-
Μπορεί να το οδηγούσαν πολλοί κανίβαλοι μπορεί και μόνο ένας που να ήταν και προσεκτικός. Υπάρχουν πολλών ειδών εταιρικά. Τα σημάδια είναι πταίσματα μπροστά στα χλμ. Πολλά μτχ εισαγωγής με 150 χιλ χλμ + μπορεί να μην έχουν ούτε σημαδάκι καθώς έχουν περάσει όλη τους τη ζωή από ιδ. πάρκινγκ σε ιδ. πάρκινγκ πχ..... δεν θα ήθελες όμως κάτι τέτοιο
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Μπορεί να το οδηγούσαν πολλοί κανίβαλοι μπορεί και μόνο ένας που να ήταν και προσεκτικός. Υπάρχουν πολλών ειδών εταιρικά. Τα σημάδια είναι πταίσματα μπροστά στα χλμ. Πολλά μτχ εισαγωγής με 150 χιλ χλμ + μπορεί να μην έχουν ούτε σημαδάκι καθώς έχουν περάσει όλη τους τη ζωή από ιδ. πάρκινγκ σε ιδ. πάρκινγκ πχ..... δεν θα ήθελες όμως κάτι τέτοιοΝαι το ξερω, απλα δεν εχω συνηθισει...Μάλλον θα προχωρησω αφου το παω σε μαστορες να το δουν μηχανολογικα και αμαξωμα...Επισης τα λαστιχα του θελουν αλλαγμα...Ειναι του 2014 κ δεν εχουν ψωμι αλλο...Για τα δικα μου δεδομενα δλδ θελει σημαζεμα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Giannoulisboy έγραψε:
...Ειναι του 2014 κ δεν εχουν ψωμι αλλο...Sent from my iPhone using TapatalkΑυτο δε μου αρεσε. Δηλαδη αλλαξε λαστιχα καποια στιγμη μεσα στο 2014 και μετα απο δυο χρονια ειναι παλι για αλλαγη? Δε ταιριαζει με τα χλμ. Αν υποθεσουμε οτι αλλαχτηκαν τα παλια στα 35-40.000χλμ τοτε πως γινεται με 23-28.000 χλμ να θελουν αλλαγη ξανα.
Δες λιγο και τα σερβις που εγιναν. Συνη6ως τα εταιρικα αν ειναι απο μεγαλη εταιρια ενοικιασεως τα κανει αυτη σε δικο της συνεργειο -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
...Ειναι του 2014 κ δεν εχουν ψωμι αλλο...Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτο δε μου αρεσε. Δηλαδη αλλαξε λαστιχα καποια στιγμη μεσα στο 2014 και μετα απο δυο χρονια ειναι παλι για αλλαγη? Δε ταιριαζει με τα χλμ. Αν υποθεσουμε οτι αλλαχτηκαν τα παλια στα 35-40.000χλμ τοτε πως γινεται με 23-28.000 χλμ να θελουν αλλαγη ξανα.
Δες λιγο και τα σερβις που εγιναν. Συνη6ως τα εταιρικα αν ειναι απο μεγαλη εταιρια ενοικιασεως τα κανει αυτη σε δικο της συνεργειοΘα τα κοιταξω και τα service του, ολα θα τα κοιταξω, και αν εχει τρακαρει θα κοιταξω μεσω ασφαλιστικων, ολα θα τα ψαξω, αν μου λεει κ ο φιλος μου ψεμματα για τα χλμ τοτε τι να πω...Δεν μιλαω για απλα γνωστο μου...Παντως λεβιες και τιμονι ειναι σαν καινουρια, οπως και καθισματα επισης...
-
...Ειναι του 2014 κ δεν εχουν ψωμι αλλο...Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτο δε μου αρεσε. Δηλαδη αλλαξε λαστιχα καποια στιγμη μεσα στο 2014 και μετα απο δυο χρονια ειναι παλι για αλλαγη? Δε ταιριαζει με τα χλμ. Αν υποθεσουμε οτι αλλαχτηκαν τα παλια στα 35-40.000χλμ τοτε πως γινεται με 23-28.000 χλμ να θελουν αλλαγη ξανα.
