-
Οι μετρησεις απο σταση δεν εχουν και τοσο μεγαλη σημασια.Το σημαντικο ειναι οι ρεπριζ, οπου λογω dsg θα ειναι καλυτερες απο manual.
-
Βγήκαν και επίσημα οι τιμές
http://www.skoda.gr/SiteCollectionDocum ... anikis.pdfκαι το προσπέκτους
http://www.skoda.gr/SiteCollectionDocum ... alogue.pdf -
Ω ρε παιρναμε το 1.6 tdi ambition αντι της octavia.... Ζηλεψα τωρα!!!
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με 120 ρύπους μάλλον είναι ριψοκίνδυνη επιλογή. Σε κάποιο θέμα εδώ μέσα κάποιος πρότεινε την επιλογή diesel με λιγότερο από 120 ρύπους. Μάλλον μελλοντικά τέλη κυκλοφορίας. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.
-
125 εχω εγω στο τιγκουαν. Αν αυξησουν τη φορολογια παλι κερδισμενος εισαι απο τη καταναλωση οποτε μην αγχωνεστε
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ πάντως δεν καταννοώ πως όλες οι δοκιμές του ATECA με τον 1000άρη βενζίνης τον βγάζουν εξαιρετικό για τον εν λόγω αυτοκίνητο, ενώ στις αντίστοιχες δοκιμές του
-
Εγώ πάντως δεν καταννοώ πως όλες οι δοκιμές του ATECA με τον 1000άρη βενζίνης τον βγάζουν εξαιρετικό για τον εν λόγω αυτοκίνητο, ενώ στις αντίστοιχες δοκιμές του KAROQ υπάρχει η υπόνοια ότι υπό συνθήκες μπορεί να μην αποδώσει τα αναμενόμενα. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο διαφαίνεται κι από δοκιμές στο εξωτερικό (όπου σχεδόν πάντα ζητάνε το κάτι παραπάνω σε δύναμη)
-
Εξαιρετικες τιμες στην ambition εκδοση στο 1000αρη βενζινης με τους 116, στο 1.4 με τους 150 και στο 1.6tdi
-
Ο χρήστης KIR έγραψε:
Εγώ πάντως δεν καταννοώ πως όλες οι δοκιμές του ATECA με τον 1000άρη βενζίνης τον βγάζουν εξαιρετικό για τον εν λόγω αυτοκίνητο, ενώ στις αντίστοιχες δοκιμές του KAROQ υπάρχει η υπόνοια ότι υπό συνθήκες μπορεί να μην αποδώσει τα αναμενόμενα. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο διαφαίνεται κι από δοκιμές στο εξωτερικό (όπου σχεδόν πάντα ζητάνε το κάτι παραπάνω σε δύναμη)Νομιζω οτι τελικα ειναι θεμα ρυθμισης κινητηρα-κιβωτιου.σε δοκιμες επι ελληνικου εδαφους ο 1.0 dsg στο leon ειχε καταπληκτικες μετρησεις και στο ibiza υποδεεστερες,παρολο που ειναι πιο ελαφρυ το δευτερο.δοκιμη σε autoblog.gr
Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ πάντως δεν καταννοώ πως όλες οι δοκιμές του ATECA με τον 1000άρη βενζίνης τον βγάζουν εξαιρετικό για τον εν λόγω αυτοκίνητο, ενώ στις αντίστοιχες δοκιμές του KAROQ υπάρχει η υπόνοια ότι υπό συνθήκες μπορεί να μην αποδώσει τα αναμενόμενα. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο διαφαίνεται κι από δοκιμές στο εξωτερικό (όπου σχεδόν πάντα ζητάνε το κάτι παραπάνω σε δύναμη)
Νομιζω οτι τελικα ειναι θεμα ρυθμισης κινητηρα-κιβωτιου.σε δοκιμες επι ελληνικου εδαφους ο 1.0 dsg στο leon ειχε καταπληκτικες μετρησεις και στο ibiza υποδεεστερες,παρολο που ειναι πιο ελαφρυ το δευτερο.δοκιμη σε autoblog.gr
Ακούγεται λογικό, όπως το λες. Προσωπικά, για τις ανάγκες μου και μόνο (70% οδήγηση σε συνθήκες πόλης), θεωρώ ξερολούκουμο τον 1000άρη, στην τιμή και τον εξοπλισμό της Ambition. Οι δε κριτικές από εξωτερικό που διάβασα, αν θυμάμαι καλά, δεν είναι σε καμια περίπτωση κατά της επιλογής του 1000άρη απλά θεωρούν τον μεγαλύτερο tsi ως ιδανικότερο για μεγάλα ταξίδια με πάτημα γκαζιού. Αυτό βέβαια μπορούμε να το αντιληφθούμε και χωρίς να διαβάσουμε αυτά τα reviews.
