-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Αν υπαρχουν ελληνες που να δινουν για το ενα οικογενειακο 400 και 500 ευρω τελη, και για καποιο αλλο πιο μικρο
στο μελλον αλλα 150 250 ευρω διοτι με σουβ στην πολη δεν λεει τοτε εγω δεν εχω κανενα προβλημα. Απεναντιας το χαιρομαι κιολας.Μακάρι εδώ και καλά να είμαστε και θα τα πούμε Δεν πιστεύω ότι η ανοδική τροχιά που έχουν πάρει οι πωλήσεις αυτοκινήτων στη χώρα μας θα ανακοπεί από μια τόσο μικρή αύξηση κόστους.
-
Παντως αν το καλο σκεφτει κανεις, τετοια οχηματα τα αγοραζουν οσοι εχουν παιδια και καπως μεγαλα. Σε καμια πενταετια ισως ειναι και φοιτητες.
Δηλαδη τα εξοδα μιας οικογενειας θα πιασουν ταβανι. Το να παρεις ενα αυτοκινητο με τοσο ακριβα τελη, οσο ενα μηνιατικο ενος φοιτητη, θα ειναι λογος πωλησης τους για εκεινη την περιοδο. Και τοτε ποιος θα τα αγορασει;
Θα εχει βγει και ευρο 7 οποτε στα ευρο 6 θα ανεβασουν κ αλλο τα τελη κτλ.
Δεν ειναι δα και λιμουζινες που θα εχουν παντα ενα κοινο. -
Το μόνο στο οποίο θα διαφωνήσω είναι ότι αρκετοί νομίζετε ότι τα suv 'μόδα είναι και θα περάσει'. Αντιθέτως πιστεύω ότι θα μείνουν ψηλά στις προτιμήσεις για οικογενειάρχες, διότι προσφέρουν χώρους και ευκολίες (δεν χρειάζεται να σκύψεις για να δέσεις παιδί σε καθισματακι) οι οποίες δεν αλλάζουν. Όποιος έχει πάθει λουμπαγκο παλεύοντας με λουριά και μπομπιρα, με καταλαβαίνει.
Τα ατίθασα νιάτα ας κοιτάξουν προς hatchback -
Προσωπικα δεν εχω και τοσο μεγαλο προβλημα, εφοσον βολευει τους ανθρωπους δεν μου πεφτει κανενας λογος.
Εντοπιζω ομως προβληματα στην παθητικη ασφαλεια των κανονικων αυτοκινητων συγκριτικα με τα σουβ.
Αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση
Για παραδειγμα, αυτοκινητα σαν το αρονα με φυσικο αεριο μ αρεσουν.
Απλα περιμενω μια μικρη εξελιξη στις δεξαμενες τους. -
Ο καθένας με τον παρά του. Σε άλλους θα φαίνεται τρελό το gaming pc, σε άλλους το ακριβό κινητό κοκ
Εγώ, με δίδυμα 6 μηνών, αυτή τη στιγμή έχω εδώ και ένα εξάμηνο ένα A4 '04 των παππούδων που δε χωράει το καρότσι αν δε βγάλω ρόδες ενώ χωράει στο '04 Yaris που είχα πριν. Το SUV είναι μονόδρομος και το μαζεμένο, κάτω των 4,5m, επίσης από την στιγμή που κινούμαι σε μεγάλη πόλη. Οπότε και με 400€ τέλη πάλι εκεί πηγαίνω από την στιγμή που δεν τα στερώ από τον οικογενειακό προϋπολογισμό.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Και καπως ετσι τελειωνει και η μοδα των βενζινοκινητων και ντιζελοκινητων σουβ στην ελλαδα.
