-
Θα δεις αισθητή βελτίωση αλλά συγκριτικά με αυτό το εργοστασιακό με πρότζεκτορα είναι η ΜΕΡΑ με τη Νύχτα.
Όταν το παρέλαβα πριν χρόνια και το οδήγησα βράδυ είχα παρέα μαζί μου. Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Τόσο καλά φωτίζει. Σκέψου ότι είτε ανάβεις τη μεγάλη σκάλα είτε όχι ο φωτισμός είναι περίπου ίδιος ενώ δεν τυφλώνει τους απέναντι. Γεμάτο φως όλη η περιοχή μπροστά σου ακόμα και στα χωράφια εκτός δρόμου.
Άστα, πάνε κάνε ένα τεστ κάποιο με led, ίσως test drive ( έστω και το νέο) και θα καταλάβεις
-
@lap said in Suzuki Swift A2L (2017):
Θα δεις αισθητή βελτίωση αλλά συγκριτικά με αυτό το εργοστασιακό με πρότζεκτορα είναι η ΜΕΡΑ με τη Νύχτα.
Όταν το παρέλαβα πριν χρόνια και το οδήγησα βράδυ είχα παρέα μαζί μου. Όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Τόσο καλά φωτίζει. Σκέψου ότι είτε ανάβεις τη μεγάλη σκάλα είτε όχι ο φωτισμός είναι περίπου ίδιος ενώ δεν τυφλώνει τους απέναντι. Γεμάτο φως όλη η περιοχή μπροστά σου ακόμα και στα χωράφια εκτός δρόμου.
Άστα, πάνε κάνε ένα τεστ κάποιο με led, ίσως test drive ( έστω και το νέο) και θα καταλάβεις
οσο για τον ηχο εισαι σιγουρος οτι υπαρχει διαφορα αναμεσα των μοντελων?
-
Δεν ξέρω αν είναι από suzuki. Αλλά χοντρικά έτσι είναι. Κατά 98% κάπως ετσι. Δες στο μέσο του βίντεο ανάβει τη μεγάλη σκαλα αλλά δεν κάνει και τρελή διαφορά, απλώς φωτίζει λίγο πιο ψηλά.
Ακριβώς έτσι είναι και στο swift.
-
@datr said in Suzuki Swift A2L (2017):
Το glx είχε 6 ηχεία και πραγματικά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Το άλλο έχει 2 και έχω την αίσθηση λίγο φθηνότερα. Σε αυτό όμως δεν είμαι 100% σίγουρος
-
@datr said in Suzuki Swift A2L (2017):
Το glx είχε 6 ηχεία και πραγματικά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Το άλλο έχει 2 και έχω την αίσθηση λίγο φθηνότερα. Σε αυτό όμως δεν είμαι 100% σίγουρος
Εμένα πάντως έχει 4 όχι 2.
-
4;;; Εννοείς τα twitter ή έχει και στις πίσω πόρτες;
Εάν έχει 4 χμμμ με twitter αναβαθμίζεται. Έχει προεκτάσεις πίσω από τους καθρέφτες
-
4;;; Εννοείς τα twitter ή έχει και στις πίσω πόρτες;
Εάν έχει 4 χμμμ με twitter αναβαθμίζεται. Έχει προεκτάσεις πίσω από τους καθρέφτες
εχει και στις πισω πορτες απο 1 ηχειο στη καθεμια οπως μπροστα.
-
Και να ρωτήσω.. μιας και ψαχνομαι για λάμπες τώρα που μου βαλές το μικρόβιο. Τι ακριβώς να κοιτάξω? Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με βελτίωση στα φώτα. Η4 ας πούμε κάνουνε? Κάτι σαν αυτό
-
Ξέρω είμαι καλός πωλητής.
Κοιτα εγώ σε παλιότερο αυτοκίνητο με κάτοπτρα που δεν έχει φανάρι με προτζέκτορα όπου και αν έψαξα, ο προτζεκτορας κάνει τρελή διαφορά να το ξες, έβαλα κάτι κινέζικες μεν αλλά πολύ καλές που είναι φτιαγμένες για προτζέκτορα. Δηλαδή έχουν ένα τσουτσουνι σαν λάμπα που φωτίζει 360 μοίρες
Οταν είπα να μου βάλουν αυτές μου είπαν πως δεν κάνουν διότι έχω κάτοπτρο, τους απήντησα πως και η απλή λάμπα πυρακτώσεως φωτίζει σε 360 μοίρες οπότε με δική μου ευθύνη της έβαλα και όντως φώτισε πολύ ωραία. Οκ κάτι κυκλάκια κάνει προς τις άκρες αλλά είναι πολύ καλές.
-
Ξέρω είμαι καλός πωλητής.
