευτέρα να προχωρήσω σε παραγγελία. Η ποιότητα του εσωτερικού είναι και στα δύο πολύ καλή. Το σκληρά πλαστικά του T-Roc ούτε 'φαίνονται' σκληρά, ούτε δίνουν στο ελάχιστο αίσθηση φθηνού. Απεναντίας, η εντύπωση από το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι πολυτελής και ευχάριστη. Η συναρμογή εξαιρετική και όλα έχουν συμπαγή και καλοδεμενη αίσθηση. Το Karoq έχει μεν μαλακά πλαστικά αλλά δείχνει λίιιγο πιο λιτό εσωτερικά (σε κάποια σημεία). Έτσι λοιπόν, το τελευταίο που θα έπαιζε ρόλο στην επιλογή μου είναι η ποιότητα των εσωτερικών αφού και στα δύο είναι εξαιρετική.
Οδηγικά, το T-Roc είναι λίγο πιό άμεσο και συμπαγές (λίγο πιο σφιχτή ανάρτηση). Περίμενα ότι λόγω ανάρτησης θα είναι λιγότερο άνετο από το Karoq, αλλά τελικά δεν μου έμεινε τέτοια αίσθηση. Μπορώ να πω ότι η αναρτήσεις είναι εξίσου άνετες και ίσως του Τ-Roc να είναι και πιο ήσυχη. Είναι αστείο, αλλά ελάχιστα πριν την παραγγελία, τα δύο αυτοκίνητα συνεχίζουν να ισοψηφούν μέσα μου, το καθένα για τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα του. Μάλλον η απόφαση θα κριθεί από τις τελικές προσφορές των αντιπροσώπων και τους χρόνους παράδοσης. Μέχρι στιγμής πάντως, το Karoq μου βγαίνει περίπου €1.000 ακριβότερο αν του προσθέσω κάποια έξτρα που το Τ-Roc έχει στάνταρ στην έκδοση advance (μιλάμε πάντα για κινητήρες 1.0 tsi). -
Τους χώρους πως τους είδες;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Καταπληκτικοί λογικά. Πιστεύω πως θα μπορούσαν άνετα να καλύψουν τις ανάγκες μιας οικογένειας χόμπιτ.
-
Καταπληκτικοί λογικά. Πιστεύω πως θα μπορούσαν άνετα να καλύψουν τις ανάγκες μιας οικογένειας χόμπιτ.Α καλά είδα εγώ τον μπαρμπα-μπίλμπο σε ένα προχτες
-
Αν πας σε βενζινη θα πρότεινα να δεις kadjar στα 22 φουλ και grandland x αν πεφτει με προσφορα στα 22.
Troc υστερει σε χωρους και πορτ-μπαγκάζ σε σχεση με karoq, με ακριβοτερα σέρβις αλλα με μικροτερο μηκος , καλυτερη μεταπωλητικη αξια, καλυτερα αποτελεσματα στο euroncap και πιθανον ελαφρώς καλυτερη καταναλωση -
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Τους χώρους πως τους είδες;Sent from my iPad using Tapatalk
Υπάρχει ασφαλώς η διαφορά που υποδηλώνουν οι διαστάσεις τους, και την αισθάνεσαι, κυρίως στο μήκος του εσωτερικού χώρου. Στο Karoq, η απόσταση του οδηγού από το παρμπρίζ είναι λίγο πιο 'αεράτη', και η γυάλινη επιφάνεια μεγαλύτερη σε ύψος, με ό,τι σημαίνει αυτό. Αφού ρύθμισα τη θέση οδήγησης (το ύψος μου είναι 1.82), το περιθώριο που έμεινε πάνω από το κεφάλι ήταν γύρω στα 7 εκ. και για τα δύο αυτοκίνητα. Κατόπιν κάθισα πίσω και διαπίστωσα ότι ακόμη και στον ελαφρώς μικρότερο χώρο του T-Roc, έμενε επαρκής χώρος μπροστά από τα τα γόνατα, όπως και πάνω από το κεφάλι μου, σίγουρα περισσότερος από την Corolla G6 που έχω τώρα (έκανα αρκετές δοκιμές και τις επανέλαβα σε διαφορετικές επισκέψεις στις αντιπροσωπείες). Για τα πορτ-μπαγκάζ, τα γνωρίζετε, και τα δυό αυτοκίνητα έχουν μάλλον τα μεγαλύτερα στην κατηγορία τους, ωστόσο το ωφέλιμο πλάτος τους είναι λίγο μικρότερο από το αναμενόμενο, 106 εκ. στο T-Roc και 101 εκ στο Karoq (δεν τα έχω γράψει ανάποδα). Τον μεγάλο όγκο τους τον οφείλουν και στο αυξημένο ύψος μέχρι την εταζέρα, 58 εκ. στο T-Roc, 61 εκ. στο Karoq. To μέσο 'βάθος' από το χείλος μέχρι τα καθίσματα (μετρημένο στη βάση του πορτ-μπαγκάζ) είναι 79 εκ. στο T-Roc, 86 εκ. στο Karoq. Ακριβώς από κάτω και τα δύο είχαν 'λεπτή' ρεζέρβα.
Όσο για το πλάτος της καμπίνας, μπροστά από πόρτα σε πόρτα (στα διακοσμητικά φιλέτα), στο T-Roc είναι 142 εκ. ενώ στο Karoq 143 εκ. Από παράθυρο σε παράθυρο (στο χαμηλότερο σημείο), 152 και 156 εκ. αντίστοιχα. Πίσω όμως, οι διαστάσεις ήταν ίδιες από πόρτα σε πόρτα, 138 εκ. στα φιλέτα, αλλά 148 και 152 αντίστοιχα από παράθυρο σε παράθυρο.
Τώρα, αν αυτές οι διαφορές κάνουν το ένα αυτοκίνητο οικογενειακό SUV και το άλλο για ...χόμπιτ, ίσως ο Γκάνταλφ να ξέρει την απάντηση! -
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Αν πας σε βενζινη θα πρότεινα να δεις kadjar στα 22 φουλ και grandland x αν πεφτει με προσφορα στα 22.
Troc υστερει σε χωρους και πορτ-μπαγκάζ σε σχεση με karoq, με ακριβοτερα σέρβις αλλα με μικροτερο μηκος , καλυτερη μεταπωλητικη αξια, καλυτερα αποτελεσματα στο euroncap και πιθανον ελαφρώς καλυτερη καταναλωσηΣτο Grandland X η προσφορά είναι μόνο για κάποια ετοιμοπαράδοτα diesel, αν θυμάμαι καλά. Σίγουρα πάντως όχι για την έκδοση που ήθελα. Το Kadjar δυστυχώς αδικείται από τον ακατανόητα μακρύ εμπρόσθιο πρόβολο που δεν 'ανεβαίνει' ιδιαίτερα (αρκεί να δει κανείς το σχέδιο προφίλ του αυτοκινήτου), οπότε βρίσκει στην απότομη ράμπα της πυλωτής μου πριν ανεβούν οι ρόδες ή στο δρόμο αν μπει με την όπισθεν. Τα Karoq και T-Roc περνούν τη δοκιμασία σχεδόν οριακά (τα Qashqai, Vitara, S-Cross, όχι!)
VW T-Roc