-
Σωστό. Είχε ήδη εκδόσεις με ΛΤΠΦ κάτω από 17Κ άρα απλά ήθελαν μία ακόμα πιο φθηνή και φτωχή έκδοση. Ποιος ξέρει ποιο ανταγωνιστικό θέλουν να χτυπήσουν μ' αυτή την κίνηση.
-
Ίσως είχαν πολλά παράπονα από πελάτες που ήθελαν απαραιτήτως αυτόματο κλιματισμό και έβγαλαν μια λίγο πιο οικονομική έκδοση ώστε να μπορεί να μπει ως έξτρα και να μην αλλάζει κλίμακα.
-
Εγώ νομίζω πως η νέα αυτή έκδοση που βγαίνει μόνο στο 1.0 μοτέρ, είναι τραγικά γυμνή για να παρακάμψει κάποιος την ambition μόνο και μόνο για να έχει clima. Το έχω πει πολλάκις πως το aircon (κι εμένα με χάλασε στην αρχή η ιδέα, δε λέω) δεν με έχει χαλάσει καθόλου και είναι πολύ απλό και αποτελεσματικό στη λειτουργία του. Αλλά περί ορέξεως...
-
Για οσους ενδιαφερονται για αγορα ambition , η 17αρα ζαντα ειναι στανταρ για τις επόμενες παραγγελιες(χωρις επιπλεον χρεωση)...παραδοση τελος Δεκέμβρη και...
-
Να φανταστώ τα υπάρχοντα αποθέματα και όχι καινούργιο από έξω;
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Φτουυυυυυ. Είναι το μόνο που με χαλάει πραγματικά!!
-
Να ρωτήσω΄τους κατόχους αν το samsung S9 συνδέεται με το το Karoq;
-
Ο χρήστης karso έγραψε:
Να ρωτήσω΄τους κατόχους αν το samsung S9 συνδέεται με το το Karoq;Υπάρχει περίπτωση να η συνδέεται;
-
Το S8 κανονικότατα πάντως
-
Ο χρήστης tsiliha έγραψε:
Να φανταστώ τα υπάρχοντα αποθέματα και όχι καινούργιο από έξω;Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Οχι , καινουρια 43,47 εβδομαδα κατασκευης, δεν ειχαν στοκ 16ρες...
-
Ο χρήστης karso έγραψε:
Να ρωτήσω΄τους κατόχους αν το samsung S9 συνδέεται με το το Karoq;δεν υπαρχει περιπτωση να μην συνδεεται
-
harrysvr, αυτό με τις 17άρες πού το έμαθες?
Σήμερα σε επικοινωνία μου με την Karenta μου είπαν ότι στο 1.0 δεν μπαίνουν άλλες ζάντες λόγω ρύπων...
Μακάρι αυτό αλλάξει καθώς θεωρώ ότι οι 16άρες είναι καξ στενές αλλά και μικρές για τέτοιο αυτοκίνητο. Με τις 17άρες εκτός από καλύτερο πάτημα έχει μακράν πιο αποδεκτή εμφάνιση!
-
Ο χρήστης theonik έγραψε:
harrysvr, αυτό με τις 17άρες πού το έμαθες?Σήμερα σε επικοινωνία μου με την Karenta μου είπαν ότι στο 1.0 δεν μπαίνουν άλλες ζάντες λόγω ρύπων...
Μακάρι αυτό αλλάξει καθώς θεωρώ ότι οι 16άρες είναι καξ στενές αλλά και μικρές για τέτοιο αυτοκίνητο. Με τις 17άρες εκτός από καλύτερο πάτημα έχει μακράν πιο αποδεκτή εμφάνιση!
Για πετρελαιο που με ενδιαφέρει μου ειπαν 17αρα , το οποιο επιβεβαιωθηκε κι απο αλλη αντιπροσωπεια...
-
Από φάρδος το ίδιο είναι οι 16άρες με τις 17άρες
-
Για πετρελαιο που με ενδιαφέρει μου ειπαν 17αρα , το οποιο επιβεβαιωθηκε κι απο αλλη αντιπροσωπεια...
Αυτά τα 310 ευρώ που χάνονται (τόσο κοστίζουν οι 17αρες στον conf) ήθελα να 'ξερα ποιος τα κλαίει. Η εταιρεία ή ο εισαγωγέας?
-
Από τους ενδιαφερόμενους εδώ μέσα, γνωρίζει κανείς χρόνο παράδοσης?
Όπως παρέθεσα στο thread του tiguan, οι εκπομπές ρύπων, για το diesel, κατά wltp είναι 149 g/km.
https://www.adac.de/infotestrat/autodat ... r-ambition
Περιμένω τηλ για td και μετά να πάρω προσφορά, αλλά αν είναι τα τέλη κυκλοφορίας να πάνε κοντά στα 300 εκεί το ξανασκέφτομαι..
-
Καλησπέρα,
θα ήθελα οι ιδιοκτήτες να μου πουν την εμπειρία τους με το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος front assist. Αν φρενάρει συχνά και χωρίς αιτία το αυτοκίνητο. -
Καλησπέρα,
Μετά από αρκετή έρευνα και δοκιμές μικρομεσαίων/μεσαίων SUV καταλήγω στο Karoq 1.5 TSI Ambition.
Και αμέσως μετά μαθαίνω ότι αυτοκίνητο δεν υπάρχει, ούτε για δείγμα.
Και το ερώτημα είναι: Τι κάνουμε; Περιμένουμε να ανοίξει ξανά το σύστημα για παραγγελίες; Ή προσανατολιζόμαστε σε κάτι άλλο στην ίδια λογική του value for money, π.χ. Ateca 1.4 TSI;
Νομίζω όμως ότι η συγκεκριμένη έκδοση του Karoq σε αυτά τα λεφτά (~22.500 ευρώ) δεν έχει αντίπαλο. Ο κλιματισμός είναι ένα μείον αλλά πόσο σημαντικό είναι; Ακούω από φίλους ότι και το aircon κάνει μια χαρά τη δουλεια.
-
Καλά έχω βαρεθεί να το λέω για το aircon. Προσωπικά είναι το μόνο που στην πράξη δε με ενόχλησε καθόλου.
Τώρα όσο για την αναμονή σε καταλαβαίνω. Αν δε βιάζεσαι πάντως θα έλεγα να περιμένεις, ο 1.4TSI είναι πλέον κινητήρας που δεν βγαίνει και αντικαθιστάται από τον 1.5. -
Δηλ. αν κατάλαβα καλά, υπάρχει περίπτωση και το δικό μου (Ambition 1.6 tdi, Moon White, No extra) που παραγγέλθηκε τέλος Αυγούστου και μου δόθηκε ημερομηνία παράδοσης τέλος Δεκέμβρη, να έρθει με 17αρες ζάντες ή τζάμπα χαίρομαι???
Skoda Karoq