-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Μεταξυ μιας κουδουνίστρας με μικροτερους χωρους κι ενα μπιχλιμπιδι παραπανω, κι ενος αμαξιου με καλυτερους χωρους και ποιοτητα θα διαλεγα ξεκαθαρα το δευτερο.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγγνώμη,αλλά το είδες κι έκανες δοκιμή το 3008; Αν όχι,πως κατάλαβες ότι είναι 'κουδουνίστρα'; Kι αν ναι πως το συγκρίνεις με ένα μοντέλο που ακόμη δεν έχει έρθει καν στην Ελλάδα;
Mετά φταίει ο cruiser ή ό όποιος άλλος ...
Εμ μου τη λες εμ εχεις καταλαβει λαθος [emoji14]
Στο κασκαϊ αναφερομαιΣτάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
To 'κουδουνίστρα' μάλλον παραπέμπει στο QQ, τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει από σχετικά posts στο SUV thread
Και να σημειώσω εδώ ότι, εγώ προσωπικά θεωρώ την έκδοση Ambition 1.5EVO στα 21.900€ εξίσου, αν όχι ακόμα καλύτερη, από αυτή με τον 1.0TSi στα 19.900€ (αρκεί να μας αρκεί ο βασικός εξοπλισμός της Ambition), καθώς είναι σε εντελώς άλλη κλάση επιδόσεων από τον 1000αρη.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Μεταξυ μιας κουδουνίστρας με μικροτερους χωρους κι ενα μπιχλιμπιδι παραπανω, κι ενος αμαξιου με καλυτερους χωρους και ποιοτητα θα διαλεγα ξεκαθαρα το δευτερο.
Συγγνώμη,αλλά το είδες κι έκανες δοκιμή το 3008; Αν όχι,πως κατάλαβες ότι είναι 'κουδουνίστρα'; Kι αν ναι πως το συγκρίνεις με ένα μοντέλο που ακόμη δεν έχει έρθει καν στην Ελλάδα;
Εμ μου τη μες εμ εχεις καταλαβει λαθος [emoji14]
O.κ.,συγγνώμη. Δεκτό
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Εμ μου τη μες εμ εχεις καταλαβει λαθος [emoji14]
O.κ.,συγγνώμη. Δεκτό
Παρακαλω! [emoji14]
-
Ήμαρτον ρε παιδιά με το 3008!
Ακόμη και τα παιδάκια του Δημοτικού γνωρίζουν σε ποιο αυτοκίνητο αναφερόμαστε όταν λέμε 'κουδουνίστρα'.
Όχι να μας κλέψετε και το όνομα! -
Πάντως ιδια τιμη και λιγότερο εξοπλισμό απο skoda δεν το περίμενα...
Μονο την αξια μεταπώλησης να σκεφτώ σε σχεση με Ford, Nissan, Renault κ.λ.π.Anyway, βαζω στοίχημα οτι στην έκθεση την αλλη βδομάδα δεν θα εχουν ambition ελληνικο με 16αρα (ουτε στην υπόλοιπη Ευρώπη ).
Παρεπιπτόντως, μιας και θα μπορείς να κάνεις παραγγελία στην έκθεση, θα ζητήσω προσφορά για KAROQ Αmbition 1.6 Tdi. Και οταν με ρωτήσει για χρώμα, θα του πω οτι θέλω κόκκινο....
...
...
**24.000+ ** -
Όντως το απλό aircondition είναι ανεπίτρεπτο. Από την άλλη έχει πχ εξοπλισμό ασφαλείας που το Kadjar πχ το έχει στην ακριβότερη έκδοση και μόνο.
-
KAROQ AMBITION 1.5 TSI 150HP DSG7 26.500
KAROQ STYLE 1.5 TSI 150HP DSG7 30.500Σε σχέση με τα παραπάνω θα κοιτούσατε κάτι άλλο από ανταγωνισμό;
Ευχαριστώ.
-
Θα έδινες δλδ 4600€ για να μην αλλάζεις χειροκίνητα τις ταχύτητες?
Ανεβαίνοντας στα 30κ κοιτάς και tiguan ,3008. -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
+1
Σιγα το μειον που δεν εχει διζωνικο.Αν ηταν για κανα 3008 ομως θα λεγες τι σοβαρη ελλειψη που ειναι και εννοειται κοιτας αλλου... Α ρε Νικο....
Πηγες 2 μερες πισω στα σχολια για να μου τη πεις? Α ρε Χρηστο....
Το σχολιο οτι υπαρχουν πολλες λυσεις στην αγορα αυτοκινητου και οτι τα χιουνται κια ειναι εξαιρετικα το προσπερασες....
Εισαι εξαιρετικος στο βρισιμο και στη δημιουργια εντυπωσεων...
Παρεθετω ολοκληρο το ποστ που εκανα και οχι το αποσπασμα που εβαλες για να δημιουργησεις εντυπωσεις
'+1
Σιγα το μειον που δεν εχει διζωνικο.
Για μενα που τον ειχα στο γκολφ και τωρα στο τιγκουαν που εχω τριζωνικο δε λεει κατι. Το σκετο κλιμα που εχει το καροκ μια χαρα ειναι.