Δες λιγο και τα σερβις που εγιναν. Συνη6ως τα εταιρικα αν ειναι απο μεγαλη εταιρια ενοικιασεως τα κανει αυτη σε δικο της συνεργειοΘα τα κοιταξω και τα service του, ολα θα τα κοιταξω, και αν εχει τρακαρει θα κοιταξω μεσω ασφαλιστικων, ολα θα τα ψαξω, αν μου λεει κ ο φιλος μου ψεμματα για τα χλμ τοτε τι να πω...Δεν μιλαω για απλα γνωστο μου...Παντως λεβιες και τιμονι ειναι σαν καινουρια, οπως και καθισματα επισης...
Και εμένα στο Scenic του 2011 σαν καινούργια είναι.... Και ας συμπλήρωσε 260000χλμ σήμερα [emoji4]
Στάλθηκε από το XOOM 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Υπάρχει και σε μαύρο απο ιδιώτη. Λιγότερα λεφτά και απ ότι φαίνεται καλό. Τα εταιρικά τα σκίζουν λίγο πολύ. Δεν το γλιτώνουν το λιώσιμο.
https://www.car.gr/8314689-renault-megane-tce-1-4-130hp -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Υπάρχει και σε μαύρο απο ιδιώτη. Λιγότερα λεφτά και απ ότι φαίνεται καλό. Τα εταιρικά τα σκίζουν λίγο πολύ. Δεν το γλιτώνουν το λιώσιμο.
https://www.car.gr/8314689-renault-megane-tce-1-4-130hpΕίναι το επόμενο που θα παω να δω!!Ειναι κ διπλα σε εμενα!
-
Εταιρικό με 60 χιλ χλμ του 2011? Πολύ λίγα μου φαίνονται.
Και δεν είναι όχημα που θα το είχε κάποιος δ -
210.000km ειχε το αμαξι του κουμπαρου των γονιων μου οταν βγηκε απο τον ΟΔΔΥ (7ετιας) και την ειχε ''εταιρικη''-διευθυντης ΔΕΚΟ. Φανταστειτε να την ειχε κανας πωλητης...
-
Ξεκινάμε από την βάση ότι ο καλός του φίλος ξέρει ότι τα χλμ είναι πραγματικά. Αν δεν ισχύει αυτό...
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Ξεκινάμε από την βάση ότι ο καλός του φίλος ξέρει ότι τα χλμ είναι πραγματικά. Αν δεν ισχύει αυτό...Το αφησα το συγκεκριμενο megane...Σημερα θα δω ενα αλλο megane, απο ιδιωτη, του 2010 με 66000 χλμ, αλλα αυτος που το εχει το πηρε τον 12ο του 2015 και τωρα το ξαναδινει...Στα 7000€ μου το αφηνει. Επισης ειδα ενα lanser 1.8 του 2008 με 160000χλμ, το αμαξι ηταν σε πολλη καλη κατασταση, ηθελε λαστιχα και service, δεν το προχωρησα γιατι ειναι πολυ μαουνιαρικο για τα δικα μου δεδομενα και για την χρηση που το θελω...Θελω κατι πιο συμαζεμενο. Γενικα ομως ολα αυτα που βλεπω ολα εχουν τα σημαδια τους και τις γρατζουνιες τους, κανενα δεν ειναι ως τωρα σαν το δικο μου.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
