-
Καλησπέρα και καλως σας βρήκα.
Ειμαι στην αναζητηση αυτοκινητου και ειλικρινα εχω πελαγωσει
Ειμαι τρίτεκνος, τωρα εχω και ψιλοβολευομαι ενα HRV,διαθετω ταβανι 9.000 ευρω,βασικα η πρωτη μ σκεψη ηταν για το civic 2007-2010 hatchback αλλα δεν ξερω αν θα με βολεψει το πορτ μπαγκαζ.
Σε πιο μεγαλο αυτοκινητο επισης μου αρεσει το insignia και το octavia,που εχουν χωρους.
Επισης και το focus station wagon.
Να ξεκαθαρισω οτι θελω να εχει λιγο δυναμη δλδ της ταξεως 120 αλογα plus,αλλα μαξιμουμ 1800 κυβικα
Σκεφτομουν εισαγωγη diesel με κοκκινες πινακιδες.
Αλλα εχω τρομαξει λιγο με ζημιες που εχω ακουσει για τα πετρελαια.
τελος παντων ειμαι μπερδεμενος αρκετα (μηπως να μεινω με το hrv )και επειδη με την κουβεντα ολο και κατι βγαινει ειπα να το γραψω εδω. -
Ειμαι τρίτεκνος, τωρα εχω και ψιλοβολευομαι ενα HRV,διαθετω ταβανι 9.000 ευρω,βασικα η πρωτη μ σκεψη ηταν για το civic 2007-2010 hatchback αλλα δεν ξερω αν θα με βολεψει το πορτ μπαγκαζ.
Σε πιο μεγαλο αυτοκινητο επισης μου αρεσει το insignia και το octavia,που εχουν χωρους.
Να ξεκαθαρισω οτι θελω να εχει λιγο δυναμη δλδ της ταξεως 120 αλογα plus,αλλα μαξιμουμ 1800 κυβικα
τελος παντων ειμαι μπερδεμενος αρκετα (μηπως να μεινω με το hrv )και επειδη με την κουβεντα ολο και κατι βγαινει ειπα να το γραψω εδω. -
Όπως έχει ξαναγραφτεί απειρες φορές, diesel εισαγωγής μάλλον είναι απίθανο να βρείς με πραγματικά χιλιόμετρα....
Πόσα χιλιόμετρα κάνεις κάθε χρόνο και πόσα χιλιόμετρα έχει τωρα το HVR?? -
Το 'ψιλοβολεύομαι με το HRV' σημαίνει ότι δεν σου αρκεί; Γιατί σε χώρους με ένα hatch δεν είμαι σίγουρος ότι θα είσαι πιο άνετα...Μάλλον - στα χρήματα που διαθέτεις - ένα καλοδιατηρημένο sedan χρειάζεσαι...Αν όμως θέλεις να είναι και diesel και με άλογα...δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να βρεις πολλές αξιόπιστες επιλογές...Χρειάζεται πολύ ψάξιμο, καλός μηχανικός - φανοποιός και ενδελεχής έλεγχος του αυτοκινήτου
Από εξωτερικό...μόνο αν έχεις άνθρωπο να πάει να το δει και να το ελέγξει εκεί... -
Εγώ αν είχα το HR-V δεν υπήρχε περίπτωση να το δώσω, εκτός αν είχε κάποιο πρόβλημα ή αν ήταν 3πορτο και ήθελα 5θυρο.
Πραγματικό κροσόβερ με SUV χαρακτηριστικά, το HR-V υπερκαλύπτει όλες τις απαιτήσεις, ειδικά στην Ελλάδα.
Και ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί που ψάχνουν και δεν βρίσκουν.
-
τον χρονο δεν ξεπερναω τα 17000 χιλιομετρα
Το hrv εχει 245.000
το αμαξι ειναι σκυλι το ξερω απλα το θεμα ειναι οτι εχει 2 ζωνες πισω ακι πολλα χιλιομετρα λογικα θ αρχισει να ζηταει,μ αυτο το σκεπτικο μπηκα στην διαδικασια
Για τα πετρελαια απο εξωτερικο τα εχω ακουσει εχετε δικιο,εχω αρχισει και το αποβαλω ως σκεψη
Το octavia 1.8tsi πανω κατω την ιδια καταναλωση με το hrv δεν θα εχω?
Μου καιει μικτο 9-10 στα 100 -
Καλά το σκέφτεσαι να το αλλάξεις αν θέλεις τη γνώμη μου.
245.000χιλ. είναι πολλά.
Το Octavia μ' αρέσει και με 9.000€ βρίσκεις και 1,8tsi και 1,4tsi με 122hp, αν θέλεις λίγο περισσότερη οικονομία.
Νομίζω είναι καλή επιλογή -
Το 1400 σιγουρα θα ναι πιο οικονομικο,το κουνανε το αμαξωμα αξιοπρεπως?
