-
Εχω μεινει στο οτι ο υιος πηρε το καταπληκτικο μπλε fiesta sport απο του Χανιαδακη.
Κατα τ αλλα Γατε ημουν θαλασσα για 15 μερες και δεν εχω δει τιποτα για 208. -
Νομίζω αρκετά καλές οι τιμές για την βενζίνη.
http://www.drive.gr/news/agora/apo-eu11700-neo-seat-ibiza
Μένει να δούμε και τον τιμοκατάλογο του νέου fiesta. Ήδη στην ελληνική σελίδα της Φορντ υπάρχει το πρώτο teaserSent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Αφού ψώνισα πάλι μεσω youtube (με ολίγον xhamster...) πήρα ένα πράμα που λέγεται 115hp STYLE LAUNCH EDITION 3.
Η πλούσια σε νοήματα επεξήγηση είναι
STYLE LAUNCH EDITION 3
Media System Plus 8' - ZB4 450 €
Ζάντες αλουμινίου 16' - PJN 550 €
Storage pack - WDE 150 €
Winter Pack - PW1 350 €
Φιμέ τζάμια και περίγραμμα χρωμίου στα πλαινά παράθυρα - PCW 250 €
Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω - PAK 250 €
Προβολείς ομίχλης εμπρός - PWD 200 €
Driver pack - PDK 180
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ EXTRA ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 2,380 €EΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ 850 €
ΟΦΕΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗ 1,530 €
ΟΦΕΛΟΣ % 64%Ρε σεις αγόρια, ξέρετε τι τελικά είναι το winter pack, το pdk και αν αυτό που είναι 'μεγαλύτερο' μου (8') εχει gps ή τουλάχιστον παίζουν τα γούγλε μαπς?
Οι ζάντες ποιές είναι? Ρίχνουν μιλφάτι?
Η έκανα μαλακία?
...θα το μάθω μεσοτέλη june....R.S.
Αν και οι υπάρχουσες αιμοροίδες καθιστούν επίπονη την διείσδυση, είναι αισίως το 7ο που παίρνω χωρίς να το έχω καν δει: 1.4 tsi, civic, 508, vit 1.4s, 323/1990, 323/2000, atoz τέλος 97, matrix ούτε θυμάμαι πότε... Πλην μαζνταίων, πουγκ, κορεοσουρεάλ και σούσουξ τα άλλα με πλήγωσαν... Ειδικά ο έτερος ιάπων, αν και μικροτσούτσουνη ράτσα... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Αφού ψώνισα πάλι μεσω youtube (με ολίγον xhamster...) πήρα ένα πράμα που λέγεται 115hp STYLE LAUNCH EDITION 3.
Η πλούσια σε νοήματα επεξήγηση είναι
STYLE LAUNCH EDITION 3
Media System Plus 8' - ZB4 450 €
Ζάντες αλουμινίου 16' - PJN 550 €
Storage pack - WDE 150 €
Winter Pack - PW1 350 €
Φιμέ τζάμια και περίγραμμα χρωμίου στα πλαινά παράθυρα - PCW 250 €
Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω - PAK 250 €
Προβολείς ομίχλης εμπρός - PWD 200 €
Driver pack - PDK 180
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ EXTRA ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 2,380 €EΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ 850 €
ΟΦΕΛΟΣ ΠΕΛΑΤΗ 1,530 €
ΟΦΕΛΟΣ % 64%Ρε σεις αγόρια, ξέρετε τι τελικά είναι το winter pack, το pdk και αν αυτό που είναι 'μεγαλύτερο' μου (8') εχει gps ή τουλάχιστον παίζουν τα γούγλε μαπς?
Οι ζάντες ποιές είναι? Ρίχνουν μιλφάτι?
Η έκανα μαλακία?
...θα το μάθω μεσοτέλη june....R.S.