-
Ο χρήστης KIR έγραψε:
Νομιζω οτι τελικα ειναι θεμα ρυθμισης κινητηρα-κιβωτιου.σε δοκιμες επι ελληνικου εδαφους ο 1.0 dsg στο leon ειχε καταπληκτικες μετρησεις και στο ibiza υποδεεστερες,παρολο που ειναι πιο ελαφρυ το δευτερο.δοκιμη σε autoblog.gr
Ακούγεται λογικό, όπως το λες. Προσωπικά, για τις ανάγκες μου και μόνο (70% οδήγηση σε συνθήκες πόλης), θεωρώ ξερολούκουμο τον 1000άρη, στην τιμή και τον εξοπλισμό της Ambition. Οι δε κριτικές από εξωτερικό που διάβασα, αν θυμάμαι καλά, δεν είναι σε καμια περίπτωση κατά της επιλογής του 1000άρη απλά θεωρούν τον μεγαλύτερο tsi ως ιδανικότερο για μεγάλα ταξίδια με πάτημα γκαζιού. Αυτό βέβαια μπορούμε να το αντιληφθούμε και χωρίς να διαβάσουμε αυτά τα reviews.
Και εγω τα ταξιδια φοβαμαι.στην καθημερινοτητα νομιζω ειναι σουπερ,ειδικα για μεσα στην πολη
-
Υπάρχει τρόπος να επισυνάψω αρχείο excel? Μου έστειλαν σήμερα από αντιπροσωπεία της skoda τις τιμές των extra για το karoq και πιστεύω ότι ενδιαφέρει αρκετούς.
-
Εδώ, αναφορικά με τον 1000άρη:
'Until recently, a 1.0-litre petrol would look out of place in a model like the Karoq, but with 113bhp, it can get the car from 0-60mph in a respectable 10.3 seconds. It should be ideal for town driving and occasional longer trips, but isn’t best suited to always being driven fully loaded or towing a heavy trailer. It’s a likeable engine, with a small turbocharger that does its best work between 2,000 and 3,500rpm, requiring you to keep it in this sweet spot.'
http://www.carbuyer.co.uk/reviews/skoda/karoq/suv/engines -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Υπάρχει τρόπος να επισυνάψω αρχείο excel? Μου έστειλαν σήμερα από αντιπροσωπεία της skoda τις τιμές των extra για το karoq και πιστεύω ότι ενδιαφέρει αρκετούς.Ενδιαφερει πολλους.αν δεν τα καταφερεις εγω ενδιαφερομαι με pm
-
κι εγώ !!!
