-
Ευχαριστώ φίλε.
Ο χρήστης ils έγραψε:
.Αυτα που διάβασα στο internet μάλλον το απορρίπτω έχει αναλώσιμα υλικά και αν σου βγάλει βλάβη τελείωσεςΤι εννοείς εδώ; Για πες πιο συγκεκριμένα.
Το s tronic φεύγει απότομα η γυναίκα μου πίσω ζαλιστικε.Ρωτησα και άλλον με s tronic το ίδιο θέμα είχε η ανταπόκριση του γκαζιού από το πόδι προς τη μηχανή έχει κάποιο θέμα με αποτέλεσμα να αναγκάζεσε να δώσεις περισσότερο γκάζι
Εννοείς ότι αργεί να πάρει μπρος; Ότι έχει σαλοπάτι στη δύναμη; Τι;
-
Για τους πολυδισκους ειναι το θεμα, οι οποιοι ειναι σαν λεπτα δαχτυλιδια ο ενας μεσα στον αλλον.
Αυτα φαγονονται σχετικα ευκολα σε μποτιλιαρισματα με θερμοκρασιες υψηλοτερες απο τη νορμαλ οδηγηση και ετσι ξεκιναν τα θεματακια.
Στο μεκατρονικ πιστευω βελτιωθηκαν αισθητα πλεον.
Επισης, πολλα συνεργεια σε καθε μεγαλο σερβις πρεπει να καθαριζουν ολο το κιβωτιο μεσα απο τα υπολλειματα χρησης του πολυδισκου, τα οποια αφηνουν μια σκονη που παει και καθεται σε αισθητηρες κτλ προκαλλωντας προβληματα.
Σπανια εχω δει σε συνεργειο να το καθαριζουν καθοτι ειναι μανουρα
Στα μερσεντες νομιζω το εχουν ως οδηγια να καθαριζονται οι σκονες του διπλου συμπλεκτη ακριβως για αυτον τον λογο, αυξανοντας βεβαιως και το συνολικο κοστος εργασιων.
-
Μετά από πολύ σκέψη και μετά από 12 καλα χρονια θα φύγω από την οικογένεια της Audi Tο a3 sedan χωρίς αυτοματο πάει στα 24500 θεωρώ υψηλή τιμή για 1000αρι κινητήρα και για τουλάχιστον μια 10ετια που θέλω να το κρατήσω απο την άλλη το μικρό sb είναι σαν να παίρνω το δικό μου με πόρτες ακόμα .Δελεαρ τα δωρεάν service η εγγύηση και το άτοκο αλλά το μοντέλο αλλάζει μέσα στο 2018 .Σε σχεδόν αυτές τις τιμές μπορώ να αλλάξω κατηγορία και να πάω σε suv .Kαλες προυασεις το Tiguan με τα πάντα μέσα η και σε kuga .Το πρώτο μου αρέσει πολύ μέσα και έξω το άλλο με Χαλαει κάπου .Παντως σε δοκιμη που έκανα στο Tiguan είδα μέση κατανάλωση 7.1 πολύ καλή σε σχέση με το δικό μου Ευχαριστω για τη φιλοξενία και για τη πολύτιμη βοήθεια από όλους
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Με το καλό, έχει αρκετά θετικά το Tiguan, η ομορφιά του εσωτερικού του όμως δε θα έλεγα ότι είναι στα ισχυρά του σημεία
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Με το καλό, έχει αρκετά θετικά το Tiguan, η ομορφιά του εσωτερικού του όμως δε θα έλεγα ότι είναι στα ισχυρά του σημείαεπειδη έχω μπει σε παρα πολλά αυτοκινητα μακρά το κλαητερι εσωτερικό το έχει το 3008 το χειρότερο για μένα το Kuga μου θύμισε επαγγελματικό φορτηγάκι
-
φίλε ils νομίζω ότι παρακολουθώ από την αρχή την αναζήτησή σου (a class vs CHR). Τώρα που μάλλον πλησιάζει το τέλος της σου εύχομαι καλοτάξιδο το Tig. Τα διλήμματά σου ήταν πάντα ας το πούμε αναπάντεχα, αλλά η σύγχυση που επικρατούσε κάθε φορά που άλλαζες ζευγάρια είχε πολύ πλάκα. Και δε σου κρύβω ότι και εγώ που βρίσκομαι σε φάση αναζήτησης, θεωρητικά τουλάχιστον, αλλάζω συνεχώς σενάρια επιλογής, όπως περίπου και εσύ. Με το καλό!!!