210.000km ειχε το αμαξι του κουμπαρου των γονιων μου οταν βγηκε απο τον ΟΔΔΥ (7ετιας) και την ειχε ''εταιρικη''-διευθυντης ΔΕΚΟ. Φανταστειτε να την ειχε κανας πωλητης...Προφανώς ο δημόσιος υπάλληλος το έδινε σε όλη του την οικογένεια καθώς δεν τον ελέγχει κανείς. Όσο αφορά τις εταιρείες πλέον και λόγω του ότι το μίσθωμα αλλάζει λόγω των χιλιομέτρων τα ελέγχουν σχετικώς, αν ξεπεράσεις το όριο η χιλιομετρική αποζημίωση το κάνει ασύμφορo και είναι καλύτερα να αλλάξεις αυτοκίνητο. Αυτά απο κάποιον που έχει αλλάξει μαζί με τα αντικατάστασης καμμιά 30αρια και περισσότερα leasing σε κατηγορίες μέγαλύτερες απο 2000 κυβικά.Τωρα αυτά που λένε ότι τα λιώνουν,απο προσωπικές εμπειρίες δεν ισχύουν, τα οδηγούνε κανονικοί άνθρωποι που όπως και εγω βάζουν και τις οικογένειές τους μέσα, συντηρούνται με βάση ότι ορίζει ο κατασκευαστής (πόσοι ιδιώτες το κάνουν πλέον)αλλάζουν λάστιχα κάθε 40000 χλμ ( οι ιδιώτες σε περισσότερα) με την παραμικρή δυσλειτουργία πηγαίνουν συνεργείο καθώς δεν μας κοστίζει τίποτε, πλυντήριο κάθε δυο εβδομάδες (έχω μπει σε ιδιωτών αυτοκίνητα και απορώ πως δεν τους έχει κάνει επίσκεψη το υγειονομικό ακόμη) πολλά δε απο αυτά τα οδηγούνε κοπελίτσες. Σίγουρα καφροι υπάρχουν αλλά το δεν θα αγόραζα leasing είναι λίγο τραβηγμένο. Μάλιστα έχω δει τρία αυτοκίνητα που τα είχα παλαιότερα να κυκλοφορούν στο δρόμο ακόμη εδω και σχεδόν πάνω απο δέκα χρόνια.
-
Αυτό έλεγα κι εγώ. Υπάρχουν οι κανίβαλοι αλλά δεν είναι ο κανόνας.
-
Ξεκινάμε από την βάση ότι ο καλός του φίλος ξέρει ότι τα χλμ είναι πραγματικά. Αν δεν ισχύει αυτό...
Το αφησα το συγκεκριμενο megane...Σημερα θα δω ενα αλλο megane, απο ιδιωτη, του 2010 με 66000 χλμ, αλλα αυτος που το εχει το πηρε τον 12ο του 2015 και τωρα το ξαναδινει...Στα 7000€ μου το αφηνει. Επισης ειδα ενα lanser 1.8 του 2008 με 160000χλμ, το αμαξι ηταν σε πολλη καλη κατασταση, ηθελε λαστιχα και service, δεν το προχωρησα γιατι ειναι πολυ μαουνιαρικο για τα δικα μου δεδομενα και για την χρηση που το θελω...Θελω κατι πιο συμαζεμενο. Γενικα ομως ολα αυτα που βλεπω ολα εχουν τα σημαδια τους και τις γρατζουνιες τους, κανενα δεν ειναι ως τωρα σαν το δικο μου.
Άκυρο κ το άλλο megane, αγορασμένο απο εταιρεια leasing στα 45000χλμ κατα τα λεγομενα του ιδιοκτητη. Το πηρε 12/2015 κ το πουλαει σημερα...Λακουβες στις δυο πορτες, γρατζουνιες ο πισω προφυλακτηρας κ πολυμερισμενο το αριστερο φαναρι, αυτα στα οποια επεσε αμεσως το ματι μου...
-
Το αφησα το συγκεκριμενο megane...Σημερα θα δω ενα αλλο megane, απο ιδιωτη, του 2010 με 66000 χλμ, αλλα αυτος που το εχει το πηρε τον 12ο του 2015 και τωρα το ξαναδινει...Στα 7000€ μου το αφηνει. Επισης ειδα ενα lanser 1.8 του 2008 με 160000χλμ, το αμαξι ηταν σε πολλη καλη κατασταση, ηθελε λαστιχα και service, δεν το προχωρησα γιατι ειναι πολυ μαουνιαρικο για τα δικα μου δεδομενα και για την χρηση που το θελω...Θελω κατι πιο συμαζεμενο. Γενικα ομως ολα αυτα που βλεπω ολα εχουν τα σημαδια τους και τις γρατζουνιες τους, κανενα δεν ειναι ως τωρα σαν το δικο μου.
