-
Καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας στην αγορα μεταχειρισμενου αυτοκινητου. Ενδιαφερομαι για αγορα κουπε-σπορ. Τα διαθεσιμα χρηματα ειναι εως 10.000 to max. Αφου το εψαξα λιγο θελω να μου προτινετε την καλυτερη επιλογη απο τα παρακατω 3 μοντελα ή αν εχετε να προσθεσετε κατι αλλο επισης.
BMW 116 (3θυρο 2009+)
opel astra (2009+ 3θυρο)
opel corsa (2009+ 3θυρο) -
Καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας στην αγορα μεταχειρισμενου αυτοκινητου. Ενδιαφερομαι για αγορα κουπε-σπορ. Τα διαθεσιμα χρηματα ειναι εως 10.000 to max. Αφου το εψαξα λιγο θελω να μου προτινετε την καλυτερη επιλογη απο τα παρακατω 3 μοντελα ή αν εχετε να προσθεσετε κατι αλλο επισης.
BMW 116 (3θυρο 2009+)
opel astra (2009+ 3θυρο)
BMW 116 (3θυρο 2009+)
opel astra (2009+ 3θυρο)
Σπορ-κουπε αυτα?
-
εστω, Εσυ τι θα προτινες δηλαδη?
-
Σπορ(τιφ) κουπε ειναι μια alfa gt π.χ.
Απο τα 3 που κοιτας το ενα ειναι ενα αμαξι πολης (supermini) και τ αλλα 2 ειναι μικρομεσαια. Απο τα 3 μακραν καλυτερη η bmw. Τα 2 αυτα opel - καθολου σπορ οδηγικα. Η bmw εχει ενδιαφερων και εχει σπορ στοιχεια αλλα δεν ειναι κουπε ουτε σπορ.
Τα χρηματα που διαθετεις ειναι αρκετα και θα μπορεσεις να βρεις κατι καλο. Υποψιαζομαι οτι θελεις ενα 3θυρο μικρομεσαιο ωστε να εχεις μια πρακτικοτητα και καποιους παραπανω χωρους. -
Οταν λες κατι καλο? Εχεις να μου προτινεις κατι? Η BMW μου αρεσε ποιο πολυ απο τα αλλα 2 μοντελα αλλα δυσκολα βρισκεις με τοσα χρηματα σε καλη κατασταση 2009+ κατα προτιμηση
-
Alfa Romeo Mi.To 1.4 155
Citroen C4 fl coupe 1.6 THP 156
Fiat Bravo T-jet sport 1.4 150
Lancia Delta 1.4 150
Seat Leon 1.8 Tsi 160
VW Golf 6 1.4 Tsi 160 -
δεν με πολυεντυπωσιαζουν τα παρακατω μοντελα μαλλον στην bmw θα καταληξω ή στο opel astra opc .
-
Opc με 10 ,κανα τελειωμενο να ταλαιπωρηθεις.. σειρα Ι f10 στ ονειρο σου με 10. Η προηγουμενη ειναι στους περισσοτερους τομεις χειροτερο αμαξι σε σχεση με ολα οσα ανεφερα... με τη mito βεβαια δε συγκρινεται λογω κατηγοριας.
-
Opc με 10 ,κανα τελειωμενο να ταλαιπωρηθεις.. τι εννοεις? :3
-
Δες και το παρακάτω στα 8100€:
https://www.spotawheel.gr/buy/opel/used ... -astra/336 -
Οικτρό αυτοκίνητο το Astra αυτής της γενιάς.
-
Απο επαφη με ταπεινοτερη εκδοση θα συμφωνησω σε γενικες γραμμες. Οικτρο δεν ειναι αλλα δε διακρινεται πουθενα. Βαρετο πολυ οδηγικα παντως. Αλλα οταν προτεινεις 6-7 μοντελα και βλεπεις τετοια επιμονη, δε ξανασχολεισαι...
-
Mazda RX-8...
Υπάρχουν τόσα πολλά που όλο και κάποιο θα είναι σε καλή κατάσταση.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Mazda RX-8...Υπάρχουν τόσα πολλά που όλο και κάποιο θα είναι σε καλή κατάσταση.
Πρέπει να είναι πολύ συνειδητοποιημένη αγορά το rx αλλιώς τον...πίνεις.
-
Sport-coupe είναι επακριβώς ο ορισμός του RX8, και μάλιστα στα λεφτά που συζητάμε τώρα είναι μονόδρομος. Ένας καλός έλεγχος σε συμβεβλημένο συνεργείο, (διπλο)μέτρηση συμπίεσης, αν δεν έχουν γίνει τα προβλεπόμενα updates/upgrades ένα ποσό γύρω στα 500-600€ για αυτά, και μετά μόνο λεφτά για βενζίνες και λαδάκια. Success guaranteed
-
Σίγουρα το RX-8 δεν είναι αυτοκίνητο για καθημερινά 'ταξίδια' και χρήση μέσα στη πόλη.
Αλλά εγώ το βρίσκω λογικό αυτό. Σπορ αυτοκίνητο είναι, κουπέ είναι κλπ...κλπ...
Εκτός αν εργάζεται κάποιος σε δουλειά και περιοχή όμορφη π.χ. Οινόφυτα (π.χ. BIC που ξέρω τι παίζει εκεί μέσα) παίρνει το εργαλείο το βγάζει και λίγο στην Εθνική και παρκάρει και άνετα στους χώρους της εταιρείας. Αλλά όχι σε καθημερινή βάση, γιατί μετά θα δίνει όλο το μισθό σε βενζίνη...Από εκεί και πέρα για ταξίδια αναψυχής στην ηπειρωτική Ελλάδα πάλι νομίζω ότι αξίζει.
Φυσικά δεν ξέρω τι παίζει με τα προβλήματα που βγάζουν οι κινητήρες του, αλλά αυτό θέλει ψάξιμο. Πάντως βλέπω αρκετά να κυκλοφορούν και όπως και να το κάνουμε είναι κουπέ... και στο car.gr οι τιμές του έχουν ξεφτιλιστεί εντελώς...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οικτρό αυτοκίνητο το Astra αυτής της γενιάς.Δεν ξέρω από αξιοπιστία, πάντως με ένα καλό σετ αναρτήσεων και αλλαγή silent blocks μεταμορφώνεται πολύ εντυπωσιακά.
-
Μια καλή λύση είναι και η αγορά μιας Mercedes C Class Sportscoupe..
Υπάρχουν επιλογές στο Car.gr με τα χρήματα που διαθέτεις.
επιλογη κουπε-σπορτ εως 10.000