Αν και οι υπάρχουσες αιμοροίδες καθιστούν επίπονη την διείσδυση, είναι αισίως το 7ο που παίρνω χωρίς να το έχω καν δει: 1.4 tsi, civic, 508, vit 1.4s, 323/1990, 323/2000, atoz τέλος 97, matrix ούτε θυμάμαι πότε... Πλην μαζνταίων, πουγκ, κορεοσουρεάλ και σούσουξ τα άλλα με πλήγωσαν... Ειδικά ο έτερος ιάπων, αν και μικροτσούτσουνη ράτσα...https://web1.seat.co.uk/sites/default/f ... 7-v3_0.pdf
Driver pack - PDK =
– Cruise Control
– Tiredness recognitionhttp://media.seat.de/flv/seatde/pdf/SEA ... eDaten.pdf
Winter Pack - PW1 =
– Θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα
– Θερμαινόμενα ακροφύσια πλυστικού παρμπρίζ
– Ρυθμιζόμενο καθ' ύψος κάθισμα συνοδηγούΖάντες αλουμινίου 16' - PJN =
4 ζάντες αλουμινίου „Design 20/1“ 6,5J x 16',
ελαστικά 195/55 R 16
Media System Plus 8' - ZB4 =
SEAT Media-System „Plus“
– Ηχοσύστημα με 8ιντση έγχρωμη οθόνη αφής
– Υποδοχή κάρτας SD στο ντουλαπάκι συνοδηγού
– 2 θύρες USB
– Σύνδεση AUX-in
– Πολυλειτουργκό τιμόνι
– CD-Player (MP3, WMA) στο ντουλαπάκι συνοδηγού
– Σύνδεση Bluetooth με ενσωματωμένη ανοιχτή συνομιλία και Audio-Streaming
– Φωνητικές εντολές
– 6 ηχείαοπότε είτε παραγγέλνεις το εργοστασιακό πακέτο για ενσωματωμένο navigation (ZN1)
είτε παραγγέλνεις το πακέτο Full Link (PML) για να αναπαράγεις στο infotainment το κινητό σου
είτε συνδυασμό τους στα πακέτα (P32/P33). -
Πολύ όμορφη ζάντα.
Φίλε inertia ευχαριστώ για τις παραπομπές με τα packs. Είχα φάει τον κόσμο να τα βρω στο google. -
η πλάκα είναι πως σε μένα τουλάχιστον δε φαινόταν η εικόνα της ζάντας
τα link για τον εξοπλισμό τα βρίσκεις με μια βόλτα στα ευρωπαϊκά site
ο Βασιλάκης στην Ελλάδα έχει πολλά καρπούζια πια στην ίδια μασχάλη
και τα φυλλάδια φαίνεται δεν έχουν μεταφραστεί ακόμη
άρπα κόλλα δουλειές -
Ο χρήστης inertia έγραψε:
:lol:
η πλάκα είναι πως σε μένα τουλάχιστον δε φαινόταν η εικόνα της ζάνταςτα link για τον εξοπλισμό τα βρίσκεις με μια βόλτα στα ευρωπαϊκά site
ο Βασιλάκης στην Ελλάδα έχει πολλά καρπούζια πια στην ίδια μασχάλη
και τα φυλλάδια φαίνεται δεν έχουν μεταφραστεί ακόμη
άρπα κόλλα δουλειέςΦίλε αδράνεια,
χρωστάω μόνο στον εφκα.
Τώρα και σε εσένα με τα infos που εύρηκες...
Το μόνο που maybe είναι λάθος είναι ότι το multimedia τελικά συνδέεται με android-auto/mirrorlink, αλλά με τη γνωστή παπαριά με το χειρόφρενο (=ξηλώνουμε το καλωδιάκι και γειώνουμε το mm) -
Αν θυμάμαι καλά, μου είχαν πει από Βελμάρ ότι το Mirror/Full έρχεται πακέτο μαζί με την μεγάλη οθόνη, δεν το χρεώνουν extra...το ρώτησα για το Ateca, ενώ το XPerience το έχει standard
-
gatoz το πηρες ή ακομα?
-
Είμαστε πολλοί τελικά που ενδιαφερόμαστε για τα νέα ibiza και fiesta
-
Ο χρήστης aekara έγραψε:
gatoz το πηρες ή ακομα?Not yet
Αλλα μην ανησυχεις...
Οταν το πάρω θα με πιάσει η γνωστή gatoδιάροια...
Παντως το ψώνισα γιατί- Δεν το έχω δει ωστε να απογοητευτώ
- Δεν το έχετε δει οι υπόλοιποι για να με απογοητεύσετε
- Για να δω, αν όπως λέει ο iani θα πρεπει να παρω το leon με τα τρακό
- Γιατί το χιέστα απλά δεν το πάω...
-
-
Τώρα μπορώ και να απογοητευτώ και να με απογοητεύσετε....
Παρελήφθει, ήδη από εψές.
γούνα γάτου όμως καίγεται δια να πλερώσει γραβάτα tseaprus
έτσι μόνον 15km
Απογοήτευσις η διαδικασία παραλαβής...
Ελέω ότι γάτος δεν προφταίνει ούτε να πέρδει, παρέλαβε ότι του έδωσαν ανευ ελέγχων...
Εις κοντινόν σηματοδότη, ανεκάλυψε
Λαθος πατάκια, αλλού για αλλού κουμπώματα και προσαρμογη. Εστειλαν με κουριερ εις γατισια χρέωσιν νέα, θα ειδούμε.
