-
Προφανώς και είναι και έτσι θα σχολίαζα αν κάποιος έλεγε ότι το ateca του φαίνεται ακριβό (αν ειναι 3000€ φθηνότερο μ.ο.)
Αν και από την στιγμή που το seat έχει ημιακαμπτο και το vw πολλαπλούς συνδέσμους δεν είναι τόσο ίδια -
Το είδα σήμερα από κοντά στη γειτονία μου.
Αρκετά όμορφο και κομψό όπως μου είχε φανεί και στις φωτογραφίες. -
Έπεσαν οι τιμές???
-
Δεν μου φαίνεται. Πού το είδες;
-
Χάζευα στο car και οι τιμές σε σχέση με το site της opel είναι χαμηλότερες.
-
Τρέχει έκπτωση 2 χιλιάρικα για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων + όποια έκπτωση/προσφορά κάνει ο κάθε dealer.
-
Από τρελή σύμπτωση (??) αυτό το ΣΚ πέτυχα και Grandland και Crossland, και έχω να πω ότι ενώ το Crossland είναι συμπαθητικούλι, αλλά λόγω διαστάσεων φαίνεται κάπως....συμπιεσμένο (και με δυσανάλογες διαστάσεις, περίπου όπως το Ecosport αναλογικά με το Kuga), το Grandland είναι πολύ ωραίο και 'γεμάτο', τουλάχιστον εξωτερικά μου αρέσει περισσότερο από το αδελφό 3008
Τιμολογιακά όμως ΚΑΙ το Grandland (όπως το 3008) ζητάει περισσότερα από όσα θα έπρεπε....
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
..το Grandland είναι πολύ ωραίο και 'γεμάτο', τουλάχιστον εξωτερικά μου αρέσει περισσότερο από το αδελφό 3008Τιμολογιακά όμως ΚΑΙ το Grandland (όπως το 3008) ζητάει περισσότερα από όσα θα έπρεπε....
Και εμένα μου αρέσει πολύ, ειδικά στο μπλέ χρώμα που το έχουν στο Μαρούσι για test drive. Και ναι τιμολογιακά είναι υψηλά, αλλά τουλάχιστον έχει λίγο καλύτερο εξοπλισμό από το 3008.
-
Με τις εκπτώσεις που τρέχουν η βενζίνη ξεκινάει από 22.500, νομίζω ότι είναι καλό πακέτο γιατί ο εξοπλισμός ακόμα και της βασικής έκδοσης είναι αρκετά πλήρης. Και η μεσαία έκδοση με τον 1.6 diesel στα 25.000 είναι οκ τιμολογιακά. Δεν ξέρω τι περιθώρια υπάρχουν σε κάθε έκδοση για να προστεθούν κάποια extra χωρίς να αλλάξει η κλίμακα του τέλους ταξινόμησης.
-
Αναφέρονται κάπου αυτές οι εκπτώσεις ? Ή είναι στο μιλητό από τους πωλητές, όπως π.χ. της BMW ? Γιατί εγώ βλέπω επισήμως το Grandland να ξεκινάει από τα 25Κ€
-
Ακόμα κ η βασική έκδοση είναι πλήρης. Εκτός από το αισθητικό κομμάτι και μερικά ηλεκτρονικά μπλιμπλικια είναι καλή περίπτωση.
-
Αναφέρονται κάπου αυτές οι εκπτώσεις ? Ή είναι στο μιλητό από τους πωλητές, όπως π.χ. της BMW ? Γιατί εγώ βλέπω επισήμως το Grandland να ξεκινάει από τα 25Κ€Στο επίσημο site της opel http://www.opel.gr/prosfores-ypiresies/ ... -opel.html
Και παίζουν και επιπλέον εκπτώσεις ανά dealer.
-
Αναφέρονται κάπου αυτές οι εκπτώσεις ? Ή είναι στο μιλητό από τους πωλητές, όπως π.χ. της BMW ? Γιατί εγώ βλέπω επισήμως το Grandland να ξεκινάει από τα 25Κ€Σιγα ρε συ Αντώνη!
Μια φορά αν αγοράσεις BMW αντιλαμβάνεσαι πως λειτουργεί το σύστημά τους και τι περιθώρια έχουν είτε για εκπτώσεις είτε για πινακιδωμένα! Δεν θέλει και μεταπτυχιακό στο marketing!
Τυχόν επίσημες εκπτώσεις αναρτωνται και στο δίκτυο! -
Προτιμώ σαφώς το Opel απο το Peugeot εμφανισιακά. Ειδικά μπροστά για μένα δεν υπάρχει σύγκριση
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Μανούλα η Opel στις προσφορές ανέκαθεν.
Στρατηγικό της εργαλείο για να είναι πάντα στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων.Δείτε πόσα Astra H και J κυκλοφορούν στους δρόμους , πόσα Corsa διαφόρων γενεών και πολλα insignia που αποτέλεσαν το Audi της μεσαίας τάξης. Πλέον αρχίζω να βλέπω και πολλά Astra K.
Είμαι σίγουρος πως τα Astra και Corsa δεν θα αποτελούσαν πρωταρχικές επιλογές για τους μισούς από τους ιδιοκτήτες τους αν δεν είχε τόσο καλή εμπορική πολιτική η Opel.
Ελπίζω η PSA να μην το χαλάσει αυτό.Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Τα πολλά opel που φαίνονται στις πωλήσεις και στους δρόμους είναι κυρίως γιατί η opel πουλάει καλά στις εταιρικές. Όταν στην Ελλάδα οι μισές πωλήσεις είναι εταιρικές, τότε υπάρχει στρέβλωση στην πραγματική εικόνα.
-
Η προσφορά ισχύει για ετοιμοπαράδοτα και έχουν μάλλον μόνο diesel.
-
Υπάρχουν αυτοκίνητα και σε βενζίνη, ρώτησε φίλος το Σάββατο.
-
Οκ. Σημερά τηλεφωνικά μού είπαν όχι. Ίσως να έκανε λάθος.
-
Δεν ειναι πολύ 'στριμωγμένα' σε κοντινές κατηγορίες τα 3 Crossover/SUV της Opel ?
Crossland X
Mokka X
GrandLand XΠχ τα Crossland & Mokka θα μπορούσαν να είναι μια σειρά ;
Πάντως βρήκα μπελά γιατί η γυναίκα μου θέλει να πουλήσει το Μokka και να πάρει το GrandLand.Δεν αντέχω άλλο Opel
Opel GrandLand X