-
Τι αυτοκίνητα έχουν οι ευκατάστατοι .... ;;; Ακριβά ή φθηνά ;;;
-
-
-
Fiat coupe παρε να γυρισει ο τροχος να ζμπρωξει και ο φτωχος.. Ρωτα Κουπεας να σου εξηγησει πως παιζεται η μπαλιτσα.
-
Σχετικα φτηνα θα ελεγα ,αλλα πολλα..3-4-5 μαξ τα 50-60χιλ το ακριβωτερο.εγω μιλαω για εργοστασιαρχη με πολλα...μιρια..
Αντε κ του χρονου.. -
Οι πραγματικά ευκατάστατοι που ξέρω και όχι οι μαιμού έχουν nissan micra fiat punto golf και 16ρια καμπριο οι μικροί σε ηλικία και μερικοί κάποια τζιπ μεγαλου κυβισμού για ταξίδια μονο εκτός πόλης. Και είναι παραπάνω απο ευκατάστατοι μάλιστα. Απεχθάνονται γενικά την χρήση αυτοκινήτου.
None το κουπε είναι έρωτας! .....
-
Εγώ που είμαι Ακατάστατος, έχω starlet.
-
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Εγώ που είμαι Ακατάστατος, έχω starlet.Για ανελεητες φορτωτικες πανω στον ακαΜΠτο αξονα
-
Αφού μιλάς για 'μύρια', και καθώς ξέρω 1-2 τέτοιους, δεν μετράνε τα αυτοκίνητα με το πόσα έχουν, ή πόσο κοστίζουν, αλλά πόσα garage χρειάζονται για να τα χωρέσουν όλα....
-
συγγενικό μου ατομο δουλεύει εσωτερική σέ πολύ πλούσια κ πολύ γνωστή οικογένεια στά βόρεια προάστεια ,τά 4 μέλη τής οικογένειας εχουν 4 αυτοκινητα κ τά 4 ειναι πανάκριβα θηριώδη τζίπ των +150.000 ευρώ εκαστο ,επειδή φοβούνται γιά την ασφαλειά τους ,εχουν τεράστιο υπόγειο πάρκινγκ στό σπίτι τους εξοπλισμένο μέ οτι μηχανήματα εχει ενα συνεργείο ,κ οταν χρειάζονται σερβις τά αμάξια πηγαίνει εμπειστος μάστορας σπίτι τους γιά νά τά φτιάξει κ δουλεύει πάντα μπροστά τους ,σέ δυσκολες επισκευές πού χρειάζεται μόνο αντιπροσωπεία ακολουθείται αλλη διαδικασία πού δεν μπορώ νά γράψω... τά πανάκριβα τζιπ δέν τα εχουν γιά φιγούρα ,(η οικογένεια ειναι πολύ χαμηλών τόνων) (οπως κανουν οι περισσότεροι) αλλά γιά την ασφαλειά τους σέ περίπτωση τρακαρίσματος κλπ
-
Και ο Ρέμος γι'αυτό την είχε τη Μερσεντέ, και την έδωσε στον μακαρίτη.
-
Αν μιλαμε για εφοπλιστες/βιομηχανους προφανως υπαρχει ο κινδυνος των απαγωγων αρα τα μεγαλα αυτοκινητα ειναι απαραιτητα.
Ευκαταστατος ειναι καποιος με οικονομικη ανεση (οι παραπανω ειναι πολυ πλουσιοι) με εισοδημα πχ 10 χιλ το μηνα και μερικα σπιτια. Αυτοι αναλογα με τα ενδιαφεροντα μπορει να εχουν ακριβα αυτοκινητα μπορει και οχι. Υπαρχουν αρκετοι που ζουν νορμαλ ζωες με νορμαλ αμαξια βεβαια οικονομικο αγχος δεν εχουν αλλα οι ζωες τους δεν απεχουν πολυ απο μια μικρομεσαια οικογενεια.
-
Ο χρήστης aristos6363 έγραψε:
τά πανάκριβα τζιπ δέν τα εχουν γιά φιγούρα ,(η οικογένεια ειναι πολύ χαμηλών τόνων) (οπως κανουν οι περισσότεροι) αλλά γιά την ασφαλειά τους σέ περίπτωση τρακαρίσματος κλπΥπαρχει σοβαρος αντιλογος σ αυτο.
