-
Η μπαταρία δεν πέφτει ποτέ κάτω από δύο μπάρες. Είναι για λόγους μακροζωίας της μπαταρίας
-
Πέφτει αν το ζορισεις, αλλά μετά τη φορτίζει μόνο του.
Το δω δει να φορτίζει από 1 κουτάκι με ρελαντί σταματημένο. Βέβαια τα κουτάκια είναι λίγο Τζόκερ τι σημαίνουν. Μερικά obdii που δοκίμασα δεν βγάζουν στατιστικά μπαταρία. -
Vitara τα ίδια,φόρτιση με το που αφήσεις το γκάζι και μέχρι τις 1100 στροφές ,πιο κάτω δεν φορτίζει .Όπως έχετε πει και εσείς κάτω από δυο μπάρες ποτε.Συνονόματε τώρα είδα ότι έχεις δει και μια μπάρα,εγώ μέχρι τώρα όχι,δεν έχω μπλέξει όμως σε τρελο μποτιλιάρισμα ακόμα.
-
Δεν έχει μηχανισμό να την φορτίσει μόνο του αν δεν κινείται το όχημα.
Τόσα χλμ ποτέ δεν έπεσε κάτω από δύο μπάρες.
Ρε σεις τι γίνεται; suzuki έχετε; Ή κάποιο άλλο;
-
Για GSXR 750 λέμε Lap!
-
Και εγώ γιατί απαντώ για swift;
-
@lap said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Δεν έχει μηχανισμό να την φορτίσει μόνο του αν δεν κινείται το όχημα.
Σε είχα διαβάσει που το έγραφες, αλλά το είδα με τα μάτια μου. Τι να σου πω.
Ο μηχανισμός ίδιος είναι στην τελικη. Με το δυναμό-μίζα φορτίζει. -
Αν ισχύει τότε έχει λειτουργίες που δεν τις ανακοινώνει ως safety mode.
Δηλαδή στο ρελαντί γυρίζει τον τεντωτηρα και γεμίζει την μπαταρία στο κατώτερο όριο της χωρίς να κινείται το όχημα;
-
Μα το δυναμό πάντα γυρίζει, δεν σταματάει.
Εννοείς ότι στο Swift αν του κάνεις απανωτες επιταχύνσεις, δεν θα πέσει κάτω από 2; -
@antonakis said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Μα το δυναμό πάντα γυρίζει, δεν σταματάει.
Εννοείς ότι στο Swift αν του κάνεις απανωτες επιταχύνσεις, δεν θα πέσει κάτω από 2;Ναι, απλά θα σταματήσει να λειτουργεί το σύστημα για να προστατέψει την μπαταρία.
Αλλά μέσα στην πόλη συνεχώς φορτίζει και σπάνια δεν θα συνδράμει. Μόλις όμως βγει εκτός πόλης αν είναι στις δύο μπάρες και δεν έχει απόθεμα, όντως δεν δίνει, προτιμά να προστατέψει την μπαταρία. Μόνο τα full hybrid έχουν δυαντοτητα να φορτίζουν και εκτός πόλης και κατά την κίνηση.
-
Τελικά σε εσένα γεμίζει και σε στάση;
-
Εμένα μου τελείωνε κυρίως στο στρώσιμο στην αρχή, που δεν προλάβαινε να φορτίσει πολύ ώρα.
Αρκετές φορές το άναβα και η μπαταρία ήταν στο ένα κουτάκι. Μέχρι να ρίξει στροφές στο ρελαντί, είχε πάει στα 2.Τώρα το έχω μάθει σχετικά, οπότε δεν το αφήνω επίτηδες να πέφτει. Αλλά ναι.
-
Τι λες τώρα!!!!!!
Αυτό αλλάζει πολλά. Έχεις άλλο σύστημα!!!!
Είναι το τελευταίo fl;
Δηλαδή αφήνει μονάχα μια μπάρα για προστασια και στο ρελαντί την φορτίζει στις δύο μπάρες.
Αυτό δεν το έχω ξαναδεί
-
Λογικό φαίνεται. Εκτός αν θεωρήσουμε ότι ακόμα μαθαίνει ο εγκέφαλος την μπαταρία. Τι να πω.
-
Κοίτα μαζεύονται πολλά.
Δεν έχεις τις διαφορες ταχύτητες στα βελάκια, μπορείς να ξοδέψεις μια μπάρα περισσότερο από εμάς στην μπαταρία.
Είτε όντως την μαθαίνει, είτε έχει κάποιες μικροαλλαγές στο σύστημα το fl.
Θα με κάνεις να ψάχνω σε ιαπωνικές σελίδες και service manuals. Δεν με λυπάσαι;
-
Όχι. Αν βρεις στείλε μου και μένα.
-
This post is deleted! -
Η δεύτερη μπαταρία του συστήματος γεμίζει μονάχα αν αλλάξει θέση ο τεντωτήρας του isg. Και αυτό γινόταν μόνο κατά την κινηση των τροχών. Σε στάση στο ρελαντί δεν το έκανε αυτό στα δικά μας.
-
This post is deleted! -
Ίσως παίζει ρόλο το ότι το ένα είναι 12v και το άλλο 48v.
Νέο Suzuki Swift 2017