-
Ο 1000αρης είναι ότι είναι και στο Ateca: άριστη λύση για εντός πόλης, δηλαδή μετακινήσεις χωρίς full φορτίο, χαμηλομεσαίες ταχύτητες, και όχι ιδιαίτερες απαιτήσεις προσπέρασης/ελιγμών. Από την άλλη, ο 1500αρης, όπως τουλάχιστον βλέπω από τα νούμερα, θα είναι αξιοπρεπέστατη λύση, αλλά δεν θα κάνει και θαύματα, π.χ. full φορτίο, υψηλή ταχύτητα, clima και να ζητήσουμε σβέλτη προσπέραση, ούτε φυσικά βαριά ρυμουλκούμενα φορτία. Αυτά θα τα κάνει ο μεγάλος diesel
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Υπάρχει τρόπος να επισυνάψω αρχείο excel? Μου έστειλαν σήμερα από αντιπροσωπεία της skoda τις τιμές των extra για το karoq και πιστεύω ότι ενδιαφέρει αρκετούς.Και σε μένα Plz!!!!!
Διαφορετικά παίξε με το μαγικό κουμπί print-screen και ανέβασε φωτό.Πάντως στο thread για το scross οι αγοραστές του 1.0 boosterjet είναι πολύ ικανοποιημένοι. Στα κιλά είναι περίπου το ίδιο, ο όγκος του karoq είναι λίγο μεγαλύτερος, δεν πιστεύω όμως να επηρεάζει τόσο πολύ. Αφήστε που το suzuki έχει και 5αρι σασμάν.
-
Θεωρω ΤΡΕΛΟ φαουλ την 16 αρα ζαντα... Είναι τέτοιο το σχήμα του αυτοκινήτου που θα φαίνονται αρκετα μικρές οι ρόδες.... καθώς και την έλλειψη διζωνικού κλιματισμού...
Και στο 1.0 πάει κ ερχεται, (αν δεν είναι τόσο μεγάλο το extra κόστος) τα βάζεις επιπλέον και φτάνεις π.χ. τα αντίστοιχα qashqai ή sportage...και σου κάνουν και εκπτωσουλα
Στο 1.6 Tdi που περίμενα πως και πως (και απογοητεύτηκα να πω την αλήθεια) υποχρεωτικά μένεις με 16 αρα αλλίως μόνο αν δίνει χρωμα δωρεαν (?) και δεν επιλέξεις αυτο που σ' αρεσει... . Και έκπτωση να σου κανουν αλλάζεις κλίμακα αρα θα φας 1,5 χιλιάρικο στο κεφάλι.......
Ενω π.χ. το qashqai εχει και 17 αρα και διζωνικο....(φανταζομαι και χρωμα)...
Ας τα βαζαν στον βασικο και ας μην καναν εκπτωση..........mrclouzo έγραψε:
Υπάρχει τρόπος να επισυνάψω αρχείο excel? Μου έστειλαν σήμερα από αντιπροσωπεία της skoda τις τιμές των extra για το karoq και πιστεύω ότι ενδιαφέρει αρκετούς.Κι εγω θα το θελα...!
-
νομιζω οτι το scross ειναι πολυ ελαφρυτερο, οχι μονο απο το karoq, αλλα σχεδον απο ολα τα αντιστοιχα.γενικα η suzuki δηλαδη εχει μειωσει το βαρος σε ολα της τα αυτοκινητα, δεν ξερω βεβαια με τι συνεπειες σε ηχομονωση,κυλιση κτλ.
-
Ο χρήστης opcast έγραψε:
νομιζω οτι το scross ειναι πολυ ελαφρυτερο, οχι μονο απο το karoq, αλλα σχεδον απο ολα τα αντιστοιχα.γενικα η suzuki δηλαδη εχει μειωσει το βαρος σε ολα της τα αυτοκινητα, δεν ξερω βεβαια με τι συνεπειες σε ηχομονωση,κυλιση κτλ.Το scross ζυγίζει 1165 κιλά με 170Nm ροπής στον κινητήρα, ενώ το karoq 1265 κιλά με 200Nm ροπής στον κινητήρα.
Σκέψου πως εγώ στο scirocco με τον 1.4 122ps έχω περίπου την ίδια ροπή με τον χιλιάρι του Karoq. Άσε που είμαι και περίπου 1350 κιλά (λόγω ηλιοροφής). Μια χαρά τραβάει, σφεντόνα ο rocco.
Skoda Karoq