-
Αξιοπρεπεστατα.
-
απο ζημιές τα 1400tsi?
ισχυει οτι και για αυτα που εχουν ακουστει για τα wv tsi? το ιδιο μοτερ δεν φοράνε?
ειχα ακουσει οτι ειχαν θεματακια με την καδενα -
Ξέρω πως για πολλούς θα γράψω κάτι που θα τους φανεί παράλογο αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα με την κατανάλωση του hrv, και ουσιαστικά δεν σου έχει βγάλει πρόβλημα στον κινητήρα στα χρήματα που μπατζετάρεις δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο, πιο ευρύχωρο και συνάμα αξιόπιστο ακόμη και με τα μισά χλμ. Εγώ πάντως δεν θα εφευγα από τον κινητήρα της honda να πάω στον tsi.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Ξέρω πως για πολλούς θα γράψω κάτι που θα τους φανεί παράλογο αλλά αν δεν έχεις πρόβλημα με την κατανάλωση του hrv, και ουσιαστικά δεν σου έχει βγάλει πρόβλημα στον κινητήρα στα χρήματα που μπατζετάρεις δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο, πιο ευρύχωρο και συνάμα αξιόπιστο ακόμη και με τα μισά χλμ. Εγώ πάντως δεν θα εφευγα από τον κινητήρα της honda να πάω στον tsi.Συμφωνώ!! Μόνο καλά λόγια έχω ακούσει και διαβάσει για την αξιοπιστία του HRV. Εάν μπορεί ένα Mini R50 (το πλέον ζημιάρικο Mini και όχι ιδιαίτερα αξιόπιστο) να βγάλει 235.000χλμ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, τότε το HR-V άνετα βγάζει τα διπλά!!
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Μπορεί να μην είναι το πιο αξιόπιστο αλλά είναι αξιαγάπητο!!!!
-
Σούπερ επιλογη το Octavia λόγω χωρών και δύναμης κινητηρα,αλλα εγω παντως μεταχειρισμένο tsi θα φοβόμουν διπλα να αγορασω(διπλα γιατι έτσι και αλλιώς θα φοβόμουν οποιοδήποτε μεταχειρισμένο).
Ωστόσο εγω προσωπικά θα το άλλαζα το hrv, 3 παιδια-2 ζώνες ασφαλείας με τίποτα. -
Ισχυει οτι το μοτερ του hrv ειναι διαμαντη.Αλλα με 280 λιτρα πορτ μπακγαζ χωρις τριτη ζωνη ειναι πρόβλημα.
Δλδ ειναι ρισκο αγορα tsi λετε?
Τι πρέπει να προσεξω σε αγορα tsi δεν εχω ιδέα απο τουρμπατα.
Τι αλλο να κοιταξω?
Ειδα οτι στην γερμανια βενζινη το c200 1.8 παιζει κοντα στα 10κ-11κ μηπως να εκανα λιγο υπομονη και να το εβγαζα με κοκκινες πινακιδες? -
Θα μπορουσες να ριξεις και μια ματια στη κατηγορια των MPV...
picasso,scenic κοκ
αυτο πχ ηταν πρωτο στη λιστα δεν εχω σχεση με την αγγελια... -
Μπορείς να δεις και το Peugeot 3008, υπάρχει και σε πετρέλαιο από 9.000 ευρώ.
Είχα λίγο διάστημα ένα νοικιάρικο πενταετίας, ωραίο αυτοκίνητο.
Όμως το 1.6 τούρμπο βενζίνη αν το πάταγες έκαιγε, το 1600 ατμοσφαιρικό δεν ξέρω. Όμως το πετρέλαιο σε 508 φίλου αυτόματο καίει λίγο.
(Μια και το ανέφερα υπάρχει και το 508 (και σε station) ) -
Ομορφο ειδικα εσωτερικα το 3008.
Αλλα δεν ξερω κατι με χαλαει στα γαλλικα.
Σημερα μπηκα σε c200 1.8 του 2009.Εντάξει ειναι αλλη κλάση
Αξιζει πιστευετε να το παρω απο Γερμανια με κοκκινες πινακιδες,εχω ανθρωπο Γερμανο που μπορει να με βοηθησει στην επιλογη?
Τι γινετε απο καταναλωση,εξοδα service? -
Εγώ θα σου έλεγα πάρε τη Μερσέντα. Όπως το είπες: Άλλη κλάση!
Προυπόθεση βέβαια να μπορείς να ελέγξεις το αυτοκίνητο/να εμπιστεύεσαι το Γερμανό που θα σε βοηθήσει.
Αν βρεις πιο οικονομικά το 1.6 (156 ps) μην το φοβάσαι. Το έχουμε στην οικογένεια και είναι αρκετά δυνατό.
Aγορα μεταχειρισμενου