Και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα [emoji38]Σόρρυ ο 1.5 ντίζελ του psa 105-107 γραμμάρια δεν έχει με το νέο σύστημα ; Δεν πάνε όλα στα 400 ευρώ συνεπώς
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δλδ πριν το wltp ποσο ειχε; θα τρελλαθουμε τελειως
-
Φιλε μου μην χαλιεσαι! Έτσι είναι τα πράγματα! Ο κινητήρας αυτός βγήκε απευθείας με το νέο σύστημα μέτρησης! Για αυτό βγήκε και αντικατέστησε τον 1.6 . Και για αυτό το 3008 είναι το μόνο αμάξι που πουλά με το νέο εναρμονισμένο σύστημα μέτρησης και έχει απόθεμα αμαξιών γιατί έβαλε εξαρχής νέο κινητήρα και όχι παλιό φιμωμενο . Για αυτό όλοι οι υπόλοιποι θα φέρουν αμάξια ξανά σε 5-6 μήνες ενώ η πεζω δίνει νέα αμάξια 3008 με τον 1.5 από τον Ιούνιο. Αναφέρομαι στο 3008 γιατί στο 308 και η πεζω έχει θέματα και ανέστειλε την παραγωγή του λόγω εναρμόνισης.
Τώρα αν αυτό χαλάει κάποιους που βρέθηκαν ή θα βρεθούν να πληρώνουν 400 αρες δεν φταίει η πεζω ...Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
χαχαχα σιγά μη χαλαστώ. Εξάλλου εγώ πήρα αμάξι πριν το WLTP.
Απλά δε μου φαίνεται τόσο σίγουρο να είναι αυτές οι τιμές με WLTP στο site δεν λέει κάτι.
Όσο για τον κινητήρα και το 3008 είναι συνδυασμός ψοφίμι, οπότε... -
Κι επειδή εδώ λέμε για Karoq..
https://www.autoexpress.co.uk/hyundai/tucson/104550/hyundai-tucson-vs-peugeot-3008-vs-skoda-karoq
-
Ωραίο το άρθρο
Το νούμερο#2 είναι καλύτερο σε όλα από το #1 , άμα ήταν λίγο φτηνότερο θα το βγάζαμε #1.Αντικειμενική παρουσίαση....
Λες και ο αναγνώστη χρειάζεται τη γνώμη του συντάκτη για τα οικονομικά του. -
Αυτό μάλλον είναι δικό σου συμπέρασμα και ο τρόπος που θες να το διαβάσεις.
-
Η δοκιμή που λέει ο fidelio λέει αυτό που όλες οι δοκιμές λένε: αυτοκίνητα καλύτερο σε επιμέρους τομείς θα βρεις, δε θα βρεις όμως αυτοκίνητο που να είναι παντού καλό πέρα του Karoq ενώ στα υπόλοιπα είσαι συνήθως αναγκασμένος σε κάποιο σοβαρό συμβιβασμό. .
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ωραίο το άρθρο
Το νούμερο#2 είναι καλύτερο σε όλα από το #1 , άμα ήταν λίγο φτηνότερο θα το βγάζαμε #1.Αντικειμενική παρουσίαση....
Λες και ο αναγνώστη χρειάζεται τη γνώμη του συντάκτη για τα οικονομικά του.Ε πώς είναι σε όλα καλυτερο; Είναι χειρότερο σε κάτι πολύ βασικό και σε μερικά επιμέρους. Είναι πιο αργό παντού όμως σε όλες τις μετρήσεις ενώ καίει και περισσότερο! Επιπλέον έχει ένα αερόσακο λιγότερο και λίγο χειρότερα συνολικά νούμερα στο κρας τεστ. Τέλος ενώ είναι 6-7 πόντους μακρύτερο δεν έχει ουσιαστικά μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και με ριγμένα καθίσματα υπολείπεται του καροκ.