Η τιμολογηση στα βασικα και πολυ καλα εξοπλισμενα σκοντα ειναι φοβερη. Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε'
Στα 30.000 που εχει ενα τιγκουαν ή ενα 3008 ή οποιοδηποτε αμαξι εκει ψηλα στη συγκεκριμενη κατηγορια θα ηταν ενα μεγαλο θεμα αλλα οχι ο κυριος λογος για να κοιταξεις αλλοΔε πειθεις.
Δε σ εβρισα. Εξαιρετικος ειμαι ναι.
Ειχα να μπω 5-6 μερες. 3-4 σελιδες επρεπε να διαβασω. -
Ο χρήστης konv έγραψε:
KAROQ AMBITION 1.5 TSI 150HP DSG7 26.500
KAROQ STYLE 1.5 TSI 150HP DSG7 30.500Σε σχέση με τα παραπάνω θα κοιτούσατε κάτι άλλο από ανταγωνισμό;
Ευχαριστώ.
Αντίστοιχα
Kuga 1.5 Business 1.5 182HP Auto 4x4 28.555€
Kuga 1.5 ST-Line 1.5 182HP auto 4x4 32.284€Στα 28Κ€ και 32Κ€ αντίστοιχα παίρνεις και 4κίνηση και 180 άλογα και καλύτερο εξοπλισμό (καλά, για την ST-Line δεν λέω κάτι, πήγαινε απλά να τη δεις σε μια Ford).
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Στα 28Κ€ και 32Κ€ αντίστοιχα παίρνεις και 4κίνηση και 180 άλογα και καλύτερο εξοπλισμό.Και 200 κιλά επιπλέον βάρος δώρο!
Τα άλογα σκέτα δεν λένε τίποτα, οι επιδόσεις είναι που ενδιαφέρουν. Έκτος και αν θέλουμε να λέμε, εγώ τα έχω περισσότερα! -
Μα το έχω ήδη γράψει καμιά 10αρια φορές (εδώ και αλλού) ότι το Karoq 1.5EVO φαίνεται να είναι το πιο γρήγορο μεσαίο SUV, γι'αυτό δεν έγραψα ότι παίρνεις επιδόσεις, αλλά άλογα.
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Μα το έχω ήδη γράψει καμιά 10αρια φορές (εδώ και αλλού) ότι το Karoq 1.5EVO φαίνεται να είναι το πιο γρήγορο μεσαίο SUV, γι'αυτό δεν έγραψα ότι παίρνεις επιδόσεις, αλλά άλογα.Όπως το έγραψες νωρίτερα, τα 180 άλογα φαίνονται ως πλεονέκτημα έναντι των 150 του Karoq, χωρίς όμως πρακτικά να είναι.
Στο Spritmonitor επίσης, το Kuga βγάζει μέση κατανάλωση 10.6 lt/100Km, ενώ το Ateka με τα 150 άλογα (για το Karoq δεν υπάρχουν προφανώς ακόμη στοιχεία) η μέση κατανάλωση είναι στα 7.5 lt/100Km.
Για κάποιον που κάνει μόλις 10.000Km τον χρόνο, αυτό είναι απευθείας μια διαφορά μισού χιλιάρικου του χρόνου στην κατανάλωση, υπέρ του Karoq.
Μου αρέσει πολύ η Ford, αλλά πρέπει δυστυχώς να κάνει δίαιτα στα αυτοκίνητα της και να αυξήσει τους χώρους τους.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Μου αρέσει πολύ η Ford, αλλά πρέπει δυστυχώς να κάνει δίαιτα στα αυτοκίνητα της και να αυξήσει τους χώρους τους.
Ισχύουν αυτά που λες,αλλά μην ξεχνάμε ότι το kuga είναι στην ουσία μια γενιά πίσω από το karoq, το επόμενο kuga στάνταρ θα είναι ελαφρύτερο και πιο ευρύχωρο.
-
Το ελπίζω και μακάρι και η αντιπροσωπεία εδώ να συνεχίσει τις καλές τιμολογήσεις!
-
Σε σχέση με Q3 και Χ1 τι λέτε;
-
Λοιπόν η SKODA αναφέρει για την Αmbition ότι έχει aircondition, όλα όμως τα σχετικά άρθρα μιλάνε για ημιαυτόματο κλιματισμό. Συμφέρει κατά την άποψή σας το έξτρα κόστος (με το ΦΠΑ μαζί το υπολογίζω στα 620 ευρώ)? ¨
-
εδώ μπορεις να δεις οπτικα τις διαφορες. Ο ημιαυτοματος ειναι ο μηχανικος οπου διαλεγεις θερμοκρασια στο περιπου (ροδελα με μπλε-κοκκινο) και ενταση με1,2,3,4. Α/C δηλαδη. Δεν ειναι μονο 600 ευρω, αλλαζεις φορολογικη κλιμακα και πληρωνεις πολλαα περισσοτερα, πλησιαζοντας την εκδοση style. Στην εκδοση ambition εχεις περιθωριο 500 ευρω περιπου για εξτρα.
-
+1
ΙΜΟ δεν έχει νόημα το έξτρα κόστος αν δεν μιλάμε για αυτόματο διζωνικο.
Skoda Karoq