-
Θεωρω πως δεν υπαρχει 'κανονας'. Ξερω οικογενεια με μονοκατοικια με πισινα στη γλυφαδα, δικη τους εταιρεια, και εχουν ενα c1 κι ενα golf 6.
Οπως επισης οικογενεια με σπιτι 400τμ στα νοτια που εχουν ενα 500 κι ενα σμαρτακι...Απ την αλλη ξερω και μεγαλογιατρο με eclass
Πιστευω πως ειναι απλα θεμα ανθρωπου... μπορει καποιος να εχει πολλα χρηματα αλλα να μη τον ενδιαφερουν τοσο τα αμαξια οποτε να εχει συμβατικες-καθημερινες επιλογες.
Πιο πολλα για αμαξι δινουν οι 'επωνυμοι' της σοουμπιζ, ισως επειδη το εχουν και ως μερος της γενικοτερης εικονας τους.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οι Ferrari/Lamborghini/Maserati/Lotus/Rolls Royce/Bentley κλπ σε μη ευκατάστατους απευθύνονται;
Προφανώς και τα ακριβά αυτοκίνητα απευθύνονται σε ευκατάστατους. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι ευκατάστατοι έχουν τρέλα με τα αυτοκίνητα και θέλουν κάτι καλό. Αλλά για να έχεις κάτι κάλο πρέπει να είσαι ευκατάστατος (εκτός αν είσαι κανένας κλέφτης κλπ).
-
Έκανα την ερώτηση γιατί και εγώ γνωρίζω κόσμο με πολλά ... αλλά και με λίγα χρήματα ... Αυτοί που έχουν αρκετά χρήματα προσπαθούν να μήν το δείχνουν Απο την άλλη όσοι βγάζουν λίγα σχετικά χρήματα έχουν αναλογικά με τα εισοδήματα τους ... ακριβό αυτοκίνητο ...
ΥΓ Το ερώτημα είναι για όσους βγάζουν απο 30.000 έως 100.000 το χρόνο ... όχι εφοπληστές κλπ κλπ
-
Ουσιαστικά το ερώτημα είναι τι αυτοκίνητο αγοράζουν αυτοί που έχουν λίγο μυαλό στο κεφάλι τους.
-
Ο χρήστης Triton έγραψε:
Έκανα την ερώτηση γιατί και εγώ γνωρίζω κόσμο με πολλά ... αλλά και με λίγα χρήματα ... Αυτοί που έχουν αρκετά χρήματα προσπαθούν να μήν το δείχνουν Απο την άλλη όσοι βγάζουν λίγα σχετικά χρήματα έχουν αναλογικά με τα εισοδήματα τους ... ακριβό αυτοκίνητο ...ΥΓ Το ερώτημα είναι για όσους βγάζουν απο 30.000 έως 100.000 το χρόνο ... όχι εφοπληστές κλπ κλπ
Άρα δεν μιλάμε για μύρια, αλλά για -ας πούμε- οικονομικά άνετους μεσοαστούς. Δεν μιλάμε καν για μεγαλογιατρούς, εργολάβους, καναλάρχες κλπ, γιατί αυτοί παίζουν πολύ πάνω από τα 100Κ.
Αυτοί που ρωτάς λοιπόν αγοράζουν κανονικά 'γήινα' αυτοκίνητα, αναλόγως του τι χρειάζονται ή τι θέλουν, μέχρι εκεί που τους παίρνει οικονομικά, σαν όλους εμάς τους υπόλοιπους. Δεν νομίζω λοιπόν ότι υπάρχει κάποια διαφορά άξια λόγου μεταξύ αυτών και του μεγάλου πληθυσμού.
-
Γνωστοί μου μπαρμπάδες (60-70) με πολύ πάνω από τα 100χ τον χρόνο έχουν την παλιά Ε-class, την πρώτη στρογγυλοφάναρη και λογικά θα την κρατήσουν μέχρι να πεθάνουν (να πεθάνει πρώτη η Merc αποκλείεται). Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε πολύ υψηλό στάτους στην επαρχία πριν καμιά εικοσαετία. Σε νεότερους με αντίστοιχα εισοδήματα υπεραντιπροσωπεύονται τα Mini και τα Α3 αλλά αυτοί γενικά κυκλοφορούν με καθημερινα οχήματα. Η διαφορά με τους κοινούς θνητούς είναι ότι τα αλλάζουν πριν προλάβουν να περάσουν το πρώτο ΚΤΕΟ.
Ευκατάστατος ....