Άκυρο κ το άλλο megane, αγορασμένο απο εταιρεια leasing στα 45000χλμ κατα τα λεγομενα του ιδιοκτητη. Το πηρε 12/2015 κ το πουλαει σημερα...Λακουβες στις δυο πορτες, γρατζουνιες ο πισω προφυλακτηρας κ πολυμερισμενο το αριστερο φαναρι, αυτα στα οποια επεσε αμεσως το ματι μου...
Δεν ήταν απλά πολυμερισμένο το αριστερό. Ήταν αλλαγμένο το δεξί από στούκα.
-
Μεσω ασφαλιστικων που το εψαξα, δεν ειχε καποιο ατυχημα που να ενεπλακησαν ασφαλιστικες...Τωρα αν το χτυπησαν κ το αλλαξαν μονοι τους δε θα το ξερουμε ποτε...Πολυ σαβουρα ρε παιδια κυκλοφορει και τα πουλανε κ ακριβα γιαυτα που δινουν...Η αποψη μου ως τωρα αυτη ειναι!
-
Μεσω ασφαλιστικων που το εψαξα, δεν ειχε καποιο ατυχημα που να ενεπλακησαν ασφαλιστικες...Τωρα αν το χτυπησαν κ το αλλαξαν μονοι τους δε θα το ξερουμε ποτε...Πολυ σαβουρα ρε παιδια κυκλοφορει και τα πουλανε κ ακριβα γιαυτα που δινουν...Η αποψη μου ως τωρα αυτη ειναι!Άστα να πάνε!! Έχω φίλο ασφαλιστή....3 αυτοκίνητα (Fiat Panda που ψάχνω) που γράφανε ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΑ (μάλιστα ο ένας έγραφε στην αγγελία ότι δεν έχει ούτε λακουβίτσα και το πουλάει πανάκριβα) είχανε τα 2 από 3 τρακαρίσματα και το άλλο 5!!! Πολλά σαπάκια.
Το θέμα είναι ότι εμείς που πουλάμε άριστα αυτοκίνητα, χανόμαστε μέσα σε αυτό τον χαμό από άθλια αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μεσω ασφαλιστικων που το εψαξα, δεν ειχε καποιο ατυχημα που να ενεπλακησαν ασφαλιστικες...Τωρα αν το χτυπησαν κ το αλλαξαν μονοι τους δε θα το ξερουμε ποτε...Πολυ σαβουρα ρε παιδια κυκλοφορει και τα πουλανε κ ακριβα γιαυτα που δινουν...Η αποψη μου ως τωρα αυτη ειναι!
Άστα να πάνε!! Έχω φίλο ασφαλιστή....3 αυτοκίνητα (Fiat Panda που ψάχνω) που γράφανε ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΑ (μάλιστα ο ένας έγραφε στην αγγελία ότι δεν έχει ούτε λακουβίτσα και το πουλάει πανάκριβα) είχανε τα 2 από 3 τρακαρίσματα και το άλλο 5!!! Πολλά σαπάκια.
Το θέμα είναι ότι εμείς που πουλάμε άριστα αυτοκίνητα, χανόμαστε μέσα σε αυτό τον χαμό από άθλια αυτοκίνητα.
Η αγορα που μενω πλεον ειναι μικρη, Δραμα, Καβαλα, Ξανθη δεν βλεπω να πουλιεται κατι σαυτα τα λεφτα...Μαλλον επρεπε να ψαχτω οταν ημουν Αθηνα, περισσοτερες επολογες, σιγουρα καποιες σαβουρες αλλα κατι καλο θα υπηρχε σ'αυτα τα λεφτα...
Να αλλάξω αυτοκίνητο;