Τερμα φουσκωμένα ελαστικά
Λερωματια εις καθισμα οδηγου (όχιν, γατόπαρδος είχε πλύνει κώλο του...)
Ελειψιν έστω και δείγματος εγχειριδίου...
Βελμάρ ο ένοχος...
Επιπλέον απογοήτευσις...
Διαψευδόμενος ο γάτος αναφέρει ευπειθώς ότι σύνδεση με κινητόν παρ'όλην οθόνην ιντζών περισσοτέρων του μέσου μήκους πέους γατών, γιοκ!
επιπλέον πακέτον, ονομαζόμενον φουλ λίνκ και χρεωνόμενον 230 ευροπούλια. εντος 15 ημερών.
Πακέτον = κάρτα με κωδικό ξεκλειδώματος, λειτουργίας που ήδη υπάρχει! Ποντέμος...Αι ελάχισται πρώται πολλοί μικραί συγκρίσεις με σούζουξ. Σούζουξ έτη εμπροστά εις πλαστικά (!!!!), καθίσματα.
Νησίου όνομα, εξαιρετικόν εις ησυχίαν και αρπάζον ευκόλως στροφάς. Ομως σούζουξ καλύτερος πλέον των 5K rpm.
Α, και ευκολοδήγητον. Εξαιρετικόν σταρτ και στοπ. Εντελως ανεπαίσθητον.
Το ερχόμενον Σ/Κ θα έβρω χρόνον δια να το γνωρίσω και κυρίως, να με γνωρίσει καλύτερα.. -
Μιλάμε για νεοπαραληφθέν, ωρών, αμάξι, παντελώς άστρωτο, απερπάτητο σα να λέμε και κάνεις σύγκριση στο πεδίο πάνω από 5000 στροφές. Νομίζω είναι αδικία.
-
+1
-
Μικροί μου φίλοι,
ο γατόπορδος ήδη διανύει την 6 δεκαετια της γατίσιας ζωής. Στην έβδομη, καίγεται...
Φυσικώς έχει αναπτύξει δική του θεωρία για τα εγκόσμια, το ανάλ σεξ, την πρόοδο του κοινωνικού κράτους, τον ρυθμό αύξησης της εντροπίας και το στρώσιμο αυτοκινήτων..
Αλλά επιπλέον, είστε και ανυπόμονοι...
Θα έχετε εντός ολίγων ημερών το πλήρες βλέγδυμα του θολερού μυελού μου.
Μέχρι τότε, φανταστείτε ότι πλέον των 5κ η έλλειψης ενός όρχεως-κυλίνδρου κάνει τα πράγματα να ακούγωνται ως ηχογράφησην γερμανικού βιντεοπορνό. από εκείνα με τα gangbang. -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Μέχρι τότε, φανταστείτε ότι πλέον των 5κ η έλλειψης ενός όρχεως-κυλίνδρου κάνει τα πράγματα να ακούγωνται ως ηχογράφησην γερμανικού βιντεοπορνό. από εκείνα με τα gangbang.
gatoz,είσαι όντως περιγραφικότατος!
-
Φίλε gatoz έχω μερικές παρατηρήσεις:
Η σύνδεση με το κινητό σε εμένα πέτυχε (μέσω bluetooth) και εμφανίστηκαν όλες οι επαφές του τηλεφώνου στην οθόνη του αυτοκινήτου. Μάλιστα όταν έσβησα τη μηχανή μου υπενθύμισε να αφαιρέσω το κινητό (cool).
Για τα πατάκια και την έλλειψη manual ισχύουν αυτά που αναφέρεις -ελπίζω να καλυφθούν σύντομα (για την ώρα διαβάζω το αγγλικό manual).
Όσο για τις 5000 rpm δεν είναι πολλές για τα πρώτα χιλιόμετρα;
Για το νέο suzuki swift θυμίσου τα αποτελέσματα του euro ncap (όχι και τόσο καλά...)
Μην κοιτάμε μόνο τα πλαστικά. -
δε νομίζω το swift να φημίζεται για τα πλαστικά του
οπότε να υποθέσω πως ο γάτος συγκρίνει με vitaraγια το χάος της Βελμάρ
μάλλον ο Βασιλάκης θέλει να παραδώσει σκυταλη στην καρέντα -
Ο χρήστης nxh1024 έγραψε:
Όσο για τις 5000 rpm δεν είναι πολλές για τα πρώτα χιλιόμετρα;
Κανει ρονταρισμα αλα ιταλικα ο Γατος..
Να αλλαξεις και λαδια αμεσα ομως!
Seat Ibiza 2017 (Mk 5)