Κοιτα εγώ σε παλιότερο αυτοκίνητο με κάτοπτρα που δεν έχει φανάρι με προτζέκτορα όπου και αν έψαξα, ο προτζεκτορας κάνει τρελή διαφορά να το ξες, έβαλα κάτι κινέζικες μεν αλλά πολύ καλές που είναι φτιαγμένες για προτζέκτορα. Δηλαδή έχουν ένα τσουτσουνι σαν λάμπα που φωτίζει 360 μοίρες
Οταν είπα να μου βάλουν αυτές μου είπαν πως δεν κάνουν διότι έχω κάτοπτρο, τους απήντησα πως και η απλή λάμπα πυρακτώσεως φωτίζει σε 360 μοίρες οπότε με δική μου ευθύνη της έβαλα και όντως φώτισε πολύ ωραία. Οκ κάτι κυκλάκια κάνει προς τις άκρες αλλά είναι πολύ καλές.
Αν ήσουν καλός πωλητής θα ψώνιζα με 7 κατοσταρικα φώτα.. τώρα θα βάλω με 25 ευρώ χαχαχα
-
Πουλάω λάμπες
-
This post is deleted! -
Εσύ το baleno είχες! Άλλο set up
Όλα τα ελαφριά αυτοκίνητα δίνουν μια αίσθηση φόβου, αλλά στην πράξη το ανάποδο συμβαίνει ! Τα βαριά έχουν θέμα διαχείρισης της μάζας τους αλλά συνήθως έχουν καλή ηχομόνωση
Για παράδειγμα (χοντρικά τώρα) ένα C suv έχει 1,5 φορά περισσότερη ορμή από το baleno στα 150 χλμ/ωρα!
Αυτό μεταφράζεται σε αντίστοιχα μεγάλη πίεση στα ελαστικά αναρτήσεις κτλ
-
-
Εσύ το baleno είχες! Άλλο set up
Όλα τα ελαφριά αυτοκίνητα δίνουν μια αίσθηση φόβου, αλλά στην πράξη το ανάποδο συμβαίνει ! Τα βαριά έχουν θέμα διαχείρισης της μάζας τους αλλά συνήθως έχουν καλή ηχομόνωση
Για παράδειγμα (χοντρικά τώρα) ένα C suv έχει 1,5 φορά περισσότερη ορμή από το baleno στα 150 χλμ/ωρα!
Αυτό μεταφράζεται σε αντίστοιχα μεγάλη πίεση στα ελαστικά αναρτήσεις κτλ
τώρα είδα ότι είμαστε στο τοπικό του swift 🤭
γράψε λάθος, το Σουίφτ είχε κ δυνατότερη έκδοση με 140 άλογα -
Άντε καλέ, κόβετε το offtopic;
-
@lap και @Datr το θέμα με τα φώτα θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί αποκλείεται να έχουν την ίδια φύσσα τα κλασικά αλογόνου με τα φουλ LED. Επίσης από την στιγμή που όταν έχεις LED σου έχει ένδειξη στο ταμπλώ για καμένο φως σίγουρα υπάρχει γραμμή CAN που να ελέγχει αυτό. Επίσης το link που έβαλες lap είν από Ινδία, που οδηγούν αριστερά, άρα τα φώτα δεν κάνουν.
@Datr από την στιγμή που το πατάς και σκέφτεσαι βελτιώσεις θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα να βάλεις το ταμπλώ από το GLX που έχει όργανο θερμοκρασίας 1ον για να ξέρεις πότε έχει ζεσταθεί πριν το πατήσεις (δεν υπάρχει πιο σημαντικό για την μακροζωία του turbo) και 2ον για να βλέπεις τι γίνεται κατά τα πατήματα.
-
Lap oxi λάμπ.
Με αντάπτορακι γίνεται.
Όσο για τα ανάποδα φώτα, και εγώ έχω βάλει φώτα σε άλλο αυτοκίνητο από ασιατική χώρα, που ήταν ρυθμισμένα ανάποδα αλλά μπορούν να τα γυρίσουν σωστά για εμάς.
Στα full led δεν γνωρίζω είναι η αλήθεια εάν έχει τέτοια δυνατότητα. Εχει και αυτόματα ρύθμιση ύψους
-
Lap oxi λάμπ.
Με αντάπτορακι γίνεται.
Όσο για τα ανάποδα φώτα, και εγώ έχω βάλει φώτα σε άλλο αυτοκίνητο από ασιατική χώρα, που ήταν ρυθμισμένα ανάποδα αλλά μπορούν να τα γυρίσουν σωστά για εμάς.
Στα full led δεν γνωρίζω είναι η αλήθεια εάν έχει τέτοια δυνατότητα
Ο δαίμων του τυπογραφείου... αν μας στείλει φωτό του connector ο @Datr θα συγκρίνω.
-
Πάντως τζάμπα είναι τα ανταλλακτικά, συγκριτικά με άλλες εταιρείες.
Σκέψου σε αυτοκίνητο παλαιό, Valeo φώτα πυρακτώσεως με κάτοπτρα 650 ευρώ το ένα.
Και εδώ εργοστασιακό full led 300
Suzuki Swift A2L (2017)