-
@datr said in Suzuki Swift A2L (2017):
Και να ρωτήσω.. μιας και ψαχνομαι για λάμπες τώρα που μου βαλές το μικρόβιο. Τι ακριβώς να κοιτάξω? Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με βελτίωση στα φώτα. Η4 ας πούμε κάνουνε? Κάτι σαν αυτό
-
συμφωνω με οσα εγραφε ο @npapanik .
Θα ψαξω να βρω ταμπλο απο glx...και να δω τι κοστος εχει και τι χρειαζεται για να μπει. Οσο για τις λαμπες σημερα ελεγα να ανοιξω να δω τι φυσα εχει, και να βαλω αντιστοιχες με αυτες που ανεβασες και εσυ
-
συμφωνω με οσα εγραφε ο @npapanik .
Θα ψαξω να βρω ταμπλο απο glx...και να δω τι κοστος εχει και τι χρειαζεται για να μπει. Οσο για τις λαμπες σημερα ελεγα να ανοιξω να δω τι φυσα εχει, και να βαλω αντιστοιχες με αυτες που ανεβασες και εσυ
-
Εάν μπορείς δοκίμασε αυτές που σου είπα, led για προτζέκτορα. Τα κάτοπτρα είναι σχεδιασμένα για να δέχονται φως από λάμπα με φωτισμό 360 μοιρών. Οι άλλες δεν έχουν 360 μοίρες φωτισμό.
Δοκίμασε της στο κατάστημα, πάνε ομως απόγευμα προς βράδυ
-
@npapanik οσο αναφορα τη βελτιωση θα εβαζες προγραμμα στο μοτερακι το 1000αρι?
-
επισης να πω πως πισω εχει ταμπουρα και οχι δισκοφρενα.. οτι αυτο συνεπαγεται.
-
@npapanik οσο αναφορα τη βελτιωση θα εβαζες προγραμμα στο μοτερακι το 1000αρι?
Για 15 άλογα παραπάνω ο λόγος ρίσκου/απόδοσης δεν είναι ιδιαίτερα καλός. Και δεν νομίζω ότι θα δεις κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Εγώ προσωπικά είμαι υπερ των βελτιώσεων στην ανάρτηση πρώτα.
Όσον αφορά τα ταμπούρα, μην ανησυχείς καθόλου, το φρενάρισμα είναι κυρίως στα μπροστά και το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ ελαφρύ, έτσι και αλλιώς.
-
@lap said in Suzuki Swift A2L (2017):
Εάν μπορείς δοκίμασε αυτές που σου είπα, led για προτζέκτορα. Τα κάτοπτρα είναι σχεδιασμένα για να δέχονται φως από λάμπα με φωτισμό 360 μοιρών. Οι άλλες δεν έχουν 360 μοίρες φωτισμό.
Δοκίμασε της στο κατάστημα, πάνε ομως απόγευμα προς βράδυ
Το swift με τα αλογόνου δεν έχει projector, reflector έχει.
-
Το ξέρω, όμως οι λάμπες led που προτείνουν είναι πλακέτα που φωτίζουν από δύο πλευρές και αφήνουν δύο πλευρές χωρίς επαρκή φωτισμό και φαίνεται με κενά.
Αυτά των led projectors προσφέρουν περιφεριακο φωτισμό οπότε εκμεταλλεύονται στο έπακρο την δυνατότητα του κατόπτρου ακριβώς διότι το κάτοπτρο σχεδιάστηκε με γνώμονα της λάμπες αλογόνου που φωτίζουν περιφερειακά χωρίς διακοπές
-
https://www.rellasamortiser.gr/el/product/amortiser/suzuki/suzuki-swift/suzuki-swift-2017-2022/64707
Αυτες εδω τι λενε? θα θελουν και ελατηρια λογικα... το αμαξι ηδη ψιλουποφερει απο κοπανημα ειδικα πισω, και ειδικα οταν εχει 4 ατομα μεσα . Μηπως με πιο σπορ αναρτησεις θα ειναι εντελως κουτσουρο μετα?