Επίσης στο καροκ με 32000 έχεις εξοπλισμό που δεν τον έχεις στο 3008 με 36000! Όπως: είσοδος χωρίς κλειδί, φουλ λεντ φώτα, acc, αφαιρούμενα πίσω καθίσματα, κάμερα οπισθοποριας, ηλεκτρικό άνοιγμα πόρτας. Αυτά δεν είναι λίγα!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ωραίο το άρθρο
Λες και ο αναγνώστη χρειάζεται τη γνώμη του συντάκτη για τα οικονομικά του.Ο αναγνώστης δεν χρειάζεται τη γνώμη του συντάκτη για τα οικονομικά του, αλλά δε μπορώ να φανταστώ συγκριτική δοκιμή στην οποία να μην λαμβάνεται υπόψη η τιμή. Δεν γνωρίζω πολλούς που να μην λαμβάνουν υπόψη την τιμή όταν είναι να αγοράσουν αυτοκίνητο. Αν ήταν έτσι όλες οι συγκριτικές δοκιμές θα έβγαζαν πρώτο το ακριβότερο SUV που προφανέστατα είναι και το καλύτερο της αγοράς.
-
παρα πολυ σωστο! Αυτο ειναι ενα σημειο που 'μπλεκομαστε' με τα reviews που βλεπουμε απο το εξωτερικο. Μπορει π.χ. στην αγγλια ή στην αυστραλια να θεωρειτα καταπληκτικο ενα αυτοκινητο, αλλα αυτο ειναι συναρτηση της τιμης και των εξτρα τα οποια φοραει. Αν εδω μας το φερνουν 'γυμνο' ή με τα ιδια εξτρα αλλα +3000χιλιαρικα απο οτι στο εξωτερικο, τι νοημα εχει το συμπερασμα του review που εχω δει;!
-
Επίσης η σύγκριση γίνεται και στην άνεση και την ποιότητα κύλισης ή την αίσθηση του τιμονιού που για όποιον δεν ενδιαφέρεται μόνο για τα γκάτζετ είναι ίσως τα βασικότερα. Αν όλα αυτά συνδυάζονται και με έναν δυνατό κινητήρα όπως στο 1.5TSI τότε είναι πολύ καλό σύνολο.
-
Οποιος το εχει ψαξει, ποιο χρηματοδοτικο ειναι καλύτερο απ`οσα εχει η εταιρία?
Δηλ. συμφέρει το πακετο με ασφαλειες+++ ή προκαταβολη και 84 δοσεις? -
Ο χρήστης dettol έγραψε:
παρα πολυ σωστο! Αυτο ειναι ενα σημειο που 'μπλεκομαστε' με τα reviews που βλεπουμε απο το εξωτερικο. Μπορει π.χ. στην αγγλια ή στην αυστραλια να θεωρειτα καταπληκτικο ενα αυτοκινητο, αλλα αυτο ειναι συναρτηση της τιμης και των εξτρα τα οποια φοραει. Αν εδω μας το φερνουν 'γυμνο' ή με τα ιδια εξτρα αλλα +3000χιλιαρικα απο οτι στο εξωτερικο, τι νοημα εχει το συμπερασμα του review που εχω δει;!+1
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
παρα πολυ σωστο! Αυτο ειναι ενα σημειο που 'μπλεκομαστε' με τα reviews που βλεπουμε απο το εξωτερικο. Μπορει π.χ. στην αγγλια ή στην αυστραλια να θεωρειτα καταπληκτικο ενα αυτοκινητο, αλλα αυτο ειναι συναρτηση της τιμης και των εξτρα τα οποια φοραει. Αν εδω μας το φερνουν 'γυμνο' ή με τα ιδια εξτρα αλλα +3000χιλιαρικα απο οτι στο εξωτερικο, τι νοημα εχει το συμπερασμα του review που εχω δει;!Ισχύει δλδ αυτό; Για να πάρεις το ίδιο αμάξι με τον ίδιο εξοπλισμό σε σχέση με Αγγλία πχ πρέπει να δώσεις +3000 χιλιαδες; Συγχαρητήρια στον εισαγωγέα ... σκέφτομαι πόσο κορόιδο θα ένιωθα αν προχωρούσα σε αγορά και μετά μάθαινα ότι τρώω 3000 καπέλο για το ίδιο αμάξι...
Edit: δεν ισχύει τελικά μπήκα στον αγγλικό διαμορφωτή έβαλα τα ίδια 31500 βγήκε εδώ 29120 λίρες έξω που βγαίνει 32600 εδώ...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Skoda Karoq