-
Πριν πάρω το a3 το έβλεπα στο δρόμο και ήταν όνειρο ζωής .Πλεων κανένα δεν τρελαίνει οπως τότε δεν ξέρω ίσως είναι επειδή τότε ήμουν 30 και τώρα 42 τότε ελευθερος και τώρα με οικογένεια Αν μπορούσα θα κράταγα και άλλο το Audi όχι ότι δεν έβγαλε θεματάκια .Ομως μετράει 12 χρονια τώρα και σε 2-3 χρονια θα γράψει 200000xlm και ίσως βγάλει σοβαρά προβληματα γερμανικό είναι .Τωρα μου το παίρνουν ένα 5αρο μετά μετά βίας 2.5-3000 .Eπίσης η ύπαρξη οικογένειας τώρα δεν με βολεύει ένα 3θυρο αυτοκίνητο .Ακομα και από θέμα ασφαλείας παίζουν και αυτά το ροκο τους τα βλέπω πλεων ποιο εξελιγμένα τα συστήματά εδώ με έχει σώσει το abs και το esp φαντάσου τώρα τι γίνεται .Επισης θέλω και το cruise control θέλω και τους αναδιπλούμενους καθρέπτες μεγαλητερο χώρο αποσκευών .Ακομα βαρέθηκα να καιω 10 λίτρα μέσα στη πόλη και να πληρώνω 280 τέλη για ΙΧ 12 ετών .Η αλήθεια είναι ότι κοίταξα πολλά το a class ήταν δέλεαρ η τιμή του για μένα αλλά για οικογενειακό αμάξι σεν έκανε χειρότερους χωρους από a3 είχε.Το νέο a3 sedan απλά σαν να μπαίνω στο δικό μου .Το Che ίδιος χώρος αποσκευών με το δικό μου υψηλή τιμή πολύ κλειστοφοβικο μέσα οθονη σε λαθος θέση με ανάλυση της πλάκας και αναγκασμένος για 11 χρονια να πηγαίνεις αντιπροσωπεία οι οποίο και οι ίδιοι δαν ξέρουν καλα καλα τα υβριδικά .Ηοnfc hrv ;απλά ασκημο-kodiaq για την οικογένεια Χωραφά .Κuga ;απλά άκομψο και μέσα και έξω ;q3 -q2 απαράδεκτα στα μάτια μου .tiguan ;θα βγει καλο ;το polo μου είχε θέματα .Ε τελικά όσο το ψαχνω χειρότερα είναι θα πάρω το Tiguan με επέκταση εγγυησης και αν βγει μάπα το δίνω μέχρι 4 έτη κάτι παίρνεις πίσω .Το αμάξι χάνει την αξία του μετά από 5-6 έτη μιλάω εκ πείρας
-
To αμάξι χάνει αξία από τη στιγμή που φεύγεις από την αντιπροσωπεία με αυτό. Νόμος.+_
-
Αν σε ικανοποιούν οι χώροι του προχωρά άφοβα. Νομίζω το Α3 πακέτο που αν δεν κάνω λάθος έρχεται και με στάνταρ ξενον, είναι το καλύτερο vfm στην κατηγορία. Μέσα είναι κλάσεις ανώτερο από άσσο και α (Έχω τον ασσο θυμίζω) είναι καλοκατασκευασμένο, το μοτέρ έχει ελεγχθεί και είναι άψογο . Ο εξοπλισμός του τα έχει όλα και τιμη CIF κάτω από 17 χιλιάρικα που σημαίνει ότι δεν πληρώνεις συντάξεις άγαμων θυγατερων. Προχωρά άφοβα αν οι χώροι σου κάνουν. Αν δεν σου κάνουν οι χώροι όπως σε εμένα για παράδειγμα θα πήγαινα για το Kodiaq. Για εμένα το τεστ χωρών περιλαμβάνει τοποθέτηση δυο ποδηλάτων χωρίς σχάρα με ριγμένα καθίσματα .
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Αν σε ικανοποιούν οι χώροι του προχωρά άφοβα. Νομίζω το Α3 πακέτο που αν δεν κάνω λάθος έρχεται και με στάνταρ ξενον, είναι το καλύτερο vfm στην κατηγορία. Μέσα είναι κλάσεις ανώτερο από άσσο και α (Έχω τον ασσο θυμίζω) είναι καλοκατασκευασμένο, το μοτέρ έχει ελεγχθεί και είναι άψογο . Ο εξοπλισμός του τα έχει όλα και τιμη CIF κάτω από 17 χιλιάρικα που σημαίνει ότι δεν πληρώνεις συντάξεις άγαμων θυγατερων. Προχωρά άφοβα αν οι χώροι σου κάνουν. Αν δεν σου κάνουν οι χώροι όπως σε εμένα για παράδειγμα θα πήγαινα για το Kodiaq. Για εμένα το τεστ χωρών περιλαμβάνει τοποθέτηση δυο ποδηλάτων χωρίς σχάρα με ριγμένα καθίσματα .Sent from my iPad using Tapatalk
ποια κατηγορία το a3 το έκανα test drive και δεν με ικανοποιεί δηλαδή αν είναι να πάω σε a3 καλητερα να κάτσω με το δικό μου αμάξι .Νομιζω ότι η καλητερη αναβάθμιση για έναν οικογενειάρχη είναι σε crossover η suv
AUDI A3 SPORTBACK 1.0 TFSI