Σιγουρα θα στριβει τρενο αλλα ειπαμε δεν θελω να γινει και αγωνιστικο -
https://www.rellasamortiser.gr/el/product/amortiser/suzuki/suzuki-swift/suzuki-swift-2017-2022/64707
Αυτες εδω τι λενε? θα θελουν και ελατηρια λογικα... το αμαξι ηδη ψιλουποφερει απο κοπανημα ειδικα πισω, και ειδικα οταν εχει 4 ατομα μεσα . Μηπως με πιο σπορ αναρτησεις θα ειναι εντελως κουτσουρο μετα?
Σιγουρα θα στριβει τρενο αλλα ειπαμε δεν θελω να γινει και αγωνιστικοΌχι τα B6 δεν θέλουν ελατήρια. Τώρα αν θα σκληρήνει περισσότερο δεν ξέρω.
-
@lap said in Suzuki Swift A2L (2017):
Το ξέρω, όμως οι λάμπες led που προτείνουν είναι πλακέτα που φωτίζουν από δύο πλευρές και αφήνουν δύο πλευρές χωρίς επαρκή φωτισμό και φαίνεται με κενά.
Αυτά των led projectors προσφέρουν περιφεριακο φωτισμό οπότε εκμεταλλεύονται στο έπακρο την δυνατότητα του κατόπτρου ακριβώς διότι το κάτοπτρο σχεδιάστηκε με γνώμονα της λάμπες αλογόνου που φωτίζουν περιφερειακά χωρίς διακοπές
Συμφωνώ με το σκεπτικό σου αλλά η OSRAM έχει αρχίσει και παίρνει πιστοποίηση για δρόμο. Άρα θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον εφάμιλες με τις αλογόνου:
-
Σιγουρα θα στριβει τρενο αλλα ειπαμε δεν θελω να γινει και αγωνιστικοΕιναι το λεγομενο και χοντρομπουκαλο.
Αυτα παιρνουν και επισκευη. Δεν τα πετας...
Θα σφιξει αρκετα και θα σκληρυνει καπως.
Αλλαζοντας ελατηρια θα δεις αλλη αναρτηση γιατι οσο και να το κανεις αν ειναι σωβρακο το ελατηριο δεν θα λειτουργει σωστα με την μπουκαλα.Τα ειχα βαλει σε Xsara VTS πριν πολλα χρονια και ακομα ειναι λειτουργικα. Προφανως με ενδιαμεσο σερβις τους.
-
@Datr έχε επίσης υπόψη σου ότι το καντράν μπορεί να χρειαστεί προγραμματισμό από Suzuki.
-
@npapanik said in Suzuki Swift A2L (2017):
@Datr έχε επίσης υπόψη σου ότι το καντράν μπορεί να χρειαστεί προγραμματισμό από Suzuki.
το μονο σιγουρο ειναι οτι θα θελει προγραμματισμο... επισης δεν ξερω τι θα δειχνει η οθονη εφοσον εμενα δν ειναι hybrid θα δειχνει απλα ενα κενο... δνε ξερω τι αλλο θα χρειαστει για να δουλεψει ολο οπως πρεπει εργοστασιακα. Και ποσα χρηματα. Αν μπορουσα με καποιο αλλο τροπο απλα να εχω μια ενδειξη θερμοκρασιας θα ηταν το καλυτερο
-
@npapanik said in Suzuki Swift A2L (2017):
το μονο σιγουρο ειναι οτι θα θελει προγραμματισμο... επισης δεν ξερω τι θα δειχνει η οθονη εφοσον εμενα δν ειναι hybrid θα δειχνει απλα ενα κενο... δνε ξερω τι αλλο θα χρειαστει για να δουλεψει ολο οπως πρεπει εργοστασιακα. Και ποσα χρηματα. Αν μπορουσα με καποιο αλλο τροπο απλα να εχω μια ενδειξη θερμοκρασιας θα ηταν το καλυτερο
Suzuki Swift A2L (2017)